8347
-
Davidsned #3228 És ezt a grafikát hogy lehet elérni?? -
#3227 mi ? -
#3226 azért van me csúnyán beszélsz P -
#3225 nem alt tabozol? -
#3224 faszomat !!!!!!!
mindig akad mással ! oldjátok má meg mondjatok vmit mé ???? -
#3223 Nekem az nem tetszik nagyon benne hogy a félidei ismétlésnél csak a gólokat mutatja a pes-el szemben. -
#3222 Why?
Nemár -
#3221 Na ez kész, akkor részemről ennyit a FIFA-ról...
De mivel ez elsősorban fantopic inkább nem mélyednék bele a részletekbe. -
#3220 Mi van vele? -
#3219 nézem............ de még mindíg semmi szépet nem látok benne :D -
#3218 na hát ezt ne várd tőlem meló közben! leírom valamikor este! FSHtool kell hozzá... de ha kicsit belemélyednél te is rájöhetnél... -
#3217 nézd meg a füvet a stoplit és a mezt hátulról
nem az én képem (ez a labdán látszik :) de szerintem szép -
#3216 mirc -
#3215 Akkor please írd le magyarul pontosan, hogy hogy kell -
#3214 EZ?! :P LOL ne viccelj már! -
#3213 nem magyar!... de ezeket a mezszámokat már beraktam! zsírok nagyon :D -
Beepee #3212 [email protected] - MSN --- multi olyan este 6-ig kb. Breki ha tudsz gyere icq -
#3211 Na ez már grafika
-
#3210 Igen, a chants.txt-t ki tudta hozni. Mondom, mindent meg tudtam csinálni, úgy ahogy azt elvileg kell, de valami miatt mégsem műxik. Lehet, van valami trükk benne... -
joe69 #3209 fugg a career mod a nehezsegi szinttol, ha world classon nyomom akkor tobb pontot kapok? -
#3208 with wrinkles
-
#3207 JUventus mezszámozás tőle
-
#3206 de chants txt ki tudott hozni?
a fifa city-n vannak a nagy tudorok ebben ha lenne egy perfekt németül beszélő meg lehetne kérdezni -
#3205 NEm tudjátok kiaz a Fiordy nevü srác az sg-n aki azokat a fantasztikus mezszámozásokat késziti és az editorokhoz ezt a letöltéscenteres linket adta meg:
klikk -
#3204 Próbáltam már, úgy ahogy anno a 2004-nél csináltam, de nem műxik. Pedig beimportáltam az asf-eket a chants.big-be, újrageneráltam a chants.bin fájlt, mégsem jó. Nem szólnak a hangok a meccs alatt, a meccs végén pedig lefagy a FIFA.
Úgyhogy várok inkább, hátha megjelenik valahol valami ötlet, vagy tool, amivel működni fog. -
#3203 a telepítő nem indul el nem a program... -
#3202 DEHOGY! FIFA 2005 Demó könyvtárba telepítve! oda kell! :D nem oda tetted ? :D
nem tom' mekkora! -
#3201 sound optimizek+ sound configurátor
nekem együtt olyan hatás lett mintha
szóval asszem két hete egy bl meccsen úgy daloltak a drukkerek mondom ezt kéne betenni a fifába
Erre most tegnap este a patchet feltéve meghalottam.
Ja a soundpatches dolog engem is érdekel írtam is a sound-os progi készítőjének az sg-n
A chantimp itt nem működik?
Próbáltad már? -
#3200 Köszi.
Nem emlékszel, melyik oldalon van az unlock?
Ha a sound optimizerre gondolsz, most szedtem le, majd otthon kipróbálom. De már nagyon várom, hogy a 2004-hez használt sound patch-eimet ebbe is tudjam használni. -
#3199 1. substituionban van
bill-el meg állítólag Page Up/Down
2. Van már leszedhető unlock
Amúgy hogy tetszik a soundpatch? P
-
#3198 Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan lehet felállást változtatni meccs közben?
A másik kérdés az lenne, hogy mit kell csinálni az esti meccsek unlock-olásához? Az időjárást már sikerült unlockolni.
ui: visszaolvasás megvolt, de nem segített :) -
#3197 simán bárhonnan?
4 763 767 a hossza?
-
#3196 de ha mondjuk jó hosszúakat akadozik.. :P -
#3195 nekem megy! -
#3194 This File Constains Invalid data -
#3193 Ja ez a Demoraptor 2GK másik gépen kipróbálva sem műxik
Volt akinek működött? -
#3192 akadozik nem lassul...........
szval nem lesz :-) -
#3191 Nekem is 384 DSL-em van, tegnap kb 15-20 meccset játszottam 8-10 különböző ellenfél ellen, és egy-egy esettől eltekintve nem volt különösebb szaggatás. Mondjuk hostolni egyszer sem hostoltam a tűzfalam miatt. Még egy holland srác ellen is játszottam, vele sem volt különösebb gáz, hacsak nem a játéktudását nézem... :D -
#3190 Lehet, hogy hülyeség, de ha csak egyik embernél akadozik, akkor nem lesz egy kis "időeltolódás"? :P -
Gabe18 #3189 Nem tudom,velem játszott,nekem semmi gondom nem volt,ő viszont a végén panaszkodott hogy neki akadt nagyon.