1029

11201549161165227153.gif\"

• Csesza
    szarom le

jó látni -.-
  • HunnernesKonge
    XXX
    Amugy nem tanultad meg hogy egy meccs nem 9 hanem 90 percböl áll?
    XXX

XXX=Mod by me
  • Csesza
    nah mivan fújpest fanok?

9'

fÚjpest - Mákosgyőr

0-1

:ADSadassad
  • HunnernesKonge
    Topiklakok: Remélem azért ez a banner is tetszik nektek
  • HunnernesKonge
    A bannert én csináltam, és képzeld elötte -hiszed nem hiszed- egyszer sem voltam a topikban.
    /Most hogy igy mondod valoban tökugyanolyan :S/
    Amugy ha tudni szeretnéd az alapot az inter topik bannerébol vettem (stadion egy része, egy játékos...)

Topiklakok: Maradjon vagy leszedjuk, csináljak másikat? :S
  • mukika
    komolyan mondom, hogy ez überszánalmas.
  • mukika
    az lehet, hogy pár fradista olvassa a topikot, de az biztos, hogy a banneretek nem kicsit koppintás a fradi topikból. ennyik vagytok.

nevetséges.
  • fradista91
    Igen, tényleg több a lila sál az ultráknál, viszont nekem azzal van gondom, hogy az ilyenre (#552) nagyobb a kereslet az újdonsült szurkolók körében.

A lényeg hogy teljesen más a helyzet Nálunk mint nálatok.
  • Hegeace
    Nálunk is több Hajrá Újpest sálat találsz mint ellenfél bántalmazót. #567 szentem a legjobb sálunk...
  • fradista91
    Az a legszánalmasabb az egész dologban, hogy az ilyen sálakra nagyobb az igyén mint a "Hajrá Újpest!"-esre.

Igaz, hogy Nálunk is van hasonló. (Mocskos Lilák!)
    Viszont a Mi Táborunkban ez csak mellékes szerepet tölt be.
    Emellett korlátozott számban lehet csak kapni, és aki ilyet (is) hord, annak minimum +1 Ferencváros sál lóg a nyakában.

Ennyit erről.
  • hunbasser
    igazad van,ezek a sálak tényleg undorítóak :\
    de gondolom fradi részről is gyártanak ilyeneket -.-
  • totti10

Az utolsó öt Újpest FC–Diósgyőr bajnoki mérkőzés:
    2005-2006: 3-2
    2004-2005: 4-1
    1999-2000: 5-0
    1998-1999: 1-3
    1997-1998: 2-0
  • Hegeace
    Lényeg a lényeg sajnos körül vok véve "zöldekkel" és ijenekkel szoktuk egymást szivatni. (Sry ha lassú a felfogásom most fejben nem csak itt vok :))
  • bmffm856
    eléggé nem erről írtam már nem azért :DDDDDddddd olvasd el mégegyszer a #573-at, mert valamit kurvára félreértettél :DDDDDddd
  • Hegeace
    Nekem csak maga az ötlet teccik. Viszont a kopizás nem... Köszönöm istenem hogy nem vagyok fradista. <-> Köszönöm istenem hogy fradista lettem.(nem vok biztos benne h pontosan idéztem)
  • bmffm856
    nagyon tévedsz :) nézd meg a logómat :) van benne elég lila :] az UTE-t sem utálom, csak ezek a dolgok nem tetszenek, de ugyanígy nem tetszenek az Újpest gyalázós sálak meg cuccok sem...nem azért járok a K-L-be hogy az UTE-t gyalázzam, hanem hogy a Fradinak szurkoljak, ezért nem tetszenek az ilyen jellegű dolgok sehonnan sem, mint amiket lentebb belinkeltél... "Szurkolj, ne háborúzz."
  • Hegeace
    szerintem se ... :D
  • Zséé
    Hát a lila biztos nem a Fiorentina végett :DDD
  • Hegeace
    számolni tok csak pontosítottam a kedvedért :P
    de neked minden igénytelen ami "lila" , nem?
    nekem meg minden ami "zöld".....
  • bmffm856
    az nem 14-18 között? :DDDddd
  • Hegeace
    16 vok gyébként...
  • Hegeace
    nah akkor nekem ez a sál teccik a legjobban , oszt be is fejeztem a linkelgetést:
  • Hegeace
    szerintem pedig van benne kreativitás...
  • bmffm856
    most látom, hogy egy 14-18-as keménylegénnyel van dolgunk :) így méginkább gratula cimbora :]
  • bmffm856
    én is nagyjából
  • bmffm856
    "Mindig lesznek olyanok akik gyűlölnek. De csak akkor győzhetnek, ha te is gyűlölöd őket." ... erről ennyit cimbikéim :]
  • Csesza
    iszonyat igénytelen sálak...
  • Csesza
    majdnem az összes focis topikot olvasom
  • Hegeace
    nem gyójtósnak de én is veszek... + 1 antifradisat is
  • HunnernesKonge
    Ilyenkor felmerul bennem a kérdés:
    Az Ujpest drukkerek is olvassák a fradis topikot?
    Mert a fradisták tuti olvassák ezt.
    Ennyire érdekel titeket a lilák sorsa?
  • bmffm856
    szívemből szóltál :]
  • bmffm856
    nem hinném hogy drágább mint amilyen a mostani fűtés, de mindegy ez már OFF. a Fradista kellékeket pedig vitrinben tárolom, nem kályhában :)
  • Csesza
    szánalmas és igénytelen sálak...
  • hunbasser
    gyújtósnak kicsit drága lenne,de minek,ha tehetsz a tűzre vmi fradista "kelléket" is? -.-
  • bmffm856
    fantasztikus sálak ezek! lehet veszek én is vagy hármat télire! kezd kurva hideg lenni itthon ugyanis, és kéne valami kis gyújtós!
  • totti10
    szép
  • Hegeace
    Grat a cspatnak!!!
    Új sál az Uvb-n:
  • totti10
    Magyar Kupa: Újpest FC-Pápa 4-2 (2-2)

Kétszer is a Pápa vezetett az első félidőben, mindkétszer egyenlítettünk – 6-2-es összesítéssel jutottunk a következő körbe
  • totti10
    Nyugodj békében Hága Krisztián!

Ritkán szoktunk ilyen szomorú sorokat írni, ám tegnap megrendítő dolog történt az Újpest egyik szurkolói csoportjának egy bizonyos tagjával. Hága Krisztián az Ultra Korps egyik régi tagja, 2006. november 26-án tragikus hirtelenséggel, 26 éves korában életét vesztette.

Nyugodj békében Krisztián, emléked örökké velünk marad!

• totti10
    így van