FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL..thanks...de arra gondoltam,h leírod monnyuk merre találom,webhely cím....vagy benne vana Fifában?mer nem vágom.

Ibron

De azé is nyomjanak má be egy eredeti CD kulcsoooot!😄

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

báttyó02
mirc.
egy progi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mcsodára menjünk fel?pontosabb útba igazítást,lécci.

Ibron

báttyó02
óó felmentek mircre,aszt ott van annyi külföldi meg mindenféle ember,hogy nem gyõzitek válogatni kivel multizzatok..

Imobe
hát jah <#pardon1> nekem is kéne vmi megoldás <#wink> mert én is szeretnék online-on játszani de nem lehet csak eredetivel szal maradt a direct ip <#rinya>

Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..

kac-kac......ehhh,szar így..vmi megoldás akko is kéne.

javítok:nem szar,nagyon király játék,de az online része így sajna szar.

Ibron

báttyó02
álmodj királylány<#vigyor1><#vigyor1>

Rudee
Akkor mûködne, ha még nincs regisztrálva.

Szar Bayern, szar Bayern :)

aha,szóvala kko nálam má nem mûködne?

Ibron

Rudee
Nem lenne hátrányuk? Egy kulcsot csak egyszer lehet regisztrálni.

me ez nálam má hagyomány😄....a hpuniversén kezdtem el és megmaradt😊.Azé íroma lá.

Ehh,de gonosz embereek vannak a viláááággbaaaan!😄...ehh és grrr meg szitok és átok!😄...letörne a kezük a kis...........(káromkodás😄),ha beírnák ide?semmi hátrányuk se lenne.

Amúgy bocs,de nem láttam a keresõt alul,nem számítottam rá😄,mer a FAQ-ok meg itt felül szoktak lenni.De azé thanks a válaszokat.Ésa az eredeti CD-vel rendelkezõk meg írják be a cuccot,vagy rájuk küldöm az Adava Kedavrát!😄...Harry Potterbe a leghalálosabb átok😄

Ibron

Falconer
Hát CDkeyt azt szerintem senkitõl nem fogsz kapni. Az üzeneted meg miért írod alá?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

báttyó02
hát cd kulcsot ne várj :dd
ip: keresel egy ellenfelet,eldöntitek ki hostol,aki a host,az megadja az ip-jét,és a másik csatizik hozzá clientként

Rudee
Gondolhatod hogy ha valaki megvette az eredeti játékot és vele együtt a kulcsot, akkor majd meg fogja adni másnak?

A Direct IP használata párszor le lett már írva, alul van a topikon belüli keresõ.

aha és tudtok eredeti cd kulcsot adni?meg ip-vel....adjam meg a sajátom,vagy mi?asse tudom😄

Ibron

báttyó02
jaja ha onlineon,csak akkor nem megy nem eredetivel...de ha simán ip megadásával,akkor megy

Rudee
Ha EASO-n akarsz jáccani, akkor kell egy eredeti cd key.

báttyó02
de tudsz vele játszani multiban..

Hy all!

Másolt s cd-m és a multyba nemtok vele jáccani,mit csináljak?

Ibron

szerintetek a magyar bajnokság jó a 2005-ben

sziszasztok

bmffm856
köszi a tippet...kikapcsoltam a Nortont, de a probléma sajna ugyanúgy fennáll...ezek szerint marad a driver...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Rudee
Nortont én kikapcsolnám egy próbára, szemét dolgokat szokott mûvelni.

bmffm856
nem csak ezzel mûködik így...minden driverral amit eddig próbáltam ezt csinálja...de hozzáteszem mindegyik friss driver volt...
a demo-t nem próbáltam...
lehet, hogy hülye kérdés, de mik azok a processek? ha a futó programokra gondolsz, akkor fut egy norton internet security, egy nvidia, és egy sound effect program...más nem...
a 3dguru-t néztem...és hááát...nem igazán tudom, hogy nekem melyiket kéne letöltenem...tudnál benne segíteni?

elõre is köszi szépen. hello. bmffm.

Breki33
csak ezzel mûködik így?

milyen processek futnak?

mi a helyzet a demo-val?

Amúgy drivert célszerû a 3dguru-ról leszedni
bmffm856
köszi szépen...de sajna ez sem mûködik...feltettem egy 71.25-ös drivert hozzá, amit errõl az oldalról szedtem le, a gép fel is ismeri, de a probléma megmaradt...ugyanúgy lassított felvétel...hát...én ezzel már tényleg nem tudok mit kezdeni...de tényleg köszi a segítséget...hello. bmffm.

