FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy ugrálok, mint aki szögbe lépett 😊)
pron amikor 1 góllal vezetsz rúgjál fel egy ellent kb. 20 m-re a kapudtól... ugráltathatod a sorfaladat 😊
pron amikor 1 góllal vezetsz rúgjál fel egy ellent kb. 20 m-re a kapudtól... ugráltathatod a sorfaladat 😊
egyébként amennyire összejön a szögletbõl a gól, annyira vagyok tanácstalan a szabadrúgásoknál (már amelyiket a kpu közelében lehet elvégezni)
Pron k* nagy gólokat kapok, akár 30-ról is, az enyém meg kapura megy ugyan, de teljesen veszélytelenek. Igaz a 2004-ben sem voltam sz.rúgásból nagy spiler (bár megvoltam nélküle, az eredmények így is kedvezõek voltak) de azért úgy lenne teljes a kép, hogy szabadból lenne idõnként gólom.
Pron k* nagy gólokat kapok, akár 30-ról is, az enyém meg kapura megy ugyan, de teljesen veszélytelenek. Igaz a 2004-ben sem voltam sz.rúgásból nagy spiler (bár megvoltam nélküle, az eredmények így is kedvezõek voltak) de azért úgy lenne teljes a kép, hogy szabadból lenne idõnként gólom.
visszatekerés a q sora
elõre a sora
Én d-vel szoktam lejátszani mikor felveszem majd ha kell lasítom
F3 kameraváltás
elõre a sora
Én d-vel szoktam lejátszani mikor felveszem majd ha kell lasítom
F3 kameraváltás
de megvan az avi
amúgy az benne a szép szerintem ahogy a játékosok mozognak, meg amekkora kötényt kap a kapus 😛
amúgy az benne a szép szerintem ahogy a játékosok mozognak, meg amekkora kötényt kap a kapus 😛
Avanti Italia!
dede, mindenképpen.
amúgy van két haverom, õk is fognak jönni multizni, szóval egyre többen leszünk 😛
amúgy van két haverom, õk is fognak jönni multizni, szóval egyre többen leszünk 😛
Avanti Italia!
Mos már sikerült 1-szer,de általában kijön a kapus és lehúzza!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
na mindegy, nemtudom, hogy kell átírni az elõzõ hozzászólásom, vagy azt nem lehet már?
Avanti Italia!
Hát gyerekek nem szoktam ilyet mondani de ez a Patch nerm semmi
Alig lehet kilépni belõle szószerint és átvitt értelemben P
Alig lehet kilépni belõle szószerint és átvitt értelemben P
MM_ben azt hiszem
Külsõre szinte e3gy az egyben Logitech
Decsak úgy vedd meg ha visszaviheted ráfizetéssel P
Külsõre szinte e3gy az egyben Logitech
Decsak úgy vedd meg ha visszaviheted ráfizetéssel P
sztem az billentyûfüggõ gondolom megtelik a puffer
de próbáld meg a beragadó billentyûknél
amúgy miért nem a 4500-as klónt veszed úgy hogyha nem jól mûxik kicseréled és ráfizetsz
de próbáld meg a beragadó billentyûknél
amúgy miért nem a 4500-as klónt veszed úgy hogyha nem jól mûxik kicseréled és ráfizetsz
HELLO! Nemsokára veszek dual action gamepadot énis, viszont azt hogy lehet kikapcsolni hogy a gép ne sípoljon, ha egyszerre nyomom a jobbra fel (vagy le) és az E (vagy D) billentyûket? így nemnagyon tudok sprintelni. a másik irányba minden mûködik normálisan
Avanti Italia!
OK
OK ! szivesen megmutatom, de várjuk meg a fullt, hátha lesz benne tréning mód, ott egyszerûbb lenne begyakorolni
DE: ez a módszer a CPU ellen mûxik, de onlineban az ellen nem kiszámítható, azaz a védõjével valószínû másképp dolgozik.
DE: ez a módszer a CPU ellen mûxik, de onlineban az ellen nem kiszámítható, azaz a védõjével valószínû másképp dolgozik.
Hát legalább vmiben egyezünk P
Amúgy szerintem bill-el is játszható
Viszont tegnap végre rájöttem, hogy kell gamepaddal cselezni.
Nem rángatni kell mint a 2004-ben pl hanem egy kis apró mozdulat irányba és szépen elhúzza mint a We7-ben.
Amúgy szerintem bill-el is játszható
Viszont tegnap végre rájöttem, hogy kell gamepaddal cselezni.
Nem rángatni kell mint a 2004-ben pl hanem egy kis apró mozdulat irányba és szépen elhúzza mint a We7-ben.
ja...utálom...ezt kiszedhetnék belõle...a finale a kedvencem😊
és joéjt😊
és joéjt😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a labda nagyon gáz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
0-1,0-1,0-0 /11-esekel vesztettem/,1-0
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ilyen gólt én is lõttem már de nem erre játszok!
nekem valahogy nem megy a szögletböl gólszerzés,de majd bang megtanít és akkor reszkess Breki,mert esélyed se lessz!
nekem valahogy nem megy a szögletböl gólszerzés,de majd bang megtanít és akkor reszkess Breki,mert esélyed se lessz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Leszedtem ezt az FTC-DVSC patch-et,aztán játszottam vele egy kicsit.Hát nem az én játékom ez /meg a controller beállitások is az õrületbe kergetnek,mindig azt nyomom ami a PES-ben lenne jó.../
4 meccs alatt összesen egy gólt sikerült begyötörnöm...

4 meccs alatt összesen egy gólt sikerült begyötörnöm...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.