8347
-
#7187 fsheditorral be kell rakni egy csuka fsh-ba és big raptorral berakni -
#7186 Sajna ez módszer nálam nem műxik ugyanúgy kiakad
DE mostmár kiváncsi vagyok próbáljátok ki.
Itt a két kapusmez a sima és a "GB-s aminek a végét átírtam.
Ha ezt rakom be nálam kiakad.
-
#7185 ne nálazzak át 30 oldalt, valakinek van Juve vendég meze kéznél bmp ? -
#7184 A Dokumentumok könyvtárban csinál a játék egy FIFA 2005 nevü mappát, abban vannak a lementések.Ezt másold át valahova. -
#7183 hello. meg tudnátok mondani, hogy hova menti a játék az állásokat, vagyis melyik fájlét szedjem ki, ha újraformatálás után folytatni akarom? köszi.hello. -
#7182 Ezeket a csukákat mivel tom betenni??
Mert eddig csak a bigraptort használtam csukákhoz,de gondolom ezeknek más kell -
#7181 :D Transfer Market... -
#7180 Hol kell venni a játékban játékosokat ???? -
#7179 Hol kell vennia a játékban játékosokat ???? -
#7178 11 új csuka Update
klikk -
#7177 mint mondottam netezni csak melóban tok'... otthon vagy barátnő, vagy edzés, vagy tanulás... örülök ha gép előtt vagyok, majd kiszedem, de mondom nekem simán KR-el telepített kapusmezeim vannak! semmi különleges nincs bennük! -
#7176 legegyszerűbb az lenne ha közzétennéd a kapus fsh-id ha nálad működnek.
TEsztelnénk őket.
BIg RAptorral kb öt perc kiszedni -
#7175 fordítva ne akard! úgy kell ahogy Sammy írta :D -
#7174 ja de én fordítva akartam :-) -
#7173 Azért mert ha azzal cserélek kapust ugye kiakad -
ToMy_ #7172 Breki, irtam neked imélt. -
#7171 Na mégegyszer:
Az eredeti Juve mezt megnyitod hexaeditorban. Kimásolod belőle az fsh offsetet (amit a korábbi képen jelöltem, piros keretben van).
Megnyitod a 2GK-s fsh-t, és az abban levő offsetet felülírod az eredeti fsh offsetjével. Ezekután kipróbálod, hogy műxik e, és értesítesz minket az eredményről :))
-
#7170 Többmindent kell átírni.
De nem egészen értem, miért akarsz átírni egy eredetit, ha KR-rel tudsz csinálni 2GK-st.
-
#7169 2GK = 2nd Generation Kits (nagyfelbontású mezek)
2GB = 2nd Generation Boots / Balls (nagyfelbontású csukák / labdák)
2GA = 2nd Generation Adboards (nagyfelbontású reklámtáblák) -
#7168 THX
Már értem... akkor a többi Balls meg Adboards akar lenni -
#7167 de nem ez alapján lesz az FSH 2GK-s! -
#7166 Már olvastam 2gb-t, 2gk-t, 2ga-t, de egyikről sem tudom mit jelent
De ha tudod, elmondhatnád, akkor legalább megpróbálhatnám normálisan használni. -
#7165 az a szám a textúra mérete... szélesség-magasság ügye! -
#7164 2nd Generation Kits -
#7163 Lehet. De amennyire én látom, az a szám nem változik. -
#7162 egyébként milyen 2GB-ről beszéltek? AZ 2GK!!! ne keverjük össze! -
#7161 kicsit rosszul látod... az a szám nem azt mutatja! :) -
#7160 najó de akkor van konkrétan egy JUve eredeti kapusmezem fsh-ban
és egy 2GB kapusmezem ami ugye nem jó berakva.
Mindkettőt kiszedem big raptorral és megnyitom Hexa editorban.
Ugyanaz mindkettő vége 256*512
Jah hogy nem a végén hanem a közepén kell átírni, ha 2GB-st szeretnék? -
#7159 És ez így jó. Ez tavaly is így volt, nézd meg a tavalyi 2gb-s mez fsh-kat. Sztem nem fogsz olyat találni, amelyiknek más szám lenne a végén. A közepe felé van egy rész, ahol vagy 256*512 vagy 512*1024 van, attól függően hogy 2gb-s e az fsh.
De én arra gondolok, hogy a végén a szám azt mutatja meg, hogy mekkora területre kell a textúrát rakni. Ha nagyobb lenne a szám, akkor a mez is XXXL-es lenne a játékosra. (sztem) -
#7158 Egy sima meznél is ez van -
#7157 megnéztem ezt az fsh-t de mind a 2GK_snál mind az eredetinél 256*512 van csak a szám más a végén -
#7156 akkor ott is próbáld ki... ha nem lép ki akkor asszem ez rejtély marad. :D -
imi1024 #7155 igen,csak tournamentnél van,legalábbis careernél még nem próbáltam -
#7154 Juve SerieA Home with Black Shorts
-
#7153 Inter Home Updated By Breki
-
#7152 Ez a probléma csak tournamentnél van??? Career, vagy sima baratságos meccsek kilépés nélkül mennek? -
imi1024 #7151 Sziasztok!
Van egy nagy problémám!Ha új tournamentet kezdek az első meccsnél mindent berak,a másodiknál meg hibaüzenettel kilép.ezek vannak fenn: sevix 1.1,kit raptor 2.0(végre sikerült mezt beraknom),big raptor, reklámtáblák(2ga adboard importer), csukacsomag(3gb-s), locale zoom.Légyszi segítsetek,köszi!! -
#7150 Átküldhetnéd azokat az fsh-kat amiket beraktál kapusoknak tesztelési célokra P -
#7149 A gameplay-em nálam nem okozott ilyet. Mindenesetre majd akarok változtatni rajta elég sok mindent, de előbb ezeket a kilépéses gondokat akarom megoldani. Köszi, hogy megpróbáltad.
-
#7148 így teszteld le a 2 kapus mezt ami nálad anno akadt...