FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
F4
Barni
hogy lehet a replay-t leszedni az aljáról hogy az ne látszódjon?

Avanti Italia!

Breki33
avi-vá hogy kell az le van írva az fh-n (Fraps)

Animation Shop 3 30 napos verziója meg szabadon letölthetõ
sztem nem olyan bonyolult
Barni
animation shop
meg hogy lehet átszerkeszteni, bonyolult? mert nem nagyon vágom.

Avanti Italia!

Breki33
hasonló konfigom van csak 2,66-os

milyen cuccokat?
Barni
jó lenne tudni, marha frankó gólt lõttem, de már mindegy.
amúgy ha a p4 2400 512 ram és G4Ti4800 megfelel akkor ok.
honnan lehet leszedni azokat a cuccokat?

Avanti Italia!

Breki33
Én mindig cseréltem de mindig inkább név alapján
Breki33
Ha jó géped van kb 5 perc

najó aviból P
Breki33
Igen mindig ezt csináltam 2004 multiban de itt mindig kifut a kapus és lehúzza kivéva a gif-en láthatónál érted?
egyébként nem tudom ki hogy van vele, de az eddigi fifákban én soha sem cseréltem meccs közben, csak ha sérülés volt. De a 2005-ben a meccsközbeni kondició romlás is fontos lehet (%-ban nyilván is tartja), ami szerintem már "kötelezõ" cseréket indukál (ha jót akarunk magunknak)

Barni
jaj bocsi, már látom
és amúgy könnyû ezt megcsinálni?

Avanti Italia!

Barni
amúgy hogy lehet kreálni ilyen gif-et a visszajátszásból?
tök kiru

Avanti Italia!

írtam : W 😊
a lényeg, hogy ne rögtön kezdj berontani a csatival, hanem elõször a közelebb esõ oldalvonal felé sunnyogj félre (kb. 2-3 lépés) és utána a hosszú sarok felé kikerülhetõ a védõ.. simán odaérsz (én a befutásnál nyomom a sprintet is) egyedül a kapus elõzhet meg 😞(

Breki33
hát de mindig kijön

melyik betüre adod?

Éppen az a trükk ebben hogy úgy kell állni hogy csak megcsúsztatni tudja
szögelettel nincs gond... pron is 5-bõl 2-3 gól. Driven + "W"-s befutás , fejes. Csak akkor nem gól, ha a kapus kijön és lehúzza a labdát.
amúgy szép gól, csak nem tudom hányszor tudod rávenni az ellen védõjét, hogy a neked fejelje a bogyót kapásra 😊

Breki33
Oppá méghozzá úgy hogy a minõségen nemis rontottam P
Breki33
nah emberek szöglet dologban kitalált már valaki valamit?

nekem csak ezt sikerült

Je ennek a gólnak 300 kbyte alatti méretére büszke vagyok
Breki33
nem az erõsségi szintek különböztek hanem valamelyikben felcserélték a fokozatokat
Magic Boy
Persze akkor mindenk félpályárol lövöldöznre(odáig még W.Class-on is eljutt a legbénább ember is!)és símán verné mindenki a gépet!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

lehet, nem tudom... tavaly volt aki több demo factory-t is letesztelt (mármint a nehézségi szinteket) és arra a megállapításra jutott, hogy eltérõek az "erõsségek". Így vszinû nem egyezik meg a fullal sem. Ha azt is hozzávesszük, hogy az EA a demohoz képest is változtathat (remélem helyenként meg is teszi) akkor eléggé eltérõ lehet a végeredmény. Gondolom.

Breki33
hát igen azse lenne jó ha minden távoli lövés beakadna

de szerintem mivel a factory a locele ini-t állítgatja a nehézség korrekt legfeljebb felcserélik a számozást mint a metróépítõk P
az a helyzet, hogy én is pron nyomom, de spec távoli lövéssel nem is kisérletezem (valahogy a korábbi részek leszoktattak róla 😊
túl sokat ne problémázzál vele, ha nem akar összejönni, mert én úgy gondolom, hogy egy demo faktory által determinál nehézségi fokozat merõben eltérhet (különösen ha csak egy-egy szegmensét figyeled pl. távoli lövés) a majdan kijövõ EA fulltól. Na ha ott sem megy pron a dolog (semi pron meg igen), akkor hát.... bakfitty 😊

Forrest Gump
Nem bizonyos pontokra gondoltam, hanem körülbelüli távolságra.
Breki33
aza csúszkálós fordulgatós? :-)

Hát a 2003 multiban sokan begyakorolták ezeket a pontokat......
ühüm... itt még a gólvonalról rálõtt labda is kétséges 😊

