FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ha jobb lesz akkor átmegyek rá, és akkor nem tom befejezni a karriert <#falbav>
Ez is elég jó <#duhos2>
The Hedgehog
hát ennél reméljük csak jobb lesz <#rolleyes>

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Szerintem jól eltalálta az EA sports, mer rohadt jó lett a fifa 2005.
kivncsi leszek majd hogy milyen lesz a 2006 <#nyes><#vigyor4>
jó meg aszontad :D
The Hedgehog
ha igen akkor igen! egyébként igen! :)

Aszonátok hogy a fifa 15 szezonból áll, akkor ez 2020-ig megy?
The Hedgehog
Ez eddíg is világos volt minden futballhoz értõ számára :)
Csak itt úgy látszik ilyenekrõl nem tud a nép :D

Ha megnyeri a kupát, miért jutna fel az elsõ osztályba??? Ha megnyeri a kupát miért indulna az ECC (magyarul BL) ben?? Gyerekek!!! ECC-ben csak elsõ osztályból tudsz indulni. Viszont Az UEFA kupában tényleg indulhatsz, hogyha megnyered a nemzeti kupát. Ami nem jelenti azt, hogy feljutsz az elsõ osztályba.

Köszi, hogy hozzászólhattam :DDDDD

Est Sularus Oth Mithas

Taranov
Akkor már fel is jutsz az elsõosztályba.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

De indulhatsz , ha megnyered a nemzeti kupát!

Taranov
Lehet, hogy nem :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Falconer
Másodosztályúval nem is lehet indulni ECCben nem?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Taranov
Kösz, kösz nem kell mondani :))

Hi! Isten vagy!! Nagyon szépen köszönöm az infot:)<#integet2>
Taranov
Jól gondolod, meg kell tudnod az IP-det.
Itt tudod megnézni, a REMOTE_ADDRESS-nél írja ki.

Sziasztok! Volna még egy kérdésem ...az ip-met hol tudom megnézni mert gondolom nem azt az ip-címemet kell megadnom ami 192.168.0....stb hanem azt amit épp kioszt nekem a szolgáltató minden megkezdett kapcsolatnál.
Ha rosszúl gondolkodom az ügyben akkor is írjatok légyszí!!!!!!
gabber_saviola
Hi All!
szokott valaki multiban nyomulni?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Taranov
nem az ea sports online-ba kell belépned, oda csak eredetivel lehet.
A game modes - multiplayer - direct ip-ben kell hostolni.

Sziasztok! már csak egyet nem értek ebben a multiplayeres játékban nem eredeti fifával....ha belépek a fifába és onnan a fifa online-ba akkor hogyan tudom az acountolást megúszni hogy kreálhassak egy gamét??
Vagy be se kell lépjek a fifán belül az online részbe? Akkor meg hogyan tovább. Már kigyurtam magam a irc-böl is meg TeamSpeak ból is ..már mindent tudok hogyan mircezzek stb...csak most feltettem a fifát és csak nézek hogy hogyan is horstoljak...meg ilyenek, mert bármire nyomok...acountot kér a rohadék:(
N most meg egy olyanproblémám lenne hogy sikerül conectolni be istölt de aztán kiirly hogy a kapcsolat megszakadt!!!!
Aztán meg megprobálunk megint összekapcsolodni és akkor már megint nem csinál semmit!!!!!!!!!!!

Mit tegyek?????
Taranov
Valószínûleg. Azért az nem feltétlenül várható el, hogy egy másodosztályú csapattal megnyerjed az európai bajnokságot (ECC).

és az baj hogy volt 2 vereségem és mind 2 benne volt az újságokban?
köszi
Taranov
Kitartás :D

akkor megyek játszani is hogy közelebb kerüljek a Crystal palace-hoz :D
jah az 1. idény felénél <#vigyor4>
Taranov
Nyilván te az elsõ idény felét játszottad le, nem a karrier mód (15 idény) felét :)

Taranov
Karrier közben. Az idény végén kiírja, hogy hová mehetsz.

és a karrier közben mehetek, vagy újra el kell kezdenem a karriert más csapattal?
Taranov
Igen, mondjuk az Arsenal elérése sok idõbe telik.
Ha jól játszol, nyersz a 2. osztályban stb., akkor 2. vagy 3. évben mehetsz az Interhez, Crystal Palace-hoz, de a Milanhoz, Realhoz inkább csak 3. vagy 4. évben mehetsz. Az Arsenalhoz a 4. vagy 5. idény elõtt nem nagyon. Persze ha nagyon jól játszol...

