FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucu13
Breki ezek a labdák a fifa 2005-höz vannak?

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Falconer
Szivacc?
Mi az hogy hogy lehet?
Multiplayer az szted mit jelent? Meg pl. a play online (ha eredetid van)?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Anthony001
Sziasztok!

Hogy lehet neten küldeni a Fifa 2005-öt?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Breki33
melyikkel?

mit raktál még be azon kívûl?
ReNaMe
Én eddig is tudtam berakni kapusmezeket, nekem soha nem lépett ki.

poX3ll
v.ki akar most játszani egyet az adja meg nevét meg Ip-jét.

Practice makes perfect.

bmffm856
hello. úgy látom ti nagy fifa guruk vagytok.....talán tudnátok segíteni abban, hogy a fifához hasonló kézilabdás játék létezik-e?....köszi.hello.bmffm.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Breki33
Áh most beraktam egy harmadik számú mezt Bufonnak erre a Milán is olyanban volt.

Brektam nekik az eredetit erre meg kirakott.

Még szerencse, hogy megvannak a Breki-s zdataim P
Oks, remélem így már nem fog kilépni... Eddig szûz fifára felraktam, és gyakran kilépett...
Breki33
köszi

amúgy minden zdata fent van az fh-n lehet tölteni
Nekem asszem megint fagy... (mármint a kapusmez)
Breki33
Az új KIT Raptorral tudtatok berakni kapusmezeket?
GuRu
Mivel tegnap újra kellett telepítenem a játékot, újra beraktam a csukákat is. Viszont azt vettem észre, hogy a fehér (1-es csukát) és a fekete (2-est) egynek veszi a játék. Akinek eddig fehér cipöje volt, most annak is fekete van, hiába van beimportálva a fehér csuka a játékba.Ráadásul a 2-es csuka (fekete) lett a 6-os is. Miért van ez? Miért keveri össze a játék a csukákat ???

The Hedgehog
nem az a baj, hogy sokat hibáznak... az a baj, hogy marha buták 😊 néha olyan bugyutaságokat mûvel az AI, hogy pörgök a székemmel... 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Falconer
Haggyámá
programozzak neked egy olyat?
Sokat hibáznak, ha nem veszed észre, akkor nem játszol elég jól

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Cucu13
Ki akar velem multizni?

Hello!

Légyszi linkeljen be nekem egy olyan pecset ami realizálja az AI-t. Olyan kéne amiben hibázis is néha a gép.
balintka
Hali! Hogyan kell kifejelni szögletet? Multiba csomó ilyen gólt kapok, valaki segítsen! Kösz

Falconer
Klikkelj a bannerrra

bmffm856
ez a kérdés engem is érdekelne.....mármint hogy van-e olasz kommentár?
ja és lenne még egy: mivel csináljátok a labdákat, csukákat, mezeket, stb....honnan lehet letölteni a programokat? köszi.hello.

GuRu
hááát... nem szoktam újragenerálni a big, fat és bh fájlokat. Remélem csak ez a gond. 😛

GuRu
Na, jól összekutyultam az egész játékot! Megpróbáltam visszatenni a piros Bl labdát, de a Big Raptor Run-time errort írt. Utána letöröltem, a Raptort és feltettem újra.Beimportáltam a labdát, látszólag minden jó volt, de indítás után megint kilépett a menüböl az asztalra... Szóval elég nagy a gond <#falbav> <#merges3>

sammy
Nem a Bayernes, hanem ami alapból benne van a fifában. Pl. gól után mindig szövegel valamit...

Breki33
a Bayern-es?

Azt hittem az a te chantod P
Breki33
kommentátor az külön van azt nem töltöm fel P

de nekem régen nem kiabáltak ennyit P
sammy
Jaja, nálam is kiabálnak. Szerintem nagyon hangulatos, meg a stadion hangosbemondó is tetszik.

9csöves9
bekiabálások vannak alapból is. nekem is olaszul orditoznak 😄
olasz kommentátor van már? és a spanyol bent van vmelyik zdataban?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
tényleg akartam kérdezni nektek is vannak bekiabálások a játékban

nekem mostanában állandóan bekiabálnak olaszol és nem tudom mi miatt

lehet spanyol kommentár, sound configurator vagy a chantok nem tudom de nagyon frankó

másnál is jelenkezik ez?
sammy
Ilyet akkor szokott csinálni, ha nem generálod újra a big, fat, és bh fájlokat.

GuRu
Sajnos nem tudom visszatenni a labdát a játékba, a Big Raptor Run-time errort ír ki, szóval nem jutottam elörébb.

GuRu
Köszi Breki, sikerült elindítani, de a labda az szép piros+zöld színekben pompázik <#vigyor5>
Majd újrateszem 😛

GuRu
Ok, akkor majd mindjárt megpróbálom.

The Hedgehog
hmmm pedig le lehet szedni.... nincs ott hiba! most néztem!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
nem kell újratelepíteni elég a zdata 16-ot visszamásolni
Breki33
nekem egyszer újraindult játék közben a gép, pedig ilyet soha nem csinált
GuRu
újratelepítés folyamatban... <#fejvakaras>
valaki próbálta már a gameplayt, kiváncsi lennék másnak is elöjön-e a hiba.

GuRu
Hi Sammy! Nekem a gameplay telepítése után elromlott a játék.Még a menüig sem jutok el, kidob az asztalra és exe hibát ír ki.

bmffm856
hello. valaki el tudná küldeni nekem a fifa2004-hez a magyar csapatok patchet? mert én nem tudom letölteni a fifahungary.hu-ról mert hibát jelez....privátban megadom a mail címemet. köszi elõre is....hello.bmffm.

Cucu13

sammy
Okés, aztán várom a véleményeket.

Ja, és minimum Professional szint ajánlott.

😊
köszi, mindenképp kipróbálom

Jól hangzik, majd ha lesz egy kis idõm, kipróbálom. 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

sammy
Elég nehéz megfogalmazni, mert sokszor nem tudtam egész pontosan, inkább csak sejtettem, mit is akar a játékban jelenteni a tulajdonság, amit állítottam. A másik dolog, hogy sokszor egy-egy tulajdonság (például a kapus skill) legalább három-négy, ha nem több helyen van meghatározva, így elég nehéz beállítani a megfelelõ értéket, mert nem tudod, honnan veszi a program.

Na szóval néhány dolog:

- a legfontosabb talán, hogy csökkent a játékosok reakcióideje. Egy-egy mozdulat, lövés, szerelés, becsúszás után nem kell sokat várni, hogy újra megmozduljon a játékos, hanem szinte rögtön irányíthatod tovább.
- távoli lövések, cpu cserék természetesen vannak
- több cselezés a cpu részérõl
- a gép sem tökéletes, hibázik (rossz passzok, rossz lövések)

És még sok-sok apróság...

Nekem bejött a gameplay, pont olyan lett mint amilyet szerettem volna. A kapus skill még nem tudom hogy megfelelõ-e, még annyit nem teszteltem. Ezért is lenne jó, ha többen kipróbálnátok, mert legalább mondhatnátok konstruktív javaslatokat...

miket változtattál ? csak néhány pontban a legjellemzõbbeket pl. távoli lövés pontosság, kapus skill, stb

sammy
Igen, erre gondoltam. Ehhez tényleg jók az alap .O fájlok.

Én tegnap a másik verzióját próbáltam, ahhoz már kellenek új .O fájlok, amitõl a 2005 lefagy.

Breki33