1029
-
fradista91 #628 Inkább nem is mondok semmit.
Még a végén én csinálok +munkát Gabbernek :) -
#627 Házi góllövőlista:
10 gólos: Tisza Tibor
7 gólos: Kovács Zoltán
4 gólos: Rajczi Péter
2 gólos: Lucas Cariati, Nagy Olivér
1 gólos: Erős Károly, Sándor György, Tóth Balázs,
Vaskó Tamás, Kőhalmi András, Tóth Norbert,
Korcsmár Zsolt, Mészáros Márk
Gólpassz-lista:
6 gólpassz: Erős Károly
5 gólpassz: Sándor György
4 gólpassz: Tisza Tibor
2 gólpassz: Rajczi Péter, Kőhalmi András
1 gólpassz: Lucas Cariati, Tóth Norbert, Tóth Balázs
Kövesfalvi István, Nagy Olivér
-
#626 Rajczi Péter 2006 legjobb mezőnyjátékosa
Tisza Tibor lett az év legjobb 21 éven aluli játékosa
Az év mezőnyjátékosa:
1. Rajczi Péter (Újpest FC) 178 szavazat
2. Halmosi Péter (DVSC) 150
3. Sitku Illés (Fehérvár) 57
Az év kapusa:
1. Végh Zoltán (MTK) 260
2. Rabóczki Balázs (Sopron) 90
3. Balajcza Szabolcs (Kaposvár, Újpest FC) 52
Az év edzője:
1. Csertői Aurél (Fehérvár) 202
2. Mészöly Géza (Újpest FC) 117
3. Gellei Imre (FTC) 79
Az év 21 éven aluli játékosa:
1. Tisza Tibor (Diósgyőr, Újpest FC) 205
2. Hrepka Ádám (MTK) 102
3. Laczkó Zsolt (FTC) 58
-
-
Zséé #624 Győr - Újpest 0-3
Gól: Kovács Z. (7.), Korcsmár (8.), Mészáros (89.)
Elég hullámzó a teljesítmény :S -
#623 hol vettétek? :D -
#622 -
fradista91 #621 Csak átmásztunk értékelni a látottakat, és kijavítottunk egy két elszólást ^^
No de nem is zavarok tovább, Hajrá Fradika! -
#620 nah de Fradista barátaim, minek ez a szájkarate. Nekünk is van topikunk -
fradista91 #619 Nah pont ezért írtam zöldet :ASDasdasd
[csakugratott] -
#618 "halvány zöld gőzöm "
itt még véletlenül sem lilát írtál,pedig így hangzik a "szállóige" -.- -
fradista91 #617 És ez nem visszaminősítés volt, hanem kizárás.
Diszkriminációval körítve. Ugyanis ha megnézem ma Magyarországon talán 1-2 egyesületen kívül nincs is biztos anyagi háttérrel rendelkező csapat.
Jövőre leszek kíváncsi mi lesz. Valamit fél füllell hallottam arról, hogy az UEFA/FIFA szerint az önkormányzatok januártól nem támogathatják a klubokat. Na most nem tudom ez igaz-e, de ha igen, akkor halvány zöld gőzöm sincs arról ki fogja pl. a vidi számláját kiegyenlíteni licenc osztás előtt 1 nappal. -
fradista91 #616 Ha az NB2ben a bajnoki győzelemért BL selejtező járna, és min évente lenne két-három derbi, simán maradnák a Keleti csoportban.
Bár ha jobban belegondolok, akkorra már semmi értelme nem lenne az NB1nek... Netalántán tévedek? -.- -
#615 "nb2 sokkal jobb. komolyan... ott még legalább szeretik a focit. az egész nb1, egy nagy kamu."
akkor hol itt a probléma?nem is olyan rég még baj volt,h visszaminősítettek benneteket -.- -
#614 már kezdelek sajnálni titeket :) -
#613 Te bazdmeg nem az fáj a legjobban hogy ilyeneket irsz hanem hogy van igazságtartalma. Viszont a foteldrukker jelzöt nem venném magamra... :S
Ettöl eltekintve minden fradistának aki nem tud normálisan beszélni kivul tágasabb... -
#612 akkor nem a megfelelő hangnemetz használjátok legalábbis nem mindenki -
fradista91 #611 Szerintem egyáltalán nem flémelünk -.- -
#610 de most komolyan? hogy hogy minden fradista idejár flémelni? ennyire sziveteken viselitek a sorsunkat??? -
fradista91 #609 Eltaláltad -.-
Mukika írásához már csak annyit tudok hozzá tenni, hogy az NB2 Keleti csoportjában az amatőr, tanulás mellett focizó játékosok az utolsó labdákért is küzdenek.
