8347
-
#3188 sztem ha nálad akadozik, a másiknál is. -
#3187 figyuzzatok !
az mér van hogy gabe-18-cal jáccotunk multit eccer róla ecer rólam neki nem akadt semmit nekem meg végig !
pedig nem töltöttem semmi meg minden
meg más embereknél is akad 384 DSL-nél !!
plz help !
-
#3186 -
#3185 gogogo -
#3184 [email protected] - MSN -
#3183 JÓ AZ MSN !!! gyertek megbeszélni a multit ! -
Rossi1 #3182 A controlsnál a fejlécnél tudod állítani, hogy a bill, vagy a joy beálllításait akarod megváltoztatni...(jobb-bal nyilak). Nekem Saitek P220-om van. Elég régi darab és rém egyszerű...Mégis minden oké vele, be is lehet állítani, csak ha nincs analogod akkor nem fogsztudni cselezni és Off the ball Control-t használni... -
Miska #3181 honnan lehet letölteni a játékot? -
#3180 A nagyobb teljesítményt felejtsd el mert nem(alig) gyorsabb.
A jelenlegi dx9 játékokban még eldöcög a 9600pro de már most elavultnak számít. Persze így megéri lecserélni hogy nem kell ráfizetni mert azért jobb kártya. -
#3179 Nyilván le kell cserélni. Nagyobb teljesitmény, DX9 támogatás, jobb képminőség. Ha meghúzod, még egész jól elszaladgálnak az új cuccok is. Mondjuk ehhez nem árt, ha jó ramok vannak rajt. -
#3178 nem kell ráfizetni semmit, csak csere azt kész... -
#3177 max ha nem kell ráfizetni;) -
#3176 nehogy lecseréld -
#3175 -
#3174 lehet már kapni az üzletekben? -
#3173 ja hol? Lehet már kapni az üzletekben -
Cool Tom #3172 Hol lehet ezt a játékot letölteni? -
#3171 most nem -
#3170 nektek megy az msn? nekem nem -
#3169 Jön valaki velem MULTIZNI Fifa 2005-ben ??? privizzz !!
unatkozok !! -
#3168 Jé úgy állították be mint én
-
#3167 már néztem ottis linkelik -
#3166 már páran írták
fogadjunk Saitek -
#3165 akkor passz! próbáld itt: www.fifax.net -
#3164 Englis Kommentár :-)
-
Yeahhh #3163 hello!Az lenne a kérdésem hogy találkozott e már valaki azzal a problémával hogy a játékban a beállitásoknál nem lehet billentyűről joy-ra állitani ,de maga a játék irányitható joystickkal....De például nincs sprint ... -
#3162 ez egy szval vagy 2-vel qrva jó !
vágod ?
nyomás tölteni , nem fogod megbánni az tuti ! ;) -
#3161 most látom a shadOw által rendezett fifa bajnosgába word classon kell menni ? de ha mi vezetjük őket akkor számít vmit ? én is meg az ellenfél is vezeti ! ??? -
#3160 Sziasztok!
Én nekem eléggé rossz véleményem van a foci játékokról. Játszottam a Fifa 2004-el és az Euro 2004el is, és egyik se tetszett, sőőőt! Tehát csak azt szeretném kérdezni, hogy ez már jobb/élvezetesebb egy fokkal vagy semmi változás? :O ;)
PEACE!! -
#3159 na ezaz, hogy régebben olyan xp-m volt de most nem találom, na mindegy, rájövök majd valahogy -
#3158 há nem ? -
#3157 -
#3156 eccerű
beteszed az xp lemezt letiltod a vinyót meg a floppyt és bebootol és ott lehet ilyen kék képernyős ott lehet formázni megvan egy mp alatt míg dos ba 5-6 perc ! -
#3155 le akarom formázni a vinyómat a windowst is beleértve
valaki tudja hogy hogy lehet? csak mert nincs rendszerlemezem és az xp installnál meg nem lehet formázni -
#3154 nekem xt-m van és királyul műxik nézd alul a konfigom ! -
#3153 hát egy xt jobb lenne de meggondolandó ha nem kell ráfizetni semmit
de próbáld ki előtte hogy mennek-e a dolgaid rendesen vele sztem -
#3152 ez nem kérdés -
#3151 Hello!
Van nálam egy Powercolor Radeon 9600 Pro 128 Mb
Az én videókártyám Leadtek Geforce Ti4800 128 Mb
lecseréljem a Radeonra? -
#3150 figyi honnan lehet ezt leszedni?
Kit Raptor 2GK for FIFA 2005 Demo
tőletek nem tudom eredeti helyről sem megy -
#3149 ok de én már félve szedek le cloneCDs cuccokat! úhhogy ezért eme ríeksön! nopara!