1029

11201549161165227153.gif\"

• fradista91
    Inkább nem is mondok semmit.
    Még a végén én csinálok +munkát Gabbernek :)
  • totti10
    Házi góllövőlista:

10 gólos: Tisza Tibor
    7 gólos: Kovács Zoltán
    4 gólos: Rajczi Péter
    2 gólos: Lucas Cariati, Nagy Olivér
    1 gólos: Erős Károly, Sándor György, Tóth Balázs,
    Vaskó Tamás, Kőhalmi András, Tóth Norbert,
    Korcsmár Zsolt, Mészáros Márk

Gólpassz-lista:

6 gólpassz: Erős Károly
    5 gólpassz: Sándor György
    4 gólpassz: Tisza Tibor
    2 gólpassz: Rajczi Péter, Kőhalmi András
    1 gólpassz: Lucas Cariati, Tóth Norbert, Tóth Balázs
    Kövesfalvi István, Nagy Olivér
  • totti10
    Rajczi Péter 2006 legjobb mezőnyjátékosa

Tisza Tibor lett az év legjobb 21 éven aluli játékosa

Az év mezőnyjátékosa:
    1. Rajczi Péter (Újpest FC) 178 szavazat
    2. Halmosi Péter (DVSC) 150
    3. Sitku Illés (Fehérvár) 57

Az év kapusa:
    1. Végh Zoltán (MTK) 260
    2. Rabóczki Balázs (Sopron) 90
    3. Balajcza Szabolcs (Kaposvár, Újpest FC) 52

Az év edzője:
    1. Csertői Aurél (Fehérvár) 202
    2. Mészöly Géza (Újpest FC) 117
    3. Gellei Imre (FTC) 79

Az év 21 éven aluli játékosa:
    1. Tisza Tibor (Diósgyőr, Újpest FC) 205
    2. Hrepka Ádám (MTK) 102
    3. Laczkó Zsolt (FTC) 58

• totti10

• Zséé
    Győr - Újpest 0-3
    Gól: Kovács Z. (7.), Korcsmár (8.), Mészáros (89.)

Elég hullámzó a teljesítmény :S
  • kojak90
    hol vettétek? :D
  • totti10
  • fradista91
    Csak átmásztunk értékelni a látottakat, és kijavítottunk egy két elszólást ^^
    No de nem is zavarok tovább, Hajrá Fradika!
  • gabber_saviola
    nah de Fradista barátaim, minek ez a szájkarate. Nekünk is van topikunk
  • fradista91
    Nah pont ezért írtam zöldet :ASDasdasd
    [csakugratott]
  • hunbasser
    "halvány zöld gőzöm "

itt még véletlenül sem lilát írtál,pedig így hangzik a "szállóige" -.-
  • fradista91
    És ez nem visszaminősítés volt, hanem kizárás.
    Diszkriminációval körítve. Ugyanis ha megnézem ma Magyarországon talán 1-2 egyesületen kívül nincs is biztos anyagi háttérrel rendelkező csapat.

Jövőre leszek kíváncsi mi lesz. Valamit fél füllell hallottam arról, hogy az UEFA/FIFA szerint az önkormányzatok januártól nem támogathatják a klubokat. Na most nem tudom ez igaz-e, de ha igen, akkor halvány zöld gőzöm sincs arról ki fogja pl. a vidi számláját kiegyenlíteni licenc osztás előtt 1 nappal.
  • fradista91
    Ha az NB2ben a bajnoki győzelemért BL selejtező járna, és min évente lenne két-három derbi, simán maradnák a Keleti csoportban.

Bár ha jobban belegondolok, akkorra már semmi értelme nem lenne az NB1nek... Netalántán tévedek? -.-
  • hunbasser
    "nb2 sokkal jobb. komolyan... ott még legalább szeretik a focit. az egész nb1, egy nagy kamu."

akkor hol itt a probléma?nem is olyan rég még baj volt,h visszaminősítettek benneteket -.-
  • kojak90
    már kezdelek sajnálni titeket :)
  • HunnernesKonge
    Te bazdmeg nem az fáj a legjobban hogy ilyeneket irsz hanem hogy van igazságtartalma. Viszont a foteldrukker jelzöt nem venném magamra... :S
    Ettöl eltekintve minden fradistának aki nem tud normálisan beszélni kivul tágasabb...
  • Hegeace
    akkor nem a megfelelő hangnemetz használjátok legalábbis nem mindenki
  • fradista91
    Szerintem egyáltalán nem flémelünk -.-
  • Hegeace
    de most komolyan? hogy hogy minden fradista idejár flémelni? ennyire sziveteken viselitek a sorsunkat???
  • fradista91
    Eltaláltad -.-
    Mukika írásához már csak annyit tudok hozzá tenni, hogy az NB2 Keleti csoportjában az amatőr, tanulás mellett focizó játékosok az utolsó labdákért is küzdenek.

