FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
kivncsi leszek majd hogy milyen lesz a 2006 <#nyes>#nyes><#vigyor4>#vigyor4>
Csak itt úgy látszik ilyenekrõl nem tud a nép :D
Köszi, hogy hozzászólhattam :DDDDD
Est Sularus Oth Mithas
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Itt tudod megnézni, a REMOTE_ADDRESS-nél írja ki.
Ha rosszúl gondolkodom az ügyben akkor is írjatok légyszí!!!!!!
szokott valaki multiban nyomulni?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A game modes - multiplayer - direct ip-ben kell hostolni.
Vagy be se kell lépjek a fifán belül az online részbe? Akkor meg hogyan tovább. Már kigyurtam magam a irc-böl is meg TeamSpeak ból is ..már mindent tudok hogyan mircezzek stb...csak most feltettem a fifát és csak nézek hogy hogyan is horstoljak...meg ilyenek, mert bármire nyomok...acountot kér a rohadék:(
Aztán meg megprobálunk megint összekapcsolodni és akkor már megint nem csinál semmit!!!!!!!!!!!
Mit tegyek?????
Ha jól játszol, nyersz a 2. osztályban stb., akkor 2. vagy 3. évben mehetsz az Interhez, Crystal Palace-hoz, de a Milanhoz, Realhoz inkább csak 3. vagy 4. évben mehetsz. Az Arsenalhoz a 4. vagy 5. idény elõtt nem nagyon. Persze ha nagyon jól játszol...
Ugye nem a 192.168. kezdetû IP-re csatlakozott a másik játékos?
Ha te connectelsz akkor megkapod az ellenfél IP-jét,a Direct IP ponton belül a NEW-ban adsz neki egy nevet,meg beirod a megkapott IP-t.Ezután ez a név-ip megjelenik a Direct IP pontban ball oldalon,kiválasztod,és a CONNECT-re nyomsz.
Ha nem megy,akkor lehet baj tüzfal,rúter,a játékba berakott extra dolgok...
Az ok hogy baj , de nincs ide irva hogy
AKINEK RUTERE VAN AZ MIT CSINÁLJON????????????????????????????????
Nem egyszerübb lene elmagyarázni vagy küldeni egy emailt mint hogy itt viszanézzegesek mindent!!!!!!!!!!!!!!
(Ráadásul nincs is benne a kért információ)
Ne használjon routert és ne foglalkozzon az ip-kkel.
Az meg le van írva, hogy hogy kell beállítani, Breki már megmondta a hozzászólás számát.
Amúgy az lehet nálam a baj hogyén ruterröl küldeném???
Mert azt irjátok hogy alapból mit kell csinálni.Na de aknek rutere van?
Válasz PLZZZZZ!!!!!!!!!!
Email:[email protected]
A régebbiekkel sem?
- Saitek X6-38U Dual Analog Pad
vagy egy
- GAMEPAD GEMBIRD JPD-DUALFORCE USB
megfelelõ, jól kezeli a program, meg használható?
Én nem is tudom mikor játszottam utojára online a Fifaval, még valamikor évvekkel ezelõtt. Gondoltam az egyik haverommal kipróbálom a Fifa 2005-t online. De amikor megláttam azt az ablakot ami kijött mikor rákattintottam a menüben, megijedtem és nem tudtam mit kell csinálnom.
Kérlek írjátok már le hogy mit kell beállítanom.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Úgyhogy ha valaki tud segíteni akkor küldjön egy mailt a [email protected]!!!! VAgy válaszoljon itt a fórumba nekem mindegy csak segítsetek!!!
Elõre is köszi!!!
JA amúgy már úgy is próbáltam ahogy mondtátok mirc-el és nem volt senki fenn!!! Enyit elrõl!!!!