8347
  • Breki33
  • 9csöves9
    hát sztem jóval több embert érdekelne mint egy tucatot :D
    köztük engem is HAJRá
  • Breki33
  • Breki33

Ismerős ez a labda P
  • Forrest Gump
    Hát engem biztosan érdekelne a dolog, már akartam is írni neked, hogy nem lehet-e ezt megoldani valahogy.
    Én speciel nagyon megköszönném.
  • Breki33
  • Clement
    Először is köszi a linket , másodsorban pedig engem érdekelnének a zdaták, legalább kipróbálnám a sevix patchet hogy műxik-e a Te verziódban
  • Cucu13
    ok de elszarodott amikor tölti be a meccset kilép és azt írja ki hogy hibát észlelt! Merzt beraktam a juventus valamit de kitöröltem de akkor is ki írja
  • Breki33
    Amúgy azon gondolkozom, hogy most hogy végre újra stabil és benne vannak a jobb dolgok csukák cipők TV LOgo-k reklámtáblák, szval egész pofásan néz már ki újra feltölteném a zdata-kat mint tavaly
    Csak le kéne tölteni bemásolni majd a fatbh-t futtatni és kész.
    És akkor mindenki a tuningoltal tudna multizni és nem lépne ki neki stb.

ez kb 200-300 mega lenne persze zdatakra bontva szval max 40-60 megás darabokbban.

De mivel ez legalább fél nap feltöltés nekem ezért csak akkor teszem, ha legalább egy tucat embert érdekel, nem szeretnék feleslegesen dolgozni.
  • Breki33
    Hát egyértemű, hogy bármennyiszer lehet.
  • Breki33
    Istenem

Erdeti játékod van?

Ha nem miért akarsz a rendes szerveren játszani, játsz ip-vel ahogy tucatszor elmondtuk.
    Gondolkozz már.
  • Cucu13
    Ezt hogy érted BrekI?
  • gkeeper
    Valaki Tudna segíteni abban hogy a amikor ONLINE akarok játszani az EA Account kitöltésénél a regisztrációs kódot nem fogadja el a szerver.
    Valaki tudna nekem egy jó (kipróbált) regisztrációs kódot adni?Vagy csak segíteni hogy hogyan bírok ONLINE játszani.Köszi a segítségeteket előre is.
  • Breki33
    Ezt olvasgasd
  • Clement
    Köszi Breki a válaszokat,a creation centerről olvastam a az FH-n, a mezkészítős leírást szívesen venném ha elküldenéd a köv. mailre: [email protected]
    Ha van valamid a manualod a bigraptorról az is jöhet.Hálám üldözzön...!!
  • Breki33
    1. Be kell
    2. Igazi sztem még nincs bár ezzel nem nagyon foglalkozom
    3. Nálam jól működött a Sevix sztem a kilépést más okozza
    lehet nemjó az 1.0-ra rakni az 1.1-est
    4. Hát eléggé ha tudsz angolul adhatok leírást.
  • Breki33
    lol

gondolod, hogy limites P
  • Cucu13
    Hello Hányszor lehet csrélgetni a bigraptorral? Hogy ezt teszem be meg azt Sokszor?
  • Clement
    Sziasztok!
    Lenne néhány kérdésem, amolyan GYIK rovatba valók:
    -Mivel én most használom először a Bigraptort fogalmam nincs hogy egy fsh importálásnál a "+compressedet" be kell-e pipálni vagy sem?
    Talán emiatt sem jelennek meg az általatok gyártott gyönyörű cipellők a gaméban./általában csak minden egyszínű-egy fajtáju/
    -adatbázis szerkesztő progi létezik már?Nagyjából figyelemmel kísérem a fórumot de még nem láttam erre utaló hozzászólást,bár gondolom a HSP-t valami hasonlóval fogjátok csinálni.Jó lenne ha az arcokat is lehetne valahogy alakítgatni.
    -a Sevix 1.0 ill. 1.1-es verzió is meccs alatti-utáni kilépést eredményez nálam még reinstall után is amikor csak maga a gameplay patch lett feltéve.Nálatok mi a helyzet ez ügyben?
    - Mezeket hogyan lehet csinálni vagy átalakítani?Nagyon bonyolult?
    Azt hiszem be is fejezem a kérdéseim sorolását hiszen gondolom most sokan a fejükhöz kapnak hogy milyen egyszerű dolgokról érdeklődöm,de ezek számomra ismeretlen tényezők,sőt a válaszok tudatában talán még a HSP szerkesztésébe is szívesen beszállnék, mert időm most lenne rá és kedvem is úgyhogy ha segítség kell várom a megkereséseket!
    Előre is köszi a válaszokért.

• Unicorn1979
    Nagyon szép az új csuka.. MU játékosaimon szívesen látnám
  • Breki33
    nemigazánlátható

• Cucu13
    és olyan cipő lessz mint a logómon?
  • Breki33
    Sokan multiznak Rudee-val is simán játszottam pl.

Mondtam, hogy gyere is kipróbáljuk, teljesen más így a játék
  • Breki33
    Ingame kép

Háttérben az új Camerapatch kezdőképe

• Cucu13
    és olyan cipő lessz mint a logómon?
  • Forrest Gump
    Hali!
    Hát az rejtély, hogy te hogy multizol ennyi cuccal, az egyszer biztos.
    Nekem egy mezcsomag is képes elb***ni az egészet, úgyhogy már nem is próbálkozom semmivel. :)))
  • Breki33
    Breki

be csak még nem tudom melyik helyett rakjam :-)
  • Cucu13
    szia breki ezt a cipőt is be lehet rakni?
  • Breki33
  • Breki33
    És van még 40 ilyen

csak a chantraptorban nem annyira bizok
  • Breki33
    Ez csapattól függ sztem
  • laca70
    Breki !

Ezt be lehet tenni Chantraptorral ! Fantasztikusan szól meccs közben !
  • jAsOn VoOrHeEs
    Breki, ha CL-es táblákat akarok berakni 2GA Adboard Importerrel akkor a Select Place-nél 0-át kell beállítani?
  • Breki33
    Szerintetek én hogy mutizok?
  • Breki33
    Ezt már párszor megbeszéltük
  • Cucu13
    Nem tok multizni!! Lehet azé mert őő feltettem a labdátv és a cipőt?
  • Cucu13
    Nem az hogy rossz hanem épp jóóóóóóóóóóóóó Nagyon jóó!! Tetszik
  • bmffm856
    lehet...mondtam, hogy lehet hogy csak nálam van így....majd utánanézek....hogy hogy kell lőni..:)...hello.
  • Breki33
    megbocsátok P
  • Breki33
    Hát sztem ezt csak te látos így.

Sok vita volt-e. hogy jó-e ez a foci, de az biztos és szerintem ezzel mindenki egyetért, hogy sokkal jobb mint a 2004.

Ugye védekezésről elmondtuk hogy kell lövésekről pedig elég megnézni az elkészített gif-eket.