8347
-
#6787 -
#6786 hát sztem jóval több embert érdekelne mint egy tucatot :D
köztük engem is HAJRá -
#6785 -
Ismerős ez a labda P -
#6783 Hát engem biztosan érdekelne a dolog, már akartam is írni neked, hogy nem lehet-e ezt megoldani valahogy.
Én speciel nagyon megköszönném. -
#6782 -
#6781 Először is köszi a linket , másodsorban pedig engem érdekelnének a zdaták, legalább kipróbálnám a sevix patchet hogy műxik-e a Te verziódban -
#6780 ok de elszarodott amikor tölti be a meccset kilép és azt írja ki hogy hibát észlelt! Merzt beraktam a juventus valamit de kitöröltem de akkor is ki írja -
#6779 Amúgy azon gondolkozom, hogy most hogy végre újra stabil és benne vannak a jobb dolgok csukák cipők TV LOgo-k reklámtáblák, szval egész pofásan néz már ki újra feltölteném a zdata-kat mint tavaly
Csak le kéne tölteni bemásolni majd a fatbh-t futtatni és kész.
És akkor mindenki a tuningoltal tudna multizni és nem lépne ki neki stb.
ez kb 200-300 mega lenne persze zdatakra bontva szval max 40-60 megás darabokbban.
De mivel ez legalább fél nap feltöltés nekem ezért csak akkor teszem, ha legalább egy tucat embert érdekel, nem szeretnék feleslegesen dolgozni. -
#6778 Hát egyértemű, hogy bármennyiszer lehet. -
#6777 Istenem
Erdeti játékod van?
Ha nem miért akarsz a rendes szerveren játszani, játsz ip-vel ahogy tucatszor elmondtuk.
Gondolkozz már. -
#6776 Ezt hogy érted BrekI? -
#6775 Valaki Tudna segíteni abban hogy a amikor ONLINE akarok játszani az EA Account kitöltésénél a regisztrációs kódot nem fogadja el a szerver.
Valaki tudna nekem egy jó (kipróbált) regisztrációs kódot adni?Vagy csak segíteni hogy hogyan bírok ONLINE játszani.Köszi a segítségeteket előre is. -
#6774 Ezt olvasgasd -
#6773 Köszi Breki a válaszokat,a creation centerről olvastam a az FH-n, a mezkészítős leírást szívesen venném ha elküldenéd a köv. mailre: [email protected]
Ha van valamid a manualod a bigraptorról az is jöhet.Hálám üldözzön...!! -
#6772 1. Be kell
2. Igazi sztem még nincs bár ezzel nem nagyon foglalkozom
3. Nálam jól működött a Sevix sztem a kilépést más okozza
lehet nemjó az 1.0-ra rakni az 1.1-est
4. Hát eléggé ha tudsz angolul adhatok leírást. -
#6771 lol
gondolod, hogy limites P -
#6770 Hello Hányszor lehet csrélgetni a bigraptorral? Hogy ezt teszem be meg azt Sokszor? -
#6769 Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem, amolyan GYIK rovatba valók:
-Mivel én most használom először a Bigraptort fogalmam nincs hogy egy fsh importálásnál a "+compressedet" be kell-e pipálni vagy sem?
Talán emiatt sem jelennek meg az általatok gyártott gyönyörű cipellők a gaméban./általában csak minden egyszínű-egy fajtáju/
-adatbázis szerkesztő progi létezik már?Nagyjából figyelemmel kísérem a fórumot de még nem láttam erre utaló hozzászólást,bár gondolom a HSP-t valami hasonlóval fogjátok csinálni.Jó lenne ha az arcokat is lehetne valahogy alakítgatni.
-a Sevix 1.0 ill. 1.1-es verzió is meccs alatti-utáni kilépést eredményez nálam még reinstall után is amikor csak maga a gameplay patch lett feltéve.Nálatok mi a helyzet ez ügyben?
- Mezeket hogyan lehet csinálni vagy átalakítani?Nagyon bonyolult?
Azt hiszem be is fejezem a kérdéseim sorolását hiszen gondolom most sokan a fejükhöz kapnak hogy milyen egyszerű dolgokról érdeklődöm,de ezek számomra ismeretlen tényezők,sőt a válaszok tudatában talán még a HSP szerkesztésébe is szívesen beszállnék, mert időm most lenne rá és kedvem is úgyhogy ha segítség kell várom a megkereséseket!
Előre is köszi a válaszokért.
-
#6768 Nagyon szép az új csuka.. MU játékosaimon szívesen látnám -
#6767 nemigazánlátható
-
#6766 és olyan cipő lessz mint a logómon? -
#6765 Sokan multiznak Rudee-val is simán játszottam pl.
Mondtam, hogy gyere is kipróbáljuk, teljesen más így a játék -
#6764 Ingame kép
Háttérben az új Camerapatch kezdőképe
-
#6763 és olyan cipő lessz mint a logómon? -
#6762 Hali!
Hát az rejtély, hogy te hogy multizol ennyi cuccal, az egyszer biztos.
Nekem egy mezcsomag is képes elb***ni az egészet, úgyhogy már nem is próbálkozom semmivel. :))) -
#6761 Breki
be csak még nem tudom melyik helyett rakjam :-) -
#6760 szia breki ezt a cipőt is be lehet rakni? -
#6759 -
#6758 És van még 40 ilyen
csak a chantraptorban nem annyira bizok -
#6757 Ez csapattól függ sztem -
laca70 #6756 Breki !
Ezt be lehet tenni Chantraptorral ! Fantasztikusan szól meccs közben ! -
#6755 Breki, ha CL-es táblákat akarok berakni 2GA Adboard Importerrel akkor a Select Place-nél 0-át kell beállítani? -
#6754 Szerintetek én hogy mutizok? -
#6753 Ezt már párszor megbeszéltük -
#6752 Nem tok multizni!! Lehet azé mert őő feltettem a labdátv és a cipőt? -
#6751 Nem az hogy rossz hanem épp jóóóóóóóóóóóóó Nagyon jóó!! Tetszik -
#6750 lehet...mondtam, hogy lehet hogy csak nálam van így....majd utánanézek....hogy hogy kell lőni..:)...hello. -
#6749 megbocsátok P -
#6748 Hát sztem ezt csak te látos így.
Sok vita volt-e. hogy jó-e ez a foci, de az biztos és szerintem ezzel mindenki egyetért, hogy sokkal jobb mint a 2004.
Ugye védekezésről elmondtuk hogy kell lövésekről pedig elég megnézni az elkészített gif-eket.