FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sammy
Tényleg mûxik, na majd kipróbálom így is. De ugye ez nem az a változat, amelyikben a mintában benne van a Nike logo? (ennél asszem kívül van)

sammy
Kész a gameplayem. Ha van egy kis felesleges idõtök, próbáljátok ki.

KLIKK

Breki33
Breki33
fenébe erre gyúrtam P

GRATU
bmffm856
hello.tévedtem.mégiscsak rohadt jó ez a játék. csak rá kellett jönni egy két dologra. a karrier mód a legjobb! most épp olasz bajnokságot játszom úgy hogy serie b-bõl indultam a triestinával.honnan lehet cuccokat letölteni hozzá? köszi.hello.bmffm.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

GuRu
kár, hogy nincs...

Cucu13
van mircem

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Cucu13
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ ÉN NEM TOM HOGY KELL ODA LÉPNI

Breki33
nincs

most feltöltöttem az elsõ 10 zdata úgyhogy megyek mirc
GuRu
Msn-ed nincs?

Breki33
Ha jövök a mircen leszek.
GuRu
valaki multi?

examinee
Sziasztok! csapat db filet vagy olyan filet hol találok a jatekba ami tartalmazza az összes csapatot?

GuRu
Breki nem jössz multizni?

Breki33
elég az exe-t törölni
Breki33
De ne így a rotario-oját használd és a BMP-t írd át.

Úgy hótziher, hogy mûködik a MIke-d
Falconer
oké, thx!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

GuRu
Szerintem, nyugodtan töröld ki az egész FIFA 2005 könyvtárat... Biztos, hogy nem fogja érzékelni a játékot, utána tedd fel újból. Egyébként nekem is van amikor kilép multibol, de olyan is van, hogy csak simán single-be is kitesz az asztalra. Szóval töröld ki az egészet máshogy úgy sem fogod tudni letörölni...

Falconer
Na vazze
Reinstallálni akarom, mert nem megy a multi, ráklikkelek az uninstallra, és egyszerûen kilép
Nem akarja uninstallálni
Most mi a francot csináljak?
Ha meg kitörlöm rendesen, akkor meg attól félek, hogy akkir is azt hiszi, hogy fel van rakava, és csak play gomb lesz
Lécci help!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

sammy
Na kipróbáltam a Nike-t meg egy Aerow-t is. De ahogy azt gyanítottam is, nem mûxik. Kivág a desktopra a meccs elõtt.

Sztem amíg valaki nem ül le, és nem csinál új .o fájlokat (lehet hogy elég csak átszerkeszteni a 2005-ösöket), addig nem fogunk tudni az alaptól eltérõ textúrarendszerû labdákat berakni.

köszi 😊

Falconer
csak Direct IP jó nekem

Falconer

Cucu13
msn ed?

Cucu13
Multizunk?

Falconer
Vki aki játszana velem direct IPn?

sammy
Bocsi, rossz nevet írtam. Nem a Proper, hanem a Realistic Gameplay (by Ionescu Radu) jött be nekem.

Bang:

ITT találod

The Hedgehog
hú de szépek voltak azok az idõk! PitStop2-t hajnalig nyomtuk a srácokkal 😊, name meg az ACE... most mér' nincs felénk ilyesmi! 😞

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

sammy
De szerintem ezek évrõl évre csökkennek, és ha belegondolok, régen mennyit játszottam egyszerû fociprogramokkal, akkor azért el vagyok ájulva, hogy most milyen akciókat lehet vezetni, és milyen szép gólokat lehet lõni. Azért ez nagyon nagy elõrelépés ám...

sammy
Nem, nem LAN party. Egy vagy max két gép elõtt ülünk és nyomjuk mint anno a C64-es vagy amigás idõkben.

sammy
Kipróbálom, csak még meg kell találnom a ball importert. Otthon megnézem majd.

sammy
Igen, még sok mindent nem látok át én sem, de csak úgy tehetsz szert tapasztalatra, ha próbálkozol 😊

The Hedgehog
félreértés ne essék! A FIFA 2005-é eddíg a legjobb fizika és AI a FIFA-k közül, de sajnos olyan bugyutaságokra képes a gép, hogy sírni tudnék amikor arra gondolok, hogy ezt olyan emberek hozták létre akik még talán soha nem futottak végig 90 percet!

