FIFA 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Ezek szerint volt sorsolás?
Nemis látom a nevezett csapatok között
VIlágosíts már föl légyszíves P

)
Persze ezt megértem, de mivel én elsõsorban a masina ellen játszom, ezért nálam jobban megfigyelhetõek azok a zavaró dolgok, amiket talán neten észre sem vennék. Ja és az nem kérdés, hogy a tavalyi verziót magasa veri, dehát ugye nem csak az az amihez viszonyítani lehet...
szerintem itt azért már lehet elég szép gólokat lõni sztem erõl Gabe tudna mesélni.
Lõtt is kapott is nagyon szépet.
Nekem az szokatlan hogy a 16 környékén nem tudom lazán beívelni mondjuk kapásra mint We7-ben mert vagy kapu felé emel q+W-vel vagy ....
de szerintem itt nem annyira futószallagos mint 2004-ben.
Érdekes, hogy ezt a q van való védekezést senki sem említi pedig nekem új volt.

Azt nem tudja valaki , hogy mikor lesz CC, vagy valami adatbázis szerkesztõ.
Köszi
A gáz velem lehet, mint írtam is. Megszoktam, hogy nincs két egyforma szitu, egyforma gól, hogy mind a 10 gombot használom, mellé kombinációkat és most ez hiányzik. Itt meg, ahogy a szavadiból kivettem leginkább egy-két bevált módszer van a gólszerzésre. Én meg ezért vagyok bajban...mert szép gólókat akarok összehozni kidolgozott támadással. De nekem ennek nagyon futószalag jellege van egyelõre.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az pedig szintén igaz amit írtál, hogy ember ellen más, de pont a Career mód miatt vetettem bele magam a játékba, mert érdekel mit tudok kihozni belõle és fõleg magamból. Szintén írhatnám, hogy ugyanez volt az oka annak ami miatt a "másikkal" annyit játszottam.
aki multizott velem tanúsíthatja, inkább a védekezéssel gamepadnál
sokan azt csinálják hogy elmennek practiceba gyakorolni és úgy megtanulják, hogy 40 méterekrõl lövik a golokat vagy egy adott pontról
mivel a múltkor egy fifa 2004-es vállogatott kerettag panaszkodott nekem erre azt hittem, hogy nekem a We7-es mult miat természetes.
De ezek szerint nem.
Amúgy én meg a szögletekkel vagyok bajban gamepaddal, billentyûvel nagyjából megy a már ismertetett módszer.
A gép ellen játszani egyszerûen idegesitõ.Én is gyakorlás gyanánt elkezdtem egy karriert,de ugyanezek az érzések jönnek elõ.Irányitani nehézkes,minden szituból a gép hozza el a labdát,ráadsául a gép persze 50 méteres passzokat nyom,mig nekem már a 10 méterre álló emberhez is bûvészkedni kell.
Jó hogy karrier-ben gyenge csapattal kezdesz,de az ellenfelek sem Real Madridok.
De kár tovább ragozni,szerintem a nehézkes a legjobb szó rá.Nem azt mondom hogy nem lehet megtanulni,esetleg ráérezni hogy mit hogy,de szvsz a gép ellen szenvedés az egész.
A multi más,mert ott az ellenfél is elkövet olyan hibákat mint te,igy jó,élvezetes meccseket lehet játszani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Breki kérlek áruld el mi a titka, hogy a kaput is eltaláljam végre. Mert ennyire nem lehet nehéz, szintén a flém miatt nem írnám, hogy miért vagyok biztos benne.
A grafika végülis annyira nem lenne gáz, leszámítva a néha-néha képváltásnál elõjövõ (ATI) szemetelést. TV-n játszom (szintén We7 szindróma
és ott abszolút nem zavaró a mez és egyéb dolgok "rondasága" Bár kipróbáltam egy meccset monitor elõtt is és ott valóban pocsék volt (TV-hez képest) még 1280x1024-es felbontásban is."A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Gamepad ugyanaz mint még anno: Logitech Cordless.
A játékoknál egy igazán fontos paraméter van az pedig a ping. Ha ez az értéked magas akkor az életben nem fogsz lag nélkül játszani még egy jól megírt netes kódú játékban sem, lehet akár 1,5 Mb-s vonalad akkor sem.
milyen gamepaddal játszol?
mást nem mondanék mert flame lenne
nekem mindkettõ játék bejön, de sok igazág van abban amit mondasz
tényleg jó lenne egy hozzászólásra keresõ fórumkeresõ
angolul kell?
Najó, de csak mert Te kérdezed. Szóval: mivel február óta nem játszottam FIFA-val igencsak elszoktam az irányításától, de mivel ennek amúgy is tök más a mozgása mint a 2004-nek ez alapban nem lenne gáz mivel legalább nem lennének rossz beidegzõdések. Viszont mivel a We7i-vel végiggyûrtem magam az összes tréningen (ami kezdõ gémpadosként néha nem volt könnyû) és aztán lejátszottam néhányszáz meccset azt hiszem jól tudom mi az ami jó és élmény és mi az ami idegesítõ.
Hogy tényeket is írjak. Idegesítõ pl, hogy továbbra is az az érzésem miközben irányítok egy játékost, hogy bármit nyomok úgyis arra megy amerre a gép akarja. Idegesítõ, hogy irányváltások, passzok még mindig eléggé esetlegesek, tehát nem igazán látom a logikát, hogy egy-egy gomb+irány megnyomására mi fog történni. Szintén ugyanez a helyzet a kapuralövéssel is. Eddig tisztára úgy alakult, hogy csak arra lövöm el a labdát amerre állok bármilyen irányt is nyomok hozzá. Még a sprintelõ játékosok is picit lassúnak tûnnek. Szintén nem tetszik a formációválasztás sem. Neked nem kell írnom, hogy mennyivel szabadabb vagy egy "másik játékban" ezügyben. Röviden kb ennyi meg még a sok apróság amit kár is említeni, mint pl. grafika, stb..
Ja és ami a legnagyobb baj...végigszenvedek egy meccset, megnyerem és mikor épp örülnék, hogy végre ismét szereztem három pontot, a játék megmutatja a desktopomat...amit amúgy már tök jól ismerek és abban a pillanatban egyébként is bármit szívesebben láttam volna mint azt...
vettél egy analóg padot miért akarsz a négyirányúval játszani?
Sose értem ezeket a kérdéseket
de had ne én keresgéljek vissza
Ez a kép honnan van??? Mert tényleg szép, bár ez csak egy kép kíváncsi vagyok milyen lehet játék közben...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
esetleg angol nyelvû forumot tudok adni
de talán egyszerûbb itt kérni tanácsot vagy config.dat-ot