FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
hmm, a vedekezes resze ismet szarabb lett, vagy csak en vagyok bena? 😊

www.napisajto.hu

examinee
Breki: én ezeket tudom!!! Nekem az kell hogy pl 4-4-2 -õt áttudjam állítani akármi másra! ??

Taranov
Én meg már egy hónapja vettem gamepad-et, de még sikerült megtanulnom, bár nem is próbáltam 😊 Majd talán most a fifa 2005-tel érdemes lenne begyakorolni. Euro 2004-ben az options-ben se lehetett mindent rendesen beállítani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
vagy jobb analóggal

de q-snál is lehet mozgatni és szerintem egyszerûbb is
Breki33
mondom már nyitottam P
Örülünk is kafára !!!
The Hedgehog
legalább a multisok örülhetnek! 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

DJ Bee18
kösz

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

The Hedgehog
SHIFT + iránnyal mozgatod az éppen kiválasztott játékost!

Nagyon karaj a gammmaa Rudeeval 00:45 nyomtuk a gémeket.
Tök állat és nem laggol cseppet sem a multi igaz nincs benne cset és ahogy fh-n Hedge irta a menü cseréknél tényleg baromi lassú az hiba de amúgy kiváló a gém. Játékmenet nem szaggat semmi baj. Faszányos.

FORZA MILAN !
DJ Bee18
Kérdeznék valamit. Amikor a labada nélküli játékosaimat akarom mozgatni támadás közben, azt hogy lehet? Mert amikor megnyomom az ,,y"-t, egy pár játékos feje fölött egy szám látszik, És itt akadtam el. Hogyan tovább?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

The Hedgehog
nyitottam!

The Hedgehog
de nyithatnánk mán' neki egy külön topikot nem?!

The Hedgehog
felõlem!

The Hedgehog
de akkor sem elérhetõ a játékban! nincs ilyen játékmód!

ecc-european champions cup
világbajnokságot pedig felsorolja
Breki33
Igen ez így van.

De nem lehetne már abbahagyni ezt?

Olyan mint mikor az Intel-AMD flame-k mentek.

Ezeknek direkt nyitottam egy külön topic-ot.
RemX
Igaza van Hedge-nek! Néha olyan dolgokat csinál a gép még most is meglepõdöm... Arról nem beszélve hogy nekem azért lett elegem a Fifából, mert sablonos gólokat lehet lõni... véleményem szerintem úgy van megírva a játék hogy kb 8 helyre mehet a kapuba a labda... namost a PESnél nemigen van két egyforma gól... valahogy sokkal realisztikusabb az egész... Persze mondom, ez csak az én véleményem!

Breki33
Komoly?

Hát csinálhatnál egy BL Patch-et P
gercse
Nincs vb meg bl??de ugye van custom cup vagy valami,ha meg az sincs akkor elkapkodták egy kicsit,lesz valami patch hozzá majd?

The Hedgehog
na pont ez az hogy a PES-nél még hónapok után sem lehet nagyon kiismerni az AI-t... ez elõítélet!

The Hedgehog
lehetne! ha a FIFA tényleg annyira jó lenne, mondom én nem rossz az csak most meg a körítés van eltekerve... megint nincs VB, BL... nevetséges!

The Hedgehog
nézd meg a demó fhs-it, hogy mûkszik... az alapján...

Breki33
Oks de akkor ez alapján megy az fsh számozás?

Nekem az kell hogy Pl a Juve melyik fsh stb.
Forrest Gump
Biztos igazad van, majd a Pes4-et tovább tolom, hátha megtetszik. De nekem a multi hiánya eleve egy rosszpont, nem szeretek sokáig botok ellen játszani, csak amíg kiismerem az írányítást.
Breki33
Így van ebben van valami

de ezis hülyeség:
"a mozgások olyan gagyik hogy szinte a 2000 fifa óta semmi fejlõdés nem tapasztalható"

És abszolúte nem igaz.
Elég csak megnézni azt a kis videot amit teis belinkeltél.

Én igazából azt nem értem miért kell eldönteni, hogy ez vagy az xar, mert nekem a másik jobban tetszik.

Nem lehet egyszerre két jó focink?
The Hedgehog

The Hedgehog
na pont ez a baj! én se szerettem 1-2 nap után a PES3-at! de minél többet játszottam annál többet mutatott!

túl rá vagytok állva a megszokott FIFA-ra!

The Hedgehog
de az SG-n vhol volt.... pill...

Forrest Gump
Ha már itt tartunk, ízlések és pofonok. Tény és való, hogy a tavalyi Fifa az Euroval együtt szar volt, de az idei szerintem szenzációs. Én például a Pes3-al játszottam egy-két napot és utána uninstall. Ennyi.
Breki33
Breki33
és csapatlista nincs?
The Hedgehog
az biztos jó! de az FSH fájlok nem biztos, hogy kompatibilisek... ja erre értetted! hát nemtudom....

Breki33
"Big Raptor "
Szerintem próbáld meg kiírni CD-re , s onnan installálni
The Hedgehog
milyen pig?

