FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Mi az hogy hogy lehet?
Multiplayer az szted mit jelent? Meg pl. a play online (ha eredetid van)?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hogy lehet neten küldeni a Fifa 2005-öt?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Brektam nekik az eredetit erre meg kirakott.
Még szerencse, hogy megvannak a Breki-s zdataim P
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
programozzak neked egy olyat?
Sokat hibáznak, ha nem veszed észre, akkor nem játszol elég jól
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Légyszi linkeljen be nekem egy olyan pecset ami realizálja az AI-t. Olyan kéne amiben hibázis is néha a gép.
ja és lenne még egy: mivel csináljátok a labdákat, csukákat, mezeket, stb....honnan lehet letölteni a programokat? köszi.hello.
olasz kommentátor van már? és a spanyol bent van vmelyik zdataban?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nekem mostanában állandóan bekiabálnak olaszol és nem tudom mi miatt
lehet spanyol kommentár, sound configurator vagy a chantok nem tudom de nagyon frankó
másnál is jelenkezik ez?
Majd újrateszem 😛
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
valaki próbálta már a gameplayt, kiváncsi lennék másnak is elöjön-e a hiba.

köszi, mindenképp kipróbálom
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Na szóval néhány dolog:
- a legfontosabb talán, hogy csökkent a játékosok reakcióideje. Egy-egy mozdulat, lövés, szerelés, becsúszás után nem kell sokat várni, hogy újra megmozduljon a játékos, hanem szinte rögtön irányíthatod tovább.
- távoli lövések, cpu cserék természetesen vannak
- több cselezés a cpu részérõl
- a gép sem tökéletes, hibázik (rossz passzok, rossz lövések)
És még sok-sok apróság...
Nekem bejött a gameplay, pont olyan lett mint amilyet szerettem volna. A kapus skill még nem tudom hogy megfelelõ-e, még annyit nem teszteltem. Ezért is lenne jó, ha többen kipróbálnátok, mert legalább mondhatnátok konstruktív javaslatokat...
Én tegnap a másik verzióját próbáltam, ahhoz már kellenek új .O fájlok, amitõl a 2005 lefagy.