FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Animation Shop 3 30 napos verziója meg szabadon letölthetõ
sztem nem olyan bonyolult
amúgy ha a p4 2400 512 ram és G4Ti4800 megfelel akkor ok.
honnan lehet leszedni azokat a cuccokat?
Avanti Italia!
a lényeg, hogy ne rögtön kezdj berontani a csatival, hanem elõször a közelebb esõ oldalvonal felé sunnyogj félre (kb. 2-3 lépés) és utána a hosszú sarok felé kikerülhetõ a védõ.. simán odaérsz (én a befutásnál nyomom a sprintet is) egyedül a kapus elõzhet meg 😞(
melyik betüre adod?
Éppen az a trükk ebben hogy úgy kell állni hogy csak megcsúsztatni tudja
amúgy szép gól, csak nem tudom hányszor tudod rávenni az ellen védõjét, hogy a neked fejelje a bogyót kapásra 😊
nekem csak ezt sikerült
Je ennek a gólnak 300 kbyte alatti méretére büszke vagyok

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
de szerintem mivel a factory a locele ini-t állítgatja a nehézség korrekt legfeljebb felcserélik a számozást mint a metróépítõk P
túl sokat ne problémázzál vele, ha nem akar összejönni, mert én úgy gondolom, hogy egy demo faktory által determinál nehézségi fokozat merõben eltérhet (különösen ha csak egy-egy szegmensét figyeled pl. távoli lövés) a majdan kijövõ EA fulltól. Na ha ott sem megy pron a dolog (semi pron meg igen), akkor hát.... bakfitty 😊
Hát a 2003 multiban sokan begyakorolták ezeket a pontokat......
Azért remélem itt nincs ilyen "rendszeressen betaláló" pont...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mi a magyar címe az easportsnak?
amúgy most meg azt írják hogy 20 nap van még hátra a kiadásáig.
Avanti Italia!
Amúgy pofátlanul támaszkodnak ránk.
Engem meg megfenyegettek nehogy kiegészítõket rakjak be P
Azt írták a Guru-ban, hogy mindenki a saját csapatának megfelelõ verziót veherti meg.
PL én megveszem a Juvést akkor minden arra lesz beállítva hazai stadion nézõk mezek, drapériák, hangok.
A csukák kapásból jobbak szerintem.
Érdekes dolgokat mondott. Példának okáért elárulta, hogy Chau Le (akik régóta FIFA-znak ismerik, Fed-ek stb.) fejleszti a PC-s Creation Centre-t. Ami annyit jelent, hogy a játékba integrált szerkesztõn kívül lesz egy külsõ adatbázis-birizgáló programunk is.
Beszélt a FIFA 2006-ról is. Igaz nagy újdonságokat nem mondott, de az elõzetes koncepciójukat elárulta. Ez nem más, mint még szerkeszthetõbbé tenni a FIFA-t. És ezzel kitolni a szavatosságát a játéknak. Vagyis, hogy könnyen tudjanak a rajongók hozzá új stadionokat, labdákat, mezeket stb készíteni. Érdekes! Így legyen!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FIFA teszt billentyûzettel....
komolyan fogom a hasfalam...
ez kb olyan mint autos gammát (szim jelleg) "banánnal"(gamepad) tesztelni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
😊))))
ezért nincs a mai pck 80%ban DVD-ROM se
fockához DualShock...GranTurismohoz Logitech Driving Force ...karira a Gt4hez Driving Force Pro...kompromisszumok nélkül😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nincs meg valakinek a Total Club manager 2004-hez a magyar bajnokság?? van egy 750kb-os változata, ha valaki be tudná linkelni megköszönném!! csõtök
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
meséljetek röviden !!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nem nagyon szoktam velemenyezni a cikkeket, en se vagyok ujsagiro 😊, de ez az elozo cikk nagyon furi volt.
Eddig csak a felet olvastam el a leirasnak, de nekem elgge "irjunk egy lazat es olvasmanyosat" stilusunak tunik. Ilyenek a cikkek a HC Gameren? (Nem csoda, hogy nem olvasom 😊
A hupilila hanyastol kezdve, negativ kisugarzasu strigulan at, rossz szorendek, mindenhol (indokolatlanul) angol szavak, stb.
Nem veszes, de nekem nagyon eroltetettnek tunik es azt sose szeretem.
ON