FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
létre kell hozni....egyszerû szövegfájl...

CSAK a Fradi

#2929 ?

Breki33
Hedge ha erre jársz lenne kérdésem a 2 GK-s mezekrõl

Valamelyik amit beraktunk tök éles és vmelyik meg homályosabb

És nem értem miért.
Breki33
Ja ha valaki nem tudná az ilyen képekre kattintva bejön nagyban !
Breki33
Ebbõl nem igazán látom de mintha ugyanolyan lenne
Én a Sporting Gijon-al vagyok...Elsõ szezon! Csak második ligás csapatokat lehet választani elõszõr!!!!! Utána, ha jók az eredményeid(feljutsz,kupagyõzelem,stb.) felfigyelhetnek rád nagyobb klubbok is vagy elsõ ligás csapatok. Még nem tartok ott, de eddig jól megy a szekér!!😊 Remélem az elején az a régió választás nem szabja meg, hogy késõbb majd csak mondjuk sapnyol v portugál klubbokban edzõsködhetek. Szóval remélem lehet majd olyat, hogy spanyolból angolba igazolni, mégha nem is egy régió a játék szerint! Ha viszont így van akkor érdemes a spanyol részen kezdeni, mert ott a második ligás csapatok is elég erõsek. Pl. Gijon felér egy rossz elsõ ligás olasz klubbal!!! Így onnan könnyebb továbblépni! Elsõre a Modena-val kezdtem de folíyton zakóztam, nem volt elég JÓ játékosom. A G_ijonnal eddig veretlenül vagyok az élen és 2 gólt kaptam 8 meccs után+Celta Vigo-t vertem ki a kupában, szóval jobb a csapat nekem is könnyebb!!!😊
Terminátor14
Breki

CSAK a Fradi

shad0w
Nemtudom hogyan lehet igazolni játékost, még nem próbáltam, majd megpróbálom és ha sikerül akkor elmondom hogyan kell. A bajnokságba természetesen lehet jelentkezni, azért hirdettem, megnézed ezt az oldalt: http://www.integral.atw.hu/ elolvasod ami le van írva és nevezel. Ennyi 😄 Gyertek minnél többen, nembaj ha már más bajnokságba is neveztetek...

don't give a fuck

Breki33
Termi

Miért ne rakhatnád ki???😊 Igaz tele van elírásokkal...😊

Valaki jön játszani egy meccset?Ha igen,akkor jelezzen

destroyerxxx
Shadow hogyan lehet játékosokat igazolni? És be lehet nevezni a Fifa 2005 bajnokságba? és hogyan?

shad0w
Egy újabb FIFA 2oo5 online bajnokság indul!

http://www.integral.atw.hu/

Ez bajnokság és nem kupa, így nincsenek kiesõ csapatok, mindenki végigjátszhatja az "idényt"!

don't give a fuck

Rudee
Nem. Igen. Nemtom.

Szar Bayern, szar Bayern :)

destroyerxxx
A cseréket ki se írják? Van benne sérülés? És hogyan lehet igazolni játékost?

Hát igen,az megy.De hát csak akkor kell elinditani amikor fel akarsz venni egy replay-t.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ronaldo07
Ha elindítom utána egyfolytában megy amíg ki nem lépek a játékból!!

hello! mondjátok meg nekem,hogy hogyan lehet gamepaddal azokat a cseleket megcsinálni,amiket billentyüzeten SHIFTTEL?+milyen gamepadot vegyek?Köszi.
locale.ini?
ilyet én nem találok, hol van?

Breki33
megnyomod a gombot

F9 ugyebár

a szösz pedig az az apró...
azér mer 1024x768-on szaggat, 800x600-on fullscreenben meg csúnya
erre megoldás a windowed 😊

Hogyhogy leállitani?Ezt most nem értem...

Ronaldo07
Én nyomom!!

Ronaldo07
Nah megvan a fraps!!
Elindítom,de,hogy tudom leállítani??

Petyus_
Nyomatja valaki a karrier móduszt srcok?

Ha Boavistával elsõ szezonomban megnyerem a portugál bajnokságot, következõ szezonban lehetek Serie A csapat (lehetõleg Roma vagy Milan =)) edzõje? Vagy mitõl függ, hogy mennyire komoly ajánlatot kapok?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

robotnyk
pffff 😄
Breki33
asszem a locale.iniben be lehet állitani
de az miért jó?
Breki33
http://www.fraps.com/

no comment
hogy lehet windowed módban játszani? kell hozzá vmi külön progi? ha igen, tudna adni vki egy linket? thx

Én inkább valami fájlcserélõn keresnék rá,már ha használsz olyat.
De a fraps.com is megteszi.

