8347
-
#3268 a négy elemes? -
#3267 ja a grafikán fogunk javítani ha végre szerzek egy működő 2g kit raptort P -
#3266 Tényleg csak azért írtam le mert Te kérdezted, eszemben sincs flémelni.
Gamepad ugyanaz mint még anno: Logitech Cordless. -
#3265 Annak a pár "értetlenkedő"-nek pedig akik az akadozó netes multi miatt írtak csak annyit kéne végre megérteni, hogy semmi köze a kapcsolat sebességének az akadáshoz és egyéb ilyenkor jelentkező furcsaságokhoz. Legalábbis egy bizonyos szint felett. 14400-as modemmel nyilván nem lehet FIFA-zni.
A játékoknál egy igazán fontos paraméter van az pedig a ping. Ha ez az értéked magas akkor az életben nem fogsz lag nélkül játszani még egy jól megírt netes kódú játékban sem, lehet akár 1,5 Mb-s vonalad akkor sem. -
#3264 aham a We7 szindróma
milyen gamepaddal játszol?
mást nem mondanék mert flame lenne
nekem mindkettő játék bejön, de sok igazág van abban amit mondasz -
Csesza #3263 NO! i love hungarian language -
#3262 hát akkor megkérjük, hogy aki magyarul írta le jelentkezzen
tényleg jó lenne egy hozzászólásra kereső fórumkereső
angolul kell? -
#3261 Mivel nem vitázni szeretnék erről, pláne nem itt ezért még most hangsúlyozom, hogy a következő pár sor kizárólag magánvélemény, akinek nem tetszik ignore...
Najó, de csak mert Te kérdezed. Szóval: mivel február óta nem játszottam FIFA-val igencsak elszoktam az irányításától, de mivel ennek amúgy is tök más a mozgása mint a 2004-nek ez alapban nem lenne gáz mivel legalább nem lennének rossz beidegződések. Viszont mivel a We7i-vel végiggyűrtem magam az összes tréningen (ami kezdő gémpadosként néha nem volt könnyű) és aztán lejátszottam néhányszáz meccset azt hiszem jól tudom mi az ami jó és élmény és mi az ami idegesítő.
Hogy tényeket is írjak. Idegesítő pl, hogy továbbra is az az érzésem miközben irányítok egy játékost, hogy bármit nyomok úgyis arra megy amerre a gép akarja. Idegesítő, hogy irányváltások, passzok még mindig eléggé esetlegesek, tehát nem igazán látom a logikát, hogy egy-egy gomb+irány megnyomására mi fog történni. Szintén ugyanez a helyzet a kapuralövéssel is. Eddig tisztára úgy alakult, hogy csak arra lövöm el a labdát amerre állok bármilyen irányt is nyomok hozzá. Még a sprintelő játékosok is picit lassúnak tűnnek. Szintén nem tetszik a formációválasztás sem. Neked nem kell írnom, hogy mennyivel szabadabb vagy egy "másik játékban" ezügyben. Röviden kb ennyi meg még a sok apróság amit kár is említeni, mint pl. grafika, stb..
Ja és ami a legnagyobb baj...végigszenvedek egy meccset, megnyerem és mikor épp örülnék, hogy végre ismét szereztem három pontot, a játék megmutatja a desktopomat...amit amúgy már tök jól ismerek és abban a pillanatban egyébként is bármit szívesebben láttam volna mint azt... -
#3260 de miéééééééééééééééééééééért?
vettél egy analóg padot miért akarsz a négyirányúval játszani?
Sose értem ezeket a kérdéseket -
Csesza #3259 nem montam hogy te csak v.ki me én nem találom na majd keresgélek!!! -
#3258 ja az a bonyolultabb megoldás jópár oldallal ezelőtt volt szó róla én leírtam angolul vki meg elmagyarázta magyarul részletesen
de had ne én keresgéljek vissza -
toontastic #3257 Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Világéletemben billről játszottam, de most sikerült beszereznem egy Logitech Dual Action-t. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet átállítani a padon, hogy ne a bal analóggal irányítsak, hanem a gamepad iránybillentyűivel? Előre is köszi -
#3256 a soccergaming multimedia forumából
Ez az aláirása
-
Csesza #3255 csak azé kérdezetem mer tegnap amikor montam ezt neked azt kérdezted hogy egyáltalán támogatja e ?, ha nem írjam át dualra a regitryben , csak én ezt nem értettem , montad hogy ez már le volt itt írva , azé kértem oldalszámot ha tud valaki mondani!
-
#3254 azzal lehet kukucskálni -
Rossi1 #3253 Breki!
Ez a kép honnan van??? Mert tényleg szép, bár ez csak egy kép kíváncsi vagyok milyen lehet játék közben... -
#3252 milye alt +tab ? -
#3251 akkor azt a saitesekkel kell megbeszélned
esetleg angol nyelvű forumot tudok adni
de talán egyszerűbb itt kérni tanácsot vagy config.dat-ot -
#3250 ti le tudjátok szedni a kit 2g raptort az fh-ról?
klikk -
Csesza #3249 mármint pad típus? saitek p880 dual analog -
#3248 már mondtam próbáld meg alt+tab nélkül
spy sweeper-ed van? -
#3247 ittis a típus a kérdés -
#3246 milyet vettél? -
Csesza #3245 Hy! azt szeretném kérni hogy valaki pötyögje nekem le hogy melyik oldalon beszétetek a gamepad beállításáról mer nekem valahogy nem mükszik, tudom hogy itt volt róla szó mer a Breki is monta csak én nem találom!!! -
Ronaldinho #3244 Nincs mit!
Üdv: Roni -
#3243 nem igaz h 384-es DSL-nél akad !!!
MÉRT ??????????????????????????,
SEGÍTSEN MÁR VALAKI !!!!!
NEM LEHET ÍGY RENDESEN GÉMELNI !!!!!!!!!!!!
PLS HELP
-
#3242 Van valakinek kedve multiban játszani?Aki igen kérem irjon privit! -
#3241 kössz a kódot -
Petya777 #3240 Figyu azt csak én vettem észre hogy nem LEHET MULTYBAN ESTI MECCSET JÁTSZANI??? Azért ez már mindennek a teteje.
Breki tőled meg elnézést, de rajtam kívölálló okokból ... sry. -
Rudee #3239 Számít. -
Ronaldinho #3238 Helló CLINT EASTWOOD 9!
6V7P-8M2B-QBG4-AA84-7RLD
Ez az egyik telepítő kódja
-
#3237 Nemtom, lehet, hogy csak túl szokatlan számomra még...De nekem vmiért nem jön be -
#3236 Most próbáltam ki a Fifát, és....sztem szar lett. A grafika még egész jó, de a játszhatóság számomra élvezhetetlen. Ennél még az euro 2004 is jobb volt... -
komtar #3235 Nagyon bejött a game. Csak ezért vettem egy gamepadot, már látom hogy megérte.
Csak azt nem értem hogy amikor belemegyek először némelyik menübe kiírja hogy kaptam x pontot. Ezeket mire tudom felhasználni? -
#3234 2. cd rajta van
vagy a dobozon P -
#3233 ha nem volt gól P -
#3232 de miért? -
#3231 A FIFA 2005 cd-key számát megtudnátok adni????? -
#3230 nálam van, hogy a végén egy szabálytalanságot ismételget feszt. -
#3229 Hirtelen felindulásból született hozzászólás volt.
De egyelőre tényleg piszkosul elment a kedvem tőle. Sőt mondjuk úgy, hogy idegesít. Így meg nemsok értelme van játszani bármivel is. Persze ettől még buherálni lehet, ha épp van rá idő.