FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Elvileg visszatérnek majd új névvel... de amit leírtál egy általános hibája a FIFA 2005 karrier módjának. Az embernek az az érzése, hogy nem igazán tesztelték ezt le a készítõk. Csak kitalálták, hogy hú visszavonul és beletették, de arra nem gondoltak, hogy mivan ha 2 idény között igazoltam vkit sok pénzért az meg fogja magát és fél év után lelép. Hát köszönöm! Én többek között emiatt hagytam abba a Career Mode-ot!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Taranov
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Játszom épp career-t a Fifa 2005-tel, és az idény végén kiírta, hogy Jaap Stam és egy másik fószer bejelentette a visszavonulását. Oké, de már az is érdekes, hogy a téli átigazolási idõszakban, mikor megvettem ezt a tagot, nem tudtam, hogy csak fél évig lesz az enyém ennyi pénzért. No nembaj, a baj a következõ:
Nem írta ki, hogy Vieri is visszavonul, de visszavonult, úgy, mint Materazzi is. Gondolom lejárt a szerzõdésük, de õk még nem voltak olyan idõsek.
Következõ idényben kiírta, hogy Zanetti és Davids visszavonul, mondom oké, de Betmen, akit drága pénzért vettem 1 vagy 1,5 éve, szintén eltûnt, de nem vonult vissza. Ezeket valahogy vissza lehet szerezni?
Vagy ezek a playerek elvesznek?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

gercse
nncs valami lista ami leirja csapatok mezszámjainak az id-jét? mert kéne a lazio otthoni meg idegenbeli mezszáma,dehát nem tom melyik az

Breki33
Szia

Nem irc-n keresztül hanem irc segítségével

Ehhez szükséged van egy mirc nevû kliensre úgymond.
Ennek a használatáról a fifahungary-n találsz leírást.

DE ez csak a közeg amivel barátokat szerezhetsz :-)

Ha nem eredeti Fifa-d van annak az ip címét kell tudnod akivel játszani akarsz, illetve fordítva.

DE ezek tényleg többször le voltak írva,
A fórum alján használd a keresõfunkciót.
grizzly21
Van valakinek helyi lanja? Mert egy csomó játék nem megy.
Be van állítva a hálózat, megosztás megy, csak gondolom egy két protokollt meg szolgáltatást kéne telepíteni.tcp/ip telepítve van.
<#help>

Srácok! szeretnék az unokaöcsémmel fifázni a neten keresztül! Mivel nem eredeti a fifám ezért simán nem tudok. Tanácsoltátok hogy irc-n keresztül próbáljam meg de ebben semmi tapasztalatom sincs...ezért ha van valaki aki normálisan fel tudna homályosítani azt nagyon szépen megköszönném. Azt viszont ne írjátok hogy olvassak vissza mert már ez is megvolt😞 Az irc-n is feltettem ezt a kérdést de agybeteg 10-évesekkel nem lehet kezdeni semmit... ezen a szinten nem akarok komunikálni😞
Taranov
Én sem tudtam meg sehol, a readme-ben nincs benne, vagy túl felületesen néztem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sziasztok!
Tudja vki hogy melyik portot használja a netes játékra?? Helyi hálón kerszetül van netem és engedélyezni kéne a szerveren azt a portot, mivel így én nem tudok hostolni csak connectálni. Vagy esetleg hol lehet errõl infót találni??
gercse
látom másnak sem megy, mindegy ha mégis lenne valakinek egy jól kinézõ lazio meze az szoljon

gercse
http://italia.fifa2002.com/file.php?files=1110
ezt le tudja valaki nekem tölteni és berakni ide mert nekem nem megy? másnak sem vajon?

Taranov
Nem kell ennyit bénázni a Direct IP-vel, egyértelmû, hogy beírod a másik ip címét, és connectelsz, mikor õ hostol, minden játékban így van, illetve a józan ész is így diktálja 😊

gercse
vagy tud valaki jobbat?

gercse

ezt valaki meg tudja ugy javatiani,hogy ne legyen ennyire ocsmány a játékban,az ujja meg a vállánál teljesen fehér szinte

báttyó02
ok köszi <#vigyor4><#eljen>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Rudee
Csak a FIFA.

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
legalább annyit mondj,hogy ehhez kell valami program?

