1031
-
jefferson83 #310 Ha ez igaz, akkor ez mégnagyobb szégyen és az összes játékost egy életre eltíltanám a focitól. -
En meg arra is gondoltam hogy megjatszottak a meccset az ute jatekosok online. Csak gondoljatok bele, 3 vagy tobb golos vaduz gyozelem eseten a legtobb oldal 150 feletti szorzot adott. 100 ezer forinntal aki pl megjatszotta erre, 15 millio forintot kaszalt. Azert ez nem semmi. Hallottunk mar ilyenrol igaz? Vegulis Ujpesti jatekosnak mi lenne fontosabb? Tovabbjutni es utana kiesni, vagy pl fejenket 15 millat zsebrevagni, ha nem tobbet? Lehet talalgatni. -
akkor bocsesz,nem voltam teljesen képben,sry -
jól van,én nem vagyok ute drukker,és én is,mint sokan rajtam kívül csak azt tudták,h lemondott bicskei. -
erről már a meccs utáni órában mindenki tudott,jól kapcsolsz -
KHHMMMM...ENNEK A HÍRNEK ÖRÜLNI FOGTOK:unokatesóm nagy ute drukker,jár is mindig meccsre az egész szurkolótáborral együtt,és asszem olyan infohoz jutott,h az egész vadúz elleni meccs MEG VOLT RENDEZVE.tehát direkt volt a csúfos vereség,és azért,h LEMONDASSÁK BICSKEIT!!! -
Ugyan ez nem Bicskei hibaja. Szar a csapat. Ennyi. Vaduz szlovak csapatok ellen siman dontetleneket jatszott, szoval nem is csodalkozok hogy az UTE-t elgyepaltak rendesen.
-
azért azt ne feledjük hogy bocskai az edzöképzés vezetöje!!
szal ö nem tehet erröl a meccsröl, mint ahogy elödje, mezey doktor sem tehetett a szovjetek eleni 0-6-rol...
ugylátszik nálunk csak ilyen sikeredzök irányithatják az edöképzést... -
ute drukker vagy madridista barátom?:) -
ezt az égést... köszönjük szépen ezt a kemény munkát kedves futballistáink 

-
Ez a fax bicskei milyen szánalmas levelet írt a Nemzeti Sportba! Azt mondja, hogy már az első perctől kezdve hergelték a szurkolók. Szerintem a 20.percben 3-0-ás vezetésnél lenyugodtak volna, 7-0-ás végeredménynél pedig őt éltette volna a szurkolótábor. Mert ugye, kb. ennyire kéne megütni egy ilyen csapatot.
Ez a mi kis Bercinknek eszébe sem jut. -
www.kingmilan.gportal.hu Van Újpesti rész nézzétek meg jó oldla sztem
-
Cikk:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117625
Idezet:
Az Európai Labdarúgó-szövetség honlapja, az uefa.com is megemlékezik a liechtensteiniek remek eredményéről. Ott úgy látták, az Újpest hiába harcolt ki rengeteg szögletet és szabadrúgást, a mezőnyjátékban teljesen súlytalan volt, a vendégek pedig jól alkalmazták a kontratámadásokat. Az oldal megemlékezik Bicskei Bertalan lemondásáról is, akinek ez volt az egyetlen mérkőzése az újpesti kispadon.
Kerdesem:
Magyar fociszurkolonak ennel jobban tud meg egni a pofaja? -
Most néztem az uefa.com oldalán, hogy a Vaduz csak 4 cserejátékossal érkezett. Gondolom ettől nem is lehet sokkal több játékosuk. -
Hát a tegnapi meccs gyászos volt
Nemláttam még így játszani az UTÉ-t
-
Figyelj, olvastad a mai Nemzeti Sportot? Kongatjak mar ott is a veszharangot. Ahogy telnek az evek a magyar foci egyre rosszabb. Mi lesz ennek a avege ha mar egy lichteinsteini csapat is szarra ver benunnket itthon?
Ez az egesz magyar kinszevedes ami foci neven megy teljesen felesleges. Ugy ahogy van veget kellene neki vetni. Itt a fradi. Nem tokmindegy hogy indul vagy nem? A magyar foci ugyanugy szar lesz ha indul ha nem. Meccsekre mar amugy sem jar senki es nem is nezi a magyar meccseket szinte senki.
Rohadt nagy godorben vagyunk, ahoz hogy innen mar kimasszunk talan csak ugy lehtne lehetseges ha raulnenk a godor aljan egy rud dinamitra es kirobbantanank magunkat. Kicsit fura hasonlat de ha belegondolsz itt csakis drasztikus lepesekkel lehetne megoldani a problemakat. De hogy itt nem lesz az eletben drasztikus lepes az is biztos.