Nem láttam a meccset, de elnézve az eredményeket, eltudom képzelni mekkora volt a hajtás lilákok részéről.
  • mukika
    most aztán megmondtad, hülyegyerek. nb2 sokkal jobb. komolyan... ott még legalább szeretik a focit. az egész nb1, egy nagy kamu.

amúgy most mire vered a nyálad? arra, hogy a csapatod kapott az elmúlt 3 meccsen 9 gólt? arra, hogy elmentek átlagosan 2000ezren a meccseitekre? arra, hogy te is foteldrukker vagy? vagy mire? vagy netán arra, hogy a kopasz geci a kispadotokon elkúrja az egész csapatot? arra, hogy a fiatalítás amit elkezdtetek(amit minden magyar klubnak követnie kéne elvileg) kurvára nem sült el jól?

• HunnernesKonge
    Azt hiszem már értem miért jártok ide.
    Kell az NBI mi?
  • faláb
    izzé sál...
  • Hegeace
    Meglepően bátran és jól kezdtek a diósgyőriek. Az első ziccerüket ugyan kihagyták, a második helyzetükből viszont gólt szereztek – már az 5. percben vezetett a vendégcsapat.

Ezután az Újpest birtokolta valamivel többet a labdát, de a várva várt offenzíva elmaradt. Hazai részről sok volt a pontatlan átadás, körülményes volt a támadásvezetés, a párharcoknál pedig határozatlanok voltak játékosaink. Így is egyenlíthetett volna a csapat, ám Bognár játékvezető Vermes buktatásáért nem büntetőt, hanem csak szabadrúgást adott (pedig a szabálytalanság a tizenhatos vonalán történt, vagyis tizenegyes járt volna érte), amelyet Tisza nem tudott gólra váltani.

A Diósgyőr rendkívül szervezetten futballozott, védői árnyékként követték a két újpesti csatárt. Tiszának és Kovács Zoltánnak szemmel láthatóan nem tetszett a szoros őrizet, a két csatár csak a félidő utolsó perceiben tudott összehozni egy helyzetet. Szögletig ugyan ötször is eljutott csapatunk, ám a sarokrúgások teljesen veszélytelenek voltak.

A DVTK támadói sokkal szabadabban futballozhattak, többször is védőink mögé kerültek, és ha jobban összpontosítanak, akkor akár több gólt is szerezhettek volna. Így is eljutottak kettőig, a 43. percben ugyanis a Simon, Foxi-duó egy újabb védelmi hibát góllal büntetett.
  • faláb
    Az Diósgyőr zászló volt amúgy...
  • mukika
    "Az újpesti szurkolók saját zászlóikat égették a kiábrándító teljesítményt követően." – ehhez is gratulálok.
  • hunbasser
    szopóka O_o
    hárészvét újpest fanok
  • faláb
    Kösz
  • Csesza
    igen uram :)
  • faláb
    fejezd má be!.c
  • HunnernesKonge
    Na ezért kéne HG...
  • kojak90
    0-3 :DDDD
  • Csesza
    szoptok éééé???

3-0 :DSDASdasdsd
  • HunnernesKonge
    Tudom, láttam már az inter topikot, csak ott ö is ilyen választ kapott hogy :DDDD
    Örülök hogy szerinted jo, remélem a többieknek is megfelel majd.
  • Hegeace
    néz be az inter topikba és megérted az idézőjelet :)
    szerintem jó.
  • HunnernesKonge
    :DDDD Hegace! Tetszik a banner? :S
  • Hegeace
    "szvsz viszlát -.-"
  • Csesza
    dicsak 0-2 :DDDD
  • kojak90
    már 0-2, lilákok! :DD
  • HunnernesKonge
    0:2 :((