8347
-
#6867 FIFAHUNGARY vagy SOCCERACCESS :D -
#6866 De honnan a hír?
Juve-s kéne -
#6865 ez a PC-s! -
#6864 Nekem a JUventus DEmo kell
-
#6863 Nemtom ilyenkor nem mircelek, de gondolom mindenki suli meg meló, de tegnap kezdtünk már egész jól beindulni. -
#6862 Ebből már kijött a teljes
annó mondtam is.
Vagy ez pc-s? -
#6861 Dehogy jár csak a szélesszájú kisbéka nem bírta ki hogy ne szóljon be ennek a Silencernek
Azért idegesítő mert egy csomó embernek kéne válaszolnom, pl az egyik most keres chantokat ezért külön témát nyitott.
De az a szemét letolvajozott mert be mertem rakni egy javítást a csukákról
Amúgy ezekről van szó
klikk
Érdekes, hogy a kéknél az általan javítottra cserélte ki.
De a másik kettő sztem sokkal szebb úgy ahogy megcsináltam.
Nemtudom miér baxa vkinek a csőrét az ha kicsit javítok a színeken.
Egyszerűen nem bírom ki ha ronda. P
Ja és jóreggelt. -
#6860 Club Football 2005 DEMOS!
Codemaster has released 9 Demos of Club Footbal 2005!!! : Real Madrid Demo, Ajax Demo, Arsenal Demo, Bayern Munich Demo, Borussia Dortmund Demo, Liverpool (in UK And ROW) Demo, Liverpool (in Europe) Demo, Manchester United Demo, Olympique Marseille Demo. In all demos In this demo you can play one half of a match for that team against one of the other Club Football club in a photo-realistic version of the team's home stadium, with all of the photo-realistic players and strips. All demos are about 500 MB.
http://new.hot.files.filefront.com/0;1581
-
#6859 Breki! Ez a mirc-es csati ilyenkor mindíg üres? -
#6858 a békáknak ez jár :D Jó reggelt! -
#6857 mert neked a 3 szám nem 182-es ahogy látom :-)
Azt nem értem mitől függ, hogy én mindig 182-est kapok -
#6856 Hát úgy néz ki sokat töltöttem fel, tegnap működött sokan leis töltötték.
Ezen csak úgy lehetne segíteni, hogy segítetek egymásnak, tehát amit leszedtetek felrakjátok alternatív mirrorokra.
Ezen sajna nem tudok segíteni azt nem vállalom, hogy naponta rakom újra.
Esetleg ezt az egyet, de akkor meg lehet másik tűnik el. -
#6855 hmmm nekem nincs gondom a belépéssel pedig Axelero-s vagyok! -
#6854 Breki a zdata 02 letöltése nem indul... -
#6853 nm
ja én vagyok az új Santana :) -
#6852 Ezek sztem nem olyan szépek és felezettek -
#6851 -
#6850 Nektek mar volt 100%-os az elegedettsegi szint?
En a Cambridge United-del nyomulok Professional szinten, mar feljutottam egy osztalyt, es mar legalabb 35 meccs ota veretlen vagyok. A bajnoksagban eddig 27 meccsbol 25 gyozelmem van, 2 dontetlen (77pont), a masodiknak 32 pontja van :).
Egy kupabol sem estem meg ki:
-UEFA kupaban a Barcelonaval jatszom Round 2-ben.
-English Cup round 4 jon
-League Cup donto jon az Arsenal ellen.
-LDV Vans quarter jon
Ennek ellenere a csapatvezetes csak 98%-ban elegedett velem!!! GRR! Még ilyet! Lehet jovore felmondok es atszerzodok mashoz :)
Ja es eleg idegesito dolgot vettem eszre. Az elso szezonomban nagyon hamar kifaradtak a jatekosok. Ezert gyorsan fejlesztettem a fittness-t. Egy csillag elerese utan mar egesz jol birtak egyhuzamban 3 meccset is a sracok. A kovetkezo szezonban azonban ujra el kezdtek faradni a sracok, igy ismet fejlesztenem kellett a fittnesst, mostmar 2 csillagos lett. Egy darabig ez is eleg volt, de ujabban megint egy-ket meccs utan 20-30% korulire esik le a jatekosok fittsege. Szoval hiaba fejlesztek, szart se er!
Ja es van olyan, hogy ket egymast koveto nap kiesos tetmeccset kell jatszanom!! Ilyen letezhet a valosagban? Mivel midnenhol tovabbjutottam baromi surun vannak meccsek. -
#6849 jaaaaaaaa
ok -
#6848 Aminek az a neve, hogy Breki zdata P -
#6847 És melyikbe? -
#6846 ok
-
#6845 fifahungary-n egy kulön fórumba -
#6844 Hova raktad nekem magas -
#6843 Ahhoz,hogy mezeket betegyek,full telepités kell?? -
#6842 na két zdata-t felraktam
cím az fh-n -
#6841 -
#6840 Kit Raptor 2.0 coming this Wednesday
-
#6839 köszi
teis zenész? P -
#6838 amúgy 6819-et olvastad? P -
#6837 Breki nem tudsz egy olyan peccset hogy azokat a mezeket amit pontt kell megvenni hogy ne keljen megvenni hanem már a játékba legyen -
Csesza #6836 nem tudok bejutni amikor ott vagyok hogy hurrá megvan akkor katt a big raptorra aztán köv. oldalt már bese adja!!!!nincsen kép
úgyhogy ha valaki betud jutni az linkelje már ki ide nekem??? -
#6835 Van valakinek regisztrációja a soccergamingon?
Kéne szólni, a hülye op-nak, hogy attól, hogy az egész Axelero-t bannolta én be tudok jutni (legalább megtanultam, hogy kell) de a fél magyarország szív. -
#6834 A socceraccess-ről szedd -
Csesza #6833 Valaki kitudná ide linkeleni nekem a Kit Raptort (2GK) + a Big Raptort mer az fh-ról valamiért nem tudom leszedni a régi dolgokat???!!
Kösssz!!! -
#6832 jóó!! Bravóóó -
#6831 Csinaltam egy 13mb-os videot a kimentett replay-jeimbol.
A vegen van egy oriasi mentese a hatvedemnek, az nagyon tetszett! :)
Csak szelessavu, unatkozo emberkeknek ajanlom a letoltest. (Kicsit szar lett a tomorites, mindossze 4-5 jelenet, 56mp-ben.)
Sajnos par nagyon jo jelentetet nem mentettem el (pl. amikor a kapusom verve volt, a gep csatara kapura lott, de a golvonalon allo vedom kifejelte a lovest ; ILL. amikor egy replayben 2 gol is esett, amibol az egyik egy felpalyas 4 cseles szlalom...) -
#6830 na itt az userem -
#6829 A karrier mód engem sem érdekel különösebben, ennek a játéknak a sava-borsa szerintem a multi, de lehet hogy ez nagyon szubjektív vélemény.
Úgyhogy izgatottan várom a lehetőséget, hogy egy ½"kicsit" én is szebb körítéssel játszhassak.
Elég erőszakos vagyok, mi? :))) -
#6828 Liverpool Home Update By Breki
Liverpool Away Update By Breki