Errõl nekem a C-64-es World Cup 90 jutott eszembe.Abban volt két pont a pályán,ha onnan sikerült kapura lõni,abból tuti gól lett.
Azért remélem itt nincs ilyen "rendszeressen betaláló" pont...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Forrest Gump
Sziasztok! Azt kérdezném tõletek, hogy pro erõsségen mennyi az a távolság(16-on kívül), ahonnan rendszeresen betaláltok? Mert én semi-pron ontottam a gólokat 20-25-rõl(nem ritkán 30-ról),de pron szinte egyáltalán nem jön össze. Vagy véd a kapus, vagy kapufa.Egyébbként nincs gondom a gólszerzéssel más szitukkal, de azért a távoli gólok nagyon jól néznek-néznének ki.Köszi, ha megosztjátok velem tapasztalataitokat.
Breki33
amit én írtam a héten jön ki
Barni
ja és számláló is megy

Avanti Italia!

Barni
hello!
mi a magyar címe az easportsnak?
amúgy most meg azt írják hogy 20 nap van még hátra a kiadásáig.

Avanti Italia!

Breki33
Jöjjön már ki
Breki33

Breki33
Breki33
Ja ezért nem lehet warezolni a Soccergaming-on P

Amúgy pofátlanul támaszkodnak ránk.

Engem meg megfenyegettek nehogy kiegészítõket rakjak be P
Breki33
Codemaster PPPPPP

Azt írták a Guru-ban, hogy mindenki a saját csapatának megfelelõ verziót veherti meg.

PL én megveszem a Juvést akkor minden arra lesz beállítva hazai stadion nézõk mezek, drapériák, hangok.

A csukák kapásból jobbak szerintem.
The Hedgehog
A SweetPatch-en, aki idén tölti 5. születésnapját meginterjúvolták Matt Holme-ot, aki nem más, mint a Soccergaming alapítója és immár a FIFA fejlesztõ csapatának tagja.

Érdekes dolgokat mondott. Példának okáért elárulta, hogy Chau Le (akik régóta FIFA-znak ismerik, Fed-ek stb.) fejleszti a PC-s Creation Centre-t. Ami annyit jelent, hogy a játékba integrált szerkesztõn kívül lesz egy külsõ adatbázis-birizgáló programunk is.

Beszélt a FIFA 2006-ról is. Igaz nagy újdonságokat nem mondott, de az elõzetes koncepciójukat elárulta. Ez nem más, mint még szerkeszthetõbbé tenni a FIFA-t. És ezzel kitolni a szavatosságát a játéknak. Vagyis, hogy könnyen tudjanak a rajongók hozzá új stadionokat, labdákat, mezeket stb készíteni. Érdekes! Így legyen!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mohus
Amugy a teszt teljesen korrekt...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Breki ugye ez vicc😊

FIFA teszt billentyûzettel....

komolyan fogom a hasfalam...

ez kb olyan mint autos gammát (szim jelleg) "banánnal"(gamepad) tesztelni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"hisz itt elony a "kaszáspók-kéz". 😊"

😊))))

mohus
😊
ezért nincs a mai pck 80%ban DVD-ROM se

fockához DualShock...GranTurismohoz Logitech Driving Force ...karira a Gt4hez Driving Force Pro...kompromisszumok nélkül😊

Köszi megtaláltam 😊))
Rudee
Még szerencse hogy van TCM topic is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Csõ!
Nincs meg valakinek a Total Club manager 2004-hez a magyar bajnokság?? van egy 750kb-os változata, ha valaki be tudná linkelni megköszönném!! csõtök
Maxi
Breki ! Errõl a club fotballról mit lehet tudni ? ( gyártó stb.)

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

fitutufi
244 új üzenet
meséljetek röviden !!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
a 2004-est

gratulálok az ezreshez
Marcell
ÁÁÁÁÁÁáááá! lemaradtam az 1000-rol!

Marcell
A tiedet? hol van?

Nem nagyon szoktam velemenyezni a cikkeket, en se vagyok ujsagiro 😊, de ez az elozo cikk nagyon furi volt.

Breki33
ugye az én cikkemet megdicsérted? P
Marcell
Felig OFF
Eddig csak a felet olvastam el a leirasnak, de nekem elgge "irjunk egy lazat es olvasmanyosat" stilusunak tunik. Ilyenek a cikkek a HC Gameren? (Nem csoda, hogy nem olvasom 😊
A hupilila hanyastol kezdve, negativ kisugarzasu strigulan at, rossz szorendek, mindenhol (indokolatlanul) angol szavak, stb.
Nem veszes, de nekem nagyon eroltetettnek tunik es azt sose szeretem.
ON