8347
-
#6827 Ja pont akartam mondani, hogy ez inkább multira van kihegyezve ott két nap hibátlanul ment erős ellenfelekkel P
De karrierben nem teszteltem.
Nemis akarom. -
#6826 sztem az User
Ugyanaz kell mint ami a Gamecopyworld-ösben van. -
#6825 Manchester United Home Updated By Breki
Stuttgart Away Updated By Breki
-
#6824 Nekem speciel teljesen szűz fifám van, mert már beleőszültem a próbálkozásokba.
Ennyit magamról(számítástechnika), esküszöm nem lustaság!A létező összes progi, kiegészítő,stb a vinyómon van,de férfiasan bevallom nem boldogulok velük.
Úgyhogy nekem egy multi Breki multi patch kellene, ha nem vagyok túl szemtelen!:))) -
#6823 melyik az a fájl a dokumentumokban?
1. settings
2. user
??? -
#6822 A mentésed P
Hogy kiszedhessem ezt a mindentvivőt. -
#6821 Nah ezzel az a helyzet, hogy ki kéne még próbálni csapatokkal nem akad-e ki és eddig kb csak hatan kértétek.
Ha erlkezdeném felnyomni és menet közben kiderülne a bibi nem nagyon lehetne utolag korigálni.
Asszem naponta fogok felnyomni egy zdata-t amik külön is használhatók elvileg, de másik buherált zdata-val keveredést okozhatnak.
Akinek nagyjából jól működő zdatai vannak az mentse előtte őket. -
#6820 az főleg jó ha a Juvéra van kihegyezve.
Breki! Juvés vagyok megvetem az esti stadiont. mit szeretnél?:D -
#6819 DE tud, fent van a Gamecopyworld-ön csak egy baja van, hogy nem írja ki alul utánna a neveket.
Amúgy a mezek miatt sztem nem érdemes esetleg az esti stadionért.
Ja ha van olyan aki Juve-s és megvette az esti stadiont elküldhetné a mentését, hogy ezt kiszedhessem. -
#6818 Az sem baj, ha azok a zdaták a Juventusra vannak kihegyezve, sértés, de lenyeljük!
:)))) -
#6817 Nem , Breki olyat nem tud. Breki olyat tud viszont, ha szépen megkérjük, hogy publikussá teszi a multiban is működő zdatáit és nagyon szépen megköszönöd velem együtt!
Üdv minden foci rajongónak! -
#6816 Breki olyan peccset nem tudsz ahol megvan az eredeti mez a juvénak a romának meg soknak nem kell megvenni pontért -
#6815 Milan Home Updated By Breki
-
#6814 Juve CL Home Updated By Breki
-
#6813 jah szar... nincs benne keresés! én is dühöngtem emiatt! nézd meg az igazolási naplót (nem tom mi az angol neve) ott biztos írja a game hová igazolt el Gera... de sztem már visszavonult mert a játékban alapból 32 (!!!) éves! -
#6812 sztem túl fényes, meg eleve ez a gyűrődés ilyen színalappal és kontraszttal nem éppen a legjobb... -
#6811 Valaki nem tudja, hogy karrier módban hogy találok meg egy olyan játékost, amelyet eladtak? Konkrétan Gerát szerettem volna megvenni a WBA-tól, de már nincs ott, gőzöm sincs, hogy melyik csapatban lehet.
Egyébként a Southampton-nal vagyok, ők ajánlottak szerződést a Premier League-ből, miután a Cambridge-dzsel második lettem az angol negyedosztályban. :) Érdekes, mert a Southamptonnal már az első szezonban bajnok és FA kupagyőztes lettem, igazán nagy csapat mégsem akart leszerződtetni, így maradtam. (más régiókból sem) Ez már a második szezonom, nálam van a fél magyar válogatott: Király, Löw, Fehér Cs., Dárdai, Lisztes... Szabicsot még nem tudtam megszerezni, Gerát pedig -ahogy már írtam- nem találom... Bocs a monólogomért... -
#6810 FIFA 2005 Best Of The Rest
By: Andrew Castenmiller
Sunday, 07 November, 2004
FIFA 2005 sits second on the UK charts with its competition not far behind.
