FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Reinstallálni akarom, mert nem megy a multi, ráklikkelek az uninstallra, és egyszerûen kilép
Nem akarja uninstallálni
Most mi a francot csináljak?
Ha meg kitörlöm rendesen, akkor meg attól félek, hogy akkir is azt hiszi, hogy fel van rakava, és csak play gomb lesz
Lécci help!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Sztem amíg valaki nem ül le, és nem csinál új .o fájlokat (lehet hogy elég csak átszerkeszteni a 2005-ösöket), addig nem fogunk tudni az alaptól eltérõ textúrarendszerû labdákat berakni.
Bang:
ITT találod
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Régen én csináltam a saját gameplay-okat mikor pl nem lehetett távoli gólt lõni.
Amúgy ilyen ügyben célszerû Grigoretto-val tanácskozni 2004-ben õ volt nagy gameplay módosítgató P
Deha a Nike-t kipróbálnád a ball importerben pl a Rotario o fileval azt megköszönném.
Gondolom más is :-)
Amúgy sztem a te Nike-d be lehet rakni mivel ugyan a kép kétszer nagyobb, de az elrendezés ugyanaz mint a Rotario-e
És nekem a legjobban az Ionescu Radu féle Proper gameplay tetszett eddig a legjobban, se a Kenny, se a Sevix nem jött be igazán. Ezért a saját gameplaynek is az az alapja. (Érdekes, hogy tavaly sem jött be a sevix és a kenny sem)
Összefoglalva, nem akarok jobbat csinálni mint õk, csak másat, olyat, ami nekem tetszik.
Oedittel már nézegettem a labdákat, sõt még átrajzolni is próbáltam, de nagyon bonyolult... (nekem)
tudom mivel én küldtem Fabio-nak P
És mikor én akartam berakni rossz lett a textúra.
Viszont Ball Importerrel jó lett, és megnézve 4-es végûek a file-k
Szval szerintem meg lehetne próbálni mivel más-ot rakott be nekem ezt láttam abból, hopgy összekutyulta a texturát, de nekem valamiért mindig a Black-ot akarta ráhúzni nem a tiéd.
Lehet ki kéne törölni a databól elõtte amit ír.
Amúgy ugye oedittel meg lehet nézni, hogy ráhúzod pl a Nike textúrát a vázra jó-e.
Logitech Actionom van.Valaki le tudná írni a kombinációkat?Lövõcsel stb.
Vagy azt hogy hol találom meg.
KÖszi