8347
  • Breki33
    OKé mi ulunk a lasztihoz előre P

DE tudod milyen lesz ugye?

Anyukák fognak a hátad mögött álni kicsi pöttöm facskájukkal
  • The Hedgehog
    Előre bocs de nem tudtam mivel lekicsinyíteni a képet :(

• Breki33
    Na de mondj részleteket, kezd érdekelni a dolog, ha nem pénzes.

Lehet előtte ott aludhatnék és kimennénk érted és ott meg egymás kezét fognánk P
  • Breki33
    hát őőőőőőőőőőőőőőőőőőő

meg én :-)
  • sammy
    Próbálta valaki a Sanny féle gameplayt?
  • The Hedgehog
    úgy sem voltam még a pólusban Te meg biztos tod' hol van :)
  • Breki33
    És ki mersz állni ellenem? P

E két hért múlva hétvége?
    Nevezési díj van?
    kb mennyi ideig tart?
  • The Hedgehog
    én megyek! :)
  • Breki33
    komoly?

hu akkor meggondolom
    csak az kéne lehessen vinni contlorrert az, hogy feljebb van elég gáz

nem megy innen valaki?
    megbeszélhetnénk, hogy találkozunk
  • The Hedgehog
    nevezési díj nincs!
  • The Hedgehog
    nem kell eredeit FIFA megsúgom! úgy volt, de mégsem!
  • Breki33
    gamepadot

ja a zdatasoktol kérek visszajelzést az eddigieket letöltötték-e már
  • Breki33
    Figyi láttad a gamepado.

Énis nehezen tudnám megszokni mivel feljebb van.

Gondolkoztam, hogy indulok de ez vmint, hogy eredeti Fifa kell hozzá elrettent. Nemis tudom nevezési díj van?

Nameg voltam az EB-en ami bevásárlóközpontban volt, hát nekem kellett elmagyaráznom a gombokat.

Amúgy meg mint aki mindkettővel nyomja mondom érdemes beruházni egy gamepadra sokkal élvezetesebb.
    Bár volt mikor a multis ellenfél elnyomott és bill-el vertem P
  • Axl Rose
    Ha jól értelmeztem a versenykiírást, miszerint a FIFA Interaktív Világkupa magyar bulija (FIWC) (a Pólus Centerben nov. 27-28.) lesz, és a versenyzők Xbox konzolokon mérkőznek egymással.

Ez azt jelenti hogy aki billentyűzettel nyomja a FIFA-t, és nem gamepaddal, és benevez, nagyon nagy hátrányban indul. Mert akinek soha nem volt a kezében gamepad az b***hatja.

Mert pl. én szivesen neveznék, mert ottvoltam a FIFA 98 bajnokságon is és ott billentyűzettel nyomtuk, és nagyon jó volt..
  • bang
    Marcell
    próbáld ki a TCM-et fúzióval
    én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
    de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelődés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetődnek (fitness gondok, meccs torlódások).

• bang
    Marcell
    próbáld ki a TCM-et fúzióval
    én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
    de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelődés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetődnek (fitness gondok, meccs torlódások).

• RaveAir
    Az lenne a kérdésem, hogy Fifa 2005 társítható a Total Club Manager 2005-el? Szóval ezeknél is van afféle fúzió?
  • mohus
    sztem a CLUB football egy szerencsétlen próbálkozás jó ötlettel...ez nyomja a CodeM. már két éve:) [még a FIFÁnál is jóval gyengébb]

A leedsel is volt szerződése:) csak az a csapat kiesett a PL-ből igy a Cody ejtette azt a verziót...hiába pénzpénzpénz...én bizti nem veszem meg.
  • Cucu13
    AA kössz csak nem tölti le nem jön le!! de azért kösszi
  • GuRu
    Remélem hamarosan Nike Aerow is lesz :D
  • Breki33
    mondjuk ezek Sonja Red és az én labdáim P
  • GuRu
    [b]Innen![b]
  • Cucu13

ezt honnan lehet letölteni?
  • Csesza
    Nemtudja valaki megmondani hogy hollehet beállítani a club foci 2005nél a gyorsaságot mer nekem olyan lassu mint kb. a we7i nál amikor először jáccotttam vele csak ott volt gamespeed!!!
  • GuRu
    Szívesen!
  • Breki33
  • Csesza
    kösssz a raptort!!!!!guru
  • GuRu
    Nem tudom nálad mi lehet a gond, én az 5. szezonban vagyok de egyszer sem volt gond a játékosok fittnessével...
  • Breki33
    nah kiprószáltad?
  • Csesza
    ohh thank yu!!!!!
    pont akartam menni a microsoft oldalára tölteni!!!
    de így megsporoltál nekem 1kis időttt
    kössszzz!!!!!
  • The Hedgehog
    A FileFront ezt műveli :(
  • jAsOn VoOrHeEs
    DirectX 9.0c
  • Csesza
    Végre lejött a játék! de a fa***mérsem akar elindulni azt írja ki hogy nincs installálva a DirectX 9.0!
    mit tudok csináni vagy honnan tom letölteni ezt a progit!!!!???????
    Segítsetek!!
    amúgy a club football 2005ről van szó!!!!
  • Marcell
    Persze, hogy cserelgetem oket! 22 fos a keretem, folyamatosan varialgatom a csapatot. Az elso szezonban nem is volt ilyen gondom, ott boven eleg volt a keret. Viszont a szezon kettoben nem estem ki egyik kupabol sem, igy van olyan hetvege, hogy a 2 nap alatt 3 meccset jatszok. Hiaba pihentetem a faradt jatekosaimat 1-2 meccs idejere, nem gyogyulnak fel masnapra.
    Igy mostmar mindenki kifaradt... Muszaj lesz vennem uj embereket, meg tovabb fejelsztenem a fittness menuponot (ha egyaltalan er valamit).
  • GuRu
    Szoktad cserélgetni a játékosaidat, vagy mindig ugyanazt a csapatod játszatod? Mert ha igen akkor nem csodálom, hogy 30% alatt vannak!
  • Csesza
    Kinek mennyi idő alatt sikerült letöltenie ezt a Club Football 2005öt mer én flashgettel töltöm és egyszerre csak 1 JET tölt a többinek valamilyen gondja van és igy 3órát kell várni vagy mégtöbbet??????
    be kell valamit állítani????
  • jAsOn VoOrHeEs
    Delle Alpi Realism Patch 2005
  • Breki33
    tadammmmmmmmmmmmmm

6900
  • 9csöves9
    link? :P
  • Cucu13