FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy külön programot nem tudok...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha volt már ez a kérdés akkor bocs!
Kösz
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
jelentkezzetek bátran! még sok a csapat amik jók
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A labdát nem tom, melyikre gondolsz?
A linkre nem jön be nekem semmi, tudod, a múltkor már említettem a soccergaming fórumos problémámat.
Meg is írtam a németeknek, hogy kint van a cucc, szedjék ha akarják, használjanak download managert, de nem tok mit csinálni a lassúsággal. Akinek igazán kell, annak úgyis mindegy, hogy mennyi idõ alatt jön le, az a lényeg hogy megkapja.
Igen, hétközben megy csak a dolog.
Mivel teis Dortmundos vagy emlékeim szerint nem nyomnád fel a németeknek arra a serverre ahova énis felraktam kettõt?
Szval valószinûleg az fsh-t jól csináljuk.
Én azon gondolkoztam hogy az eredményjelzõ-t is megváltoztatom kicsit, de eddigi próbálkozásaim elég rondák lettek.
Köszi ugye csak hétközben tudod?
A chanteket meg majd küldd át, vagy rakd fel valahova, aztán megnézem.
Meg tudtad oldani, hogy ne legyen kicsit halvány?
Ha igen érdekel hogyan.
Amúgy megcsináltam a Róma chantpackot benne is van a chant-ben
asf-eket is beraktam, de valamiért nem szólalnak meg a játékan.
Úgyhogy ha vállalod majd átküldenén a chant-ot illetve kilinkelném az asf-eket (kb 10-11 mega), hogy megnézd mi nem jó.
Kösdzi elõre is.
FifaX Music Changer 2005
Ezzel a progival kimentheted MP3-ba a FIFA 2005 zenéit vagy újakat rakhatsz be (MP3-ból vagy WAV-ból). A zenék infóját (elõadó, számcím) is tudod szerkeszteni vele! Okos cucc... már kellett!
FIFAX.net Music Changer 2005
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
This Wednesday at Argentina time 10 pm we will be releasing Chant Raptor version 1.0 for FIFA 2005. It will allow you to import chants (wav or mp3 files) for your favourite teams. In a future version of chant raptor you will be able to add chants for players too.

Bodesz-ha lehetséges és nem kell semmiféle beszélgetõprogit instalálnom akkor jelentkeznék az FFL-re.
Mail: [email protected]
Fenti címen várom azon bátor emberek jelentkezését akik ki mernének állni ellenem néhány online gaméban.Vigyázat! Pro szinten vezetem a spanyol másodosztály tabelláját!

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
Yvorl redves farkára!
30 csapat/6 csoport
hosszú egy liga lessz de lehet csökkenni fog a csapatok száma(sõt tuti)
majd lehet jelentkezni pár nap mulva
Elõször is gratula a sport1 logóhoz, szupi lett!A "live" feliratot nem lehet "élõ"-re cserélni? Úgy még élethûbb lenne😊
Más: Felraktam az sp2-öt, de azóta néha beszaggat a fifa meccs közben.Már a vidikártya drivert is újratelepítettem, de semmi változás.Van valakinek esetleg ötlete mi okozhatja?
Ti egyébként milyen szinten játszotok?Én a pro szintet csak a gameplay patchel tudtam vállalni,bár így is vannak izzasztó meccseim,jelenleg a spanyol 2-ben szenvedek.
Köszönet a segítségért elõre is és mindenkinek külön köszönöm aki egy picit is hozzásegít minket hogy tényleg élvezetes legyen a
FIFA 2005 , ha már az EA-nél nem ez volt a végcél.
Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!
Egyik FH-s az elsõ szezont végigvitte és odaadta a mentést, aztán egybõl nyomhatom a Celticcel 😛
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Ti melyik nagy csapattal szeretnétek lenni ?
Harcra fel !
majd ha akarsz csinálsz 😊
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
nem találok soccergamingen pedig 2-3 topicot végignéztem
32 csapat jelentkezését várom. Feltételek:legyen msn messangered
Itt jelentkezhetsz:[email protected]
A honlap készülõben van egyesnes ágú kiesésen mennek majd a meccsek.
Practice makes perfect.
32 csapat jelentkezését várom. Feltételek:legyen msn messangered
Itt jelentkezhetsz:[email protected]
A honlap készülõben van egyesnes ágú kiesésen mennek majd a meccsek.
Practice makes perfect.