-
miért? egész európában ismerik a nagy focimúltunkat, mostmeg ennyire a béka segge alatt vagyunk. Eléggé kínos -
Már megint a múlt emlegetése... Le kéne már szokni róla. -
Zséé #292 Én kinnvoltam a meccsen, és hát sajnos gyalázatosra sikeredett a meccs.
Az tény, hogy focihoz nem sokban hasonlított amit produkáltak, de azért az is vicces volt, hogy a Vaduziaknak ekkora szerencséjük volt, hogy olyan a világon nem lesz nekik több. Szinte 5 akcióból lőttek 4 gólt. Persze a védelem is kellett ehhez. Elől meg 1 csatár édeskevés volt.
Az viszont példaértékű lehet a sok kárörvendő fradistának, hogy meccs után vastapsal vonult le a Vaduzi csapat. Hasonló helyzetben a fradisták jobb esetben szétszedték volna a stadiont (vagy megverték volna a fél csapatot)
Az téy, hogy nagy pofon volt ez a magyar focinak, de az is az lenne, ha egy ilyen múltú klub mint az FTC, másodosztályból indulhatna csak a bajnokságban... -
gratula az ujpestnek, de nem ez lesz az uccsó pofon a magyar focinak... -
Ezek nem azt hitték tegnap, hogyha gólt kapunk, azt az Újpestnek írják be? Vagy hogy fordítva vannak a kapuk, és a vaduziak rugdossák az öngólokat? Zseniális, a magyar találékonyság messze földön híres 

-
Szerinted miért írtam hogy erre kevés az esély? 
SZVSZ Amúgy minden a fizetésének függvénye. Ha kínálnának neki 4x annyit mint amennyit a Vasastól kap, akkor valószínű visszajönne.
Bár erre még kevesebb az esély. A Vezetőség nem fog ennyit fizetni Mészölynek.
Viszont ha csúfosan szerepel az ÚFC továbbra is akkor minden meccs után edzőcsere lesz, és a szurkolók addig skandálják Mészöly nevét míg a vezetés kénytelen nem lesz visszahozni -
Mészöly 2 évre aláírt a Vasashoz. Gondolod, hogy egyoldalúan felbontja majd a szerződést (amely után egy csomót fizethetne a Vasasnak), csak azért, hogy oda visszamenjen, ahonnan a jó eredmények ellenére is kibaszták? Én a helyében csak azért sem mennék vissza az Újpesthez. -
részvétem -
Verebest edzőnek! -
Bár erre kevés az esély
-
Elfogadták Bicskei lemondását.
Merem remélni hogy visszajön Mészöly Géza
-
Takezó #283 részvétem... ez elszomorító mindenesetre, de nem hinném, hogy Bicskei hibája, tipikusan olyan meccs egy Vaduz elleni, amit szakvezető nélkül is lazán kellett volna hozni -.- -
-
jefferson83 #281 
-
Exkluzív riport Tóth Norberttal a Vaduz elleni meccs után:
Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani. -
Dijjazom legalább,hogy Bicskei korrekt módon lemondott!Mellesleg hülye volteleve hogy visszajött Magyarországra edzösködni! -
Eh en magyar csapatokra mar regen nem fogadok.
-
Az Újpest meccs fényében elég totógyilkos a végeredmény: Fehérvár-Kajla Alma (kazah)1-0 -
jefferson83 #276 De lehet, nem tudom. Csak azt akartam mondani, hogy az index ilyen bulvárstílust képvisel (Blikk) és az igazságtartalma a cikkeknek az 1 %-át teszi ki. Most nem kimondottan erre a cikkre értettem csak úgy általánosságban. -
Igaz az UEFÁtól pontokat nem kapok érte, de én inkább kiverem... -
Miért, nem a Bicskei a szakmai képzés irányítója?
-
jefferson83 #273 Használni nem használ, de legalább jobb lesz a közérzetünk ;) -
Grenzjager #272 Mindettől függetlenül a MAGYAR LABDARÚGÁS NEVÉBEN kötelező megnyerni a vaduzi mérkőzést, mert kellenek a Magyarországnak az UEFA pontok, amennyiben ez nem sikerül én a JÁTÉKOSVERÉS mellett voksolnék, a szégyen miatt. Sajnos szinte ez az egyetlen egy kivitelezhető szankció... -
jefferson83 #271 Azért ha jót akarsz magadnak ne az indexről tájékozodj. Csak szólok :)