FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mostantól befejeztem a FIFA-sorozatot, éljen a PES!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Tudtok segíteni?
mellékhatás ? mindig mindennel elõfordulhat
Harcra fel !
de legközelebb más formátumot
Harcra fel !
MSN: [email protected]
olyan vagy mint az öcsém...nagyritkán összefutunk gammázni hétvégenként....és meglepõdöm, amikor az arsenal vagy a barca ki van fosztva😊 a realban meg a kispaddal is lehetne vb-t nyerni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
leírás is van és külön fórum is hozzá
amúgy két napja irtam kb:
"irc://irc.quakenet.org/fifahungary
aki multiban akar játszani ezt írja be a böngészõjébe és entert nyomja meg, vagy simán kattanjon rá
Persze elõtte a nicknevét be kell állítania"
Valaki el tudná mondani hogy kell Onlineba nyomulni???
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Harcra fel !
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hayan meg nem figyelt 😄
de mind1 FHra azért kitettem, és ahogy látom kemény 4x már le is töltötték
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
2. Ez szintén nálam amúgyis a sötétkék van
3. Ittis csak pár van a zdata02-esben és nekem az updateltek vannak, de ez simán kicserélhetõ ugye
4. Csukából se az összes van a zdataban és nálam különbözõek
de van akinek jó 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
1/ sport1 logo
2/ BL fekete csillagos labda
3/ csapat mezeket 2-3
4/ 1 féle csukát mind a 10 helyre
Harcra fel !