The Hedgehog
Én meg egy kicsit csúnyán mondom, de ami igaz az igaz... szarból nem lehet várat építeni! Hiába a jobb gameplay az AI ugyanolyan marad 😞

Breki33
Amúgy ez LAN Party?

Mert az fh-n arra panaszkodnak, hogy akad.
Breki33
Jó én úgy értettem, hogy nem látjuk úgy át mint õk, hogy melyik sorral mit változtatunk (átfogóan)

Régen én csináltam a saját gameplay-okat mikor pl nem lehetett távoli gólt lõni.

Amúgy ilyen ügyben célszerû Grigoretto-val tanácskozni 2004-ben õ volt nagy gameplay módosítgató P
Breki33
Nekem is :-)

Deha a Nike-t kipróbálnád a ball importerben pl a Rotario o fileval azt megköszönném.
Gondolom más is :-)

Amúgy sztem a te Nike-d be lehet rakni mivel ugyan a kép kétszer nagyobb, de az elrendezés ugyanaz mint a Rotario-e
sammy
Csak azt ne felejtsd el, hogy én elsõsorban nem a nagyközönségnek készítem a cuccokat, hanem magamnak, és a közvetlen cimboráknak, akikkel egy-egy hétvégén összejövünk egy jó kis fifa partyra.

És nekem a legjobban az Ionescu Radu féle Proper gameplay tetszett eddig a legjobban, se a Kenny, se a Sevix nem jött be igazán. Ezért a saját gameplaynek is az az alapja. (Érdekes, hogy tavaly sem jött be a sevix és a kenny sem)

Összefoglalva, nem akarok jobbat csinálni mint õk, csak másat, olyat, ami nekem tetszik.

sammy
Letöltöm a ball importert és majd kipróbálom azt is.

Oedittel már nézegettem a labdákat, sõt még átrajzolni is próbáltam, de nagyon bonyolult... (nekem)

KÖszi a gyors választ.Már nézem is.

Breki33
Hát én mixeltem a Sevix-el és úgy bejön, nem lehet akkora gólokat lõni mint a Kennyben inkább olyan brusztolós, viszont talán realisztikusabb pont emiatt.
Breki33
Nem akarom leszólni a gameplay készitési képességed, fõleg hogy régen én voltam a saját gameplasy készitõ mester- ahogy Hedge nevezett anno_ de sztem Sevix-nél nem nagyon fogsz tudni jobbat készíteni, hisz fordítottad azt is Kenny mit írt.
Breki33
fh-n a tippek, trükkök topic
Breki33
De ez a rotario más

tudom mivel én küldtem Fabio-nak P

És mikor én akartam berakni rossz lett a textúra.
Viszont Ball Importerrel jó lett, és megnézve 4-es végûek a file-k

Szval szerintem meg lehetne próbálni mivel más-ot rakott be nekem ezt láttam abból, hopgy összekutyulta a texturát, de nekem valamiért mindig a Black-ot akarta ráhúzni nem a tiéd.

Lehet ki kéne törölni a databól elõtte amit ír.
Amúgy ugye oedittel meg lehet nézni, hogy ráhúzod pl a Nike textúrát a vázra jó-e.
Egy kérdés!Biztos volt már,de azért megkérdezném:
Logitech Actionom van.Valaki le tudná írni a kombinációkat?Lövõcsel stb.
Vagy azt hogy hol találom meg.
KÖszi

sammy
A Sannyt milyennek találtad?

sammy
Én a sevixnél tapasztaltam ezt. Le is szedtem, és most egy saját gameplayt tesztelek.

sammy
Én már próbáltam az aerow-t is berakni, meg a régi nike red labdámat, de nem sikerült. Igaz, nem ball importerrel próbáltam, hanem csak úgy manuálisan.

sammy
Nem biztos, hogy a Roteiro más .o fájlokkal van. Nekem van egy Roteiro-m, ami az alap ötös labdának a textúrájára épül.

The Hedgehog
arra! marhára buta szerintem! ez látható is 😊 és ez jellemzi a játékot sajnos! 😞