8347
-
#7627 plz valakiiii -
#7626 mi kell
hát visszaolvasás
amúgy mirc program pl -
#7625 másolt játékkal haverommal tudok játszani neten?? -
csaneszman #7624 Szia! lehet hogy most nagyon agyalágyúltnak fogsz gondolni de nem tudom mi az a irc server...mi több azt sem hogy hogyan is lépjek fel rá:)
-
#7623 Lazio mez valakinek van?ami ugy jól is néz ki mert találtam én is de elég sok gagyi is van. -
#7622 hát neekem csak 1. 2. 3.van ha kell szolj -
Bergkamp #7621 Nincs valakinek Arsenal training kit-je? -
vizoo #7620 Direct IP :) felmész egy irc szerverre keresel fifa szobát és sok jelentkezővel fogsz tudni jáccani... :) -
csaneszman #7619 Sziasztok! Szívesen játszanék neten keresztül, de mivel nem eredeti a fifám ezért az accountolás nem fog menni...valami alternatív megoldás..ötlet kellene. Ha tud valaki tört server címet annak nagyon örülnék...meg valami jó kis serverkeresőnek, ami ha lehet magyar. -
#7618 kökkenet :) -
#7617 UYJA-SPWZ-AYPF-77N7-TRLD, ha nem lenne rajta a cd-n -
#7616 rajta van a cd-n -
#7615 sziasztok. tudtok adni egy CD kulcsot. pls -
Nadi #7614 Nem tom.Már 5 drivert próbáltam -
#7613 VGA probléma? -
Nadi #7612 Cső!Valaki sűrgősen segítsen!Valamék nap újratelepítettem a windowst.Ok.Hívott a haverom hogy játszunk egy Fifát.Mondtam neki hogy ok csak felrakom.Frelrakom elindítom kiválasztom a nyelvet és akkor elsötétűl a kép, közbe a hang az egy tehát a játék nem áll le.Felraktam a legújabb direct-x-et de az se segített.Valaki segítsen fontos lenne.
Kösz
-
Rudee #7611 1075-ös -
Rudee #7610 Van egy face id list-em, migyá megnézem. -
#7609 és a Del Piero arc fájljainak nevét tudja valaki? -
#7608 hát igen meg hiábba találnám meg azt a mezszámot ami ugy néz ki mint a juve 3.mezszáma,mert pl. az iternek is olyan az elsöszámuja mint a juve harmadikja,meg kitudja hány csapatnak lehet még ugynolyan, cc tényleg jól jönne már,de régebben lehetett a kit raptorban is a mezszámok színét váltoszttatni nem? -
Rudee #7607 Az adatbázisból meg lehetne tudni. Mongyuk mire kijön a CC. -
#7606 az a bajom hogy nincs rendszerezve a zdatan belül a cucc,a juve 1.számunak 136 a vége a 2.nak 133 ,ugyhogy bármi lehet a 3.nak.(de pl a milannál 8 meg 48 a vége a két mezszámnak, nem tom hol az összefüggés) -
Rudee #7605 Én nem tudom melyik lehet az. -
#7604 mindenki PES-ezik fogd már fel:)vagy bejglit zabál
mondjuk én a PES1 (2001) óta ezt ugázom:) 4 év kellett hogy lehulljon a fifaköd a szemekről...
mellesleg a Fifa 2005 nem lett rossz, főleg a 2004-hez képest...csakhát.. -
#7603 tényleg nem tudja senki,vagy csak nagy a pangás? -
#7602 Breki te sem tudod?te nagy juve drukker vagy,az 1. meg a 2. számu mezszámokat beraktam,és a 3.mezszámnak is az elsőt akarom berakni,igy a 3.meznek betudnék rakni egy elsőt csak fekete gatyával(azt amelyiket még régebben nálad láttam,nagyon zsír mez) -
#7601 juventus 3. mezfontjának a nevét nem tudja senki? -
backside #7600 Hali!!! a bajnokságban még 8 hely szabad!! Még egy pár nagyágyú is!!!
fifafootball.uw.hu
Nem sokára indulunk -
Rudee #7599 Home, away, goalie. -
Rudee #7598 Mezem az biztos van, másra nem emléxem. -
ent #7597 Vki tud Parma-hoz extrakat (pl:szurkoli üvöltés, mez, stb.)?
-
Rudee #7596 IRCen biztos vannak még páran (#fifa.hu @ Quakenet). -
Rudee #7595 Itt van. -
csimpok #7594 Sziasztok!
Szívesen kipróbálnám a netes játékot valakivel. Nincs valami olyan fórum/hely, ahol összejönnek az online játékosok? -
#7593 nem tudod berakni ide?örülnék -
Rudee #7592 Breki szerintem PESezik mostanába.
Nekem olyan van, ahol a név alatt fekete, szám alatt csíkos. -
#7591 Breki neked van olyan juve mezed amelyen a szám és a név alatt nem csikos hanem tiszta fekete?(bl mez)találtam oylat amelyen a szám alatt fekete volt,de jo lenne ha név alatt is az lenne. -
Narancs89 #7590 igen
mer a gamepad régi(gameportos) és nekem máer nincs olyan portom
ezér van a joystick
tudod h mér nem leeht átlépni a joystick fülre? -
#7589 joystick focihoz? -
Narancs89 #7588 üdv
h kell módosítani a joystick beállításokat?
mer a bilelntyűzet fülről a controlsban nem tudok továbblépni a joystick fülre
plz help
mit lehetne még csinálni?