FIFA 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldo07
Ott van a fórumban a foglalt csapatok listában.

Nem, egyszerûen csak ez akadt a kezembe. De a saitek is jó márka, vagy tévedek?
Rudee
A rangadó csak a 8. fordulóban lesz 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
5-0

GmorpH
Tudom, én ebben IS kezdõ vagyok még...

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.

Breki! Megkaptad?
Breki33
link?
kivel van?

menetrend?
Breki33
huh közeledek a 20.000-hez :-)

És ha belevesszük, hogy a Breki is én vagyok
Ronaldo07
Volt!!
Ott van a foglalt csapatok között:**Dawe**

Ronaldo07
És a harmadik:

Breki33
te olvastam, hogy Dawe írt hogy hogy tud játszani velem

Ezek szerint volt sorsolás?

Nemis látom a nevezett csapatok között
VIlágosíts már föl légyszíves P
GmorpH
-> Felhasználói információ

Ronaldo07
A következõ:

Breki33
de miért vesztek saitek-et

a sulinet miatt?
Breki33
1000?
Egy saitek p2500-at gamepadot vettem. Nem tudom itt mi a probléma a saitekkel, nekem alapból felismerte és át is tudom állítani. (igaz hogy sam sung electronics néven ismerte fel )
Ronaldo07
Ismét lõttem pár szabadrúgásgólt!!

GmorpH
#1000 JUHÉÉÉ!!!

Persze ezt megértem, de mivel én elsõsorban a masina ellen játszom, ezért nálam jobban megfigyelhetõek azok a zavaró dolgok, amiket talán neten észre sem vennék. Ja és az nem kérdés, hogy a tavalyi verziót magasa veri, dehát ugye nem csak az az amihez viszonyítani lehet...

Breki33
eredmény?
Breki33
azért ez a védekezés multiban nem annyira mûködik illetve könnyen kijátszható egy módszerrel

szerintem itt azért már lehet elég szép gólokat lõni sztem erõl Gabe tudna mesélni.

Lõtt is kapott is nagyon szépet.

Nekem az szokatlan hogy a 16 környékén nem tudom lazán beívelni mondjuk kapásra mint We7-ben mert vagy kapu felé emel q+W-vel vagy ....

de szerintem itt nem annyira futószallagos mint 2004-ben.

Érdekes, hogy ezt a q van való védekezést senki sem említi pedig nekem új volt.

GmorpH
Szép dolog az önismeret és az fõleg, ha az ember belátja a saját korlátait.

Rudee
Pont most jáccottam Beeppel és esett az esõ.

Helló !!
Azt nem tudja valaki , hogy mikor lesz CC, vagy valami adatbázis szerkesztõ.

Köszi

GmorpH
Igazából a védekezéstegy itteni tipp alapján már egész jól elsajátítottam. Bár hozzáteszem eléggé egyhangú és kissé fura is iránygombok nélkül védekezni. Nem kapok sok gólt leginkább egyet sem, vagy max egyet. Ennél többet még sosem. De ha nem lövök akkor ugye nyerni nem lehet.

A gáz velem lehet, mint írtam is. Megszoktam, hogy nincs két egyforma szitu, egyforma gól, hogy mind a 10 gombot használom, mellé kombinációkat és most ez hiányzik. Itt meg, ahogy a szavadiból kivettem leginkább egy-két bevált módszer van a gólszerzésre. Én meg ezért vagyok bajban...mert szép gólókat akarok összehozni kidolgozott támadással. De nekem ennek nagyon futószalag jellege van egyelõre.

Akkor a Karlsruhe csapata falábúak gyülekezete ezek szerint,egy dilettáns idióta irányitóval /ez lennék én/...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

GmorpH
Igen a jó szó tényleg a nehézkes rá. Nekem. Ettõl még másnak lehet az évtized játéka én nem rontom el senki kedvét.

