1029
-
Csesza #588 szarom le
jó látni -.- -
#587 XXX
Amugy nem tanultad meg hogy egy meccs nem 9 hanem 90 percböl áll?
XXX
XXX=Mod by me -
Csesza #586 nah mivan fújpest fanok?
9'
fÚjpest - Mákosgyőr
0-1
:ADSadassad -
#585 Topiklakok: Remélem azért ez a banner is tetszik nektek -
#584 A bannert én csináltam, és képzeld elötte -hiszed nem hiszed- egyszer sem voltam a topikban.
/Most hogy igy mondod valoban tökugyanolyan :S/
Amugy ha tudni szeretnéd az alapot az inter topik bannerébol vettem (stadion egy része, egy játékos...)
Topiklakok: Maradjon vagy leszedjuk, csináljak másikat? :S -
#583 komolyan mondom, hogy ez überszánalmas. -
#582 az lehet, hogy pár fradista olvassa a topikot, de az biztos, hogy a banneretek nem kicsit koppintás a fradi topikból. ennyik vagytok.
nevetséges.
-
fradista91 #581 Igen, tényleg több a lila sál az ultráknál, viszont nekem azzal van gondom, hogy az ilyenre (#552) nagyobb a kereslet az újdonsült szurkolók körében.
A lényeg hogy teljesen más a helyzet Nálunk mint nálatok. -
#580 Nálunk is több Hajrá Újpest sálat találsz mint ellenfél bántalmazót. #567 szentem a legjobb sálunk... -
fradista91 #579 Az a legszánalmasabb az egész dologban, hogy az ilyen sálakra nagyobb az igyén mint a "Hajrá Újpest!"-esre.
Igaz, hogy Nálunk is van hasonló. (Mocskos Lilák!)
Viszont a Mi Táborunkban ez csak mellékes szerepet tölt be.
Emellett korlátozott számban lehet csak kapni, és aki ilyet (is) hord, annak minimum +1 Ferencváros sál lóg a nyakában.
Ennyit erről. -
#578 igazad van,ezek a sálak tényleg undorítóak :\
de gondolom fradi részről is gyártanak ilyeneket -.- -
Az utolsó öt Újpest FC–Diósgyőr bajnoki mérkőzés:
2005-2006: 3-2
2004-2005: 4-1
1999-2000: 5-0
1998-1999: 1-3
1997-1998: 2-0 -
#576 Lényeg a lényeg sajnos körül vok véve "zöldekkel" és ijenekkel szoktuk egymást szivatni. (Sry ha lassú a felfogásom most fejben nem csak itt vok :)) -
#575 eléggé nem erről írtam már nem azért :DDDDDddddd olvasd el mégegyszer a #573-at, mert valamit kurvára félreértettél :DDDDDddd -
#574 Nekem csak maga az ötlet teccik. Viszont a kopizás nem... Köszönöm istenem hogy nem vagyok fradista. <-> Köszönöm istenem hogy fradista lettem.(nem vok biztos benne h pontosan idéztem) -
#573 nagyon tévedsz :) nézd meg a logómat :) van benne elég lila :] az UTE-t sem utálom, csak ezek a dolgok nem tetszenek, de ugyanígy nem tetszenek az Újpest gyalázós sálak meg cuccok sem...nem azért járok a K-L-be hogy az UTE-t gyalázzam, hanem hogy a Fradinak szurkoljak, ezért nem tetszenek az ilyen jellegű dolgok sehonnan sem, mint amiket lentebb belinkeltél... "Szurkolj, ne háborúzz." -
#572 szerintem se ... :D -
Zséé #571 Hát a lila biztos nem a Fiorentina végett :DDD -
#570 számolni tok csak pontosítottam a kedvedért :P
de neked minden igénytelen ami "lila" , nem?
nekem meg minden ami "zöld"..... -
#569 az nem 14-18 között? :DDDddd -
#568 16 vok gyébként... -
#567 nah akkor nekem ez a sál teccik a legjobban , oszt be is fejeztem a linkelgetést:
-
#566 szerintem pedig van benne kreativitás... -
#565 most látom, hogy egy 14-18-as keménylegénnyel van dolgunk :) így méginkább gratula cimbora :] -
#564 én is nagyjából -
#563 "Mindig lesznek olyanok akik gyűlölnek. De csak akkor győzhetnek, ha te is gyűlölöd őket." ... erről ennyit cimbikéim :] -
Csesza #562 iszonyat igénytelen sálak... -
Csesza #561 majdnem az összes focis topikot olvasom -
#560 nem gyójtósnak de én is veszek... + 1 antifradisat is
-
#559 Ilyenkor felmerul bennem a kérdés:
Az Ujpest drukkerek is olvassák a fradis topikot?
Mert a fradisták tuti olvassák ezt.
Ennyire érdekel titeket a lilák sorsa? -
#558 szívemből szóltál :] -
#557 nem hinném hogy drágább mint amilyen a mostani fűtés, de mindegy ez már OFF. a Fradista kellékeket pedig vitrinben tárolom, nem kályhában :) -
Csesza #556 szánalmas és igénytelen sálak... -
#555 gyújtósnak kicsit drága lenne,de minek,ha tehetsz a tűzre vmi fradista "kelléket" is? -.- -
#554 fantasztikus sálak ezek! lehet veszek én is vagy hármat télire! kezd kurva hideg lenni itthon ugyanis, és kéne valami kis gyújtós! -
#553 szép -
#552 Grat a cspatnak!!!
Új sál az Uvb-n:
-
#551 Magyar Kupa: Újpest FC-Pápa 4-2 (2-2)
Kétszer is a Pápa vezetett az első félidőben, mindkétszer egyenlítettünk – 6-2-es összesítéssel jutottunk a következő körbe -
#550 Nyugodj békében Hága Krisztián!
Ritkán szoktunk ilyen szomorú sorokat írni, ám tegnap megrendítő dolog történt az Újpest egyik szurkolói csoportjának egy bizonyos tagjával. Hága Krisztián az Ultra Korps egyik régi tagja, 2006. november 26-án tragikus hirtelenséggel, 26 éves korában életét vesztette.
Nyugodj békében Krisztián, emléked örökké velünk marad!
-
#549 így van