8347
-
#6388 Ja neked kitaláltam mi lehet rossz.
A reklámtábla.
Gondoiom beraktad a Juve-st -
#6387 Ez tök szép lett ... -
#6386 Normális számozáson azt értem, hogy ha egyszer már műxik, csak nem felel meg a csukák sorrendje, akkor egyszerűen átnevezed az egyiket a másikra, a másikat meg az egyikre. Ha felcseréled őket, és nem másolsz meg törölsz, akkor az fsh-k nem lesznek ugyanazok, és így gond sem lesz. -
#6385 Bayern Home Updated By Breki
-
#6384 -
#6383 khmmmm
énmár nem szólok -
#6382 nem roszabb mint az eredeti P -
#6381 egyébként galibát okoz a third mez kapusmezhez berakása:P
nem indul a game -
#6380 na csináltam egy Juve kapusmezt:D
mentségemre szóljon hogy egy pószterről néztem le és ez az első mezem vmint nem bvagyok egy grafikai zseni :)
-
#6379 normális számozáson mit értesz?
Ez az fsh id dolog érdekelne. Főleg ha "GB-s :-)
OKé 10 fsh rendel -
#6378 Ha normálisan számozol át, akkor attól nem lesz ugyanaz. Egyébként meg már külön FSH ID-im vannak minden egyes cipő FSH-ra. Már nem lesznek ugyanolyanok az FSH-k.
Én jobban örülnék, ha 10 fsh fájlt küldenél, úgy kevesebb dolgom van vele :)
-
#6377 Számomra az a nonszensz, hogy miért nem lehet biro-t alapból belerakni.
Ha meg benne van miért nem lehet megbeszélni, hogy mindenki rakja be.
Valamint multinál miért nem lehet ip-t edit-el módosítani, éjszakai stadiont berakni és miért csak döntetlennél van rematch. -
#6376 Hát én ajánlottam ha jól emléxem de én hamar Kenny hőseire váltottam.
FSH-kat ha csak simán átszámozod az nem jó, könnyen eléred, hogy mind azonos legyen.
Ha leszedted a Breki 3-at akkor elmondom majd a sorrendet melyikekből kérnék telepítőt illetve két fsh-t elküldök amit cseréltem számozásilag (2es-7-es) -
#6375 Ez hasznos info, köszi. Hátha meg lehet kicsit buherálni, hogy ne csillogjanak a srácok -
#6374 Igen, tényleg így vannak alapból a színek. -
#6373 Igazad van, az Amsterdam Arena-ban sem találkoztam ezzel. -
#6372 jah! a pojén, hogy nem mindegyik stadionnál van így! pl a német stadionokban este nincs ilyen effekt! :D de asszem lehet ezen egy kicsit szépíteni mert megtaláltam honnan veszi ennek a "plasztik" effektnek az értékeit a játék.... data\cmn\meta.db -
#6371 Az nem baj, ha nehéz a játék, csak ne legyen igazságtalan... Az nagyon fel tud idegesíteni. Ebből a szempontból a Real gameplay nagyon szupi volt. Azt próbáltad?
Hát én az alapján raktam be a cipőket, ahogy az eredeti fájlokban volt, hacsak nem rontottam el valahol. Nálam is több fickón van kék cipő, viszont aranyszínűt eddig csak Ronaldon láttam. Mondjuk engem nem zavar, de szerintem ezt könnyen meg lehet oldani az fsh-k átszámozásával.
A FatBHbuildert sajna nem tom bezárni, úgyhogy a 10 pont ugrott :)
Küldjed, és megcsinálom a telepítőt... -
#6370 Hát ez vicc!
Megnyitottam az éjszakai Mestalla-t, játszottam egy meccset benne és úgy fénylett mindenki, mintha le lett volna fújva kályhaezüsttel.:) -
#6369 egy kis segítség! alapból így vannak a csukák színei a játékban és eszerint vannak beállítva az adatbázisban a játékoskra is (pl Ronaldo kék csukát hord, Davids arany (hajóltom')):
playertexobj.texobj11__texture1020305845__-1 = fekete (bíróspori)
playertexobj.texobj11__texture1020305845__1 = fehér
playertexobj.texobj11__texture1020305845__2 = fekete (alap, a legtöbb játékosnak ez van)
playertexobj.texobj11__texture1020305845__3 = kék
playertexobj.texobj11__texture1020305845__4 = piros
playertexobj.texobj11__texture1020305845__7 = fekete-kék F50+-es
playertexobj.texobj11__texture1020305845__5 = arany
playertexobj.texobj11__texture1020305845__6 = Predator Pulse fekete-piros
playertexobj.texobj11__texture1020305845__8 = Beckham Adidas Chrome-ja
playertexobj.texobj11__texture1020305845__9 = fekete -
#6368 Hát a sevix telepítős :-)
De brutálabb is
2-0-ra kikaptam az Intertől (fejesgólokkal méghozzá)
Kennyvel meg 3-0-ra vertem őket.
