8347
-
#4308 nem jó a link -
#4307 MONDOM KAPUSMEZT NE RAKJATOK BEEEEEEEEE -
R9 #4306 ja meg izé a kitraptoral beraktam a mekezekt,de megint nem lett jó!Nálam ez valami átok,eddig semmi se lett jó :S -
R9 #4305 Breki nem tudsz az Inter 3.számú mezét beszerezni?Így néz ki:
-
#4304 tudtam P -
Grusi #4303 Sajnos valóban nem árt ennek a fifának sem a grafikai tuning... -
#4302 Mégis csak a szpemtől első a topic? -
#4301 egyáltalán nem
a kisbreki teljesen más ugyebár
aki látta már tudja P -
#4300 Most nem mindegy, hogy breki vagy Breki? -
#4299 Hm a gyanú kezd testet ölteni -
Grusi #4298 Egy frankós Atalanta mez vkinek? :D -
#4297 Akiknek kiakadt nem kapusmez berakása után akadt ki?
Nekem is gondjaim voltak és internél a kapusmez okozta -
#4296 Még mindig Breki
és el lett mobdva, hogy az fh-n is kint van -
#4295 amúgy van már netes liga? -
#4294 breki készíts már 1 pakkot hallod min 1000 db. mezet csináltál már -
Nocco #4293 Létszi segítsetek a problémámon! Nagyon idegesít hogy vibrál a játék. -
laczoo #4292 Hali emberek!
Ma az allam leesett olyan cselt levagott a jatekosom,de total nem tudom h hogyan:))) tudjatok,ez a sarokkal felvevés,csak nem ugy mint a szokvanyos,h a fej fölött 6 szor megcsinalja mint a régi fifakban,hanem oldalra csinalta,és igy passzolt az emberemnek:P nagyon ottvolt,nemtudom milyen bill.kombinacioval lehet... vmit a shifttel kell varialni,bar en analog joy-jal csinaltam.
ja meg Breki! nincs veletlenul Crystal Palace,Fc Köln,vagy West Bromwich Albion mezed? örülnék neki
köcce: laczoo -
#4291 Inter Home Updated By Breki
-
#4290 -
Rossi1 #4289 Köszi már megvan! -
#4288 mentsd az egészet -
Rossi1 #4287 Srácok!
írtatok korábban többszőr is egy oldalt, ahonnan crack-ket lehet leszedni...Megvolt, de reinstallal elveszett, plíz beirnátok még1sdzer a címet!!:) Kerestem de nem találtam, köszi -
Nocco #4286 Még mindig ugyaolyan szar! A desktop felbontásom 1024x768. -
laca70 #4285 Importálás elött el akarom menteni a megfelelö zdatat. -
#4284 Ha a képernyQfelbontásod 32 bit-ben van, akkor tedd 16 bit-be! Egyik ismerösöm eddig 1024x768 32 bit-ben játszott és vibrált, de 16 bit-ben nem... próbáld ki... -
#4283 Nem az van hogy a játék nagyobb felbontásban megy mint a desktop, és a nagyobb felbontásban nem bírja a képfrissítési frekvenciát? -
Nocco #4282 Létszi segítsetek! Mikor bejön a meccs akkor a képernyő zavaros lesz és elkezd vibrálni. Ha tudjátok a megoldást létszi segítsetek! -
#4281 a Big raptorral mindent lehet exportálni, bár ahhoz .fsh fájlban kellenek a dolgok :)
-
Grusi #4280 Labdakat hol szerezhetek es hogy importalhatok? Ahhoz is kulon tool kell? :) -
#4279 Nekem nincs meg a laszti -
Petya777 #4278 Érdekes. Szvsz kicsit sok rajt a agyűrődés és olyan szemcsés az egész kép. -
#4277 www.fifahungary.com -
Grusi #4276 Ok, es tudnatok mondani vmi remek kulfoldi vagy magyar szajtot, amire rendszeresen felkerulnek az uj mezek es labdak? Plz :) -
#4275 van a kit raptornak linkje az sg-n?vagy valaki berakná?
mert a filefrontrol nem tudok megint letölteni -
#4274 Arsenal Home Updated By Breki
-
#4273 Mert nem tudtam,hogy ilyen kemény lesz a suli!! -
#4272 Akkor minek kezdted el szervezni? -
Gabe18 #4271 Egyébként mostmár engem is szokott kivagdosni a játék csak ugy.Most is játszok egy kupameccset,87 percben kapok egy gólt,el akarom nyomni a replay-t,erre paff,kivág az asztalra... -
#4270 Sok a suli és az mellett nem tudom csinálni,pedig szívesen csinálnám!!
Majd nyáron!
Ha én big raptorral megnyitok egy fájlt akkor nem írja ki az elérési utat és csak egy üres mező van ott. -
#4269 Mivan a bajnoksággal?