Elment egy fájlt ,de azt hova kell rakni???????
báttyó02
hát lemented,akkor elvileg berakja..

Sziasztok!

Segítsetek!

Tudjátok van ez a progi (CREATION CENTRE 2005).Na ezzel kreáltam magamnak egy jó kis csapatot de NEM toom h hogyan kell berakni a gameba.!!!!! Ha valakinek megvan ez a progi és ért hozzá kérem segítsen 😊) Köszi All !!
Rudee
A detonatort azért írtam, mert nem írtál pontos típust. Egyébként 6600GT-vel valakinek volt már baja.
Itt találsz drivert hozzá.

bmffm856
hát...nem tudom...nekem ez a detonator nem akar mûködni...nem ismeri fel a videókártyámat, miután leszedtem az eredeti drivert, és felraktam a detonatort...ezért most újra a régi van fönn...
amúgy a videókártyám pontos leírása:
Inno3D GeForce 6600GT 128 MB

Ehhez tudnál valamit?

Jaja! amikor az eredeti cd-rõl telepítem a driverét, valami tornado-t vagy mit ír ki...

köszi. hello. bmffm.

Rudee
Videokártyához kell, drivers.hu-n találsz jót.
Detonatorból én anno a 41.09est használtam, elég öreg de megbízható.

bmffm856
tudnál segíteni, hogy honnan akasszak le egy olyat? egyáltaslán mihez kell régebbi driver? a videókártyához? vagy máshoz? lécci segítsetek! köszi. hello9. bmffm.

Rudee
Régebbi driver kell.

bmffm856
hello. lenne egy kis gonodom a játékkal...új gépem van, (Asus K8N, AMD 64 2800+, Inno 128 MB videókártya, 512 MB RAM), és odáig simán megvan, hogíy elindítom a játékot, be is tölti a meccset, de ott olyan mintha egy lassított felvételt látnék...egbyszerûen olyan tetü lassan m ozognak a játékosok, hogy élvezhetetlen a játék...felraktam Shockvawe Playert, MS Frameworks-t, és még így is...egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy mitõl...ha valaki tud lécci segítsen, mert ez így tarthatatlan....elõre is köszi...bmffm.

Falconer
támogatja

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Rudee
Controller settingsnél, márha a FIFA támogatja a gamepadodat.

Hali!Hogy lehet a gamepad billentyûzetét beállítani a Fifa-ban?
Kösz!
Rudee
Ja meg persze ha be van kapcsolva/nincs jól beállítva a tûzfal.

Rudee
Ha labdát a Ball Revolutionnal raktad be akkor igen.

A raptorok mellett a bigGUI olyan program még, amivel jól be lehet rakni ezeket.

Falconer
Volt már, hogy azok voltak fenn, és megszakadt a kapcsolat.

ha vki eladná eredeti fifajat pls msnen: [email protected] írjon vagy írjon emailt
Rudee
FIFA 2005 face list.
A FIFA Internetional-on van 2GB Boot Importer, a 3GB csak tervbe volt véve.

Üdv megint. 2 kérdés: tud valaki támpontot adni, honnan lehet megszerezni az arcokhoz a face ID-ket?
Más: Tud valaki URL-t a "3GB Boot Importer"-hez??? Állítólag van de én sehol sem találtam.
Köszi. Jó ilyen segítõkész fórumosokkal találkozni. <#smile> De komolyan! Ha lesz még valami új ezzel kapcsolatban, jelentkezem.
Rudee
Na ezeket lehet használni:

RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0

OFFSIDES=1
BOOKINGS=1
RADAR=1
TIMEDISPLAY=1
HALF_LENGTH=10
DIFFICULTY_LEVEL=2
GAME_SPEED=1

Néhány dolognál az egyes ON-t, a kettes OFF-t jelent. Ahol több választási lehetõség is van ott a számok a lényegek, a nulla az elsõ.

Ha megy valamennyire az angol, akkor itt kutakodhatsz ezügyben.

Rudee
Mingyá megnézem Soccergamingon, elvileg ott le van írva minden.

Nem tudsz véletlenül egy példát, hogy lehetne bepötyögni neki a dolgot?
Rudee
Eredetileg az egyik big fileba van, de fejbõl nem tudom melyikbe. A FIFA fõkönyvtárába is látre lehet hozni.

Ezt a locale.ini fájlt hol lehet megtalálni (konkréten!)? BigRaptorral megkereshetem, csak valami támpontot tud valaki adni?