FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Lenne egy kérdésem.
Játszom épp career-t a Fifa 2005-tel, és az idény végén kiírta, hogy Jaap Stam és egy másik fószer bejelentette a visszavonulását. Oké, de már az is érdekes, hogy a téli átigazolási idõszakban, mikor megvettem ezt a tagot, nem tudtam, hogy csak fél évig lesz az enyém ennyi pénzért. No nembaj, a baj a következõ:
Nem írta ki, hogy Vieri is visszavonul, de visszavonult, úgy, mint Materazzi is. Gondolom lejárt a szerzõdésük, de õk még nem voltak olyan idõsek.
Következõ idényben kiírta, hogy Zanetti és Davids visszavonul, mondom oké, de Betmen, akit drága pénzért vettem 1 vagy 1,5 éve, szintén eltûnt, de nem vonult vissza. Ezeket valahogy vissza lehet szerezni?
Vagy ezek a playerek elvesznek?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem irc-n keresztül hanem irc segítségével
Ehhez szükséged van egy mirc nevû kliensre úgymond.
Ennek a használatáról a fifahungary-n találsz leírást.
DE ez csak a közeg amivel barátokat szerezhetsz :-)
Ha nem eredeti Fifa-d van annak az ip címét kell tudnod akivel játszani akarsz, illetve fordítva.
DE ezek tényleg többször le voltak írva,
A fórum alján használd a keresõfunkciót.
Be van állítva a hálózat, megosztás megy, csak gondolom egy két protokollt meg szolgáltatást kéne telepíteni.tcp/ip telepítve van.
<#help>#help>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tudja vki hogy melyik portot használja a netes játékra?? Helyi hálón kerszetül van netem és engedélyezni kéne a szerveren azt a portot, mivel így én nem tudok hostolni csak connectálni. Vagy esetleg hol lehet errõl infót találni??
ezt le tudja valaki nekem tölteni és berakni ide mert nekem nem megy? másnak sem vajon?
ezt valaki meg tudja ugy javatiani,hogy ne legyen ennyire ocsmány a játékban,az ujja meg a vállánál teljesen fehér szinte
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szar Bayern, szar Bayern :)
Est Sularus Oth Mithas
Kösz
mondjuk én a PES1 (2001) óta ezt ugázom😊 4 év kellett hogy lehulljon a fifaköd a szemekrõl...
mellesleg a Fifa 2005 nem lett rossz, fõleg a 2004-hez képest...csakhát..
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
fifafootball.uw.hu
Nem sokára indulunk