Újpest FC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
mit tudtok az ute vagyoni hátterérõl?

The FlashBack
HAJRÁ UTE

Gyovai
UTE drukker vagy???

Gyovai
Én is ute druker vagyok,utálom a fradit egyszer játszottam ellenük azt löttem nekik egya gólt.

Gyovai
De én itt vok

The FlashBack
Senki nincs itt?

The FlashBack
Üdvözöletem Ute Rajongók😄
Mi a pálya?
Lilákkal?

Rudee
Tóth Norbert ugrott ki a labdával, begurítását Rajczi kapta, a válogatott csatár azonban lövés helyett elesett a labdában <#nyes>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
jééé uilyen totyik is van? minek? <#vigyor1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rudee
Újpest FC-Felcsút 1-1

Szar Bayern, szar Bayern :)

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Az elején még azt hittem a feyenoord nem hajt, és odaadták a meccset az újpestnek. Aztán rájöttem nem. Ennyi a különbség a magyar és a holland foci között.

HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

9csöves9
kint voltam, nagyon jo volt a Lilák szurkolása is jo volt csak mindig a tüzeknél kapták a gólt😊bár nem értem hogy vitték be mikor engem speciel ketten motoztak át

vicces volt még az Újpestiek kommentátora amikor mondta hogy a Siófok milyen edzõmeccseket fog még játszani: "...és sajnos de mi errõl nem tehetünk júl 23. a Ferencváros..." 😄

az elsõ meccsen a két brazil srác is ott volt a szeren :|

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

torrente
Inkább angolt tanultam, mint fost néztem. Gondolom sikerült kikapnunk (a 112-es hozzászólás képébõl ítélve).

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
1-2

gabber_saviola
nah akkor az újpest elfáradt ......beálltak védekezni

báttyó02
jo.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
jo.

báttyó02
mijageciez? 😄

gabber_saviola
1-1 Baiha (ha jól irom a nevét 😄)

gabber_saviola
1-0 Rajczi szép erõszakos gólja

gabber_saviola
1-0

gól

gabber_saviola
edzõmeccs ember, és egy MAGYAR csapat játszik ....

azééé bmeg mer magyar vagy és szurkolni kell a magyar csapatoknak, kivéve ha nem szereted a focit 😛

torrente
Minek? Ez is biztos olyan, mint a ZTE-Manchester Utd. Harmadgõzzel játszik a külföldi csapat, teljes gõzzel a hazai. És a vége X körül lesz.

gabber_saviola
nézi vki a meccset?

sztem meg egy hülye pöcs vagy

Hajrá Fradi!

football without ultras is nothing

Cucu13
Szexuális zaklatás a focipályán
Az elkövetõ szerint nem volt szándékos a mozdulat
RTL Klub Híradó
2004-11-05 14:15:28

Futballpályán elkövetett "szexuális zaklatás" botrányától hangos a török sajtó: a Besiktas hátvédje, Emre Asik a múlt szombati meccsen belemarkolt az ellencsapat középcsatárának fenekébe, s ezért a labdarúgó szövetség fegyelmi bizottsága elé rendelték.

A tettesnek "nem sportszerû magatartás" vétsége miatt kell a profi futballisták fegyelmi tanácsa elé állnia. Az esemény elszenvedõje Marcio Nobre, a Fenerbahce brazil játékosa volt.

Emra Asik viszont azzal magyarázta tettét, hogy egyszerû "reflex" volt a mozdulat, õ tulajdonképpen Nobre agressziójára reagált, úgy akarta hátba csípni az ellenfelet, hogy a bíró ne lássa, de valahogy lecsúszott a keze. Forrás: nb1.hu

szerintem Ujpesti volt

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Láma!

2000 nézõ
hihihihihihihii

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Bandee1987
2 - 0 (2-0)
Újpest MTK

2004. 10. 20. 18.00
Szusza Ferenc-stadion, 2000 nézõ
Vezette: Bede
Asszisztensek: Tumó, Vígh
Gól: Vanczák (14.), Rajczi (21.)
Sárga: Bükszegi (44.), Lambulic (58.), Horváth L. (70.)
Piros: -

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=16485

A német szövetségi bíróság minapi ítélete szerint a lila oly mértékben a Milka-csokoládé lényegi jellemzõjévé vált, hogy más élelmiszeripari konszern nem használhatja csomagolásain a színt. A döntés a Milkát gyártó Kraft Foods és egy kekszgyártó cég vitáját zárta le.

A Kraft Foods azután perelte be a Verdener keksz és ostyagyárat, hogy az egyik termékének csomagolásán a lilát használta alapszínként, számol be a Der Spiegel.

A bíróság indoklásában elismeri: normális esetben a csomagoláson használt színt egyetlen márka védjegyeként sem lehet bejegyeztetni, azt nem lehet egy brandre való utalásként érteni. A Milka viszont kivételes elbírálásban részesül, mivel egy felmérés szerint a fogyasztók 90 százaléka a lila szín láttán automatikusan a Milka-csokira asszociál, állítja a bíróság.

A Kraft Foods egyébként még 1901-ben hozta forgalomba az elsõ Milka csokit, igaz, akkor még egy valós, fekete-fehér tehén virított a csomagoláson. A híressé vált lila tehén csupán 1973 óta dísziti a Milka-csokikat. A siker láttán a Kraft Foods 1998-ban jegyeztette be csokoládé-termékeinek márkaszíneként a lilát.

Az ítéletet a Verdener nemtetszéssel fogadta: képviselõjük szerint ez alapján a nagy

konszernek a jövõben feloszthatják egymás közt az egész színpalettát.

(Menedzsment Fórum) "

Láma!
én is ettõl tartok.
végre egy normális újpest drukker!!

Mighty
Hát ez nem jött össze...

Az FTC-nek meg gratula, csak így tovább.
Félek a pénz hamar el fog tûnni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Láma!
sok sikert holnapra,a döntõben találkozunk!!!

Hajrá Fradi!

DONGUBA
lilák

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Remélem holnap jó eredményt értek el, és továbbmentek.

Ja és persze mi is!!!!!!!Aztán a csoportkörben találkozunk!!!!!!!!

HAJRA FRADI!
HAJRÁ MAGYAROK!

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Láma!
hogy nézel ki?
ird meg privátra a neved tesó!

EOX
lehet, hogy már láttuk is egymást😄

Retteketet

EOX
nem, albérlet

Retteketet

Láma!
koleszos vagy?

EOX