8347
-
cito #7827 Még egy kérdés?
Hogy lehet ide bemenni?
Mirc? Mi az?
Köszi az egyebeket!
Gyorsan mert még ma ki akarok verni v.kit! -
vizoo #7826 Ja, és ha elég jól nyomod "élő" emberek ellen is, akkor lehet beléphetsz a WotB klánba :DDDDD -
vizoo #7825 Ha nem eredeti fifa, akkor csak és kizárólag Direct IP-vel tudsz jáccani. Javaslok egy irc servert, ahova felmész és találhatsz sok embert akitől kapsz IP-t, vagy te adsz neki, és akkor mehet a meccs. :) ott van mondjuk az irc.quakenet.org ahova pl. egy mirc-el tudsz felmenni. :) elég nagy szerver. megkeresed mondjuk a #fifa.hu, vagy a #multiplayer.hu szobákat és ott tele vannak magyar gyerekekkel, akik fifáznak veled :) Remélem tudtam segíteni :) -
#7824 hát nem tudom,szerintem nem ilyen a logo,se szinre se méretre
amugy jó lenne a mez -
cito #7823 Nem... Mert? -
#7822 eredeti a fifád? -
cito #7821 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
Már nagyon régóta (94-től) játszom a Fifával, természetesen minden évbe a legújabbal, nekem mindegyik nagyon tetszett, főleg az, hogy fejlődik és ahogy fejlődik..
Kérdésem a következő lenne:
Van egy 768/256 Adsl internetem, szeretnék internet kapcsolattal másokkal meccselni. Kipróbálni magam, ha lehet online bajnokságba (nem tudom hogy kell jelentkezni).
A gép már nekem egy kicsit muris World Classba is.. 4-5 gólt rugok.
Szal valaki segithetne miként is lehet ..
Game Spy arcadéba be lehet tenni? Ha igen, hogy.
Előre is köszönöm a segítséget!!
Hajrá Hedgehog, együtt vagyunk veled!!! HSP 2005 hurrá!!!
Tudsz már időpontot?
-
#7820 ez tök lényegtelen mert a kifeszített textúra amúgy is deformálódik, ugyanez a helyzet a SKY logóval is! A tiéden az a gond, hogy amikor a játékban látod nagy nyújtott lesz... -
a hazai megfelelője nincs meg a másik kettőnek? mert azon meg jó a logo -
#7818 a tiéden a skysportos logo nem tetszik,meg igazibol a vonalak elöl nem egyformák és nem egyenesek -
ez milyen? -
#7816 én ezt használom:
-
#7815 ezt jól gondolod, de várj és keresek én neked egyet -
#7814 mindgy nem kell mert gondolom nem foglalkozol a fifával -
#7813 Breki légyzsi egy juve mezt rakj be ha erre jársz,mert kéne egy igazán jó. -
#7812 LOOOOOOOOOOOOOOOL :) -
#7811 Mi ebben a LOL?
Manapság minden lol, a macskám is lol, a szomszéd is lol, a vga driverekről nem is beszélve. -
#7810 :D loool az mielőtt feltettem direct letöltöttem a legujabb drivereket -
vizoo #7809 próbálj egy régebbi VGA drivert. Az új drivereket nem szereti a fifa2005 :) -
#7808 HELP!
Feltettem a fifa2005-öt és vibrál a kép játék közben. Azóta feltettem egy másik gépre is próba képpen és ott is ezt csinálja..
Mit csináljak ? -
#7807 olyasmi mint az uefa euro 2004-be -
#7806 főleg a Zizou arc!!! -
#7805 aztaa ez non király! -
#7804 jó del piero arc van? -
LETÖLTÉS -
#7802 Van internetes bajnokságotok?
-
#7801 hát sajnos nem teljesen szuperál a creation centeres progi,szoval nem tok helpet talán hedgeék majd valamikor rájönnek -
#7800 helló. mért van az, hogy ha creation centerrel csinálok egy csapatot, és berakom a játékba, és miután elindítom a játékot behozza a reklámokat, majd fogja magát és leáll....tudnátok segíteni mért van ez? köszi.helló.bmffm. -
#7799 ehm a GeForce FX-ekkel néha van gondja! meg a legújabb detonator driverrel is :( -
#7798 Viszont új probléma állt elő.
Akadozik a játék.
Azt hülyeségnek tartom hogy 512@400 DDR, 2.8 Barthon, Gfx5800 kevés neki! Ja legújabb detonátor fent van.
5let? -
#7797 Nahh megoldódott a hang hiba.
Átraktam a karit másik slotba, semmi változás.
Aztán vissza.... és tadammm.
Müxik! -
#7796 igazán nincs mit! -
#7795 thx a helpet! -
#7794 Ja és lehetőleg ne legyen túlpatchelve a game egyikőtöknél sem mert nem mindent szeret a multi. Bővebb infó: forum.fifahungary.com -
#7793 Ha az EA szerverein akarod akkor ahhoz kell egy eredeti gamma. Ha haverral akkor valamelyikőtök hostol Direct IP módban. Megadja az IP-jét a másiknak és povva mehet a meccselés! -
#7792 hi all!
hogy lehet neten nyomni a gámét? -
#7791 gratulálok -
#7790 jah jóhogy nem arra buzdítod itt a népet, hogy lopjanak eredeti szofvert... -
Rudee #7789 A hangbeállításoknál vedd le a hardveres gyorsítást. -
#7788 Thx.
Hááát nem sok állítási lehetőséget látok, megpiszkálgattam, de semmi változás! :-(
Nem értem.