FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hedge mikor válaszolsz ?
Labda:

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Breki, irtam mailt a freemail-edre.
Ami nekem tetszett még igy gyors kipróbálás után,hogy ha meccs közben leállitjuk,és állitgatunk a csapaton vagy ilyenek,akkor a háttérben elkezd futni a mérkõzés addigi jeleneteibõl egy kis összefoglaló.Nem tudom ez volt-e 04-ben.Nem nagy ügy,de tetszetõs.
sammy írj be a fórumba
melyik fájlok rosszak?
Na én is nyomtam a fifával 1 órácskát. Elsõ tapasztalatok:
Sajnos a menü ugyanolyan szar, mint a tavalyi, a bill-re és az egérre késõn, vagy egyátalán nem reagál, és nagyon körülményes az egész. Viszont a Career mode az nagyon király lett. Rengeteg mindent lehet állítani, saját stábod lesz, akiket a begyûjtött pontokból upgradelhetsz. A gameplay is sokat javult szerintem a tavalyihoz képest, a cselek sokkal jobbak, de ezt már tudtuk a demoból is. Ja és meglepõdtem, mert lehet a billt és a gamepadot konfigurálni, újabb jó pont az EA-nek. Viszont a grafika az, ami szinte semmit sem változott, az arcok nagyon poligonszegények, a mezek csúnyák, de ugye ezen legalább lehet majd változtatni. Szóval összességében sokkal jobb, mint a tavalyi, és fõleg a játékmenet és a career mode miatt.
Na megyek melózni, majd holnap folytatom a tesztelést 😊
Jó fifázást mindenkinek! 😊))
Sajnos a menü ugyanolyan szar, mint a tavalyi, a bill-re és az egérre késõn, vagy egyátalán nem reagál, és nagyon körülményes az egész. Viszont a Career mode az nagyon király lett. Rengeteg mindent lehet állítani, saját stábod lesz, akiket a begyûjtött pontokból upgradelhetsz. A gameplay is sokat javult szerintem a tavalyihoz képest, a cselek sokkal jobbak, de ezt már tudtuk a demoból is. Ja és meglepõdtem, mert lehet a billt és a gamepadot konfigurálni, újabb jó pont az EA-nek. Viszont a grafika az, ami szinte semmit sem változott, az arcok nagyon poligonszegények, a mezek csúnyák, de ugye ezen legalább lehet majd változtatni. Szóval összességében sokkal jobb, mint a tavalyi, és fõleg a játékmenet és a career mode miatt.
Na megyek melózni, majd holnap folytatom a tesztelést 😊
Jó fifázást mindenkinek! 😊))
hát igen csak tudod breki nagyon türelmetlen egy arc vagyok sajnos :-)
az :-) de végre beindult a wannado
Na az elsõ meccsemen ahol végre azt csinálták a játékosok amit akartam /nagyjából :-) / Bayern-Daegue FC (koreai) Semi-Pro fokozaton 4-2.
Tudom gyenge csapat,gyenge fokozat,de valahol el kell kezdeni a sok We7 után...
Tudom gyenge csapat,gyenge fokozat,de valahol el kell kezdeni a sok We7 után...

2 smst? Ijj.. az gáz. Akkor hagyd lehet nemis ér annyit az egész játék. Tudom sovány vígasz.. 😊
na beindult valami, megint egy percig fog menni
bár nemhiszem hogy regelek, már elbasztam két smst, full ideg vagyok
warezcenteronline.tk
link?
wco-n jók a fájlok és a szerver is gyors
jah pár darab! a megacity-n fent vannak a jók! de az is atw-s és nem is megy!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
állítólag kilettek javtva, de nemtudom megnézni, mivel behalt az atw 😊
atw megint beszart 😊
de kellene hozzá a teljes, hogy letesztelhessük! de ugye ATW meg sem moccan!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!