8347
  • Gabe18
    Flashget-el töltöttem ezt a Club Football demót,de mivel most variálok itt a netes szolgáltatók között,meg kellett szakitanom a letöltést,erre mikor folytatnám,kezdi előről...Flashget ilyet még nem csinált...
  • jAsOn VoOrHeEs
  • Laca1985
    Breki!

Nyomtál már vele meccset?Szerinted milyen?
  • Breki33
  • Marcell
    Azt mar nem! Ha kell 1%-os fittseggel is palyara kuldom ezt a tohonya bandat! :) Meg igyekszem majd tovabbi jatekosokat venni. Csak az a baj, hogy eddig a minosegre mentem (mondjuk megmaradt 22 jatekosom), de mostmar muszaj lesz mennyisegre is, hogy legyenek vagy 28-an, 30-an.
  • bang
    :)
    egyetlen megoldás maradt a megfelelő fitness érték fenntartására: ki kell esni néhány kupából :(
  • Breki33
    Bayern-es na

a change playert külön billentyűre rakni P
  • Breki33
    A Barenn-es jó

a játék már kevésbé
    bár a menüje és az arcok nagyon szépk de a fizika P
  • Cucu13
    De én nem tudok multizni mert fenn a a jó cipők meg a labda a breki peccset fel raktam meg a csuka válogatást és nem tudok multizni!!
  • Breki33
    utomatikus de ha a regi csomaggal akkor ár marad igy meg egy ezressel olcsóbbért 4*-es sebességnövekedés
  • Breki33
    nem fog menni
  • The Hedgehog
    Na lejött nekem is Club Football ManU-s demója és tényleg CRC-s :( de legalább tovább lehet ugrani és befejezi a telepítést. Remélem így is menni fog a game... nem akarok megint 500mb-ot leszedni!
  • The Hedgehog
    otthon modem van :D itt meg melóból nyomom! itt átállunk, de ez automatikus nem?!
  • Marcell
    Igazabol nem tudom, mostanaban nem volt kedvem multizni. Inkabb alaztam a gepet :)
    Meg estenkent soxor nem erek ra, csak keso delutan, akkor meg nem sokan vannak. Na majd benezek azert.

Cucu13: a multiplay.uk.quakenet.org szerveren a #fifa.hu szobaban szoktunk osszegyulni egy kis multizashoz.
  • 9csöves9
    legalább a kettest.
    bizok benne hogy kedvenc csicskám Raul úrfi (itt Jason) kirakja nekem :D:D
  • Cucu13
    Hol multiztok vagy mi? Hogy érted hogy tök sokan voltunk
  • Breki33
    miért nem jössz inkább multizni?
    tegnap tök sokan voltunk
  • Marcell
    Koszi a valaszt, akkor megnyugodtam! :)

Ido kozben mar tovabbjutottam tobb kieseses meccsen (semmin se estem meg ki), tovabbra is 32 meccs utan veretlenul vezetem a tabellat + megnyertem a liga kupat az Arsenal ellen 11-esekkel, megse ment feljebb az elegedettseg.

Na de ami sokkal borzasztobb:
    Mar ketszer is volt olyan nap, hogy 2 meccset jatszottam!! A naptar csak az egyiket irta :)
    Legutobb 2 napban jatszottam 3 meccset, ebbol az egyik egy liga kupa donto az Arsenal ellen, a masik meg LDV Vans Trophy semi final meccs, a harmadik sima bajnoki. Az Arsenalos meccs volt az utolso, oda ugy kellett kiallnom, hogy a 22 fos csapatombol 10 embernek 30% alatt volt mar a meccs elejen a fittsege! Mindez ugy, hogy a fittnesst fejlesztem a legjobban.
  • Breki33
    jah akik a zdata ugyben benne vannak megtehetnének annyit egymásért hogy amit leszedtek visszaosztják

akár a yousendit-en
  • Breki33
    figyi te nem állsz át az új Axelerora?

ezressel olcsóbb sebesség 4-es
  • The Hedgehog
    eh kivi vagyok :)
  • Breki33
    ja demonagyság pes kinézet fifa P
  • Breki33
    hát vannak benne big-ek, de nem hiszem P
  • Breki33
    nem a file volt crc-s hanem telepítés után illetve közben volt crs illetve nem talált egy file-t helyesnek crc errort irt rá
  • Gabe18
    Szedem a Bayern-t,kiváncsi vagyok.Még annó konzolos időszakomban olvastam erről,hogy a Fifa és a Pes legjobb tulajdonságait veszik át,stb... Na majd meglátjuk.
  • bang
    HI
    én is csak 98 %-os elégedettségi szintig jutottam: prof. Deportivo l.C., bajnokság: 29 győzelem, 5 döntetlen, 0 vereség, emellet UEFA bezsebelve és spanyol kupában a döntőt várom.... 98 % elégedettség és ami a legszebb, hogy a 35. bajnoki meccset 0:1 -re buktam erre az elégedettség 91 %-ra lezúgott (98 %-ról meg már több, nagy gól arányú győzelemnél sem ment feljebb, még az UEFA győzelem hatására sem... pedig az elvárások csak a bajnokságban az első 3 közé jutásról szólnak) Úgyhogy le ne modjál, mert máshol sem jobb a helyzet :)
    A staff skilljeinek fejlesztése szerintem csak vakítás, én már több csillagos értékeknél tartok, mégis követhetetlenül ingadozik az összes egyéb tényezőm (fáradtság, forma, csapat összértéke (csillagok) stb.)
  • sammy
    vazze, én is azt szedem, de egyszer már kétszázakárhány megánál megakadt...

sztem inkább egy másikat húzok le
  • The Hedgehog
    mi? ez egy kép a Club Football 2005-ből! most jött ki a demója! ott a cikk a FIFA HUNGARY-n... hasonló labda biztos lesz a FIFA-hoz ha végre gyárt valaki!
  • Cucu13
    OK És nem fog meg jelenni a fifa 2005-höz?
  • The Hedgehog
    Ez nem FIFA! Ez Club Football 2005!
  • Cucu13
    Úgy értem hogy csak a labdát
  • Cucu13
    Breki szólj ha teljes játékhoz való tudod be kell rakni a big raptorral köszI
  • The Hedgehog
    én is azzal zúzom! remélem nem lesz az... és csak neked jött le rosszul!
  • Breki33
  • Breki33
    mivel?

én flasgettel szedtem
  • Cucu13
    Honnan van ez a labda Breki?
  • The Hedgehog
    nemár! azt szedem...
  • Breki33
    szuper a Machesteres crc-s

kapják be
  • The Hedgehog
    hmmm hírben 1.1 van írva de már az 1.2-t lehet szedni :P
  • The Hedgehog
    Sanny Gameplay Patch 1.1

Features of version (v1.1):
    --------------------------------
    CPU shoting more goals
    improvement CPU inteligence in the attack
    improvement CPU goalie
    more agresive styl game CPU
    defence CPU make more mistakes
    more dynamic defence of Player especialy at key Q
    very good shooting from distance and from side
    lower height of lobs
    small lower speed of game
    refree whistle less small fouls
    settings of details Medium and High contain linesmans
    stadium dark shadows are gone
    (again-FIFA 2005\Data\cmn\cfg_pc_m(h).ini PITCH SHADOW RENDER=0 on 1)

Kiváncsi vok' milyen ez a gameplay... :P