8347
-
#6947 OKé mi ulunk a lasztihoz előre P
DE tudod milyen lesz ugye?
Anyukák fognak a hátad mögött álni kicsi pöttöm facskájukkal -
#6946 Előre bocs de nem tudtam mivel lekicsinyíteni a képet :(
-
#6945 Na de mondj részleteket, kezd érdekelni a dolog, ha nem pénzes.
Lehet előtte ott aludhatnék és kimennénk érted és ott meg egymás kezét fognánk P -
#6944 hát őőőőőőőőőőőőőőőőőőő
meg én :-) -
#6943 Próbálta valaki a Sanny féle gameplayt? -
#6942 úgy sem voltam még a pólusban Te meg biztos tod' hol van :) -
#6941 És ki mersz állni ellenem? P
E két hért múlva hétvége?
Nevezési díj van?
kb mennyi ideig tart? -
#6940 én megyek! :) -
#6939 komoly?
hu akkor meggondolom
csak az kéne lehessen vinni contlorrert az, hogy feljebb van elég gáz
nem megy innen valaki?
megbeszélhetnénk, hogy találkozunk -
#6938 nevezési díj nincs! -
#6937 nem kell eredeit FIFA megsúgom! úgy volt, de mégsem! -
#6936 gamepadot
ja a zdatasoktol kérek visszajelzést az eddigieket letöltötték-e már -
#6935 Figyi láttad a gamepado.
Énis nehezen tudnám megszokni mivel feljebb van.
Gondolkoztam, hogy indulok de ez vmint, hogy eredeti Fifa kell hozzá elrettent. Nemis tudom nevezési díj van?
Nameg voltam az EB-en ami bevásárlóközpontban volt, hát nekem kellett elmagyaráznom a gombokat.
Amúgy meg mint aki mindkettővel nyomja mondom érdemes beruházni egy gamepadra sokkal élvezetesebb.
Bár volt mikor a multis ellenfél elnyomott és bill-el vertem P -
Axl Rose #6934 Ha jól értelmeztem a versenykiírást, miszerint a FIFA Interaktív Világkupa magyar bulija (FIWC) (a Pólus Centerben nov. 27-28.) lesz, és a versenyzők Xbox konzolokon mérkőznek egymással.
Ez azt jelenti hogy aki billentyűzettel nyomja a FIFA-t, és nem gamepaddal, és benevez, nagyon nagy hátrányban indul. Mert akinek soha nem volt a kezében gamepad az b***hatja.
Mert pl. én szivesen neveznék, mert ottvoltam a FIFA 98 bajnokságon is és ott billentyűzettel nyomtuk, és nagyon jó volt.. -
bang #6933 Marcell
próbáld ki a TCM-et fúzióval
én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelődés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetődnek (fitness gondok, meccs torlódások).
-
bang #6932 Marcell
próbáld ki a TCM-et fúzióval
én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelődés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetődnek (fitness gondok, meccs torlódások).
-
#6931 Az lenne a kérdésem, hogy Fifa 2005 társítható a Total Club Manager 2005-el? Szóval ezeknél is van afféle fúzió? -
#6930 sztem a CLUB football egy szerencsétlen próbálkozás jó ötlettel...ez nyomja a CodeM. már két éve:) [még a FIFÁnál is jóval gyengébb]
A leedsel is volt szerződése:) csak az a csapat kiesett a PL-ből igy a Cody ejtette azt a verziót...hiába pénzpénzpénz...én bizti nem veszem meg. -
#6929 AA kössz csak nem tölti le nem jön le!! de azért kösszi -
#6928 Remélem hamarosan Nike Aerow is lesz :D -
#6927 mondjuk ezek Sonja Red és az én labdáim P -
#6926 [b]Innen![b]
-
ezt honnan lehet letölteni? -
Csesza #6924 Nemtudja valaki megmondani hogy hollehet beállítani a club foci 2005nél a gyorsaságot mer nekem olyan lassu mint kb. a we7i nál amikor először jáccotttam vele csak ott volt gamespeed!!! -
#6923 Szívesen! -
#6922 -
Csesza #6921 kösssz a raptort!!!!!guru -
#6920 Nem tudom nálad mi lehet a gond, én az 5. szezonban vagyok de egyszer sem volt gond a játékosok fittnessével... -
#6919 nah kiprószáltad? -
Csesza #6918 ohh thank yu!!!!!
pont akartam menni a microsoft oldalára tölteni!!!
de így megsporoltál nekem 1kis időttt
kössszzz!!!!! -
#6917 A FileFront ezt műveli :( -
#6916 DirectX 9.0c -
Csesza #6915 Végre lejött a játék! de a fa***mérsem akar elindulni azt írja ki hogy nincs installálva a DirectX 9.0!
mit tudok csináni vagy honnan tom letölteni ezt a progit!!!!???????
Segítsetek!!
amúgy a club football 2005ről van szó!!!! -
#6914 Persze, hogy cserelgetem oket! 22 fos a keretem, folyamatosan varialgatom a csapatot. Az elso szezonban nem is volt ilyen gondom, ott boven eleg volt a keret. Viszont a szezon kettoben nem estem ki egyik kupabol sem, igy van olyan hetvege, hogy a 2 nap alatt 3 meccset jatszok. Hiaba pihentetem a faradt jatekosaimat 1-2 meccs idejere, nem gyogyulnak fel masnapra.
Igy mostmar mindenki kifaradt... Muszaj lesz vennem uj embereket, meg tovabb fejelsztenem a fittness menuponot (ha egyaltalan er valamit). -
#6913 Szoktad cserélgetni a játékosaidat, vagy mindig ugyanazt a csapatod játszatod? Mert ha igen akkor nem csodálom, hogy 30% alatt vannak! -
Csesza #6912 Kinek mennyi idő alatt sikerült letöltenie ezt a Club Football 2005öt mer én flashgettel töltöm és egyszerre csak 1 JET tölt a többinek valamilyen gondja van és igy 3órát kell várni vagy mégtöbbet??????
be kell valamit állítani???? -
#6911 Delle Alpi Realism Patch 2005 -
#6910 tadammmmmmmmmmmmmm
6900 -
#6909 link? :P -