FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ugye az eredeti Juve mez fsh-át neveztem át kétszer Bayern-re és Manchesterre
TE meg lehet másodszor az elsõt a másodikra.
Baszki ez lesz az.
De azt kell mondjam nem ajánlok nagyon több mez berakását egyenlõre mint a patcemben van (akkor így hívom)
Van ez a rejtélyes hiba hogy az utánna berakott csapattal ha játszol vmikor ugyanaz a mez
Az eredeti patchnál ez nem jelentkezik.
Várjunk csak
TErmi asszem megvaaaannnnnnnnnnnnn
ezt már egyszer Hedge írta
Nem pontosan így van de talán ez megvilágítja:
Kicsomagolom
Belepakolok
Összecsomagolom
Helyrerakom
Ha így fogjátok fel a három programot mindig világos lesz mikor kell beleírni.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
de alá kéne írni, hogy mellékhatások tekintetében.....
Ja tényleg multisoknak két dolog
1. Az alap patch multiban simán mûködik
2. Ha valakinél nagyon laggol érdekes alt tab nélkül újraindítani nálunk Gabe-val nagyon bevállt
Gondolom megerõsít P
Kérdés:
A BigRaptor mûködése ok, de a maradék három cucc amit a Data-ba kell másolni az mire való??Azért, mert mindíg el kell majd indítani õket ha mezt rakok be?(fsh) vagy csak egyszer??
Egyébként nektek a FatGui nem írt ki valamit process közben nekem többször is valamit gagyogot valami file-król, de aztán megcsinált mindent! Na jó megyek kipróbálom..
Egyébként a patched sikeresen felkerült az FH-ra...gratu 😊
CSAK a Fradi
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Amúgy itt a leírásom:
Nah, Breki bátyó összedobott egy kisebb kis csomagot. Megtalálható benne:
Juventus
Inter
Chelsea
Barcelona mezek
+háló és csukák.
Letölthetõ
innen
telepítéséhez kell az a progicsomag, amit Gmorph dobott össze (tenksz 😊).
Nos a telepítés menete:
1. A Big raptor telepítése
2. Big utils kicsomagolása a fifa2005\data könyvtárba.
3. A letöltött rar-ból a fájlokat csomagoljátok ki valahova..
4. indítsátok el a big raptort (kicsit szöszmötölni fog az indulásnál)
5. az imént kitömörített fájlokat egyesével tallózzuk be a sorokba..(bal oldalon a kis négyzet legyen bepipálva mindenhol)
6. Ha ez megvan, klikk az import-ra...itt várni kell 1-2 percet.
7.indítsuk el a Fifa2005\Data könyvtárban lévõ:
FixBig2005.exe-t
GenBH.exe-t
FatGui.exe-t
(ilyen sorrendben)
és kész is vagyunk...
Jah és a zdatákról a telepítés elõtt érdemes biztonsági másolatot készíteni...
CSAK a Fradi
és milyen progik kellenek a telepítéshez?
linket adj pls azt is felnyomom ha még nincs fent
bár eagraph, biggui fentvannak
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
A tárhelyhez meg nem nyúlok, remélem nem törlik 😊
CSAK a Fradi
ez a link maradjon meg pls!!: http://terminator14.uw.hu/jo.zip
pedig multiban is elég sokat szabálytalankodom de mindig csak sárgalap...
Fitutufi:
A helyzet az, hogy ez nem vicces, hanem a ''szörnyû valóság''....ugyanis amit Falconer írt, az (sajnos) úgy is van...
mondjuk a bírót elõ lehet varázsolni 😊
CSAK a Fradi
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
lol
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
úgyhogy te szólj
ha az én csomagommal minden jó lehet annál kéne maradni mig nincs 2gk raptor
asszem kiszedem a bayernt meg a manu-t és berakom külön külön hátha
ha nem jó van még egy ötletem
Van benne 3hiba:
-nincs a bíró a pályán
-volt hogy 1 játékos 3sárgalapot is kapott, de nem lett kiállítás
-a cseréket nem írja ki
Szal vmi béta verzió lehet, a boltban meg még nem lehet kapni aszondták 12én lesz, majd remélem abban nem lesznek ezek a hibák
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nekem amugy egymás ellen jó volt csak a Juve ellen azonos P
CSAK a Fradi
szval multihoz jobblenne leszedni egy RIP-elt verziót nem?
a tuning meg mehetne az ISOba
CSAK a Fradi
találtam egy 0 day FTP-t ahonnan maxon jön

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hogy lehet a neten együtt lenni a gép ellen????
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W