8347
-
csimpok #7547 Kösz, de már kiderült a probléma (nem használok virtuális programot): Túl kevés volt a vinyón a szabad hely (200 MB), s amikor letöröltem még 150 megát, már ment is. -
#7546 Igen találkoztam. Nekem is ez van.Gondolom valami virtuális programmal (daemontools alcohol 120%) ilyennel isnstalláltad fel. NAh ez a progi csinál a gépeden 1 viruális meghajtót. A programmal indicsd L a fifa 2005 CD 2-t és jó lesz. -
csimpok #7545 Sziasztok!
Amikor felinstalláltam a játékot, utána rögtön kipróbáltam és ment rendesen. Azóta viszont el sem indul, mert mindig egy sárga felkiáltójeles hibaüzenetet kapok (szöveg nincsen) akkor is ha bent van a CD. Feltettem no-CD patchet, újrainstalláltam, de az sem segített.
Találkozott már valaki ilyennel?
Előre is kösz. -
#7544 Ez engem is érdekelne. -
Szabi17 #7543 vlaki megtudná mondani, hogy honnan tudom leszedni az EA Graph-ot a Fifa 2005. A Fifahungaryn nem találtam.
és mégegy sziveséget kérnék: valaki le tudná nekem írni, hogy hogyan lehet az EA graph-al arcot betteni a játékba. Mit kell csinálni.
Előre is köszönöm annak aki leírja. -
#7542 Bocsi, nem tudtam mi az a CC. Az új játék márc. 1-én jön ki elvileg. -
usa911 #7541 Én speciel a creation center-re gondoltam.
Febrárban az új játék jön ki nem ?? -
#7540 Az mi? A Bajnokok Ligájás játék? -
#7539 február vége -
usa911 #7538 Ez engem is nagyon érdekelne. -
Szabi17 #7537 Valaki megírná hogy kb mire jön a CC 2005. -
NiGhTM4R3 #7536 EA Online-on akarsz?
Ahhoz sztem eredeti kulcs kell. Legalábbis pár kulcsot próbáltam, nem fogadta el őket (törötteket)
Direct IP-n keresztül próbálj játszani. -
Czud #7535 Honnan lehet online játékhoz kódot szerezni? -
backside #7534 fifafootball.uw.hu
Még 4 hely kiadó!!! -
#7533 igen.
-
#7532 én? Te vagy jocóóó -
#7531 Akkor meg miért nem válaszolsz soha az MSn-en? -
#7530 NEKEM MEG VAN -
#7529 kijött az új MSN!Letöltés innen: http://messenger.msn.com/Beta/Default.aspx
kiegészítő:http://download.msgplus.net/files/beta78416DF11/MsgPlus-340Beta.exe -
NiGhTM4R3 #7528 Aki kedvet érez a játékhoz, keressen msn-en: [email protected] -
#7527 Hello!
Jelentkeztem. -
#7526 Akar valaki játszani? Olyan lenne jó, aki tud hostolni, mert én nem szeretném kikapcsolni a tűzfalat. -
NiGhTM4R3 #7525 Játszottam volna, de már elfáradtam. Taranov mester lefárasztott:) -
backside #7524 Hi mindenkinek!!
Fifa 2005 bajnokság indul!!
fifafootball.uw.hu
A sztárcsapatok még kiadók!
Jelentkezni a fifafootball fórumán lehet!
az oldalon minden bővebben le van írva!
A fórumba regisztráljatok hogy ne élhessenek vissza a nevetekkel!! -
#7523 Nekem nem megy a PES mert ósdi a videókártya.(NVIDIA GeForce MX400) -
#7522 Ezt tudtam.Az a problem hogy nincs kivel játszanom.
-
ZsilKEANE #7521 Nagyon könnyü jáccani online játékot,egy ip kell,azt bepötyögöd,eccere beléptek,aki irta az ipt az connectol,aki adta az hostol!
ennyi
[amugy mostmár én le is töröltem a fifat,mert a peshez képest gyenge] -
#7520 Mindenki Frank Drebint nézi az MTV-n?Most már én is. -
#7519 Berosálok!!Most meg ki van halva a fórum.MY MSN:[email protected]
-
#7518 Psszt, everybody at home? -
#7517 Van valaki errefelé? -
#7516 Sy. küldhetne egy privát üzenetet, ha akarna játszani Direct IP-n. -
#7515 Izé
[email protected] MSN -
NiGhTM4R3 #7514 Milyen pizzára? ÉN vagyok a futár és már megettem szal arrra várhatsz:D
Játszottál már? Leírhatnád h a rákba kell játszani, mert gőzöm sincs :P
MSN esetleg? Vagy küldj privit.. -
#7513 Okés, majd kicsit később játszhatunk, csak várom a pizzámat :) -
NiGhTM4R3 #7512 EA Online-on sztem nemtudunk, mert nekem nem eredeti játék van meg, így a serialt nem fogadja el.
Csak még nem játszottam senkivel sem, aztán kíváncsi vagyok h h kell, meg mennyire vagyok jó :) -
#7511 Végülis mi játszhatunk este, csak az a gond, hogy szinte biztosan szívni fogunk a tűzfallal, meg aztán én tudok játszani az EA online-on, ott meg nincs babra a tűzfallal. -
NiGhTM4R3 #7510 nemnagyon:( -
NiGhTM4R3 #7509 Vki akar játszani? -
Szabi17 #7508 Hogyan lehet a Fifa 2005-be beimportálni azokat az arcokat ami Big Raptorral nem megy fel?