FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, ezt a PES 4 topicba akartam.
Telepítés elején lefagy a telepítöm ? Mi lehet a gond ?
nem lebecsülni akarlak, de nemhiszem, hogy a te zdatadban több cucc lenne
amúgy ez egy zdata csak ugye semmi köze egy csomóhoz amik másikban vannak
amúgy ez egy zdata csak ugye semmi köze egy csomóhoz amik másikban vannak
Tökéletesen egyetértek ! Nem tudom mit szarakodnak.. már a múltkor sem értettem miért nem adták ki... Már jó pár napja, hogy nyilvánosságra hozták az elsö képeket 😛
Mostmár tényleg nevetséges, amit ezek csinálnak. Ha megvannak a labdák, miért nem adják már közre?
Szerintem alakíthatnának egy kiadót...
Szerintem alakíthatnának egy kiadót...
csak van egy kis gondom....mikor a fifa menüben megpróbálok onlione játszani, akkor valamit frissíteni akar, mondja, hogy kattintsak a start-ra, kattintok erre befagy....egyáltalán mit akar frissíteni?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
köszi szépen. az az igazság, hogy én valami klubcsapatos bajnokságra gondoltam.....de azér köszi mégegyszer....😊hello.bmffm.
hello. lenne még egy kérdésem: hogy lehet online bajnokságot csinálni?köszi.hello.

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
megvan!!!!!!! ez a magyarázat! köszi szépen! nem tudjátok elképzelni mit gondolkoztam, hogy hova tûnt a játékból a Gera.....egy mentett karrierrõl van szó, ahol 4. évben járok......és szóval az van, hogy a Gera életkorát egy tizessel elírták...ugye õ 24 éves a valóságban...na most a játékban éppen 34....(ez azért elég durva hiba).....és történt az, hogy a Triestinához kerültem mint újonc edzõ, feljuttattam õket, bajnokok lettünk, kupát, és bl-t nyertünk, és közben szépen lassan leigazoltam egy pár játékost.....többek közt Gerát is.....namármost, én továbbálltam 3 év után a Fiorentinához, és le akarom igazolni a Gerát, igenám, de sehol nincs....és a tranzakció napló sem mutat semmi vele kapcsolatos szerzõdést......ezen agyaltam már egy hete, hogy miért nincs, hova tûnt, erre tessék....kiöregedett....pech....van rá mód, hogy megválétoztassam a játékos életkorára vonatkozó adatokat?...mer az nagyon jól jönne......na mindegy...elõre is köszi....hello.bmffm.
Careerben meddig játszik egy játékos ? 34 éves koráig ? mert PL Kahn nincs már a Bayernben
Harcra fel !
Cserélni simán tudok multiban is csak ha behozom Ibrahinovics-ot Delpiero néha elveszti a fejét P
Már mikor bejön a meccs és villanik egyet se az ugrik be, hoigy namost fog elszállni P
A sound-ot sztem a Fifa Poland-on megtalálod
érdekes, hogy sokkal nagyobb az ini-k mérete.
Már mikor bejön a meccs és villanik egyet se az ugrik be, hoigy namost fog elszállni P
A sound-ot sztem a Fifa Poland-on megtalálod
érdekes, hogy sokkal nagyobb az ini-k mérete.
hello. letöltöttem, egy patchet a fifa2005-höz. az a neve, hogy fifamania olasz név patch. van benne egy fifa, és egy ita nevû adatbázis fájl. ezeket hova kell berakni? köszi.hello.
Esetleg még annyi ötletem lenne, hogy megpróbálhatnád a Milan kapusmezében is átírni az fsh offsetet, ha az is 2GK-s nálad. Hátha...
És cserélni is tudsz fagyás nélkül?
Nem próbáltam, mert nem tom hol vannak
És cserélni is tudsz fagyás nélkül?
Nem próbáltam, mert nem tom hol vannak
KÖszi akkor úgy látszik ez nem megoldás.
VIszont tökrte büszke vagyok, hogy a fifa-m most atomstabil
simán cserélgetem a cipõket és jó marad
JA a hang.ini-ket kipróbáltad?
MIntha hoszabban énekelnének
VIszont tökrte büszke vagyok, hogy a fifa-m most atomstabil
simán cserélgetem a cipõket és jó marad
JA a hang.ini-ket kipróbáltad?
MIntha hoszabban énekelnének
hello. valaki el tudná küldeni nekem a FIFA mania Olasz név, és a logo patchet? nem tudom letölteni.....köszi. hello. a címemet privátban küldeném.
a fórumba? Ide?
Be raknák minden jó cipõt és labdát de akkor nem tudok multizni!!
Tõk jó van Zöld be pirosba kékbeSziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
irc://irc.quakenet.org/fifahungary
aki multiban akar játszani ezt írja be a böngészõjébe és entert nyomja meg
aki multiban akar játszani ezt írja be a böngészõjébe és entert nyomja meg
Ilyen labdám van csak sárgába!!
Egyenlõre ennyit tudok P
Patch Audio 1.0
Ciao Ragazzi ...io ci ho provato...ditemi se va bene....
Copiate i tre file nella cartella Fifa2005/data/audio
Fate prima un Backup così se non ve gusta l'audio potete ritornare a quello di prima.
Hola a todos
Ispanico
ATTENZIONE: si avverte che la pubblicazione di questo files a proprio nome, oppure l' utilizzo di
parte di questo è SEVERAMENTE VIETATO!!! Se volete pubblicare questo files chiedetemi
prima il permesso!!!
SIETE PREGATI DI RISPETTARE QUANTO SCRITTO SOPRA!!!!!!!!!! :-)
Patch Audio 1.0
Ciao Ragazzi ...io ci ho provato...ditemi se va bene....
Copiate i tre file nella cartella Fifa2005/data/audio
Fate prima un Backup così se non ve gusta l'audio potete ritornare a quello di prima.
Hola a todos
Ispanico
ATTENZIONE: si avverte che la pubblicazione di questo files a proprio nome, oppure l' utilizzo di
parte di questo è SEVERAMENTE VIETATO!!! Se volete pubblicare questo files chiedetemi
prima il permesso!!!
SIETE PREGATI DI RISPETTARE QUANTO SCRITTO SOPRA!!!!!!!!!! :-)