FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv: Roni
MÉRT ??????????????????????????,
SEGÍTSEN MÁR VALAKI !!!!!
NEM LEHET ÍGY RENDESEN GÉMELNI !!!!!!!!!!!!
PLS HELP
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Breki tõled meg elnézést, de rajtam kívölálló okokból ... sry.
6V7P-8M2B-QBG4-AA84-7RLD
Ez az egyik telepítõ kódja
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Csak azt nem értem hogy amikor belemegyek elõször némelyik menübe kiírja hogy kaptam x pontot. Ezeket mire tudom felhasználni?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
De egyelõre tényleg piszkosul elment a kedvem tõle. Sõt mondjuk úgy, hogy idegesít. Így meg nemsok értelme van játszani bármivel is. Persze ettõl még buherálni lehet, ha épp van rá idõ.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
mindig akad mással ! oldjátok má meg mondjatok vmit mé ????
De mivel ez elsõsorban fantopic inkább nem mélyednék bele a részletekbe.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
nem az én képem (ez a labdán látszik 😊 de szerintem szép
a fifa city-n vannak a nagy tudorok ebben ha lenne egy perfekt németül beszélõ meg lehetne kérdezni
klikk
Úgyhogy várok inkább, hátha megjelenik valahol valami ötlet, vagy tool, amivel mûködni fog.
nem tom' mekkora!
nekem együtt olyan hatás lett mintha
szóval asszem két hete egy bl meccsen úgy daloltak a drukkerek mondom ezt kéne betenni a fifába
Erre most tegnap este a patchet feltéve meghalottam.
Ja a soundpatches dolog engem is érdekel írtam is a sound-os progi készítõjének az sg-n
A chantimp itt nem mûködik?
Próbáltad már?
Nem emlékszel, melyik oldalon van az unlock?
Ha a sound optimizerre gondolsz, most szedtem le, majd otthon kipróbálom. De már nagyon várom, hogy a 2004-hez használt sound patch-eimet ebbe is tudjam használni.