8347
  • Maxi
    Kössz mindenkinek ! (megnéztem elég kevés még, de lesz ez még igy se :DDD)
  • Gabe18
    Katt a nevedre a hozzászólás felett.
  • antijedi
    katt a saját nevedre...
  • Rudee
    Rákattintasz a nevedre.
  • Rudee
    Juventus - Real
  • Maxi
    Off.
    Most lehet hüleséget kérdezek, de meglehet nézni hány hozzászólásom volt edddig ? ( Ha igen akkor hol ?)
  • Breki33
    milyen rangadó?
  • Gabe18
    ...kivéve a Fifa 2005 demót.
  • Gabe18
    Nekem is ilyen van,és eddig mindenhez jó volt,kivéve,ill. 2005 demót.
  • Gabe18
    Hát igen,az a lécről levágódó gólod igen emlékezetes...
    Én csak begurítgatom,tudod.
    De ujabb fekete pont az EA-nek hogy a multis meccsek góljait nem lehet elmenteni.
  • Ronaldo07
    Ott van a fórumban a foglalt csapatok listában.
  • komtar
    Nem, egyszerűen csak ez akadt a kezembe. De a saitek is jó márka, vagy tévedek?
  • Rudee
    A rangadó csak a 8. fordulóban lesz :D
  • Rudee
    5-0
  • GmorpH
    Tudom, én ebben IS kezdő vagyok még...
  • red6t6
    Breki! Megkaptad?
  • Breki33
    link?
    kivel van?

menetrend?
  • Breki33
    huh közeledek a 20.000-hez :-)

És ha belevesszük, hogy a Breki is én vagyok
  • Ronaldo07
    Volt!!
    Ott van a foglalt csapatok között:**Dawe**
  • Ronaldo07
    És a harmadik:
  • Breki33
    te olvastam, hogy Dawe írt hogy hogy tud játszani velem

Ezek szerint volt sorsolás?

Nemis látom a nevezett csapatok között
    VIlágosíts már föl légyszíves P
  • GmorpH
    -> Felhasználói információ
  • Ronaldo07
    A következő:
  • Breki33
    de miért vesztek saitek-et

a sulinet miatt?
  • Breki33
    1000?
  • komtar
    Egy saitek p2500-at gamepadot vettem. Nem tudom itt mi a probléma a saitekkel, nekem alapból felismerte és át is tudom állítani. (igaz hogy sam sung electronics néven ismerte fel )
  • Ronaldo07
    Ismét lőttem pár szabadrúgásgólt!!
  • GmorpH
    #1000 JUHÉÉÉ!!!

Persze ezt megértem, de mivel én elsősorban a masina ellen játszom, ezért nálam jobban megfigyelhetőek azok a zavaró dolgok, amiket talán neten észre sem vennék. Ja és az nem kérdés, hogy a tavalyi verziót magasa veri, dehát ugye nem csak az az amihez viszonyítani lehet...
  • Breki33
    eredmény?
  • Breki33
    azért ez a védekezés multiban nem annyira működik illetve könnyen kijátszható egy módszerrel

szerintem itt azért már lehet elég szép gólokat lőni sztem eről Gabe tudna mesélni.

Lőtt is kapott is nagyon szépet.

Nekem az szokatlan hogy a 16 környékén nem tudom lazán beívelni mondjuk kapásra mint We7-ben mert vagy kapu felé emel q+W-vel vagy ....

de szerintem itt nem annyira futószallagos mint 2004-ben.

Érdekes, hogy ezt a q van való védekezést senki sem említi pedig nekem új volt.

• GmorpH
    Szép dolog az önismeret és az főleg, ha az ember belátja a saját korlátait.
  • Rudee
    Pont most jáccottam Beeppel és esett az eső.
  • usa911
    Helló !!
    Azt nem tudja valaki , hogy mikor lesz CC, vagy valami adatbázis szerkesztő.

