FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
OKé mi ulunk a lasztihoz elõre P

DE tudod milyen lesz ugye?

Anyukák fognak a hátad mögött álni kicsi pöttöm facskájukkal
The Hedgehog
Elõre bocs de nem tudtam mivel lekicsinyíteni a képet 😞

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Na de mondj részleteket, kezd érdekelni a dolog, ha nem pénzes.

Lehet elõtte ott aludhatnék és kimennénk érted és ott meg egymás kezét fognánk P
Breki33
hát õõõõõõõõõõõõõõõõõõõ

meg én :-)
sammy
Próbálta valaki a Sanny féle gameplayt?

The Hedgehog
úgy sem voltam még a pólusban Te meg biztos tod' hol van 😊

Breki33
És ki mersz állni ellenem? P

E két hért múlva hétvége?
Nevezési díj van?
kb mennyi ideig tart?
The Hedgehog
én megyek! 😊

Breki33
komoly?

hu akkor meggondolom
csak az kéne lehessen vinni contlorrert az, hogy feljebb van elég gáz

nem megy innen valaki?
megbeszélhetnénk, hogy találkozunk
The Hedgehog
nevezési díj nincs!

The Hedgehog
nem kell eredeit FIFA megsúgom! úgy volt, de mégsem!

Breki33
gamepadot

ja a zdatasoktol kérek visszajelzést az eddigieket letöltötték-e már
Breki33
Figyi láttad a gamepado.

Énis nehezen tudnám megszokni mivel feljebb van.

Gondolkoztam, hogy indulok de ez vmint, hogy eredeti Fifa kell hozzá elrettent. Nemis tudom nevezési díj van?

Nameg voltam az EB-en ami bevásárlóközpontban volt, hát nekem kellett elmagyaráznom a gombokat.

Amúgy meg mint aki mindkettõvel nyomja mondom érdemes beruházni egy gamepadra sokkal élvezetesebb.
Bár volt mikor a multis ellenfél elnyomott és bill-el vertem P
Ha jól értelmeztem a versenykiírást, miszerint a FIFA Interaktív Világkupa magyar bulija (FIWC) (a Pólus Centerben nov. 27-28.) lesz, és a versenyzõk Xbox konzolokon mérkõznek egymással.

Ez azt jelenti hogy aki billentyûzettel nyomja a FIFA-t, és nem gamepaddal, és benevez, nagyon nagy hátrányban indul. Mert akinek soha nem volt a kezében gamepad az b***hatja.

Mert pl. én szivesen neveznék, mert ottvoltam a FIFA 98 bajnokságon is és ott billentyûzettel nyomtuk, és nagyon jó volt..

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Marcell
próbáld ki a TCM-et fúzióval
én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelõdés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetõdnek (fitness gondok, meccs torlódások).

Marcell
próbáld ki a TCM-et fúzióval
én a 2004-est így nyomtam, az idei TCM-hez még nem volt szerencsém
de gondold végig: gyakorlatilag Fifázol, úgy hogy a karierr mód sokkal árnyaltabb(gazdasági bíbelõdés, stadion fejlesztés, stb), mint a Fifában. Emellett lehet, hogy az általad felvetett problémák így (a TCM-en keresztül) fel sem vetõdnek (fitness gondok, meccs torlódások).

RaveAir
Az lenne a kérdésem, hogy Fifa 2005 társítható a Total Club Manager 2005-el? Szóval ezeknél is van afféle fúzió?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

mohus
sztem a CLUB football egy szerencsétlen próbálkozás jó ötlettel...ez nyomja a CodeM. már két éve😊

A leedsel is volt szerzõdése😊 csak az a csapat kiesett a PL-bõl igy a Cody ejtette azt a verziót...hiába pénzpénzpénz...én bizti nem veszem meg.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Cucu13
AA kössz csak nem tölti le nem jön le!! de azért kösszi

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

GuRu
Remélem hamarosan Nike Aerow is lesz 😄 <#lookaround>

Breki33
mondjuk ezek Sonja Red és az én labdáim P
GuRu
Cucu13

ezt honnan lehet letölteni?

