8347
-
andris7 #7347 -
#7346 teis mindig felkiáltót írsz? P
amúgy dual actonnal megy -
#7345 Hát akkor lúzer ea kapja be, mert nekem olyan gamepad-em van, amit az ő szaros 2002-es vb-játékukhoz készítettek.
Mostantól befejeztem a FIFA-sorozatot, éljen a PES! -
#7344 hello. fiorentinához mini kitet tudna valaki? köszi. hello. bmffm. -
#7343 nem :P -
#7342 SOXOR HALOTTAM EZT
SZVAL VAGY SOKAN VAGYTOK BÉNÁK VAGY A GAMEPADOTOK BÉNA
MÁRMINT AZ ea-NAK -
#7341 Kérdés: valóban nem lehet átkonfigurálni a játékban a pad-em bill. kiosztását, vagy csak én vagyok ilyen béna? -
Fboy #7340 a replay-nél nem lehet normális sebességgel visszajátszani? mert ha rámegyeke a sima play-re akkor gyorsabb mint alapból(meccs közbe) -
Valakivel játszanék neten ma 20:00-után!
MSN: [email protected]
-
#7338 -
#7337 15-ért tudok -
#7336 Nem tudna adni vki 1 működő kódot a fifához(online).
-
#7335 sikeeeer!!! -
#7334 igaz az a régi...most megpróbálom az újjal... -
#7333 ha kit raptorral próbálom berakni akkor ezt mondja: "This kit is not in the game"
Tudtok segíteni? -
#7332 Letöltöd az új Kitraptort az FH oldalárol és berakod vele
mellékhatás ? mindig mindennel előfordulhat -
#7331 letöltöttem egy fiorentina mez csomagot.....hova kell, berakni? és lesz-e valamilyen kellemetlen mellékhatása? -
#7330 ok! köszi szépen mégegyszer! -
#7329 http://users.atw.hu/djpeet/fiorentina.bmp?site=djpeet.atw.hu/fiorentina.bmp
de legközelebb más formátumot -
#7328 ??????ezt hogy csináltad????? köszi szépen!!!!!! -
#7327 -
#7326 Korban nem lennék az öcséd, de mindig kifosztom a csapatokat aztán szezon végén szívok mikor új csapathoz igazolok és már nincs jó játékos :D -
#7325 talán így:
-
#7324 Hali! Szeretnék játszani neten valaki jöjjön!
MSN: [email protected] -
#7323 valamiért nem megy.....:( mi lehet a baj? -
#7322 na mégegyszer....
-
#7321 na remélem sikerül.....ez a csapatom....:)
-
#7320 "akkor amikor Eto'o "
olyan vagy mint az öcsém...nagyritkán összefutunk gammázni hétvégenként....és meglepődöm, amikor az arsenal vagy a barca ki van fosztva:) a realban meg a kispaddal is lehetne vb-t nyerni -
#7319 netről -
#7318 hello. hogy lehet a fórumba képet belinkelni? csak weblapról? -
#7317 fh-n le van írva
leírás is van és külön fórum is hozzá
amúgy két napja irtam kb:
"irc://irc.quakenet.org/fifahungary
aki multiban akar játszani ezt írja be a böngészőjébe és entert nyomja meg, vagy simán kattanjon rá
Persze előtte a nicknevét be kell állítania" -
#7316 Hali all
Valaki el tudná mondani hogy kell Onlineba nyomulni???
-
#7315 akkor amikor Eto'o -
#7314 azt nem szégyellem, hogy nem tudok csinálni, de ha egyszer nem megy akkor mindek olyat kiadni ami aztán nem is hasonlít arra a dologra amire szeretném??? már nem mintha, a játékban szereplő Raúl arc sokkal jobban hasonlítana az eredetihez :P -
#7313 Henry mikor igazolt a Juvéba? :P -
#7312 Csinálj jobbat P -
#7311 Nagyon érdekelne, hogy ez a HAYAN gyerek kicsoda :P azt megértem, hogy próbálkozik, na de ilyet kiadni akkor se kéne... inkább nem is mondok semmit. -
#7310 Igy tetszik
-
#7309 Összeraknám a fifámat ha Breki azt a módosított bordó csukát bevágná nekem egy fsh-ba.. addig marad a szűz fifa :D -
#7308 szerintem is... nem is értem... kancsal az aki ezt csinálta? Ez inkább olyan, mintha Salas lenne :D