FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE tudod milyen lesz ugye?
Anyukák fognak a hátad mögött álni kicsi pöttöm facskájukkal

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Lehet elõtte ott aludhatnék és kimennénk érted és ott meg egymás kezét fognánk P
hu akkor meggondolom
csak az kéne lehessen vinni contlorrert az, hogy feljebb van elég gáz
nem megy innen valaki?
megbeszélhetnénk, hogy találkozunk
Énis nehezen tudnám megszokni mivel feljebb van.
Gondolkoztam, hogy indulok de ez vmint, hogy eredeti Fifa kell hozzá elrettent. Nemis tudom nevezési díj van?
Nameg voltam az EB-en ami bevásárlóközpontban volt, hát nekem kellett elmagyaráznom a gombokat.
Amúgy meg mint aki mindkettõvel nyomja mondom érdemes beruházni egy gamepadra sokkal élvezetesebb.
Bár volt mikor a multis ellenfél elnyomott és bill-el vertem P
Ez azt jelenti hogy aki billentyûzettel nyomja a FIFA-t, és nem gamepaddal, és benevez, nagyon nagy hátrányban indul. Mert akinek soha nem volt a kezében gamepad az b***hatja.
Mert pl. én szivesen neveznék, mert ottvoltam a FIFA 98 bajnokságon is és ott billentyûzettel nyomtuk, és nagyon jó volt..
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
próbáld ki a TCM-et fúzióval
én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelõdés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetõdnek (fitness gondok, meccs torlódások).
próbáld ki a TCM-et fúzióval
én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelõdés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetõdnek (fitness gondok, meccs torlódások).
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A leedsel is volt szerzõdése😊 csak az a csapat kiesett a PL-bõl igy a Cody ejtette azt a verziót...hiába pénzpénzpénz...én bizti nem veszem meg.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
ezt honnan lehet letölteni?
pont akartam menni a microsoft oldalára tölteni!!!
de így megsporoltál nekem 1kis idõttt
kössszzz!!!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
mit tudok csináni vagy honnan tom letölteni ezt a progit!!!!???????
Segítsetek!!
amúgy a club football 2005rõl van szó!!!!
Igy mostmar mindenki kifaradt... Muszaj lesz vennem uj embereket, meg tovabb fejelsztenem a fittness menuponot (ha egyaltalan er valamit).
be kell valamit állítani????
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nyomtál már vele meccset?Szerinted milyen?
egyetlen megoldás maradt a megfelelõ fitness érték fenntartására: ki kell esni néhány kupából 😞