FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ibron
De azé is nyomjanak má be egy eredeti CD kulcsoooot!😄
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
javítok:nem szar,nagyon király játék,de az online része így sajna szar.
Ibron
Ibron
Ehh,de gonosz embereek vannak a viláááággbaaaan!😄...ehh és grrr meg szitok és átok!😄...letörne a kezük a kis...........(káromkodás😄),ha beírnák ide?semmi hátrányuk se lenne.
Amúgy bocs,de nem láttam a keresõt alul,nem számítottam rá😄,mer a FAQ-ok meg itt felül szoktak lenni.De azé thanks a válaszokat.Ésa az eredeti CD-vel rendelkezõk meg írják be a cuccot,vagy rájuk küldöm az Adava Kedavrát!😄...Harry Potterbe a leghalálosabb átok😄
Ibron
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ip: keresel egy ellenfelet,eldöntitek ki hostol,aki a host,az megadja az ip-jét,és a másik csatizik hozzá clientként
A Direct IP használata párszor le lett már írva, alul van a topikon belüli keresõ.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ibron
Másolt s cd-m és a multyba nemtok vele jáccani,mit csináljak?
Ibron
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
a demo-t nem próbáltam...
lehet, hogy hülye kérdés, de mik azok a processek? ha a futó programokra gondolsz, akkor fut egy norton internet security, egy nvidia, és egy sound effect program...más nem...
a 3dguru-t néztem...és hááát...nem igazán tudom, hogy nekem melyiket kéne letöltenem...tudnál benne segíteni?
elõre is köszi szépen. hello. bmffm.
milyen processek futnak?
mi a helyzet a demo-val?
Amúgy drivert célszerû a 3dguru-ról leszedni
Segítsetek!
Tudjátok van ez a progi (CREATION CENTRE 2005).Na ezzel kreáltam magamnak egy jó kis csapatot de NEM toom h hogyan kell berakni a gameba.!!!!! Ha valakinek megvan ez a progi és ért hozzá kérem segítsen 😊) Köszi All !!
Itt találsz drivert hozzá.
amúgy a videókártyám pontos leírása:
Inno3D GeForce 6600GT 128 MB
Ehhez tudnál valamit?
Jaja! amikor az eredeti cd-rõl telepítem a driverét, valami tornado-t vagy mit ír ki...
köszi. hello. bmffm.
Detonatorból én anno a 41.09est használtam, elég öreg de megbízható.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kösz!
A raptorok mellett a bigGUI olyan program még, amivel jól be lehet rakni ezeket.
Más: Tud valaki URL-t a "3GB Boot Importer"-hez??? Állítólag van de én sehol sem találtam.
RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0
OFFSIDES=1
BOOKINGS=1
RADAR=1
TIMEDISPLAY=1
HALF_LENGTH=10
DIFFICULTY_LEVEL=2
GAME_SPEED=1
Néhány dolognál az egyes ON-t, a kettes OFF-t jelent. Ahol több választási lehetõség is van ott a számok a lényegek, a nulla az elsõ.
Ha megy valamennyire az angol, akkor itt kutakodhatsz ezügyben.