FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a tiszta kék nike melyik fsh ?
Harcra fel !
2GB-s fsh-t nem én csináltam, hanem keegan bootpackját töltöttem le, és abból szedtem ki õket.
A 3GB-s fsh-t csináltam én úgy, hogy átírtam az fsh fájlt.
Az ID keverés alatt pedig azt értettem, hogy mondjuk a 3-as fshban eredetileg a 0x0eeb9f2e%00 ID volt, de én egy másik ID-t raktam bele. És felmerült az ötlet bennem, hogy lehet hogy ezért hord a fél Juve kék cipõt, mert valamit összecseréltem. De már nem tartom valószínûnek hogy ez lenne a gond.
Nem Hedge vagyok, de nekem megvannak <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor><#vigyor5>#vigyor5>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A kérdés az hogy az adatbázisban a játékoshoz mi alapján van hozzárendelve a csuka. A fájlnév alapján, vagy a fent említett ID alapján. Bár ha jobban belegondolok, szinte biztos, hogy a fájlnév alapján.
THX <#vigyor3>#vigyor3>
megnézed a kit raptorban
2. Megnézed itt
3. Megkérded tõlem P
Bayern Münich
Team Id: 21
Adboard ID: 18
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ott csak számok vannak...<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Vagy valahol a Fifa könyvtárán belül van olyan, hogy Csapat ID-k?
Megkeresed a Bayer csapat id-ét megnézed ahozzá tartozó számt azt beállítod a Plece-t
Ja az elsõ lépés csak first alkalommal P
Sehogy sem akarja megadni magát...
Végigcsinálom azokat a lépéseket amik benne vannak az Adboard Importerben és a Select Place-nél kiválasztom a 9-est és betallózom a 3 helyre a Breki Pack 3-ban lévõ Juvés táblákat, majd importra csukok, de nem teszi be 😞
De hogy csináltál 2GB-st?
A kék cipõ nem gond ilyen szempontból
de hogy keverted az id-t? :-)
miért nem képesek PC megrendezni vagy, hogy lehessen használni PC Contlorrert P
Most azon kísérletezek, hogy a gép az fsh fájl neve alapján dönti-e el, hogy melyik játékoson lesz a cipõ vagy az ID-je alapján. Mert ha az ID alapján, akkor lehet hogy ez az oka annak a jelenségnek, amit említettél tegnap, vagyis hogy a "fél Juve kék cipõben játszik". Ugyanis az ID-ket kicsit megkevertem...
De majd ma este kitesztelem
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Figyi úgy nem tudnád megírni a telepítõtt, hogy egy adott könyvtárba rakott fsh-at akja be?
Mert akkor tök egyszerû lenne.
Following the recent release of version 1, in partnership with FifaMania.it, Sweetpatch brings you an updated version 1.1 of the excellent Sevix 2005 Gameplay Patch which fixes a few issues with version 1.0.
This patch enhances the FIFA 2005 gameplay by:
turning CPU substitutions on
adding new personal parameters for different attributes including Shots, Awareness, Heading, Passing, Aggression, etc...
CPU style of attack less based on Wings and Crosses
CPU long range shots percentage accuracy has been improved and increased
CPU closedown abilities improved in all game levels
CPU goalies ability is lower because of increased CPU defensive and aggression attributes in all game levels
Very high random score chance value
Feel the game with more control on player movements (Pad recommended)
All game levels have been edited! Play in World Class and you'll stop to say that FIFA 2005 teams are easy to beat!
and other little things are ready to be discovered by yourself!
Download your copy of this excellent Sevix 2005 Gameplay Patch v1.1 direct from Sweetpatch's Download Boutique.
De próbáld betenni a kenny aicpu-ját.