Az pedig szintén igaz amit írtál, hogy ember ellen más, de pont a Career mód miatt vetettem bele magam a játékba, mert érdekel mit tudok kihozni belõle és fõleg magamból. Szintén írhatnám, hogy ugyanez volt az oka annak ami miatt a "másikkal" annyit játszottam.

Breki33
karrierben állítólag tényleg vannak béna emberek akik hibáznak egyik lõni nem tud úgy másik labdát átvenni stb
Breki33
hát érdekes, hogy sokan panaszkodnak erre nekem nem volt gondom ezzel

aki multizott velem tanúsíthatja, inkább a védekezéssel gamepadnál

sokan azt csinálják hogy elmennek practiceba gyakorolni és úgy megtanulják, hogy 40 méterekrõl lövik a golokat vagy egy adott pontról

mivel a múltkor egy fifa 2004-es vállogatott kerettag panaszkodott nekem erre azt hittem, hogy nekem a We7-es mult miat természetes.

De ezek szerint nem.

Amúgy én meg a szögletekkel vagyok bajban gamepaddal, billentyûvel nagyjából megy a már ismertetett módszer.
Minden szóval egyetértek /kivéve hogy engem még nen vágott ki desktop-ra.../
A gép ellen játszani egyszerûen idegesitõ.Én is gyakorlás gyanánt elkezdtem egy karriert,de ugyanezek az érzések jönnek elõ.Irányitani nehézkes,minden szituból a gép hozza el a labdát,ráadsául a gép persze 50 méteres passzokat nyom,mig nekem már a 10 méterre álló emberhez is bûvészkedni kell.
Jó hogy karrier-ben gyenge csapattal kezdesz,de az ellenfelek sem Real Madridok.
De kár tovább ragozni,szerintem a nehézkes a legjobb szó rá.Nem azt mondom hogy nem lehet megtanulni,esetleg ráérezni hogy mit hogy,de szvsz a gép ellen szenvedés az egész.
A multi más,mert ott az ellenfél is elkövet olyan hibákat mint te,igy jó,élvezetes meccseket lehet játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

GmorpH
Igen az, bár az elemek jelen esetben aksik. De ha már a gémpad került szóba.
Breki kérlek áruld el mi a titka, hogy a kaput is eltaláljam végre. Mert ennyire nem lehet nehéz, szintén a flém miatt nem írnám, hogy miért vagyok biztos benne.

A grafika végülis annyira nem lenne gáz, leszámítva a néha-néha képváltásnál elõjövõ (ATI) szemetelést. TV-n játszom (szintén We7 szindróma és ott abszolút nem zavaró a mez és egyéb dolgok "rondasága" Bár kipróbáltam egy meccset monitor elõtt is és ott valóban pocsék volt (TV-hez képest) még 1280x1024-es felbontásban is.

Breki33
a négy elemes?
Breki33
ja a grafikán fogunk javítani ha végre szerzek egy mûködõ 2g kit raptort P
GmorpH
Tényleg csak azért írtam le mert Te kérdezted, eszemben sincs flémelni.

Gamepad ugyanaz mint még anno: Logitech Cordless.

GmorpH
Annak a pár "értetlenkedõ"-nek pedig akik az akadozó netes multi miatt írtak csak annyit kéne végre megérteni, hogy semmi köze a kapcsolat sebességének az akadáshoz és egyéb ilyenkor jelentkezõ furcsaságokhoz. Legalábbis egy bizonyos szint felett. 14400-as modemmel nyilván nem lehet FIFA-zni.

A játékoknál egy igazán fontos paraméter van az pedig a ping. Ha ez az értéked magas akkor az életben nem fogsz lag nélkül játszani még egy jól megírt netes kódú játékban sem, lehet akár 1,5 Mb-s vonalad akkor sem.