Rudee
IP cím alapján. Egyik hostol, másik connectol. Van fórumon belüli keresõ, anno leírtuk már százszor a menetét.

báttyó02
sose játszottam igy,kérlek magyarázd el részletesebben

báttyó02
<#fejvakaras>

Rudee
Direct IP-n tucc.

báttyó02
plz valakiiii<#integet2><#wave>

Breki33
mi kell
hát visszaolvasás

amúgy mirc program pl
báttyó02
másolt játékkal haverommal tudok játszani neten??

Szia! lehet hogy most nagyon agyalágyúltnak fogsz gondolni de nem tudom mi az a irc server...mi több azt sem hogy hogyan is lépjek fel rá😊
gercse
Lazio mez valakinek van?ami ugy jól is néz ki mert találtam én is de elég sok gagyi is van.

gercse
hát neekem csak 1. 2. 3.van ha kell szolj

Nincs valakinek Arsenal training kit-je?
Direct IP 😊 felmész egy irc szerverre keresel fifa szobát és sok jelentkezõvel fogsz tudni jáccani... 😊

Est Sularus Oth Mithas

Sziasztok! Szívesen játszanék neten keresztül, de mivel nem eredeti a fifám ezért az accountolás nem fog menni...valami alternatív megoldás..ötlet kellene. Ha tud valaki tört server címet annak nagyon örülnék...meg valami jó kis serverkeresõnek, ami ha lehet magyar.
BorsoFozelek
kökkenet 😊

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

gercse
UYJA-SPWZ-AYPF-77N7-TRLD, ha nem lenne rajta a cd-n

Breki33
rajta van a cd-n
BorsoFozelek
sziasztok. tudtok adni egy CD kulcsot. pls

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Nem tom.Már 5 drivert próbáltam

Taranov
VGA probléma?

Csõ!Valaki sûrgõsen segítsen!Valamék nap újratelepítettem a windowst.Ok.Hívott a haverom hogy játszunk egy Fifát.Mondtam neki hogy ok csak felrakom.Frelrakom elindítom kiválasztom a nyelvet és akkor elsötétûl a kép, közbe a hang az egy tehát a játék nem áll le.Felraktam a legújabb direct-x-et de az se segített.Valaki segítsen fontos lenne.
Kösz

Rudee
1075-ös

Rudee
Van egy face id list-em, migyá megnézem.

gercse
és a Del Piero arc fájljainak nevét tudja valaki?

gercse
hát igen meg hiábba találnám meg azt a mezszámot ami ugy néz ki mint a juve 3.mezszáma,mert pl. az iternek is olyan az elsöszámuja mint a juve harmadikja,meg kitudja hány csapatnak lehet még ugynolyan, cc tényleg jól jönne már,de régebben lehetett a kit raptorban is a mezszámok színét váltoszttatni nem?

Rudee
Az adatbázisból meg lehetne tudni. Mongyuk mire kijön a CC.

gercse
az a bajom hogy nincs rendszerezve a zdatan belül a cucc,a juve 1.számunak 136 a vége a 2.nak 133 ,ugyhogy bármi lehet a 3.nak.(de pl a milannál 8 meg 48 a vége a két mezszámnak, nem tom hol az összefüggés)

Rudee
Én nem tudom melyik lehet az.

mohus
mindenki PES-ezik fogd már fel😊vagy bejglit zabál

mondjuk én a PES1 (2001) óta ezt ugázom😊 4 év kellett hogy lehulljon a fifaköd a szemekrõl...

mellesleg a Fifa 2005 nem lett rossz, fõleg a 2004-hez képest...csakhát..

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gercse
tényleg nem tudja senki,vagy csak nagy a pangás?

gercse
Breki te sem tudod?te nagy juve drukker vagy,az 1. meg a 2. számu mezszámokat beraktam,és a 3.mezszámnak is az elsõt akarom berakni,igy a 3.meznek betudnék rakni egy elsõt csak fekete gatyával(azt amelyiket még régebben nálad láttam,nagyon zsír mez)

gercse
juventus 3. mezfontjának a nevét nem tudja senki?

Hali!!! a bajnokságban még 8 hely szabad!! Még egy pár nagyágyú is!!!

fifafootball.uw.hu

Nem sokára indulunk
Rudee

Rudee
Mezem az biztos van, másra nem emléxem.