FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megejthetjük a visszavágót,neked mikor jó?Én egész este szabad vagyok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gondolván hogy csak ez változott,kitöröltem a fájlt,utánna megint jó lett minden.

pl.: zdata_01.big
Igaz én nem piszkáltam semmit rajta.
Igaz, amíg Gef3-am volt, láttam ilyesmit az elõzõ Fifak alatt. Azóta bõvítettem a kártyát, illetve 512 mega RAM helyett 1024 van a gépben, a pillanatnyi megállások eltûntek
A magyar csapat mezeit nézegettem játék közben
Van olyan csatárunk, hogy Szabolcs, illetve olyan középpályásunk, hogy Dénes
:-)
Mellette pedig Gera arcra olyan, mint a valóságban Juhár Tomi.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Télleg nagyon faszák vannak itt !
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
[email protected]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
majd csak megtanulok írni 😛
gamepad beállítást hol tudom megváltoztatni?
Mert a jelenlegi borzalmas 😞
Amúgy egy saitek p300-el próbálkozom.
Elõre is köszönöm
A karrier módban miért nem lehet pl. az Interrel lenni?Csak olyannal lehet akinek nincs edzõje?
ati 9600 XT kártyával volt vkinek gond? mert nekem minden felbontásnál idõnként olyan az érzésem mintha neten játszanénk, milisecre idõnként meg-meg áll
I love this game!

a BIG RAPTOR-ban a ZDATA Viewerben a ZDATA File nekem 01-en volt és átkellett állítanom 18-asra

Mindig fölé lövi. Kapuig meg alig tudok elszenvedni, mert simán leszerelnek, én meg alig tudom visszaszerezni a labdát.
Mire érdemes költen ia pontokat az elején?