FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legjobb mikor ilyen levelek jönnek a FIFA HUNGARY-ra.
"miért nem tudok letölteni?"
"nem igaz hogy nem tudjátok feltenni a full FIFA 2004-et, de ha lehet akkor kézikönyvet is, meg a doboznak a képet, hogy ki tudjam nyomtatni. Köszi a segítséget!"
Szivesen 😛
"miért nem tudok letölteni?"
"nem igaz hogy nem tudjátok feltenni a full FIFA 2004-et, de ha lehet akkor kézikönyvet is, meg a doboznak a képet, hogy ki tudjam nyomtatni. Köszi a segítséget!"
Szivesen 😛
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Aki letoltotte es budapesti (es van CD/dvd-iroja) es ki tudna irni nekem, az privizzen ram legyszi'!
Rajottem, hogy igy sokkal egyszerubb es gyorsabb! 😊
A reszleteket megbeszeljuk (haz ele mennek es adnek ellenerteket)!
LezLee, Gabe18, Hedge plz! 😊
Rajottem, hogy igy sokkal egyszerubb es gyorsabb! 😊
A reszleteket megbeszeljuk (haz ele mennek es adnek ellenerteket)!
LezLee, Gabe18, Hedge plz! 😊
én kérem hogy vki adjon egy free accot egy jó gyors FTP-hez ami napi frissítéses és minden fennt van rajta és privát kérem az accot kb igy
és akii ad accot annak adok admin-t vagy OP-t a hubomon icq-n is meg lehet keresni meg msn-en is ha priviztek elmondom a címet !
és akii ad accot annak adok admin-t vagy OP-t a hubomon icq-n is meg lehet keresni meg msn-en is ha priviztek elmondom a címet !
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
kicsit megkésve de wandoo-n is javitva lettek..most jön jó gyorsan..
Ha egyszer lejön akkor én karrier módot fogok kezdeni!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
karrier módot fogtok kezdeni, vagy inkább elsõosztályban fogjátok nyomni?
nekem már az elsõ cd megvan, de nekem is kb. 8 óra 😊
ja,nekem 50-el jön! 😉
Na most töltöm még 8 óra és...JEE!
Nekem 3-30-al csak azt nem értem,hogy miért szélsõséges ennyire!

hehe😊
Na akkor megnyugodtam 😊
De milyen jo kis ude szinfolt egy ilyen hozzaszolas! Komolyan elmelyedtem benne, aztan jot derultem! 😊
Megprobalhatnank gyartani hasnlokat, pl.:
"Én mindig még szeretném tölteni lefelé nektek a 2005-ös megjelent nemrég fifát, gyors FTP sebesseggût és accountot is! Hagyjatok telefonon, vagy ha kell hivjatok fel e-mailben"
De milyen jo kis ude szinfolt egy ilyen hozzaszolas! Komolyan elmelyedtem benne, aztan jot derultem! 😊
Megprobalhatnank gyartani hasnlokat, pl.:
"Én mindig még szeretném tölteni lefelé nektek a 2005-ös megjelent nemrég fifát, gyors FTP sebesseggût és accountot is! Hagyjatok telefonon, vagy ha kell hivjatok fel e-mailben"
Na ha csak azért,mert nemértwd hülye vagy akkor már ketten vagyunk!

7-vip.uw.hu
Ezt a mondatot nem egeszen ertem. Jol forditom magyarra? :
"Valaki priviben kerjen nekem egy FTP accot uj, gyors, napi frissitesu FTP-hez?"
Miert kell privatban NEKED kerni egy ilyen accountot?
Most te kersz valakitol magadnak ilyen accountot, vagy azt mondod, hogy privatban lehet TOLED kerni ilyet?
Eleg nehez ertelmezni, de lehet en vagyok hulye.
"Valaki priviben kerjen nekem egy FTP accot uj, gyors, napi frissitesu FTP-hez?"
Miert kell privatban NEKED kerni egy ilyen accountot?
Most te kersz valakitol magadnak ilyen accountot, vagy azt mondod, hogy privatban lehet TOLED kerni ilyet?
Eleg nehez ertelmezni, de lehet en vagyok hulye.
A 7warez vip-n fenn van a FIFA 2005!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát anyám német, lecsekkolom hátha tudok valami "Normálisat" írni, bár nem hinném :-) Magyarul is alig tudok 😊
valaki priviben kérjen nekem egy gyors új cuccos napi frissítéses FTP-hez free accot privibe megbeszéljük
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
a gfo-n nézd meg de még biztos nincs
vagy ha perfekt vagy németbõl a fifa city-n kérdezz rá
esetleg a soccerassesen még lehet
vagy ha perfekt vagy németbõl a fifa city-n kérdezz rá
esetleg a soccerassesen még lehet
Akkor már beraktam volna szuper szurkolói hangjaimat
és a labda?
vagy te nem akarod a BL-esre cserélni?
és a labda?
vagy te nem akarod a BL-esre cserélni?
azzal nemtom
bittornado-val: ami nem kell azt letiltod ami kelld azt first-re rakod
Ez Tomy-nak is megy
bittornado-val: ami nem kell azt letiltod ami kelld azt first-re rakod
Ez Tomy-nak is megy
Breki: Ha van ket kulonbozo (trackerem) bittorent linkem, akkor hogy lehet a ket forrasokat tartalmazo csomagot egybegyurni?
Mert most kulon toltom le 2 peldanyban a fifat, hatha az egyik elobb lejon, mint a masik. De jo lenne, ha nem kulon toltene, hanem egymas forrasait felhasznalva egyutt.
(Azureust hasznalom)
Mert most kulon toltom le 2 peldanyban a fifat, hatha az egyik elobb lejon, mint a masik. De jo lenne, ha nem kulon toltene, hanem egymas forrasait felhasznalva egyutt.
(Azureust hasznalom)
Kérdés : Valaki látott neten német kommentátort ?
Breki ezeket honnét szeded ? Link ?
Remélem haamrosan megkapom majd az új videókártyámat, mert mx440essel elég pocsék a grafika :-)