Köszi
  • GmorpH
    Igazából a védekezéstegy itteni tipp alapján már egész jól elsajátítottam. Bár hozzáteszem eléggé egyhangú és kissé fura is iránygombok nélkül védekezni. Nem kapok sok gólt leginkább egyet sem, vagy max egyet. Ennél többet még sosem. De ha nem lövök akkor ugye nyerni nem lehet.

A gáz velem lehet, mint írtam is. Megszoktam, hogy nincs két egyforma szitu, egyforma gól, hogy mind a 10 gombot használom, mellé kombinációkat és most ez hiányzik. Itt meg, ahogy a szavadiból kivettem leginkább egy-két bevált módszer van a gólszerzésre. Én meg ezért vagyok bajban...mert szép gólókat akarok összehozni kidolgozott támadással. De nekem ennek nagyon futószalag jellege van egyelőre.
  • Gabe18
    Akkor a Karlsruhe csapata falábúak gyülekezete ezek szerint,egy dilettáns idióta irányitóval /ez lennék én/...
  • GmorpH
    Igen a jó szó tényleg a nehézkes rá. Nekem. Ettől még másnak lehet az évtized játéka én nem rontom el senki kedvét.

Az pedig szintén igaz amit írtál, hogy ember ellen más, de pont a Career mód miatt vetettem bele magam a játékba, mert érdekel mit tudok kihozni belőle és főleg magamból. Szintén írhatnám, hogy ugyanez volt az oka annak ami miatt a "másikkal" annyit játszottam.
  • Breki33
    karrierben állítólag tényleg vannak béna emberek akik hibáznak egyik lőni nem tud úgy másik labdát átvenni stb
  • Breki33
    hát érdekes, hogy sokan panaszkodnak erre nekem nem volt gondom ezzel

aki multizott velem tanúsíthatja, inkább a védekezéssel gamepadnál

sokan azt csinálják hogy elmennek practiceba gyakorolni és úgy megtanulják, hogy 40 méterekről lövik a golokat vagy egy adott pontról

mivel a múltkor egy fifa 2004-es vállogatott kerettag panaszkodott nekem erre azt hittem, hogy nekem a We7-es mult miat természetes.

De ezek szerint nem.

Amúgy én meg a szögletekkel vagyok bajban gamepaddal, billentyűvel nagyjából megy a már ismertetett módszer.
  • Gabe18
    Minden szóval egyetértek /kivéve hogy engem még nen vágott ki desktop-ra.../
    A gép ellen játszani egyszerűen idegesitő.Én is gyakorlás gyanánt elkezdtem egy karriert,de ugyanezek az érzések jönnek elő.Irányitani nehézkes,minden szituból a gép hozza el a labdát,ráadsául a gép persze 50 méteres passzokat nyom,mig nekem már a 10 méterre álló emberhez is bűvészkedni kell.
    Jó hogy karrier-ben gyenge csapattal kezdesz,de az ellenfelek sem Real Madridok.
    De kár tovább ragozni,szerintem a nehézkes a legjobb szó rá.Nem azt mondom hogy nem lehet megtanulni,esetleg ráérezni hogy mit hogy,de szvsz a gép ellen szenvedés az egész.
    A multi más,mert ott az ellenfél is elkövet olyan hibákat mint te,igy jó,élvezetes meccseket lehet játszani.
  • GmorpH
    Igen az, bár az elemek jelen esetben aksik. De ha már a gémpad került szóba.
    Breki kérlek áruld el mi a titka, hogy a kaput is eltaláljam végre. Mert ennyire nem lehet nehéz, szintén a flém miatt nem írnám, hogy miért vagyok biztos benne.

A grafika végülis annyira nem lenne gáz, leszámítva a néha-néha képváltásnál előjövő (ATI) szemetelést. TV-n játszom (szintén We7 szindróma és ott abszolút nem zavaró a mez és egyéb dolgok "rondasága" Bár kipróbáltam egy meccset monitor előtt is és ott valóban pocsék volt (TV-hez képest) még 1280x1024-es felbontásban is.