FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
A soccergaming fórumba Odiney mezei között nézz szét, szerintem igen jók. Ottvan mind3 csapat meze.

Szar Bayern, szar Bayern :)

soccergaming fórumon vannnak mezek !
Hogy rakod be Breki ?
Breki33
Sorry Chelsea mezek lennének.

Mivel a problémo megoldodott

Milan
Real
Liverpool

Mezeket keresek, hogy berakjam
jAsOn VoOrHeEs
Dehogynem !
Amikor odajutsz, hogy kiválasztod, hogy melyik csapattal legyél akkor ott alul ott van, hogy "Game Settings" aztán pedig a "Select Kits" 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

robotnyk
valszeg nem engedi a hotlinket az oldal 😊
destroyerxxx
Nem is lehet mezeket választani meccsek elõtt?

jAsOn VoOrHeEs
Ezek meg mik ?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

robotnyk
lol 😄DD
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
ja kösz már rájöttem

De akkor mindig csak az eredeti fsh-ba rakhatom bele?

Semmi átnevezés?

Amúgy nincs egy jó Bayern mezed?
A mostani nem tõkéletes sztem.
DGray
Ami szerintem nagyon furcsa:
sima practice, csak kapus ellen. Bármelyik igazán jó csapat játékosaival próbálva, ha a tizehatosról lövök D-vel, alig megy pár lövés rendesen kapura.
A valóságban ezek a profik 1000bõl 999szer eltalálják így a kaput.

Nekem az az érzésem, hogy már a FIFA96 is ilyen volt irányításban. Nyomom a futást, meg az irányt, és sokszor csak topognak a játékosok, nem arra futnak, amerre én akarom.
The Hedgehog
ez azért van mert a mezek FSH-inak végén van egy azonosító id (ha hex editorban megnézed) és ha ez nem egyezik a játék eredeti FSH-jának id-jével akkor ezt a hibát okozza a game. 😄

erre még a FIFA 2003-as HSP-nél jöttem rá!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Van itt perfekt angolos?

Attacking Keys (when you have the ball):
· Press Q+Directional Keys to make off the ball player run.
· Press W+Directional Keys for fast passing in front of the receiver.
· Hold E+Directional Keys to run.
· Use A+Directional Keys for lob pass (with power meter).
· Press S+Directional Keys to pass.
· Use D+Directional Keys to shoot (with power meter). Tap it once for head kick and twice for voley kick.
· Press Z to activate off the ball players. You can select another player by tapping Z. Then use Shift+Directional Keys to move the selected player.
· Use Shift+Directional Keys for dribbling.

Defending Keys:
· Hold Q+Directional Keys to deposes your opponent (smart conservative tackle).
· Hold W to make the Goalie come out for the ball.
· Hold E+Directional Keys to run.
· Press A (+Directional Keys optional) for sliding tackle.
· Press S to control another player.
· Press D (+Directional Keys optional) for conservative tackle.
· Hold Shift to stop your player.

Lay-off Shot Keys:
· Hold Shift+Directional Keys to choose you ball effect.
· You have to tap 3 times D in order to get the ball on target. Tap it once to start the indicator. Tap it again before the red line and one more tap to stop the indicator on the Precision Meter.

TIPS & TRICKS

Corner tips:
· When you get a corner, after you choose an option, you have 3 players who can reach the ball. Press D for player 1, A for player 2 and W for player 3. Then you must loose your marking player get to the ball. If your player stands on the place where the ball will come, then you must back-off and the come back again so your player will have the first chance to kick the ball. Press D to kick the ball.
· When you gave away a corner, it’s easy to defend if you know how. If the opponent attacker is outside the box try to block him and in the same time get your goalie out(W) to catch the ball or punch it out. If the opponent attacker stands on the place where the ball will come, then you must back-off and the come back again in order to get the ball out. Press D to kick the ball.

Dribbling tips&tricks:
· Tap Shift+Forward for bicycle dribbling.
· Tap Shift+Forward+Backward for lateral dribbling (very effective when the opponent stands in front of you)
· Tap Shift when you are running(E) to accelerate and loose the player that follows you. Only if you don’t have another opponent in front of you.
· Before a player gets the ball hold E and press Shift+Directional Keys to immideatly kick the ball forward and run after it in order to accelerate the game.

Defendig tips&tripcks:
· You must make a lot of pressing to get the ball from the opponents. When the ball is in the midfield you shouldn’t slide for the ball. You just have to hold Q and to direct your player to the opponent to take the ball from him. Or just follow him until he will try a lob pass.
· When the opponent lobs the ball forward you can press A or D to to make an interception or to kick the ball.
· If you have no other option to stop the opponent attackers then hold on W to get the goalie after the ball. Release the key when you think it’s time for him to make a save.
Breki33
Elindult

Breki33
Termi leírta lépésrõl lépésre
fitutufi
mert nekem nem veszi be a raptor a .big filekat vagy miket kell a rar amit letöltöttem amibõl lett a bin ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
mirt zavarná

az ellenfél nem azt látja

esetleg téged zavarhat ha hasonló a szine a kettõnek

A 2gk-s kit raptor is így nyomja be

mindennek az alapja az impbig P

Ibrahinovics arcárõl tényleg elég gáz és van valakia Juveben akinek fátyol haja van.