Nem láttam a meccset, de elnézve az eredményeket, eltudom képzelni mekkora volt a hajtás lilákok részéről. -
#608 most aztán megmondtad, hülyegyerek. nb2 sokkal jobb. komolyan... ott még legalább szeretik a focit. az egész nb1, egy nagy kamu.
amúgy most mire vered a nyálad? arra, hogy a csapatod kapott az elmúlt 3 meccsen 9 gólt? arra, hogy elmentek átlagosan 2000ezren a meccseitekre? arra, hogy te is foteldrukker vagy? vagy mire? vagy netán arra, hogy a kopasz geci a kispadotokon elkúrja az egész csapatot? arra, hogy a fiatalítás amit elkezdtetek(amit minden magyar klubnak követnie kéne elvileg) kurvára nem sült el jól?
-
#607 Azt hiszem már értem miért jártok ide.
Kell az NBI mi? -
faláb #606 izzé sál... -
#605 Meglepően bátran és jól kezdtek a diósgyőriek. Az első ziccerüket ugyan kihagyták, a második helyzetükből viszont gólt szereztek – már az 5. percben vezetett a vendégcsapat.
Ezután az Újpest birtokolta valamivel többet a labdát, de a várva várt offenzíva elmaradt. Hazai részről sok volt a pontatlan átadás, körülményes volt a támadásvezetés, a párharcoknál pedig határozatlanok voltak játékosaink. Így is egyenlíthetett volna a csapat, ám Bognár játékvezető Vermes buktatásáért nem büntetőt, hanem csak szabadrúgást adott (pedig a szabálytalanság a tizenhatos vonalán történt, vagyis tizenegyes járt volna érte), amelyet Tisza nem tudott gólra váltani.
A Diósgyőr rendkívül szervezetten futballozott, védői árnyékként követték a két újpesti csatárt. Tiszának és Kovács Zoltánnak szemmel láthatóan nem tetszett a szoros őrizet, a két csatár csak a félidő utolsó perceiben tudott összehozni egy helyzetet. Szögletig ugyan ötször is eljutott csapatunk, ám a sarokrúgások teljesen veszélytelenek voltak.
A DVTK támadói sokkal szabadabban futballozhattak, többször is védőink mögé kerültek, és ha jobban összpontosítanak, akkor akár több gólt is szerezhettek volna. Így is eljutottak kettőig, a 43. percben ugyanis a Simon, Foxi-duó egy újabb védelmi hibát góllal büntetett. -
faláb #604 Az Diósgyőr zászló volt amúgy... -
#603 "Az újpesti szurkolók saját zászlóikat égették a kiábrándító teljesítményt követően." – ehhez is gratulálok. -
#602 szopóka O_o
hárészvét újpest fanok -
faláb #601 Kösz -
Csesza #600 igen uram :) -
faláb #599 fejezd má be!.c -
#598 Na ezért kéne HG... -
#597 0-3 :DDDD -
Csesza #596 szoptok éééé???
3-0 :DSDASdasdsd -
#595 Tudom, láttam már az inter topikot, csak ott ö is ilyen választ kapott hogy :DDDD
Örülök hogy szerinted jo, remélem a többieknek is megfelel majd. -
#594 néz be az inter topikba és megérted az idézőjelet :)
szerintem jó. -
#593 :DDDD Hegace! Tetszik a banner? :S -
#592 "szvsz viszlát -.-" -
Csesza #591 dicsak 0-2 :DDDD -
#590 már 0-2, lilákok! :DD -
#589 0:2 :((