RemX
Szasztok srácok!!!
Na én is feltettem a gamét... a demo után nem voltak nagy várakozásaim ,de sikerült õket alulmúlni... még nem olvastam vissza lehet van rá megoldás de nekem ugrál a kép meccsek alatt.. valszeg videokártya driver?!
Ami a játékot illeti... Isten a tanúm rá hogy nálam nagyobb Fifa fan nem nagyon volt a világon... egészen addig amíg ki nem próbáltam a konami PES-ét... azóta egyszerûen képtelen vagyok az ea által összedobott(!) focikkal játszani... nézzük ezt a mostani részt:
1. eszméletlen gyenge a grafika... hedge már leírta hogy elnagyoltak, elmosódottak a textúrák, ehhez csatlakozni tudok.
2. a mozgások olyan gagyik hogy szinte a 2000 fifa óta semmi fejlõdés nem tapasztalható.
3. a hangok sem tetszenek (zenék igen)... ezt a két kommentátort is illene már lecserélni.
4. irányítás... hmmm ezzel sem volt addig bajom míg a konamis srácok meg nem mutatták hogy 100szor jobban is lehet csinálni...

Összegezve ezzel sem fogok sokat játszani, inkább tolom tovább a PES3-at amíg kijön annak a 4. része... aki nem próbálta még annak ajánlom, mert teljesen más ÉLMÉNYT nyújt.
Véleményem szerint a Fifa egyetlen elõnye mára már csak a liszensz maradt azaz hogy játszatunk bajnokságokat... ha a japók elõre tudnak lépni ebben akkor véleményem szerint esélye nem lesz az EA legénységének az eladási listák élén maradni...
Ezek mind saját vélemények, mert én szeretném a legjobban ha lenne két jó focis játék, de jelen állás szerint CSAK EGY VAN!!!!

Breki33
És a Pig Raptor?
The Hedgehog
Mohust hagyjuk 😊

jók a 2004-es mezek persze, de kellene egy 2GK raptor már (demós van de az szart sem ér)...

Breki33
Na pont ezért nem bírom Mohus konzolt istenítõ hozzászólásait.

De legalább a játékmenet javult, a grafikát meg megoldjuk.
Én a labdával kezdem az tuti.

Ja a 2004-es mezek szerinted jók bele?

Tudsz szerezni egy csapatlistát, hogy melyxik fsh melyik csapat mezét tartalmazza?

A Pig Raptor jó a teljes-hez is?
Breki33
Ládod ha olvasnád a Fifa iskolát nem kérdeznéd

"TAKTIKA:

Y + C : ha lenyomod együtt ezt a két gombot, megjelenik egy menü, amelyben beállíthatod a hátvédjeid, a középpályásaid és a csatáraid taktikáját. A felfele + lefele gombbal kiválaszthatod, hogy

A (attack – támadás)
M (midfield – középpálya)
D (defend – védelem) taktikáját szeretnéd beállítani,

a jobbra/balra gombokkal pedig kiválaszthatod a kívánt taktikát.

pressing – nyomás (elõretolt védekezés)
contain – visszavont védekezés
long passes – hosszú indítások
wing play – játék a széleken "

Marcell
The Hedgehog
Reggelt'

Nos nekem úgy-ahogy tetszik a játék csak egy baj van vele, hogy ez amit kaptunk még mindíg kevééés és ismét számos idegesítõ hiba van benne.

A legbosszantóbb a menük kezelése. Egyáltalán nem csúnyák, csak egy-két helyen annyira lassúak (kezdõ 11 összeállítása pl), hogy az ember kedve is elmegy a navigációtól és ez a Career Mode-nál nagyon is kényes ügy.... hogy ez mi miatt van? Hát kérem eljutottunk oda, hogy az EA-nek a PC már nem az elsõdleges platform. Õk PS2-re fejlesztik elsõsorban (és XBOX-ra) a FIFA sorozatot és utána ezeket portolják át a PC-seknek és ebbõl származnak ilyen betegségek. Ezért nem javult a grafika egy kanyit sem, mert a PS2 hardvere ennyit még épp elbír ahhoz, hogy ne menjen a játékmenet rovására. A hülye PC-s meg majd megszokja. Nevetséges! TV-n láttam a PS2 verzió mezeit. Ott tényleg jól néznek ki, de mihelyst ezt monitoron látjuk már nem ilyen rózsás a helyzet. Elmosottak, elnagyoltak a textúrák. Nemcsak a mezeken, az arcokon és a stadionokon is. És ez zavar, nagyon zavar... zavar mert mikor olyan sportjátékokkal vagyok körülvéve, melyek látványától leesik a fejemrõl a haj (NBA 2005 pl) akkor nemá' hogy nem tudnak összehozni már valami ehetõt....

Örülök és sírok! Mert a játékmenet nem lenne rossz csak a külcsíny elbaxa az egészet!

Idén sem sikerült!

Maxi
My Fifa/ Game settings ott nézz körül.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

fitutufi
mert nekem még 2 nap múlas sem lesz meg
vagy akkor privibe aggyon vki vmit !!! amit írtam plz !!!!!!!

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
ha nem adtok vmi gyors serverre accot vagy nem tettétek fel egy serverre a gamet akkor a torrent ablakot haggyá to má nyitva plz ! max sebégen ! 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ronaldo07
Fifa 2005 bajnokság ITT[/url
Felbontást és egyéb grafikai beállításokat hol lehet csinálni mert a játékon belül nem találtam. Igaz csak kb. 5 percre néztem bele mert már kissé fáradt vagyok.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

examinee
Nálatok se lehet multiba sratégiát állítani?? Ha lehet plz help nem csak nekem sokunknak!!

examinee
egyszerû!! ott a másik kar azzal cselezel!!
ha nincs 2-õ akkor foggalmam sincs mivel kell!