De van valaki sintén akinek a feje hasonlít azt kéne neki is berakni.
Breki33
please kisebb képeket rakjál be
fitutufi
BREKI !!!
figyu ami abba a breki patchbe van az összeset eccerre magyarázd má el hogy kell hova és mit csinálni ??
de rendessen mindenki értes
még én is értesem 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
én nem vettem eddig észre
de lehet
de azé felteszem ha tom h kell és hova !

voltak már 11-esek nekem hát elég jó mivel van esély rá h megfogd a labdát !
azon lepódtem meg nagyon mikor egy passz közben vhogy felpattant a labda és a barcába a jobb középpályás guily belefejelt lefelé a térdére pattant és tovább vitte de magától nem nyomtam meg semmit, szval kira

fhsasa
de csak -most rondát mondok- kibaszott rondák 😊
mint a mosott szar

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Ronaldo07
Ilyen videót,hogy tudok csinálni??
Légyszi segítsetek!!
Köszi!!

A magyar arcokat ezek szerint még mindig nem sikerült lemodellezni. Pedig, szerintem a részletekre való törekvés sokat javítana a játékon.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Beers
Ha tudsz várni,akkor délelõtt felteszem neked valahova!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nah, mér is van itt szó mez pecsekrõl? Nincsenek ezek a játékba?

\"Hard to see, the dark side is.\"

nincs meg valakinek ez a file: rld-f05b.r00 ?
leszedtem, de crc hibás és mire észbe kaptam már nem mûködött a jelszó az oldalhoz 😞

nem tudná valaki megosztani nekem? dc/msn/icq?

fitutufi
az uefa labsa pecset felraktam de a mezeket azt hogyan kell és hova mert ott nincs leírás hozzá ??? plz help !

fhsasa
A Juvéban Zlatannak is rövid haja van pedig hosszú! Fejpántot azért adtak neki 😄 Gányul néz , rakok majd be képet

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fitutufi
próbáltátok már neten ????muliba ?? vagy hogy ?

fitutufi
lolos
gyepes egy köcsög bocs a fradistáknak
igaz én zte-s vagy de molnár balázs is egy lúzer !

fitutufi
egykis vélemény eslõ játék után !
a csere xar , bíró nincs a pályán
de még az a legjobb ha fennt tart az ellenfelé amikor el akarom vinni a labdát szabadot int ez eddig nem volt,

- elsõ meccsen nemtommilyen csapat ellen de a reállal voltam és 2× is 35m-rõl bekaptam egy szabadot !
-2. mecs ott nyertem a Man Utd-vel
-3. meccs !!! magyar-román ! a magyarokat nem lehet a pályán tartani 100 gombot kell nyomnom hogy tudja kezelni a labdát és nem is tudtam h a torgellének barna hosszú haja van amit itt láthattok :

😄 meccse utolsó legszebb golja amit torgelle sándor rúgott 😄
hát egyebet nemtok mondani majd ha jut még vmi az eszembe akkor írok !

fhsasa
de pl. ha majd a kit raptorral rakok be mezt. mondjuk a hazai fehér-fekete csíkos helyett a kéket.
az a multit zavarná, nem?

Ne is mondd!!!
Tegnap(péntek) este lejátszottam és 3:0-ra nyertünk a svédek ellen...Gere,Szabics,Huszti...Legközelebb kikapok akkor majd nyerünk élõben...
Úgytünik a Gyepes válogatottbeli szokásait is beprogramozták a játékba...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

háát én nem találom õket, szóval uninstall oszt reinstall..))
Breki33
Akkor tényleg nagyon fontos !!!!!

MInden ilyen buhera elõtt a zdata-kat külön könyvtárba elmenteni.

Bár sztem a CD-n is rajta vannak
jó, kicsit félreérthetõ volt...😊)

A big raptorban a settingsre értettem...
Breki33
ezt a mondatot én nem értem

backup-tam?

ja hogy elmentetted a zdata-kat?
egyébként lefutattam õket, persze. mind a 3-at backup-tam a eagraph-ot,oedit-et...elõszõr fix-el kezdem utána egy másik és a végén a fatgui..
Most megnézem amit mondtál...Meg kell lennie, mert full-ban van fent!!😊
Breki33
megvan minden zdata-d?

lehet szökdösnek :-)
Breki33
az akkor ir ki hibát ha valamelyik zdata nem stimmel

nézd meg dátum szerint sorba állítva melyikekhez nyúlt.
Terminátor14
ezt nem értem....Nekem elsõre sikerült feltenni, ennek alapján írtam az útmutatót...ha mindent ugyanúgy csináltok, akkor mennie kell! A 3 fájlt a data könyvtárban lefuttattad? Ha igen, jó sorrendben?

CSAK a Fradi

Breki33
Okés de nekem eddig sose volt gondom vele
most se nekem kellett.

Mondjuk ha már Brand gép van legalább mûködjön rendesen :-)
Nos!!

Nekem nem megy ez a patch! Ugyanaz a gondom, mint Jason-nek volt!! De rajtam még a számállítgatás sem segít! Ráadásul annak tényleg semmi köze az egészhez...Viszont nekem a FatGui process közben kiír valamit többször is valami hibaüzenet félét és szerintem az a gáz...Ti nem tudtok valamit ezügyben, vagy Big raptorral kell valamit csinálni valamit átírni valami file-ban???
Rudee
Aki valaha is multizott, az tudja hogy a fifa nagyon nem szereti az alt+tab-ozást

Szar Bayern, szar Bayern :)