Ronaldo07
Figy.
Rákerestem a fraps-ra a googleban de semmi használhatót nem adott ki!!

Breki33
mit?????????????????
Breki33
THanks azért az a Q-s dolog érdekes

kirakhatom az fh fórumba?
Az irányításról gagyognak itt.:

Támadó gombok:

- Q+irány...futtajuk a játékost
- W+irány...szöktetjük
- E+irány...Sprint
- A+irány...magas passz(PÓÓÓVER MÉTERREL!!!😊
- S+irány...lapos passz
- D+irány...lövés(PM-el),ha egyszer nyomod meg akkor olló, ha kétszer akkor volley...Ez olyan féloldalas olló
- Z...otb aktiválása és ezzel tudsz válogatni közöttük, Shift-el meg mozgatod õket
- Shift+irány...cselezés

Védekezõ gombok:

- lenyomva tartani a Q-t....odéblöki az ellent(Válall lökés szerû)
- W...kapus kijövetel
- E+irány sprint
- A+irány...becsúszás
- S...játékos váltás
- D+irány...sima szerelés
- Shift nyomvatartása...megállítja a játékost

Legúrítós szabadrúgás gombjai😞magyarúl szabadrúgás gombok)

- Shift nyovatart.+irány...a képen látható kicsi labdán beállítod a csavarást, illetve a labda mozgását
- 3-szor kell megnyomnod a D-t 1.elindul az erõt jelzõ csík 2.megállítod 3. a zöld területen való mgállítás a pontosságért felelõs

Tippek:

Mikor szöglethez jutsz, és kiválasztottad a szögletfajtát. 3 játékos közül választhatsz. (D=1, A=2, W=3) Le kell ráznod a védõdet, hogy mgszerezd a labdát. Ha ott vagy, ahova a labda jön ,akkor vissza kell tartani és idõben érkezni a kijelõlt területre.D-vel lövöd el a labdát.
Mikor szögleted fújnak ellened.Könnyû kivédekezni, ha tudod hogy kell(nagy bölcsesség😊))).Ha a 16-oson kívûl van az ellen, akkor próbáld blokkolni és ezzel egyidõben W(kapus kijövetel),így a portásod elüti v. megfogja a labdát.Ha ott vagy, ahova a labda jön ,akkor vissza kell tartani és idõben érkezni a kijelõlt területre.D-vel lövöd el a labdát.(védekezésnél ugyanígy használható)

Cselek+tippek:

- Shift nyomva+irány...bicikli csel
- Shift nyomva+elõre+hátra...Zidane csel(szerintem) az a lényeg, hogy ilyenkor a védõ elõtted legyen
- Nyomd a Shiftet mikor sprintelsz...lerázza a utánad futót,de fontos, hogy elõtted ne legyen védõ...
- Mielõtt a játékoshoz kerül a labda, nyomvatart E és Shift+nyilak...azonnal elõre rúgja a labdát és fut utána(szerintem ez valamilyen saját szöktetés féle)

Védekezési tippek, trükkök:

Sokat kell pressing-elned(letámadnod), hogy megszerezd a labdát.ha a labda a középpályán van, ne használj becsúszást!! Csak tartsd nyomva a Q-t és a játékos elveszi majd a labdát a támadótól vagy kövesd amíg megpróbál magas passzt adni:

- Ha elõre próbálja...A v D hogy megpróbáld megszerezni a passzt vagy elrúgni azt.
- Ha már nincs védõd, akkor W nyomvatart és a kapuskijön, akkor engedd el a W-t ha már azt akarod, hogy védjen.

Szerintem semmi nagyon nagy dolog nem volt benne. Boccs a magyartalan fordításért de siettem.
Ronaldo07
Akkor küldd el privibe!!

Breki33
Olvass vissza P

Minden héten írjam le újra?

Két progit használok

Fraps: Ezzel veszem fel
Animation Shop 3: Ezzel pedig gif-et készítek

Mindkettõnek van ingyenes illetve 30 napig ingyenesen használható verziója
Ronaldo07
Segíts légyszi!!
Annyi szép gólt tudnék így megcsinálni!!

Ronaldo07
de én akkor még nem voltam itt

Breki33
Én már párszor elmondtam...

Gabe is onnan tudja.
Ronaldo07
Na senki nem tud segíteni??

Breki33
bodesz
carrier módban csak kis fos csapatokkal lehet eleinte kezdeni?
mondjuk mind1 malaga B vel megyek 😄 jó fos de megszereztem Gerát és így nem is olyan rossz

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Rudee
Így nem lehet linkelni, vmi php-t akar letölteni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Breki33
mi?
Breki33
Nézem

Ez hogy tetszik?

Real Away
Ez nem jött össze Breki !!!
Breki33
Ahogy Termi leírta tegnap
Breki33