Grand Theft Auto: San Andreas is predictably on top of the charts, with FIFA 2005 holding second spot. Pro Evolution Soccer 4, which is currently only available on the PS2, does well to make third spot its own. It will be interesting to see how it sells when it is released on PC and Xbox later this month. Codemasters' football titles LMA Manager 2005 and Club Football 2005 sit in 7th and 29th spot respectively. Total Club Manager 2005 makes its debut in 24th spot.
Eurogamer.net are reporting that Football Manager 2005 had a successful release day. It apparently sold 40,000 in its first day despite having a name change. Championship Manager 4 became the fastest selling PC game in the UK with over 120,000 copies sold in the first week so FM2005 will have a lot to do to break that record.
-
#6809 mondtam C+D lövöcsel -
#6808 Breki már leírta....
lővőcsel... -
mEkLaU #6807 SZoval vki kielégitené a kérdéseim?
Átvitt értelemben mielött jönnek a viccesfiuk -
mEkLaU #6806 Billentyüvel játszom. -
#6805 gamepaddal?
fektesd el lövőcsellel P -
mEkLaU #6804 Elmondaná vki hozzáértö h hogy tudok ugy golt löni tutira h egy az egybe megyek kapura??
Hogy lehet laposan eröset löni?
És laposan szabadrugást??
Köszi -
#6803 Ez viszont tetszik
-
#6802 Áh szóval tudod ki az a Silencer P
Az a gyerek csinál mást ezen kívül?
Azt mondta tolvaj vagyok én meg beszóltam neki, hogy too much P
Amúgy kiváncsi vagyok a véleményedre szted nem túl fényes ez a mez?
A legfelső az övé -
#6801 Bunkó egy banda azok ott ne is figyelj rájuk! Én ezért nem szólok már ott hozzá semmihez! Annó mikor még nem jártál nagyon jó kis társaság járt oda. Éjjeleket dumáltunk végig, most meg azt hiszik ott az ilyen Silencerek, hogy mert benyomnak pár screenshotot meg 1000x hozzászólnak egy nap ők az atyaúristenek holott egy dekát nem értenek a FIFA-hoz. A 3GB boot importerrel is szenvedtek, nem tudták mi lehet a baja itt mi meg 2 oldalon rájöttünk, hogy mi is okozza a kifagyást szóval menjenek ám tudod hova... :D -
#6800 Kit Raptor 2.0 coming this Wednesday
This Wednesday we will be releasing the final version of Kit Raptor 2GK (2.0). It will include new cameras (10), option for referee kits,chance to add new kits (that you finally will have to add to the game through UniDb) and most of the bugs of previous version will be fixed. -
#6799 Hát az első az átalakításommal tetszik a másodikban az hogy köralakú az nem.
De én már nem szólok mert abból is ügy lett, hogy PEde egyik mezét kritizálni mertem.
Ez a Silencer meg nekemugrott mit képzelek -
#6798 csinálnék ha tudnék P -
#6797 nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ezek a kijelzők egyáltalán nem tetszenek... :( -
#6796 Szia Breki azt szeretném kérdezni hogy totsl 90 labda nem lessz a fifa 2005 höz? nem csinálsz vagy nem tom de tök jó lewnne
ha Lenne olyan labda a játékban!!
Üdv Cucu= Ronaldo 17 -
#6795 engem is érdekelne :) -
#6794 Nem szedtem le
A Red féle labda van benne Fabio elkérte tőlem -
#6793 Neked minek? P
Amúgy főleg a Juvera van kihegyezve, de más nagy csapatok mezei is benne vannak, de stadionban csak a Delle Alpit csinosítottam ki.
Pl a Real zászlók alapból nagyon undorítóak, ha Realos lennék biztos cserélném.
-
#6792 Ezt honnan szetted le? -
#6791 Mostmár 4, mert engem is érdekel :P -
laca70 #6790 2005-höz még nincs, de 2004-hez találsz az FH-n (www.fifahungary.com) -
#6789 hello.van már, vagy ha nincs akkor lesz a játékhoz magyar bajnokság?
a 2004-hez van? és ha igen akkor honnan lehet letölteni? köszi.hello. -
#6788 Eddig 3 P