FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van,a Fifa 2005.
Amugy külön programot nem tudok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
FIFA kell hozáá, ja.
Game modes/load

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
XP esetén C:\Documents and Settings\usernév\Dokumentumok\FIFA 2005

Szar Bayern, szar Bayern :)

balintka
Hali! Van olyan progi ami lejátsza az elmentett replayeket?
Ha volt már ez a kérdés akkor bocs!
Kösz

sammy
Nem kell semmi...

Falconer
Vazze, tudom én ezt...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bodesz
ja jelentkezzetek a [email protected] MSN címen DE gyorsan

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
elindult a Freestyle Football League weboldala
jelentkezzetek bátran! még sok a csapat amik jók

Falconer
Mentett dolgok melyik könyvtárban vannak?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Unicorn1979
Köszönöm

simán feltelepítem és kész ?
nem kell semmi progi a telepítéséhez ?

Harcra fel !

sammy
A gameplay nagyon bejön, kellemes vele játszani. De nemsokára jönnek újabbak, úgy hallottam.

A labdát nem tom, melyikre gondolsz?

A linkre nem jön be nekem semmi, tudod, a múltkor már említettem a soccergaming fórumos problémámat.

hello jõn vki játszani ellenem neten ?
Breki33
oks akkor megprószálom csütörtök este

A labda és a gameplay hogy tetszik?

klikk
sammy
Már láttam, beszéltem is velük. Az a nevetséges, hogy több itthoni ingyenes szolgáltatót is kipróbáltam, de vagy lassú, vagy nem látszik külföldrõl. Kipróbáltam a yousendit.com-ot is, de egy darab fájlt sem tudtam felrakni, mert mindig megszakadt. Mostanra már meguntam a dolgot, és felpakoltam a chanteket az UW-re. Ez lassú, de legalább külföldrõl is látszik.

Meg is írtam a németeknek, hogy kint van a cucc, szedjék ha akarják, használjanak download managert, de nem tok mit csinálni a lassúsággal. Akinek igazán kell, annak úgyis mindegy, hogy mennyi idõ alatt jön le, az a lényeg hogy megkapja.

sammy
Igen. De ezt maga a program csinálja, mert pl. ha a radart kirakod alulra, annak a körvonala éles fehér marad, nem szürkül le. Vagy a játékosod feje felett levõ nyilak is elszürkülnek lassan. Tehát ez valahogyan a programból van megoldva, és nem hiszem, hogy annyira bele lehetne turkászni.

Igen, hétközben megy csak a dolog.

Breki33
Ja errõl jut eszembe vki nagyon reklamálta, hogy a Dortumd chantokat nem tudja letölteni.

Mivel teis Dortmundos vagy emlékeim szerint nem nyomnád fel a németeknek arra a serverre ahova énis felraktam kettõt?
Breki33
Ja de érdekes hogy meccs induláskor egy pillanatra éles és utánna lesz homályos.

Szval valószinûleg az fsh-t jól csináljuk.

Én azon gondolkoztam hogy az eredményjelzõ-t is megváltoztatom kicsit, de eddigi próbálkozásaim elég rondák lettek.

Köszi ugye csak hétközben tudod?
sammy
Nem tudtam megoldani. Idegesít is, hogy nem lehet tiszta színeket berakni, mert mindig átlátszó lesz.

A chanteket meg majd küldd át, vagy rakd fel valahova, aztán megnézem.

sammy
Breki33
A kis kép melletti linket kell bemásolni
Breki33
Most nem tudom megnézni

Meg tudtad oldani, hogy ne legyen kicsit halvány?
Ha igen érdekel hogyan.

Amúgy megcsináltam a Róma chantpackot benne is van a chant-ben
asf-eket is beraktam, de valamiért nem szólalnak meg a játékan.

Úgyhogy ha vállalod majd átküldenén a chant-ot illetve kilinkelném az asf-eket (kb 10-11 mega), hogy megnézd mi nem jó.

Kösdzi elõre is.
Breki33
tom bocsi, majd küldöm ha olyan helyen leszek ahol meglesznek
valószínû csütörtökön pénteken
Unicorn1979
MU chant van valakinek ?

Harcra fel !

Breki33
Azt a Breamsterrõl leszedheted mint mondtam, de nem nagyon tudod berakni.
The Hedgehog

FifaX Music Changer 2005
Ezzel a progival kimentheted MP3-ba a FIFA 2005 zenéit vagy újakat rakhatsz be (MP3-ból vagy WAV-ból). A zenék infóját (elõadó, számcím) is tudod szerkeszteni vele! Okos cucc... már kellett!

FIFAX.net Music Changer 2005

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Chant Raptor to be released this Wednesday
This Wednesday at Argentina time 10 pm we will be releasing Chant Raptor version 1.0 for FIFA 2005. It will allow you to import chants (wav or mp3 files) for your favourite teams. In a future version of chant raptor you will be able to add chants for players too.