Egyik góljuk olyan volt hogy egyik kapufáról lecsorgott a fejes véggiggurult a gólvonalon majd mielőtt Thuram becsúszva kikotorhatta volna lányan beperdült.
Mondjuk tök jó volt hogy a védő magától rohant hátra becsúszva kikotorni, majd nekimernt a kapufának sietségében P
Ja a csukacsomagod kipróbáltam.
A 2gb-st.
Az a bajom vele, hogy a fél juve világoskék cipőben játszott és az nagyon fura. Én azt szeretem, ha az aranyszinű meg a kék cipő csak egy játékoson van Pl Ronaldo-n és ígyis lőttem be.
Viszont a telepítő nagyon profi, ha a fat és bh generátort is bezárná 10 pontot kapna :-)
Figyi ha elküldöm az én válogatásom a 30-ból raknál hozzá ilyen telepítőt? -
#6367 mér' szted én csukott szemmel nézek egy Real meccset, hogy nem tudhatom, hogy néz ki a mezük? -
#6366 csak a mezeket! :D a csukákra nem mondtam semmit! nem a Breki patchről beszéltem amikor a csuka dologról volt szó... -
#6365 A Realosoktól -
#6364 Hát ma eddig csak kritizáltad a Breki3-at
Azt meg nem hagyom P -
#6363 Nem, még nem. Jelenleg a Real gameplay-t használom. A Kenny-t akartam kipróbálni, de nem tudtam hova tenni az aicpu.big fájlt, arra meg nem jöttem rá hogy a big raptorral kéne berakni. -
#6362 te kérdezted, hogy sztünk melyik Real mez a jobb :D -
#6361 Semmitől de Manchesterből van szebb is :) csak nem találom! De raktam már ki ide képet róla...ingame!
A Realos meg nekem ez jön be. Nem tom miért! Bár home-nak a ChrissyD-set használom! Awaynek pedig a FIFA4FANS-t!
Nem vagyok kötekedős csak elmondom a véleményem ahogy mindenki más...
-
#6360 Igen ezért mondtam le róla mert ha a pipát megcsinálom úgymont pixelmentesre akkor a többi helyen elvesznek a részletek.
Gameplay kipróbáltad már? -
#6359 Sztem ez nagyon merevnek hat különösen a fehér.
Dehát mindenki azt használ amit akar. -
#6358 Igen az Alap Chrissy mez nagyon zajos volt ezt igyekeztem javítani és szerintem sokkal szebbek lettek így mint az eredeti.
Való igaz kicsit elmentem egyikbewn a kék felé, de nekem így jobban tetszik a játékban.
Manchesterből meg nem hiszem találnál ezeknél szebbet, mindegyik amit találtam javítva lett.
Mondjuk még nem találtam olyat ami igazán mindenben megfelelne.
Süni mitől van ma ilyen kötekedős, szurkálódós hangulatod? P -
#6357 Itt van: kép -
#6356 Sajna ez csak 128x128-as textúrába van meg, amit ha felnagyítok, elég gagyi lesz.
-
#6355 ez sztem sokkal szebb Real mez:
-
#6354 1. Breki
2. Fejekhez semmi köze vmit nagyon elbaltázhattál.
Mondjuk a fejelvesztés tipikus Fifa hiba.
3. Neked is az elözőt tanácsolom. -
#6353 Brek sztem vannak ennél szebb ManU és Real mezek is! Ennek a Real away meznek pl el van teljesen rontva a "színezése" a fekete nem is igazán fekete rajta... -
#6352 Mert amit az olasz csapathoz raktál be vmiért elrontottad.
Sztem akik nem tudják elég jól kezelni a big raptort és a fat és bh generalo progikat rakják be Sammy-ét -
#6351 Hát mióta felraktam azt a breki akármi 3-mat azóta az embereknek nincs feje és minden meccs után kivág a desktopra!!! -
#6350 Jaa, hogy a 2GB-s packból? :)
pill. -
#6349 Összeválogattam egy saját csukacsomagot, de ha olasz csapatot választok akkor kidob.
Viszont ha spanyollal vagy bármi mással megyek akkor pedig működik?
Ez miért van?:D