8347
-
#6308 Ezt tegnap elmondtam P -
#6307 hát ez az! a roster readme-je írja, hogy telepítése után a mentett career állások nem fognak menni...! -
#6306 Ugye párszor elmondtam, hogy nem rögtön látszik. -
#6305 tudok angolul,meg le is tom fordítani a dolgokat,csak még pár napja van meg a játék és még csak most találtam meg azt a részt ahol leírják hogy melyik mire is jó valójában...ugyhogy most már totál képben vagyok,magyarosításra meg nincs szükségem... -
Fboy #6304 hm, csak fsh-kat raktam be, mindenfélét:) , ekkor csak a mentés nem ment, aztán rakosgattam még mezeket meg azt a sweet rostert akkor már a play now-nál is kifagyott, na mind1:) -
#6303 erre megoldás a magyarosítás: www.fifahungary.com -
#6302 óó bocsi azt nem vettem észre:)))
thx,jól van mert csak annyit tudtam hogy játékosmegfigyelő de hogy miért jó pontokat osztogatni azt nem...:PPP -
#6301 érdemes... de írtam már: #6283 -
#6300 Karrier módban érdemes ezeket a scoutingokat képezgetni???
vki írja már meg jópárszor kérdeztem már..thx! -
#6299 Köszi! -
#6298 Big Raptor-al beteszed! Az tudja hova! -
#6297 Ebben a Kenny Gameplay patchben van egy olyan filenév, hogy aicpu.big!
Ezzel mit köll csinálni? Gondolom BIG Importerrel, de hogyan?:D -
#6296 nem lehet megvenni? ezt még nem is figyeltem! pech! -
#6295 ti tudjátok használni a Real Madrid 3. számú mezét?? mert nem lehet megvenni és a mezválasztásnál sincs bennt.. -
#6294 lehet folytatni csak ha ROSTER-t raksz be akkor nem! -
#6293 tök mindegy! íme a csuka FSH-jának vége:
EAGL64 metal bin attachment for runtime texture management |
stlc @ @ p clet o TXLY,clet,1,1,64,64,0x0eeb9f2e
ennek kellene lennie, hogy ne zúzza le a minőséget a game:
EAGL64 metal bin attachment for runtime texture management |
stlc @ @ p clet o TXLY,clet,1,1,256,256,0x0eeb9f2e
ezt a 2GK mezeknél is így van! ezért volt az, hogy a demónál egyes mezeket szar minőségben láttunk, hiába volt 2GK textúra importálva... az FSH nem volt megfelelő! -
#6292 www.alessandrodelpiero.fw.hu itt is van jópár -
Fboy #6291 az ellen lehet tenni vmit hogyha berakok új cuccokat, lehessen folytatni 1 karrier mentést? -
#6290 hát megy a notebookomon és az otthonin is rendesen! semmi gond vele! teli vannak a ZDATA-k 2GK mezekkel! hazai,vendég,kapus,tartalék,tréning... -
#6289 Mult héten linkeltem párat
de magad is kereshetsz ha beirod pl "Juventus cori" -
#6288 Nem Boot Raptort használtam mint mondtam hanem a CEntert -
Nasheem #6287 Ja és még valami, a demót át lehet valahogy "buherálni", hogy hosszabb meccset lehessen rajta játszani? -
#6286 Két teljesen különböző gépen, ugyanúgy?
Ha meg kiveszem minden jó? -
Nasheem #6285 Ki tudtok olyan oldalakkal segíteni, ahonnan olasz szurkolói nótákat lehet letölteni.
Elóre is köszi. -
#6284 jah de van jobb
klikk
Lehet ZEbina-e ugyanaz az arctipus, de még nem vettem észre -
#6283 játékosfigyelő! minél fejlettebb annál jobb ajánlatokat hoz és annál több tulajdonság-értékét látjuk egy játékosnak a piacon! -
#6282 Érdemes csak megnézni a Boot Raptor 2004 működési elvét... tök új és más FSH formátumot generál! Különbséget pedig nem venni észre! Tegnap direkt ezt figyeltem! -
#6281 Hát nekem minden Bundesliga 1-2-es csapathozm, minden angol csapathoz van pakolva kapusmez + a többi és eddíg egyszer nem akadt ki! Nem lehet hogy nálad tök más okozza ezt?! -
#6280 Szabad, csak ha az ellenfelednek nem az van az gáz.
De ha mindkettőtöknek fent van sztem működik, sőt kiis kéne próbálni.
Amúgy a 2004-ben ha csak a zdata-s-t hagytam benne akkor működött, az ellenfél meg csodálkozott P -
#6279 gameplay
a játszhatóságot javítja, sokkal élvezetesebb lesz vele a játék és kijavítja a bugok egy részét a játékmenetben -
#6278 itt linkelte ki vki kb egy hónapja -
#6277 EZ a 2004-es Buffon arc, hogy került bele? -
#6276 Meg tudná mondanki vki hogy mire jók a scoutingok a karrier módban???
vki válaszoljon pls! -
#6275 Szerintem ez nem így van
Ugye van már 3GB boots importer is.
És a 2004-es boot-ok is használhatóak nyugodtan.
Játékban meg jól látható a különbség. -
#6274 ja télleg és még az a kérdéséem hogy mért nem szabad a Kenny féle gameplayel multizni? -
#6273 Hy!!
Honnan tudnám leszedni a bigraptort,mert ami a fifahungaryn van az valami hibát ír ki!!?? -
#6272 nincs trade a fifában? mi az a kenny féle playmode? -
#6271 MÁr mondtam, hogy nembiztos, hogy annál a csapatnál akad ki.
Lehet egy hónap múlva fogod észrevenni. -
#6270 köszi mindkettőtöknek:D
micsoda hasonlóság:)
-
#6269 Hy!
Meg tudná mondanki vki hogy mire jók a scoutingok a karrier módban???
ha jól tom ezek ilyen megfigyelők,de érdemes ezeknek pontokat osztogatni???