1029
-
Zséé #548 Sztem ekkora forgalom mellett nem is nagyon van szükség hg-ra -
#547 Hm ettol egybol más lesz a leányzo fekvése :D
-
#546 jó lett a banner, de sajnálom én nem akarok lenni hg...... -
Zséé #545 jólett -
#544 okés. Akkor megvárjuk totti álláspontját, és utána irok gabbernek pü az ügy érdekében ;) (vagy ha valaki joban van vele elintézhetné :D)
Amennyiben pedig gabber hajthatatlan lenne átmenetileg elvállalhatná más (pl valamelyikötök) mert nincs kedvem minden meccsunk után fagyistákat olvasgatni -
#543 támogatom... -
#542 a banner jó lett,hg-nak meg totti10-et ajánlom,mert ő foglalkozik a legtöbbet a topikkal,a baj ott van,h majd csak márciusban lesz meg az éves regje,bár rengeteg példa van arra,h féléves reg kapott hg jogot,pont gabbertől -
#541 Mivel az eddigi banner elkallodott bátorkodtam csinálni egyet.
Tehát amennyiben elnyeri a topiklakok tetszését, kitehetnénk ezt bannernak:
png-ben
gif-ben
jpg-ben
+ arra gondoltam még hogy lehetne egy házigazdája a topiknak a más csapatoknak szurkolo emberek megnyilvánulásai miatt.
Vélemény? (a képröl,a hászigazdaságrol?) -
-
faláb #539 Akkor szégyelld magad,nem itt kellene kárörvendeni -
Csesza #538 én is -
Csesza #537 nemegészen... -
Csesza #536 Vagyok is. -
faláb #535 Legyél büszke magadra... -
#534 Aláírásából kiderül h nem. -
#533 tán mtk drukker e vagy? A_S:D?F? -
#532 Gratula az Újpestnek! -
#531 Kiváncsi volnék a "nagy" fradi mire menne az mostani mtk ellen... -
Csesza #530 fújpest - mtk
2-3
82'
-
#529 legjobb:D -
#528 LLLLLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLL
most látom az aláírásod 3. sorát :DDD -
#527 Magyar Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
Lombard-Pápa–Újpest FC 0-2 (0-2)
Pápa, 1000 néző. Jv.: Vad II István (Huszár Balázs, Butkai Zsolt)
Gólszerző: Tóth B. (11.), Nagy O. (44.)
Pápa: Szűcs L. – Buzás, Lipták, Edu, Varga D. – Lászka (Pearl, 83.), Farkas A. – Reinaldo (Homma, 46.) , Szabó II Z., Geri (Ornoch, 61.) – Fabinho
Újpest FC: Balajcza – Kiss Z., Vermes, Vaskó, Tóth B. (Nagy O., 43.) – Kőhalmi, Korcsmár, Hullám (Gulyás, 46.) , Mészáros M. – Tisza (Rajczi, 60.), Lucas
-
#526 Boldog születésnapot, Szélesi Zoltán!
Az Újpest FC saját nevelésű védője 25 esztendős
Ma ünnepli 25. születésnapját Szélesi Zoltán! Az Újpest FC saját nevelésű labdarúgója valódi példaképe lehet az újpesti fiataloknak, hiszen „Szél” a kölyökcsapatból indulva járta végig a szamárlétrát. Tagja volt valamennyi korosztályos válogatottnak, majd a felnőtt válogatottságig is eljutott. Újpesten a védelem alapembere volt. -
#525 akkor jó :)
de ha már itt vagy,volt az az ominózus fradi-debrecen meccs,ahol befutottak a pályára a fradiszurkolók,arról van képed?
bocs az offért lilafanok,de kellene :) fradi topikban már kérdeztem efelől,de eredményre nem jutottam -
Csesza #524 :DDDDDDDDDDDDD
ezt így kell
nekem is van újpestfan osztálytársam, oltogatjuk egymást a **csába, és a végén mindig jót röhögünk -
#523 nem azt mondanám, hogy utáljuk egymást, de nem kedveljük.. én az elvakult ostoba drukkereket utálom. hagy ne részletezzem, hogy mit értek ez alatt…
gyerek korom óta nagy Fradista vagyok. 4-5 éve rendszeresen meccsre járó, ha tehetem idegenbe is elmegyek. a legjobb barátom akit kb. 8-9 éve ismerek, ugyanilyen mint én. annyi a különbség, hogy ő lila drukker. most is lent van fehérváron. szoktunk anyázni, veszekedni, vitatkozni(néha egy kis boksz :D), de mindig jókat röhögünk, az a vége. viszont amikor összekerül a két csapat ellenségekké válunk, de másnap egy jót sörözünk.
holnap is találkozunk, leoltom a faszba, és berúgunk. ennyi. :D
-
Csesza #522 egészségedre váljék -
faláb #521 Jót nevettem ezen. -
#520 hát,igen,van benne igazság.
én azt nem bírom a fradistákban,h ha már vmi lila,vagy újpestes,az eleve szar.tesóm egyik ismerőse,aki vmi nagy fradidrukker lehet(kopasz,mellé gorilla tekintet -.-),árusított sapkákat,meg minden szir-szart(még fradis boxeralsót is -.-),és mikor mondtam,h Realos sapkát akarok venni,akkor egyből mondta,h nem tetszik neki a színe,meg ilyenek...
tudom,h utáljátok egymást,meg minden,de ezt nem mindig kellene hangoztatnia a fradi drukkereknek szvsz.
hozzáteszem,félreértés ne essék,nem vagyok utés :P -
Zséé #519 Egyetértek. Ha egy csapat a 28. perctől kezdve emberelőnyben van akkor illene legalább döntetlent elérni. De meg sem látszódott az emberelőny sajnos, ezért nem érdemelt 1 pontot sem az újpest. A kiállításról meg annyit, hogy most legalább törlesztve lett a tavalyi "bajnoki döntőn" elkövetett bírói hiba. Ha az piros volt akkor a mai is az volt.
Az nb2-es dologról meg annyit, hogy ez csak a fradi meccsekre vonatkozik. (nézőszám, hajtás) -
#518 igen nb2-es a Fradi. tudjuk. de nem úgy kerültünk oda ahogy ti kerültetek anno, és soha nem is fogunk úgy oda kerülni.
más: ez az nb1. a "legjobb" játékos állománnyal rendelkező újpest nem bír győzni, a 10 emberrel játszó fehérvár ellen. ráadásul nem kis bírói segítségek mellett. a ti játékosaitok nagy színészek ám.
sokkal jobb az nb2. ott legalább a kiscsapatok is meghalnak a pályán, ha arról van szó... és nem szaros 2ezer néző megy ki, egy nagy derbire.
báh... szánalom.
-
Csesza #517 ehe ehe eeee
ha az első osztályba lennénk a fújpest a zöld-fehér seggünket se csókolhatná meg a tabellán max távcsővel láthatna minket... -
#516 mit akarsz az nb2-es ferencvárossal..... -
Csesza #515 THE END -
Csesza #514 csaknem... -
#513 nem szopunk, fordítunk... -
#512 télleg féreérthető koment volt.. -
Csesza #511 szoptok-é?
reméljük
3-2 -
#510 Bocs de honnan tod h nem a második félidőre gondoltam??? -
#509 no comment. ha már ilyen szép az aláírásod, akkor a csapat eredményeivel tisztában lehetnél, 45 perc játék után, ha már fehérváron nem jelentél meg.