FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és marha lassu
alul miért nem vágtad ki a gyepet?
Amúgy a gól szép
Milyen teknikával rúgtad?
!
Hol lehet azt beállítani hogy mikor játszuk a meccset???
Mert én este szeretném de sose találom meg azt a menüpontot ahol be lehet állítani!
SZÓVAL HEELP PLEASE!!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem értem egyeseknek miért nem lehet állitani...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én a Boavistával vezetem a portugál bajnokságot, egyszer ikszeltem, azt is a Portoval.. semi-pron próbálkozom (nem nagyon megy még a játék =)), néha nyögvenyelõsen, de nyerek. Már fél szezont lenyomtam, Gera már nálam van. =)Viszont hiába nyerek, meg 97%-osan elégedettek velem, Poborsky nem volt hajlandó hozzám igazolni, mert nem vagyok elég jó edzõ.. szóval szkeptikus vagyok.
De ha jövõre nem tudok legalább kicsit feljebb lépni, abba is hagyom, bebaszna, ha a 40 éves Tottival kellene szaroznom mire olyan szintre jutok. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Szar Bayern, szar Bayern :)
igen így gondoltam de gofy tudok 2gk-s fst létrehozni az adott csapathoz?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jah csak ugye az a baj, hogy ha 1GK-s FSH-ba rakod bele akkor elõjön az, hogy nem lesz éles a mez mert hiába nagy a textúra az FSH formátum miatt lebutítja játék közben az eredeti 1GK méretre.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nekem így szépek!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

don't give a fuck
addig készülök a bajnoságra
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
DEMO_MAX_HALVES=2
RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0
OFFSIDES=1
BOOKINGS=1
RADAR=1
TIMEDISPLAY=1
HALF_LENGTH=10
DIFFICULTY_LEVEL=2
GAME_SPEED=1
most kiszedtem az init és anélkül sem indul a game, ugyanazt írja ki, mint vele sajnos tehát valszeg nem azzal van a probléma 😞
MSN címem: [email protected]
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
- GenBH: This regenerates the *.bh files, which is required after importing
- fatGUI: This new version of fatGUI incoporates compatibility with FIFA 2005.
Summary of how simple it is
1. Run FixBig2005.exe to fix the Bigs (only once)
2. Edit bigs using BigGUI or any comparable program.
3. Run GenBH.exe
4. Run fatGUI.exe

CSAK a Fradi
partner kéne multiba !! privizzetek !
egy ismét és egy mégse gombot dob csak ki 😞