FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Király, köszi...
6614-ben mutattál egy popup képet, ahhoz még nem tudsz letöltési címet? A soccergamingon még nem láttam.
6614-ben mutattál egy popup képet, ahhoz még nem tudsz letöltési címet? A soccergamingon még nem láttam.
Egész jó, csak még egy észrevétel. Ha már szavazás van akkor kéne egy letöltési link a harmadik variációhoz is.
klikk
A többieknek: Ez nem verseny célja a hibák kiderítése.
Csak az szavazzon aki tényleg alaposan kipróbálta.
KÖszönjük
A többieknek: Ez nem verseny célja a hibák kiderítése.
Csak az szavazzon aki tényleg alaposan kipróbálta.
KÖszönjük
A Sevix 1.0 verzió még a config.dat-ot is macerálta. Úgy látom ez már nem.
Talán épp ez a baj, hogy megmaradt az 1.0 config.dat-ja, lehet ezért fagy.
Talán épp ez a baj, hogy megmaradt az 1.0 config.dat-ja, lehet ezért fagy.
Ha szépen megkérlek, nem próbálnád ki a fifa.rainwood.hu-n a 3GB-s boot packot, hogy fagy-e? Mert most már akkor arra is kiváncsi vagyok... Ezek után bármi megtörténhet...
ezek csukák???? asszittem hogy ennek a játékhoz (képéhez, irányításához) van köze????? fh-n mingyár az 1. számú letöltés Zee rakta fel?????
Please kicsit olvashatóbban P
Program Files\EA SPORTS\FIFA 2005\data\CSUKA VÁLOGATÁS\ini.big.bak
az eredeti ini mentése (bak )
Program Files\EA SPORTS\FIFA 2005\data\CSUKA VÁLOGATÁS\ini.big.bak
az eredeti ini mentése (bak )
nem tom milyen fájrl beszész megnéztem nem találok iyet!amúgy mi ez??
és akkor hova kell felrakni ezt a patchet???
és akkor hova kell felrakni ezt a patchet???
Tessék Breki mûködõ csukaválogatása
A tiéd van felturbózva picit
A 2-esed maradt meg a kék azt hiszem a többit cseréltem Sammyéra illetve Beraktam a Nke Vapor Gold-ot 4-esnek
klikk
A tiéd van felturbózva picit
A 2-esed maradt meg a kék azt hiszem a többit cseréltem Sammyéra illetve Beraktam a Nke Vapor Gold-ot 4-esnek
klikk
én csak felraktam az exe irányított, asszittem hogy ez csak 1 sima patch (telepítõs)
nem nem ! nem arról beszéltem!!!! a fh ra kiraktak 1 sevix gameplax pathet csak azt nem tom hogy mire való mer még eddig semmit nem vettem észre a gameban!!!
nincs semmilyen csukacsomag legalábbis nem arról beszéltem!!!4
nincs semmilyen csukacsomag legalábbis nem arról beszéltem!!!4
Lehet nem jó helyre raktad P
De ugye tudod, hogy ezzel nem multizhatsz?
Illetve csak ha a másik is akarja P
Nézd meg, hogy van-e ini.big.bak-od
De ugye tudod, hogy ezzel nem multizhatsz?
Illetve csak ha a másik is akarja P
Nézd meg, hogy van-e ini.big.bak-od
EZ a sevix gamepaly patch 1.1
amit le lehet tölteni az FHról???
eddig még nem vettem észre különbsegget???
milehet???
amit le lehet tölteni az FHról???
eddig még nem vettem észre különbsegget???
milehet???
Ugyanis az jutott eszembe, hogy a -1-es fsh hiányzik a telepítõbõl. Lehet hogy azért fagy, mert esetleg más méretû textúra van a bíró cipõjén, vagy másfajta fsh fájl. Ki kéne próbálni...
Egy FCH nevû úriemper PES fanoknak ismerõs lehet a neve P
Hamarosan letölthetõ
Melyik új több is van.
Hamarosan letölthetõ
Melyik új több is van.
Na Breki azt is feltettem.
Mostmár nemhogy a Juve - Milán meccs, de már a Real Madrid meccsek sem mennek, meg gondolom mostmár egy sem 😛
Mostmár nemhogy a Juve - Milán meccs, de már a Real Madrid meccsek sem mennek, meg gondolom mostmár egy sem 😛
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
hát ez naon állat!micsinájja ezt???
megtudná nekem valaki mondani hogy micsinál ez az új gameplay patch mer én eddig semmit nem vettem észre????
megtudná nekem valaki mondani hogy micsinál ez az új gameplay patch mer én eddig semmit nem vettem észre????
