FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Tök állat és nem laggol cseppet sem a multi igaz nincs benne cset és ahogy fh-n Hedge irta a menü cseréknél tényleg baromi lassú az hiba de amúgy kiváló a gém. Játékmenet nem szaggat semmi baj. Faszányos.
FORZA MILAN !

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
De nem lehetne már abbahagyni ezt?
Olyan mint mikor az Intel-AMD flame-k mentek.
Ezeknek direkt nyitottam egy külön topic-ot.
de ezis hülyeség:
"a mozgások olyan gagyik hogy szinte a 2000 fifa óta semmi fejlõdés nem tapasztalható"
És abszolúte nem igaz.
Elég csak megnézni azt a kis videot amit teis belinkeltél.
Én igazából azt nem értem miért kell eldönteni, hogy ez vagy az xar, mert nekem a másik jobban tetszik.
Nem lehet egyszerre két jó focink?
túl rá vagytok állva a megszokott FIFA-ra!
Na én is feltettem a gamét... a demo után nem voltak nagy várakozásaim ,de sikerült õket alulmúlni... még nem olvastam vissza lehet van rá megoldás de nekem ugrál a kép meccsek alatt.. valszeg videokártya driver?!
Ami a játékot illeti... Isten a tanúm rá hogy nálam nagyobb Fifa fan nem nagyon volt a világon... egészen addig amíg ki nem próbáltam a konami PES-ét... azóta egyszerûen képtelen vagyok az ea által összedobott(!) focikkal játszani... nézzük ezt a mostani részt:
1. eszméletlen gyenge a grafika... hedge már leírta hogy elnagyoltak, elmosódottak a textúrák, ehhez csatlakozni tudok.
2. a mozgások olyan gagyik hogy szinte a 2000 fifa óta semmi fejlõdés nem tapasztalható.
3. a hangok sem tetszenek (zenék igen)... ezt a két kommentátort is illene már lecserélni.
4. irányítás... hmmm ezzel sem volt addig bajom míg a konamis srácok meg nem mutatták hogy 100szor jobban is lehet csinálni...
Összegezve ezzel sem fogok sokat játszani, inkább tolom tovább a PES3-at amíg kijön annak a 4. része... aki nem próbálta még annak ajánlom, mert teljesen más ÉLMÉNYT nyújt.
Véleményem szerint a Fifa egyetlen elõnye mára már csak a liszensz maradt azaz hogy játszatunk bajnokságokat... ha a japók elõre tudnak lépni ebben akkor véleményem szerint esélye nem lesz az EA legénységének az eladási listák élén maradni...
Ezek mind saját vélemények, mert én szeretném a legjobban ha lenne két jó focis játék, de jelen állás szerint CSAK EGY VAN!!!!
jók a 2004-es mezek persze, de kellene egy 2GK raptor már (demós van de az szart sem ér)...
De legalább a játékmenet javult, a grafikát meg megoldjuk.
Én a labdával kezdem az tuti.
Ja a 2004-es mezek szerinted jók bele?
Tudsz szerezni egy csapatlistát, hogy melyxik fsh melyik csapat mezét tartalmazza?
A Pig Raptor jó a teljes-hez is?
"TAKTIKA:
Y + C : ha lenyomod együtt ezt a két gombot, megjelenik egy menü, amelyben beállíthatod a hátvédjeid, a középpályásaid és a csatáraid taktikáját. A felfele + lefele gombbal kiválaszthatod, hogy
A (attack – támadás)
M (midfield – középpálya)
D (defend – védelem) taktikáját szeretnéd beállítani,
a jobbra/balra gombokkal pedig kiválaszthatod a kívánt taktikát.
pressing – nyomás (elõretolt védekezés)
contain – visszavont védekezés
long passes – hosszú indítások
wing play – játék a széleken "
Marcell
Nos nekem úgy-ahogy tetszik a játék csak egy baj van vele, hogy ez amit kaptunk még mindíg kevééés és ismét számos idegesítõ hiba van benne.
A legbosszantóbb a menük kezelése. Egyáltalán nem csúnyák, csak egy-két helyen annyira lassúak (kezdõ 11 összeállítása pl), hogy az ember kedve is elmegy a navigációtól és ez a Career Mode-nál nagyon is kényes ügy.... hogy ez mi miatt van? Hát kérem eljutottunk oda, hogy az EA-nek a PC már nem az elsõdleges platform. Õk PS2-re fejlesztik elsõsorban (és XBOX-ra) a FIFA sorozatot és utána ezeket portolják át a PC-seknek és ebbõl származnak ilyen betegségek. Ezért nem javult a grafika egy kanyit sem, mert a PS2 hardvere ennyit még épp elbír ahhoz, hogy ne menjen a játékmenet rovására. A hülye PC-s meg majd megszokja. Nevetséges! TV-n láttam a PS2 verzió mezeit. Ott tényleg jól néznek ki, de mihelyst ezt monitoron látjuk már nem ilyen rózsás a helyzet. Elmosottak, elnagyoltak a textúrák. Nemcsak a mezeken, az arcokon és a stadionokon is. És ez zavar, nagyon zavar... zavar mert mikor olyan sportjátékokkal vagyok körülvéve, melyek látványától leesik a fejemrõl a haj (NBA 2005 pl) akkor nemá' hogy nem tudnak összehozni már valami ehetõt....
Örülök és sírok! Mert a játékmenet nem lenne rossz csak a külcsíny elbaxa az egészet!
Idén sem sikerült!
vagy akkor privibe aggyon vki vmit !!! amit írtam plz !!!!!!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led