Mer már a Masfield town-nal megcsináltam már kb a felét és még asszem nem lehet lenni vele
ha megcsinálom a karriert másodosztályú csapattal?
Taranov
Ha már eljutottál egy bizonyos szintre, lehetsz azokkal is.

Megtudná valaki azt a kódot mondani hogy ne csak angol másod osztályú csapattal legyek a karrierben hanem pl: Crystal palace, Arsenal stb?
Taranov
A router tûzfal és portmap (virtual server) szolgáltatásában kell turkálni, de hogy ez hol van, az egyrészt router függõ, másrészt attól függ, hogy mik az igényeid.

Ugye nem a 192.168. kezdetû IP-re csatlakozott a másik játékos?

Vagy connetelsz vagy hostolsz.Ha hostolsz akkor megadod az IP cimed az ellenfélnek,õ connectel hozzád,neked nincs más dolgod a Direct IP ponton belül a HOST-ra nyomni és várni.
Ha te connectelsz akkor megkapod az ellenfél IP-jét,a Direct IP ponton belül a NEW-ban adsz neki egy nevet,meg beirod a megkapott IP-t.Ezután ez a név-ip megjelenik a Direct IP pontban ball oldalon,kiválasztod,és a CONNECT-re nyomsz.
Ha nem megy,akkor lehet baj tüzfal,rúter,a játékba berakott extra dolgok...

Az ok hogy baj , de nincs ide irva hogy
AKINEK RUTERE VAN AZ MIT CSINÁLJON????????????????????????????????

Nem egyszerübb lene elmagyarázni vagy küldeni egy emailt mint hogy itt viszanézzegesek mindent!!!!!!!!!!!!!!
(Ráadásul nincs is benne a kért információ)
Taranov
Ezt nem tudja neked senki megtanítani. Csak azt tudom rá mondani, hogy aki ennyire nem ért a hálózathoz, vegye meg eredetiben a fifát, és játsszon azzal.
Ne használjon routert és ne foglalkozzon az ip-kkel.
Az meg le van írva, hogy hogy kell beállítani, Breki már megmondta a hozzászólás számát.

Taranov
<#idiota>

Légyszi választ!!!!!!!!!!! PLZZZZZ!!!!!!!!!!

Amúgy az lehet nálam a baj hogyén ruterröl küldeném???
Mert azt irjátok hogy alapból mit kell csinálni.Na de aknek rutere van?

Válasz PLZZZZZ!!!!!!!!!!
Email:[email protected]
Breki33
De, viszont akkor direct ip-n keresztül

7702-es hozzászólásra ugorj
Ha nem eredeti Fifám van akkor nem is tudok online játszani?
A régebbiekkel sem?
Szerinted/szerintetek egy
- Saitek X6-38U Dual Analog Pad
vagy egy
- GAMEPAD GEMBIRD JPD-DUALFORCE USB
megfelelõ, jól kezeli a program, meg használható?

Breki33
Érdemes beruházni egyre

pár ezerért már kapsz jót
Kipróbáltam. Nem igazán csak az a hátrány, amit írtál, vagyis hogy a két játékos irányítása egyszerre nem elérhetõ. Egy D-gombbal rendelkezõ gamepad esetén fújhatom a cselezést is. Igazából mindössze annyi funkció érhetõ így el, mint a 2003-ban. Ez elég gáz.

Breki33

legközelebb használd a kersõt alul
Breki33
Ha eredeti a Fifa-d akkor a kulcsot
Sziasztok!
Én nem is tudom mikor játszottam utojára online a Fifaval, még valamikor évvekkel ezelõtt. Gondoltam az egyik haverommal kipróbálom a Fifa 2005-t online. De amikor megláttam azt az ablakot ami kijött mikor rákattintottam a menüben, megijedtem és nem tudtam mit kell csinálnom.
Kérlek írjátok már le hogy mit kell beállítanom.
BaziJoe
És van még vagy télleg ennyi mert azthittem,hogy bonyolutabb?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

GYEREKEK én síkhülye vagyok de tényleg úgy hogy valaki el tudná magyarázni hogy hogy kell hostolni vagy connectolni. Én már próbáltam beirtunk mindent a haverommal és nem akkar mükösni!!!
Úgyhogy ha valaki tud segíteni akkor küldjön egy mailt a [email protected]!!!! VAgy válaszoljon itt a fórumba nekem mindegy csak segítsetek!!!
Elõre is köszi!!!
JA amúgy már úgy is próbáltam ahogy mondtátok mirc-el és nem volt senki fenn!!! Enyit elrõl!!!!