The Hedgehog
A poszt rövidítést sokan jelezezték egyébként - nekem sem fekszik - és ezt a véglegesben úgy néz ki visszírjuk az eredeti angol formára!

Clement
Valóban baromságot kérdeztem a "live" felirattal kapcsolatban, mentségemre szolgáljon hogy nekem nem sokáig volt fenn a magyarositás /és ezzel senkit nem akarok megbántani, hiszen remek munkát végeztetek!/mert képtelen voltam megszokni a posztok röviditését,annyi foci managerrel játszottam már angol nyelven hogy a röviditések is angolul egyszerûbbek a számomra.
Bodesz-ha lehetséges és nem kell semmiféle beszélgetõprogit instalálnom akkor jelentkeznék az FFL-re.
Mail: [email protected]
Fenti címen várom azon bátor emberek jelentkezését akik ki mernének állni ellenem néhány online gaméban.Vigyázat! Pro szinten vezetem a spanyol másodosztály tabelláját!

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

tartuffe
A sport1 logót nem lehet úgy megcsinálni, mint az 5484-ben? Mert ezen túl széles a piros rész. Nem bántásból mondom, ez is nagyon jó hogy van, be is raktam, de úgy lenne az igazi.

Yvorl redves farkára!

bodesz
Készül az FFL azaz a Freestyle Football League
30 csapat/6 csoport
hosszú egy liga lessz de lehet csökkenni fog a csapatok száma(sõt tuti)
majd lehet jelentkezni pár nap mulva

Unicorn1979
Live felirat csak Magyarosítással lesz Élõ

Harcra fel !

Clement
Sziasztok!
Elõször is gratula a sport1 logóhoz, szupi lett!A "live" feliratot nem lehet "élõ"-re cserélni? Úgy még élethûbb lenne😊
Más: Felraktam az sp2-öt, de azóta néha beszaggat a fifa meccs közben.Már a vidikártya drivert is újratelepítettem, de semmi változás.Van valakinek esetleg ötlete mi okozhatja?
Ti egyébként milyen szinten játszotok?Én a pro szintet csak a gameplay patchel tudtam vállalni,bár így is vannak izzasztó meccseim,jelenleg a spanyol 2-ben szenvedek.
Köszönet a segítségért elõre is és mindenkinek külön köszönöm aki egy picit is hozzásegít minket hogy tényleg élvezetes legyen a
FIFA 2005 , ha már az EA-nél nem ez volt a végcél.

Az alvástól megéhezem. Az evéstől elálmosodom. Az élet szép!

Unicorn1979
Manchester-t választom szerintem

Harcra fel !

Unicorn1979
de mi a végcél ? melyik klub ?

Harcra fel !

fhsasa
én most a Celticcel nyomom.

Egyik FH-s az elsõ szezont végigvitte és odaadta a mentést, aztán egybõl nyomhatom a Celticcel 😛

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Unicorn1979
Career módban 2.5 csillagos edzõ lettem, választhatok, MU ,Milan, Real Madrid, szinte minden klubnak lehetek már a vezetõje
Ti melyik nagy csapattal szeretnétek lenni ?

Harcra fel !

fhsasa
jó annyira azért nem fontos.
majd ha akarsz csinálsz 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Fel kéne telepíteni a fifa2004-et is, meg az euro2k4-et is...lehet, hogy az lesz a vége...
fhsasa
Celtic mezeket tudna adni valaki?
nem találok soccergamingen pedig 2-3 topicot végignéztem

fhsasa
tavalyról nemjó vmelyik? 😄

van msn-em is majd a cimet leirom
remélem te beveszel mert már kb. 6 ligát lekéstem 1-be be se vettek
én azarsenallal jelentkeznék lécci
poX3ll

Ízirályder ecsém ízi-ízi ízirályder

Practice makes perfect.

poX3ll
Új liga indul 2004. nov 2.-án.
32 csapat jelentkezését várom. Feltételek:legyen msn messangered
Itt jelentkezhetsz:[email protected]
A honlap készülõben van egyesnes ágú kiesésen mennek majd a meccsek.

Practice makes perfect.

poX3ll
Aki szerene jelentkezni az írjon a fórumba vagyis ide is!

Practice makes perfect.

De csinálnék, csak jó lenne a labdák fsh-ja, mert úgy könnyebb kiindulni...
poX3ll
Új liga indul 2004. nov 2.-án.
32 csapat jelentkezését várom. Feltételek:legyen msn messangered
Itt jelentkezhetsz:[email protected]
A honlap készülõben van egyesnes ágú kiesésen mennek majd a meccsek.

Practice makes perfect.

Unicorn1979
beszótá kiccsávó ?

Harcra fel !

egy ligát ha tud vki irja meg lécci