Köszi, majd ezt is megnézem. Elsõként ki szeretném deríteni, mit is csinál a telepítõ, milyen fájlokat rak fel, aztán majd egyenként megnézegetem õket, mi lehet a gond.
Hát ez nagyon állat 😄DD
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nézzétek meg az aicpu.big-et EAgraph-al és hasonlítságok össze a az eredetivel a tömörítését...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Na ITT van a telepítõs változat.
Én kipróbáltam otthon Arsenal-Real felállásban és mûködött. Juve-Milant nem próbáltam.
Én kipróbáltam otthon Arsenal-Real felállásban és mûködött. Juve-Milant nem próbáltam.
mondjuk nem nagyon érdekel! lényeg hogy nálam megy minden! önzõ vagyok tudom, de most ez van... 😊 az élet kegyetlen! meg az EA is! 😄
sztem + nem hülyeség
Ne mond hogyha beraksz pl egy csukacsomagot pl egy nap alatt kipróbálod az összes lehetséges csapattal. Nem erról van szó, hogy most jó két hét múlva nem.
Nekünk amúgy a multi miatt szigorúbb az ISO-nk, és jobban is tudjuk tesztelni P
Ne mond hogyha beraksz pl egy csukacsomagot pl egy nap alatt kipróbálod az összes lehetséges csapattal. Nem erról van szó, hogy most jó két hét múlva nem.
Nekünk amúgy a multi miatt szigorúbb az ISO-nk, és jobban is tudjuk tesztelni P
hát hétfõnél elõbb nem kapod meg a zdata2-t 😛 de akkor kiteszem! egyébként ez a "2 hét múlva elõjön dolog" sztem hülyeség... valami biztos okozza (ütközés), nem "elhasználódik" 😛 csak figyelni kell. Érdekes mód nálam ilyen nincs pedig már a kezdetek óta pakolom bele a mezeket meg a különbözõ dolgokat és számos párosításban játszottam már meccseket...
Szép volt! Azért felnyomhattad volna a békára 😄 és ki akad ki mindíg a széles képek miatt 😄
Breki
de köszi, hogy módnak ívod P
Szerintem egymás elleni játékban talán jobb a Kenny mivel élvezetesebb nagyobb gólokat lehet lõni benne.
Viszont gép ellen talán jobb a Sevix olyan mozdulatok lesznek amiket nemis láttam.
A kettõt elvileg keverve is jó dolog lehet, de az aki próbálta attól kell megkérdezni.
Namost szerintem 3 dolgot tehetsz fel egyszerûen.
1. A tegnap este kilinkelt zdata02-öt simán bemásolod a data-ba(utánna futtatni kell a fatbh programot:soccerasses)
2. Sammy 2GB telepítõs bootpackját (telepítõs)
3. Kit Rapptort amivel mezeket tudod berakni.
Mivel ugye az FH végzett teszt is ezt mutatta kapusmezt ne nagyon rakj be.
Hacsak nem Hedge rokonságához tartozol P
de köszi, hogy módnak ívod P
Szerintem egymás elleni játékban talán jobb a Kenny mivel élvezetesebb nagyobb gólokat lehet lõni benne.
Viszont gép ellen talán jobb a Sevix olyan mozdulatok lesznek amiket nemis láttam.
A kettõt elvileg keverve is jó dolog lehet, de az aki próbálta attól kell megkérdezni.
Namost szerintem 3 dolgot tehetsz fel egyszerûen.
1. A tegnap este kilinkelt zdata02-öt simán bemásolod a data-ba(utánna futtatni kell a fatbh programot:soccerasses)
2. Sammy 2GB telepítõs bootpackját (telepítõs)
3. Kit Rapptort amivel mezeket tudod berakni.
Mivel ugye az FH végzett teszt is ezt mutatta kapusmezt ne nagyon rakj be.
Hacsak nem Hedge rokonságához tartozol P
A 3-assal nem egészen értek egyet, mivel nálam a Milan megy pl csak Juveval nem megy, namármost ez DressCinema-val soha az életbe nem derülne ki.
Hogy uánna megy-e meccseken nem tudod meg egybõl nekem is ez hogy nem megy két hét múlva derült ki és 3 biztonsági másolatot visszatöltve se lett jó, szerencsére 5 van :-)
Amúgy kilinkelhetnéd teis a zdata02-öd van egy sejtésem P
Hogy uánna megy-e meccseken nem tudod meg egybõl nekem is ez hogy nem megy két hét múlva derült ki és 3 biztonsági másolatot visszatöltve se lett jó, szerencsére 5 van :-)
Amúgy kilinkelhetnéd teis a zdata02-öd van egy sejtésem P