8347
-
#3988 bal alsó sarok -
#3987 ja motanában már menni kell? P
nekunk 11-kor kezdődőtt :-) -
R9 #3986 na és honnét lehet leszedni ezt a patchet? -
#3985 hali
mindjárt megnézem a mezeket, de véleményt csak később, úgy 11 körül tudok írni, mennem kell discoba...:) -
#3984 szia
szted az én barcelona mezem jobb vagy a 3924-ben lévő?
ugyanígy a többire -
#3983 istenem
a mezekre jó
nézd már meg a képet -
#3982 teljesen nyilvánvaló, hogy az Inter és az Ac Milán játékosai által alkotott cikk, melyben a terhes nők ruhaellátásáról ejtenek szót... -
#3981 németországban nincs kint egy hete
a hálón meg már javítottunk vmit
labdát Rudee kilinkelte
feltenni meg ugyanúgy kell mit a footballmatch-ost annak a setupjával -
R9 #3980 és ez mire jó?arra hogy játszanak egy meccset?azt lehet apalból is :D
szal mire való ez a peccs? -
#3979 szted? -
Petya777 #3978 Vki belinkelhetné a jelenlegi legjobb labdát és azt is, hogyan kell feltenni. THX.
Egyébként Titeket nem zavar a háló fizikája? olyan idegesítő hogy lövök gey tök szép pipagólt és aluig rezdül a háló, olyan mintha vmi fakapuba lőném. Ezért pl sokkal nagyobb a gólok varázsa a weiben... Remélem erre is lesz patch. Egyébként csodálkozom hogy már kint van több mint 1 hete a FIFA de még értékelhető kiegészítések (amit be is lehet rakni ...) nincsenek (vagy alig vannak). -
R9 #3977 ez micsoda? -
R9 #3976 Valaki tudna adni egy linket ahol a legujjab mezeket meg labdákat meg csukákat esetleg arcokat letudnám tölteni?mert a fifahungary-n nincs Inter mez meg Interes arc! -
Mystery #3975 Szeva all!
Valaki tud nekem linket adni ahol találok bill kombinációkat??
Segítsetek plz..
Thx. -
#3974 -
#3973 meg én P -
Snipa #3972 aszittem van valami mod avgy akarmi ami javitas vagy ilyesmi...
szoval volna valami jo otleted? -
Snipa #3971 hmm hat felleptem a fifahungary -n egy bot van meg egy emberke az is awayben :) -
#3970 nézd meg az aláírásom -
#3969 mire? -
#3968 Hát én mingyá befejezem a 2. szezont a karrier módban. Mit akarsz kérdezni? -
Laca1985 #3967 Sziasztok'Nem tudja valaki hogy hogyan kell neten fifazni?Még kezdö vagyok a témában.Elore is koszi -
Snipa #3966 vagy barki mas aki tudna segiteni, visszaolvastam 3 lapot de semmi :(
szal multinal megszakad a kapcsolat, mindketten ugyanazt a verziot hasznaljuk es meg semmilyen patch vagy mod nincs fenn egyikunknek sem!!!
pls help!!! -
Snipa #3965 nincs fenn semmi ilyesmi!
tudsz adni linket? megkoszonnem!!!! -
#3964 -
#3963 Lehet volt már ról szó, de lehet valahol állitani a gammát? A fehér dolgok teljesen "beégnek", még fosabb az amúgy sem király grafika.
Rumlipad 2: észrevettem, hogy nehezebb lenyomni az analog karokat, szal vége a véletlen manuálpasszok korának. -
#3962 vagy nincs! ezért is 1 CD-s :D -
red6t6 #3961 Igyekszem...;-) -
#3960 de a feliratok maradjanak P
köszi -
#3959 Szia
Optikai P
Amúgy a másik labda amit nem rakattam be veled a játékba nekem picit nagynak tűnik. -
#3958 Itt találtam egy Spanyol fifa-t ami vmiért egy CD-s
klikk
viszont lehet van benne spanyol kommentár -
red6t6 #3957 Megnézem, mit tehetek... -
Gabe18 #3956 A labda minél sötétebb,annál kisebb?Vagy hogy van ez? -
#3955 -
red6t6 #3954 Elment... -
#3953 Van itt olyan aki játszik karrier móddal minimum egy szezonon túl van és váélaszolna pár kérdésemre? -
red6t6 #3952 Milyenre gondolsz? -
#3951 Aműgy más szinűekre ís át tudod színezni a felirat alatt? -
#3950 az emilemre
freemail vagy axelero
DE zt a labdát nem én készítettem -
#3949 Kéne irni Arielnek hogy rakja be a chantokat