FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Szar Bayern, szar Bayern :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Marcell, írj privit, ha még nem találtál gyors forrást.
Carrer Monde jvault több dolog van. Jó nagyon bejön a játék, majd még jelentkezem.
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

http://dox.uw.hu/
http://wanadoo.atw.hu/
bár ez ftp-rõl jön szóval szerencsére torrent engme most nem érint 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

inkább segítenétek nekem nem h röhögtök
adjatok vmi servert ahova feltöltöttétek vagy vki kérjen nekem free accot egy FTP-re privizz !!!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Most akkor jól értelmezem a dolgot??? Ami Wanadoo-n van abból vacak az az 6 v. 6 fájl??? És le lehet tölteni valahonnan a jókat, vagy azokat már javították?? Errõl tud valaki valamit? Mert 6 fájlért nem szeretnék +SMS-t fizetni a DC-n meg valószínû, hogy 3 nap múlva le is jönne...( Ja mezeket lehet hozzá valahonnan leszedni? Köszi Rossi1

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
hol van ez a 3 oldalas beszámoló?lezlee-tõl láttam kb.5 sort
légyszi ha lehet akár priviben is,de írjon valaki nekem egy ftp címet amin fent van és rendesen jön le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Honnan töltöd és mennyivel jön?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.