8347
-
#6268 tök mindegy, hogy mekkoratextúra van az FSH-ban mert a játék úgy is átméretezi őket 64x64-re! Amíg Ariel nem "hackeli" meg az FSH-t és készít egy Boot Raptor-t addíg hiába a nagyobb képek... nézd meg egy HEX editorral a csuka FSH-jának végét: 64...64... ezeket kell átpiszkálni 256-ra hogy menjenek a 2GB csukák!
Ezért a te csukáid is 1GB-k :D hiába a nagy textúra :) -
#6267 raktam már be kapusmezt a Juvénak és még mindig semmi baja a gamenek (sőt a 3. mezt is beraktam Buffonnak).
igaz most a Celticcel nyomom :) -
#6266 1. Lehet, nekem is úgy van
De vigyázni kell hogy a számozás megmaradjon illetve ha azt akarod változtatni-tehát pl egy 7-es csukát 2-es alapnak berakni akkor ne átnevezéssel hanem a 2-es csukába fsh Editorral való átrakással történjen. Különben lehet mind egyforma lesz.
2. ??
3. Szerintem galibát okoz, deha előtte mented az aktuális zdata-t nyugodtan kipróbálhatod.
4. Elvileg lehetne de most inkább 1GK_s kapusmezek kellenének.
Amúgy hétvégén a Third-ben védett P -
#6265 Hedge a TCM-es cuccról írj majd cikket ;) -
#6264 1. lehet persze! :)
2. a játékban? hmmm bug?!
3. nem! nyugodtan!
4. ezt még nem láttam én sehol! de ettől még lehet! -
#6263 Övé 1 GB-s enyém 2GB-s
Övében 10 csuka van enyémben 30
Azonkívül mindegyik grafikailag javítva van mint a mezek.
Majd érdekel a Realosok véleménye melyik idegenbeli mez színe a legjobb. -
#6262 na jó reggelt mindenkinek egy két kérdésem lenne:)
1.a Breki peccsben van 3 cipőcsomag lehet azt úgy csinálni hogy 1 kicsit ebből 1 kicsit abból 1 kis nike-t ebb 1 kis adidast abból szóval értitek:)
2. mér lett Zebinának Buffon feje?
3. nem okoz galibát ha egy kapusnak berakok mondjuk egy 3. számú mezt?
4. van e valahol az éterben sárga juve kapusmez?
előre is kössz -
#6261 majd meglátjuk melyik a jobb :) angolodon meg finomíts kicsit! néha félreérthetően írsz az SG-n! -
#6260 Volt csak ez közvetlen link.
DE az én boot patcheim szerintem jobbak P
Ami érdekes, hisz az alapok az ő cipői nagyrészt csak kicsit tuningoltam őket. -
#6259 eh! 'Message: Download' :D -
#6258 Igen ittis kilinkelted
a flag patch a smallflag__flag__model-t módosítja -
#6257 Nem tudom volt-e már: Keegan FIFA CONCACAF Boot Patch Deluxe 2GB -
#6256 Nah akkor ittis korrekten tartalommal:
Breki 3 Patch and Update For Fifa 2005
(8166 KB)
- 3 different Bootspack (2GB):
(Updated and Edited Keegan, Jimbob boots)
- CL and Juventus Adboards
- 3 CL Ball (Black, Blue, Red)
- Updated Manchester and Real Kit's
-
#6255 Igen találkoztam... a Juve és az Inter már kész is! Asszem Brekinek oda is adtam! -
Rudee #6254 Találtam még Roma, Inter és Juve számozást is ha érdekel. Bár gondolom soccergamingon te is találkoztál már velük. -
#6253 bár ahogy nézegetem szerintem a közönség lengette zászlókat cseréli le nagyobbakra! -
#6252 és mi az a BIG FLAG? Mármint hol vannak ilyenek a játékban?? :D
Rudee: amúgy is kerestem ezt a számozást :D -
Rudee #6251 Tenkjú! -
#6250 -
#6249 Ok! Ma megcsinálom és max holnap kirakom a készet! Ha leszek akko este! -
Rudee #6248 Reggelt'
A 6006-os hozzászólást néz má meg lécci, hátha tucc segíteni -
#6247 Ja és jóreggelt -
#6246 Jah a három cipőkönyvtár közül az egyiket rakd be illetve tetszés szerint keverheted (Fsh Editorral bele lehet nézni illetve ott vannak a képek)
Gondolkoztam azon, hogy berakjak még egy saját használatú-t amit a háromból válogattam,
Tulajdonképpen az a 3-as csomag de annak kettes-ét átraktam a 7-es helyett és az egyes alapcipőjét használom. -
#6245 Ja Kenny azért nem akárki.
Annó azért akarták a fejemet venni, mert az ő gameplay-éval akartam multizni.
És ez még csak a béta tudtommal.
A big raptornál a két program útvonalát kell beállítani
Mindkettő fent van az fh-n szerintem. -
#6244 Jóreggelt! -
#6243 jó neked! én még tudnék :D jó reggelt! -
Rudee #6242 Most pont nem tudtam aludni, előbb keltem föl. -
#6241 Váu ti sohase aludtok? -
Rudee #6240 -
Rudee #6239 -
#6238 Ez a Kenny-féle gameplay egyszerűen óriási!!! Végre kezdett focimeccsre hasonlitani amit láttam.A gép lő távolról is, kaptam is egy akkora gólt a rövidre 19-ről hogy csak pislogtam.Többet hibáznak a játékosok, mégis valahogy sokkal életszerűbb lett a game, mindenkinek ajánlom kipróbálásra!!!
Szomorú hogy az alapjátékban nem tudták az EA munkatársai ezt az életszerűséget megteremteni, a többi dolgról már nem is beszélek mert reggelig tudnám sorolni azon dolgok tömkelegét melyek oly furcsák számomra.....remélem elég enyhe kifejezést használtam...!
Szóval próbáljátok ki ezt a gameplayt!!! -
#6237 Köszi Breki! :)
S akkor még egy lámer kérdés: a bigraptorban az eagraph path és az oedit pathnál mit kell megadni, milyen fájlra mutasson?
S még egy kérdésem lenne: a patchedben a cipők közül ki kell választani a három könyvtár közül amelyik szimpi, vagy hogy műxik.
ne haragudj Brekkencs hogy izélgetlek de hátha rajtam kívül még más is hasznát veszi a tanácsaidnak -
steweee #6236 microsoft sidewinder usb 1.0 tíz gombos -
Breki 3 Patch
-
#6234 A zdata-ba bele
a big raptor tudja P -
#6233 Gyerekek!
Kenny gameplay patchében at aicpu.big-et hova kell másolni vagy mit kell vele csinálni?Egyáltalán nem találok ilyen fájlt a Fifa főkönyvtárban.Bocsi a hülye kérdésekért, előre is köszi a választ.
-
#6232 De látom más is beindult :-) -
#6231 A Soccergaminra raktam ki 3-at
De a Patchemben lesznek 2GA-sok is -
#6230 1GK-s reklámtáblák vannak valahol? -
#6229 nem írtad milyen gamepad