Nemtudja valaki megmondani hogy hollehet beállítani a club foci 2005nél a gyorsaságot mer nekem olyan lassu mint kb. a we7i nál amikor elõször jáccotttam vele csak ott volt gamespeed!!!

GuRu
Szívesen! <#nevetes1>

Breki33
kösssz a raptort!!!!!guru<#worship><#wave>

GuRu
Nem tudom nálad mi lehet a gond, én az 5. szezonban vagyok de egyszer sem volt gond a játékosok fittnessével...

Breki33
nah kiprószáltad?
ohh thank yu!!!!!
pont akartam menni a microsoft oldalára tölteni!!!
de így megsporoltál nekem 1kis idõttt
kössszzz!!!!!

The Hedgehog
A FileFront ezt mûveli 😞

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Végre lejött a játék! de a fa***mérsem akar elindulni azt írja ki hogy nincs installálva a DirectX 9.0!
mit tudok csináni vagy honnan tom letölteni ezt a progit!!!!???????
Segítsetek!!
amúgy a club football 2005rõl van szó!!!!

Marcell
Persze, hogy cserelgetem oket! 22 fos a keretem, folyamatosan varialgatom a csapatot. Az elso szezonban nem is volt ilyen gondom, ott boven eleg volt a keret. Viszont a szezon kettoben nem estem ki egyik kupabol sem, igy van olyan hetvege, hogy a 2 nap alatt 3 meccset jatszok. Hiaba pihentetem a faradt jatekosaimat 1-2 meccs idejere, nem gyogyulnak fel masnapra.
Igy mostmar mindenki kifaradt... Muszaj lesz vennem uj embereket, meg tovabb fejelsztenem a fittness menuponot (ha egyaltalan er valamit).

GuRu
Szoktad cserélgetni a játékosaidat, vagy mindig ugyanazt a csapatod játszatod? Mert ha igen akkor nem csodálom, hogy 30% alatt vannak!

Kinek mennyi idõ alatt sikerült letöltenie ezt a Club Football 2005öt mer én flashgettel töltöm és egyszerre csak 1 JET tölt a többinek valamilyen gondja van és igy 3órát kell várni vagy mégtöbbet??????
be kell valamit állítani????

jAsOn VoOrHeEs

Breki33
tadammmmmmmmmmmmmm

6900
9csöves9
link? 😛

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Cucu13

Flashget-el töltöttem ezt a Club Football demót,de mivel most variálok itt a netes szolgáltatók között,meg kellett szakitanom a letöltést,erre mikor folytatnám,kezdi elõrõl...Flashget ilyet még nem csinált...<#szomoru1>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jAsOn VoOrHeEs

Breki!

Nyomtál már vele meccset?Szerinted milyen?
Breki33
Marcell
Azt mar nem! Ha kell 1%-os fittseggel is palyara kuldom ezt a tohonya bandat! 😊 Meg igyekszem majd tovabbi jatekosokat venni. Csak az a baj, hogy eddig a minosegre mentem (mondjuk megmaradt 22 jatekosom), de mostmar muszaj lesz mennyisegre is, hogy legyenek vagy 28-an, 30-an.

😊
egyetlen megoldás maradt a megfelelõ fitness érték fenntartására: ki kell esni néhány kupából 😞

Breki33
Bayern-es na

a change playert külön billentyûre rakni P
Breki33
A Barenn-es jó

a játék már kevésbé
bár a menüje és az arcok nagyon szépk de a fizika P
Cucu13
De én nem tudok multizni mert fenn a a jó cipõk meg a labda a breki peccset fel raktam meg a csuka válogatást és nem tudok multizni!!

Breki33
utomatikus de ha a regi csomaggal akkor ár marad igy meg egy ezressel olcsóbbért 4*-es sebességnövekedés