FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha 1 új cipõt rakok be ?
Összes játékos azzal nyomja majd ?
Nem igazán vágom ezeket.
Ezeket a Big Raptorral rakom be ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Sport1 logo
Ja és nincs Sport1 nálunk, úgyhogy csak visszafogottan szidjatok, ha nem jó...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
You can download FATBH Builder for FIFA 2005. What´s FATBH Builder? FATBH Builder builds fifa.fat and bh files from zdata big files. So, you can import files to zdata big files using eagraph, biggui, gfxpak or impbig and then run FATBH Builder in order to rebuild fifa.fat and bh files according to the new files you have imported.
What can be done with FATBH builder?
(1) You can use FATBH builder to distribute your patches. For instance you can make a bat file that imports files to zdata big. Include FATBH builder and ask users to run it after the files have been imported and ready!
(2) You can use FATBH builder to import new files to the game. For instance new faces. Faces must be imported to zdata big files from zdata_01.big to zdata_18.big.
(3) You can use FATBH builder to Fix your FIFA. For instance a patch or an utility can mess up your game. Using FATBH Builder probably you can solve the problem that makes your game crash.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Ha te connectelsz akkor megkapod az ellenfél IP-jét,a Direct IP ponton belül a NEW-ban adsz neki egy nevet,meg beirod a megkapott IP-t.Ezután ez a név-ip megjelenik a Direct IP pontban ball oldalon,kiválasztod,és a CONNECT-re nyomsz.
Ha nem megy,akkor lehet baj tüzfal,rúter,a játékba berakott extra dolgok...
a módja meg le van írva az fh-n, de ott elis mondják
megtaláltam a multiplayert de hogy lehet valakivel játszani?
Mert azt nem értem??
Harcra fel !

Én Boavista-val kezdtem 2 szezont, utánna Dortmundal 1 szezont nyomtam, és most kezdtem el a Blackburn Rovers-t és most 2.5 csillagos az edzõm
Harcra fel !
EZt azért te is kikeeshetted voltna.

Mi mindenben segítünk!

Hogy lehet neten keresztûl játszani??
Valami kód vagy ilyesmit kér...
EGY KIS SEGÍTSÉGET KÉRNÉK fifa ügyben