8347
-
hello #7587 fifavb2005.gportal.hu VAN HELY SOK!!!! -
#7586 4 csillag -
#7585 ott a pont :) -
#7584 Én sem tudom, de ha neked a PES tetszik jobban, tetszen, nem szólok bele :) -
Nadi #7583 Valaki segítsen!!!!
-
#7582 én nem vitázok,csak a tényeket közlöm,mert van aki nem tudja -
#7581 Álljatok le vitázni, ez még úgyis csak a 200. vita lesz ebben a témában. -
Nadi #7580 Cső!Valaki sűrgősen segítsen!Valamék nap újratelepítettem a windowst.Ok.Hívott a haverom hogy játszunk egy Fifát.Mondtam neki hogy ok csak felrakom.Frelrakom elindítom kiválasztom a nyelvet és akkor elsötétűl a kép, közbe a hang az egy tehát a játék nem áll le.Felraktam a legújabb direct-x-et de az se segített.Valaki segítsen fontos lenne.
Kösz
-
hello #7579 fifavb2005.gportal.hu Új vb indul. Jelentkezni lehet! -
#7578 hanyas szinten?? -
#7577 Éna pes 4 el 2 percig sem tartott hogy löjjek gólt -
#7576 ezen már túlléptünk....... -
#7575 hát szedd le a demo-t
deha fifa-s vagy félóráig még gólt se fogsz tudni lőni P -
#7574 Nekem meg nincs meg a pes4, pedig nagyon kiváncsi vagyok rá... -
#7573 Én mind2 játékkal játszok,de szerintem is sokkal jobb a PES4, sokkal realisztikusabb. A Fifába viszont a karrier mód jó +h sok a csapat. Ha a Konaminak lennének meg a licenszei sokkal nagyobb játékot csinálna -
#7572 szerintem ez meg pont forditva igaz! :) -
NiGhTM4R3 #7571 A PES4 annyira alulfejlett játék, h nem érdemes a FIFA-val összehasonlítani:) -
#7570 Lejárt szöveg ez is :) -
#7569 az biztos! -
#7568 Pes4 4ver perse kétségtelen ,hogy a Fifa2005 se rosz de hát a pes4-hez sz@r -
#7567 Ezért a játék a szar? Érdekes vagy, hallod... -
#7566 feltelepítettem, de nem tetszett! -
#7565 Égő, hogy nem tudsz feltelepíteni egy játékot. És nehogy azt mondd, hogy a Fifa hibája, elég sok embernek ment a világban. -
#7564 Miért is? Egyszerűen megkereste, hogy ott van-e. Ez egyértelmű. Miután nem a FIFA CD van benne, kiírja, hogy mi a téma. Ne légy már hülye, nehogymár a Fifa hülyébb legyen nálad, azt már tudomány lett volna megcsinálni. -
#7563 Direct IP-n igen, EA sports online-on nem. -
#7562 Nagyon sürgős lenne, ha valaki tudna, kérem válaszoljon!!!!
Speedlink Bullfrog gamepadot hol tudnék venni? (olyan mit a logitech dual action, csak nem annyira márkás ezért kb3rugó) budapesti bolt kéne, vagy Budaörs, de metroban, mediamarktban, saturnban, bluefishben néztem és nincs. -
#7561 nem segített....de mindegy...letöröltem, hülye játék a fifa, legalábbis a 2005 az azhajrá colin -
andris7 #7560 nekem is kiírta minden telepítésnél ha az NFSU2 benne volt, hogy arról a CDről akar valamit. Megoldás egyszerő: kiveszed Daemonból és kész -
#7559 ekkora sugér játékot, telepíti, és ahelyet hogy kiírná hogy kell neki kettes cd, elkezdi olvasni a cd képben lévő NFS u2 cd-t, és csodálkozik hogy nem lel egy bizonyxos filkét...most csinálhatok cd képet a ketes cd-ről amit beteszek az nfs helyére..... -
#7558 törtel megy neten? -
#7557 van hozzá magyar játék mód hogy magyarokkal lehessen játszani? -
#7556 egy kódszámot adnátok nekem? -
#7555 én mindennap fifázom,már a 7. évben vagyok,nekem bejön,bár nincs meg a pes,lehet hogy karácsonyra bekéne szerválni egy eredetit(ilyenkor bármi teljesülhet) -
#7554 Hát én már csak nagyon ritkán. -
dadek #7553 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehet egyes stadionoknál az esti meccseken állítani, hogy a játékosok ne legyenek olyanok, mintha lefújták volna őket kályhaezüsttel?
Előre is köszi
-
#7552 valaki FIFA-zik még? :P -
Szabi17 #7551 Valaki feltudná tenni nekem a Face Preview programot. -
#7550 lol -
#7549 Breki hallod?! -
backside #7548 Hali mindenkinek!! A bajmokságomban szabad lett a juve ha van kedved gyere és játsz!!!!!
fifafootball.uw.hu a fórumban jelentkezésed leadhatod!!!!!