FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Az elkövetõ szerint nem volt szándékos a mozdulat
RTL Klub Híradó
2004-11-05 14:15:28
Futballpályán elkövetett "szexuális zaklatás" botrányától hangos a török sajtó: a Besiktas hátvédje, Emre Asik a múlt szombati meccsen belemarkolt az ellencsapat középcsatárának fenekébe, s ezért a labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága elé rendelték.
A tettesnek "nem sportszerû magatartás" vétsége miatt kell a profi futballisták fegyelmi tanácsa elé állnia. Az esemény elszenvedõje Marcio Nobre, a Fenerbahce brazil játékosa volt.
Emra Asik viszont azzal magyarázta tettét, hogy egyszerû "reflex" volt a mozdulat, õ tulajdonképpen Nobre agressziójára reagált, úgy akarta hátba csípni az ellenfelet, hogy a bíró ne lássa, de valahogy lecsúszott a keze. Forrás: nb1.hu
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Most kaptam meg a game-t és elkezdem telepíteni, de 49%nál megáll és ezt írja ki:
A problem occured when trying to transfer the file 'G:\Support\sv\readme.txt' from the media.
Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?
EZUTÁN MEPRÓBÁLOM ÚJBÓL, DE NEM MEGY, GRRRRR. mI LEHET A GOND?
plíz help mí!!!!
Sport TV Patch
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ma este tesztelem a gameplayét, és ha olyan jó, mint a régi gameplayei, akkor lehet, hogy a saját gameplayemen már nem igazán változtatok
Majd meglátjuk."
Testet das andere Gameplay ruhig mal, Sevix mach meiner Meinung nach die besten Gameplays für die Fifa Serie, er benutzt ein ganz anderes System als ich und wenn ich ganz ehrlich bin spiele ich meistens mit seinem Gameplay (also bei Fifa 2004 usw) und ändere da dann nur ein paar Parameter so das ich alles so habe wie ich es am liebsten mag.
Ich teste sein Gameplay mal heute und wenn es so gut sein sollte wie seine alten Gameplays waren dann kann es en das ich an meinem Gameplay garnicht mehr viel machen werde.
Mal schauen.
Valami profi németes lefordítaná?
Minden csukacsomagot most tüzetesen átvizsgálok és amelyik majd a legjobb lesz a Real Madrid-hoz azt hagyom bennt 😛
Multizni már nem nagyon szoktam csak tesómmal hálózatba 😄
Jah meg múltkor Csövessel az FH-ról, de akkor azt hiszem még nem volt nekem berakva Gameplay meg Bíró patch sem 😛
Csak azt ha már arra jártam kicseréltem.
De nem válaszoltál melyiket hagytad bent :-)
És hogy multizol te biróval és gameplay-al?
Mert nekem csak addig nem volt jó amíg a FATBH-t lenem futtattam ? 😄
Megyek szavazni magamra
Ja a kéket cseréltem benne lehet ezért jó PP
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
nézd csak meg
Red labdája világhírû, most írt fabió, hogy berakná a BAll IMporterbe és esetleg van-e 3GB-s
Sammy-nak könyörögnek a németek, hogy csináljon Shalke és Herta chantokat még.
Nem hiszem, hogy lenne jobb chantgyûjtemény mindenhol csak dícsérik.
Akkor Pilfer és Gmorph füvei a 2004-ben is a legjobbak között voltak, nagyon sajnálom, hogy idén erre nem került sor.
Róled és a békáról nemis beszélek P
Amúgy azon filózóm, hogy a felsõrészt hogy lehet kiteríteni.
Tehát akkor mindegyik mûxik nálam 😄DD
Csak most beszóltak nekem, hogy megkérdezése nélkül miért javítottam a Keeganeket így bár az aranynál már a javítottam van kint ezt priviben küldtem el neki.
Amúgy filózom a cipõkészítésen
A talp már kapásból jó persze forgatni kell de azt még a ..... is tud.
Szavaztam... :-)
Mondjuk helyesen.
Ja és akkor az elsõre is szavazz már egyet.
* a teljes játékosadatbázist szerkeszthetjük vele
* a játékosok összes tulajdonsága szerkeszthetõ lesz illetve sztártulajdonságokkal is felruházhatók lesznek
* komplett csapat szerkesztõ, mellyel beállíthatjuk az adott csapat formációját, stratégiáját, nevét és egyéb tulajdonságait illetve mozgathatjuk a játékosokat egyik csapatból a másikba
* a kész csapatokat csomagokba menthetjük az import/export funkció segítségével így akár saját csapat patcheket is készíthetünk
* lehetõség lesz meztextúrák importálására is az egyes csapatokhoz
* lehetõség saját készítésû arcok importálására
* zenék és szurkolóhangok importálására is alkalmas lesz a program
* mindez teljes dokumentációval
Sajnos arról nincs információ, hogy lesz-e mód új csapatok, bajnokságok létrehozására a Creation Centre segítségével. Ugyanis ez volt többek közt a tavalyi verzió nagy hiányossága 😞"
forrás: www.fifahungary.com
A csukákat a következõ meccseken teszteltem:
Real Madrid - Barcelona
Juventus - AC Milan
1.- A #6561. hozzászólásban lévõ csukacsomag ( töltésnél kiakadt )
2.- A Fifahungary CSUKATESZT topikjában az 1. Samy által telepítõvel ellátott Breki válogatást : ( töltésnél nem akadt ki, mûködött )
3.- A Fifahungary CSUKATESZT topikjában a Breki válogatás telepítõ nélküli változatát ( töltésnél kiakadt )
4.- A www.rainwood.hu-n lévõ 2GB Boot Pack-ot ( töltésnél nem akadt ki, mûködött )
5.- A www.rainwood.hu-n lévõ 3GB Boot Pack-ot ( töltésnél nem akadt ki, mûködött )