8347
-
#7267 KÖszi akkor úgy látszik ez nem megoldás.
VIszont tökrte büszke vagyok, hogy a fifa-m most atomstabil
simán cserélgetem a cipőket és jó marad
JA a hang.ini-ket kipróbáltad?
MIntha hoszabban énekelnének -
#7266 Breki!
Kipróbáltam a 2GK Juve kapusmezt. Nekem is fagy a Juve-Milannal. -
#7265 ok. tárgytalan. sikerült. de azért köszi. :) -
#7264 hello. valaki el tudná küldeni nekem a FIFA mania Olasz név, és a logo patchet? nem tudom letölteni.....köszi. hello. a címemet privátban küldeném. -
#7263 Igen ide 7207-es -
#7262 a fórumba? Ide? -
#7261 Szerinted én hogy multizok? P -
#7260 Ezeket updateltem ugye tegnap és raktam be fsh-ban -
#7259 Be raknák minden jó cipőt és labdát de akkor nem tudok multizni!! -
#7258 Tők jó van Zöld be pirosba kékbe -
#7257 irc://irc.quakenet.org/fifahungary
aki multiban akar játszani ezt írja be a böngészőjébe és entert nyomja meg -
#7256 Ilyen labdám van csak sárgába!! -
lol -
#7254 Az új Roma mez ilyen?
-
#7253 Oppá lopikálják a labdánk P
klikk -
#7252 -
#7251 Egyenlőre ennyit tudok P
Patch Audio 1.0
Ciao Ragazzi ...io ci ho provato...ditemi se va bene....
Copiate i tre file nella cartella Fifa2005/data/audio
Fate prima un Backup così se non ve gusta l'audio potete ritornare a quello di prima.
Hola a todos
Ispanico
ATTENZIONE: si avverte che la pubblicazione di questo files a proprio nome, oppure l' utilizzo di
parte di questo è SEVERAMENTE VIETATO!!! Se volete pubblicare questo files chiedetemi
prima il permesso!!!
SIETE PREGATI DI RISPETTARE QUANTO SCRITTO SOPRA!!!!!!!!!! :-) -
#7250 Az mit tud?
-
#7249 majd kiprószálom, de mosz az új sound realistic izgat -
#7248 Ez mind szép és jó, de kérdés, hogy mindezt úgy csinálja-e hogy utána nem fagy le a fifa.
Mert végül is ezt eddig is meg tudtuk csinálni... -
#7247 fifaFS v.2.9
fifaFS — gfxpak and impbig killer. Revolutionary console tool for dealing with FIFA file system (zdata_xx.big, zdata_xx.bh, fifa.fat) and just ordinary big files. High productivity and speed.
Functionality:
• adds files into zdata_xx.big's and ordinary big's
• replaces files
• extracts files
• automatically rebuilds fifa.fat and zdata_xx.bh
• compresses files and works with compressed big's
• fetches values from registry (so you can determine FIFA installation folder)
• works from scripts—you can replace hundreads of files at one execution time
• decompiles and compiles FIFA file system (extracting all files from zdata_xx.big's and making new zdata_xx.big's from all files in specified folder)
• fixes fifa.fat and zdata_xx.bh in specified location
Patchmaker's choice!
You don't need to bother about zdata_xx.big, zdata_xx.bh files or fifa.fat. The program updates all these files automatically. You just specify the file name which needs to be added, replaced or extracted—fifaFS will know which zdata_xx.big it belongs to.
-
#7246 Nekem meg ez: Northampton, Espanol (2x), Dortmund, Roma, RealM! -
#7245 Boavista, Blackburn ,Dortmund, MU, Juve eddig ez a sorrend nálam Careerben -
#7244 Elöször csak kisebb csapatokkal lehet játszani, de ha lejátszottál 1-2 szezont és "lesz némi hírneved" utána választhatsz a nagyobb csapatok közül pl. Real vagy MU... -
Hyper Snake #7243 Career módban miért nem lehet(v. csak én nem birok) játszani a Real Madrid-al v. a Manchester United-al stb. ??? -
#7242 nincs mit :D -
#7241 Kösz a segígséget !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#7240 Career mód -> Opciók -> Transfer Market -> felsö sorban kiválasztod a liga nevét, alsó sorban a csapat nevét amelyikböl venni akarsz -> majd rákattintassz arra a játékosra, amelyiket meg akarod venni és elfogadod amit a gép ír. (Accept The Offer)
Remélem érthetö :P -
#7239 Pontosabban !!!!!!! -
#7238 Ez nem éjszakai meccs? -
#7237 Játékban jól néz ám ki.
Jajj erről a képről mindig az jut eszembe, hogy neki kéne állni BL gyepet csinálni :-) -
#7236 Mi a hiba ? -
#7235 Köszi, kipróbálom -
#7234 a színátmenetet próbáld meg 16-bites színmélységű BMP-re optimizálni és ne 24-esre... talán akkor jó lesz! de ez marha nehéz mert 16-bitben csíkos lesz a legtöbb átmenet... -
#7233 Nekem azért tetszik, mert nem tűnik nejlonosnak. A másik meg hogy nem szeretem, az ilyen "kilátszó mellizmos" mezeket. Utálom azt a template-et.
Az alfánál sokat küzdöttem, és máig nem tudom, hogy lehet jó színátmenetet csinálni. Kicsit mindig csíkos lesz. Nincs valami ötleted?
Itt a BL logo:
Egyelőre nem akarom kirakni, mert még beta verzió, lehet hogy még alakítok rajta. Ráadásul még a csillag motívum benne van az alsó kiírásnál, úgyhogy még rámfoghatják hogy loptam a cuccot :))
-
#7232 Linkelj be egy képet -
#7231 Sztem ez nem annyira kidolgozott, hiányzik pl a három csillag
A BL-esnél egyről beszélünk csak én kicsit átvariáltam, pl a Canon sztem nagyon csúnya így nekem oda Eurosport kerult más formában, de az alfát kicsit elrontottam, de így a széle frankó szinátmenetes lett jobb mintha direkt olyanra akartam volna.
Azonkívül én élesítettem a csillagokon a mezeknél már bevált módszerrel alapban kicsit homályos ugyanis sztem.
Viszont ezek a csillagok jobban bejönnek nekem, ha vki tud adni rendes logo-t akkor kicserélem a nyomorított labdákat P
Viszont a tiedet ki lehetne rakni a soccergamingra ha akarod és teljesen átalakítottad.
Különben még úgy jársz mint én -
#7230 szerintetek lehet hogy az FX 5600as kártyám nem kezeli annyira szépen a szineket ?
vagy valami más hiba lehet ? -
#7229 Én ezt a bayern mezt használom:
A videokártya egy ATI Radeon 9600XT 1024x768-as felbontásban. Sajna a béna EA nem tudta megcsinálni, hogyha 1280x1024-re állítom a játékot, akkor abban a felbontásban fusson.
Akkor lehet hogy nem egyről beszélünk? Én arra a BL popup patchre gondoltam, amit egy srác csinált a soccergamingen.
Asszem ez az:
Sztem nagyon ronda a BL logo a szövegek mellett -
#7228 Juvenel kidob és az elég nekem.
Valószinű a többinél nem, de akkor semmi értelme, hisz jobb egy Juve 1GK-val mint így P