Breki33
aham a We7 szindróma

milyen gamepaddal játszol?

mást nem mondanék mert flame lenne

nekem mindkettõ játék bejön, de sok igazág van abban amit mondasz
NO! i love hungarian language

Breki33
hát akkor megkérjük, hogy aki magyarul írta le jelentkezzen

tényleg jó lenne egy hozzászólásra keresõ fórumkeresõ

angolul kell?
GmorpH
Mivel nem vitázni szeretnék errõl, pláne nem itt ezért még most hangsúlyozom, hogy a következõ pár sor kizárólag magánvélemény, akinek nem tetszik ignore...

Najó, de csak mert Te kérdezed. Szóval: mivel február óta nem játszottam FIFA-val igencsak elszoktam az irányításától, de mivel ennek amúgy is tök más a mozgása mint a 2004-nek ez alapban nem lenne gáz mivel legalább nem lennének rossz beidegzõdések. Viszont mivel a We7i-vel végiggyûrtem magam az összes tréningen (ami kezdõ gémpadosként néha nem volt könnyû) és aztán lejátszottam néhányszáz meccset azt hiszem jól tudom mi az ami jó és élmény és mi az ami idegesítõ.

Hogy tényeket is írjak. Idegesítõ pl, hogy továbbra is az az érzésem miközben irányítok egy játékost, hogy bármit nyomok úgyis arra megy amerre a gép akarja. Idegesítõ, hogy irányváltások, passzok még mindig eléggé esetlegesek, tehát nem igazán látom a logikát, hogy egy-egy gomb+irány megnyomására mi fog történni. Szintén ugyanez a helyzet a kapuralövéssel is. Eddig tisztára úgy alakult, hogy csak arra lövöm el a labdát amerre állok bármilyen irányt is nyomok hozzá. Még a sprintelõ játékosok is picit lassúnak tûnnek. Szintén nem tetszik a formációválasztás sem. Neked nem kell írnom, hogy mennyivel szabadabb vagy egy "másik játékban" ezügyben. Röviden kb ennyi meg még a sok apróság amit kár is említeni, mint pl. grafika, stb..

Ja és ami a legnagyobb baj...végigszenvedek egy meccset, megnyerem és mikor épp örülnék, hogy végre ismét szereztem három pontot, a játék megmutatja a desktopomat...amit amúgy már tök jól ismerek és abban a pillanatban egyébként is bármit szívesebben láttam volna mint azt...

Breki33
de miéééééééééééééééééééééért?

vettél egy analóg padot miért akarsz a négyirányúval játszani?

Sose értem ezeket a kérdéseket
nem montam hogy te csak v.ki me én nem találom na majd keresgélek!!!

Breki33
ja az a bonyolultabb megoldás jópár oldallal ezelõtt volt szó róla én leírtam angolul vki meg elmagyarázta magyarul részletesen

de had ne én keresgéljek vissza
Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Világéletemben billrõl játszottam, de most sikerült beszereznem egy Logitech Dual Action-t. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet átállítani a padon, hogy ne a bal analóggal irányítsak, hanem a gamepad iránybillentyûivel? Elõre is köszi
Breki33
a soccergaming multimedia forumából

Ez az aláirása

csak azé kérdezetem mer tegnap amikor montam ezt neked azt kérdezted hogy egyáltalán támogatja e ?, ha nem írjam át dualra a regitryben , csak én ezt nem értettem , montad hogy ez már le volt itt írva , azé kértem oldalszámot ha tud valaki mondani!

Breki33
azzal lehet kukucskálni
Breki!

Ez a kép honnan van??? Mert tényleg szép, bár ez csak egy kép kíváncsi vagyok milyen lehet játék közben...
fitutufi
milye alt +tab ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
akkor azt a saitesekkel kell megbeszélned

esetleg angol nyelvû forumot tudok adni

de talán egyszerûbb itt kérni tanácsot vagy config.dat-ot
Breki33
ti le tudjátok szedni a kit 2g raptort az fh-ról?

klikk
mármint pad típus? saitek p880 dual analog