Újpest FC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk is több Hajrá Újpest sálat találsz mint ellenfél bántalmazót. #567 szentem a legjobb sálunk...
Heló szia remélem hogy vagy
Az a legszánalmasabb az egész dologban, hogy az ilyen sálakra nagyobb az igyén mint a "Hajrá Újpest!"-esre.
Igaz, hogy Nálunk is van hasonló. (Mocskos Lilák!)
Viszont a Mi Táborunkban ez csak mellékes szerepet tölt be.
Emellett korlátozott számban lehet csak kapni, és aki ilyet (is) hord, annak minimum +1 Ferencváros sál lóg a nyakában.
Ennyit errõl.
Igaz, hogy Nálunk is van hasonló. (Mocskos Lilák!)
Viszont a Mi Táborunkban ez csak mellékes szerepet tölt be.
Emellett korlátozott számban lehet csak kapni, és aki ilyet (is) hord, annak minimum +1 Ferencváros sál lóg a nyakában.
Ennyit errõl.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
igazad van,ezek a sálak tényleg undorítóak :\
de gondolom fradi részrõl is gyártanak ilyeneket -.-
de gondolom fradi részrõl is gyártanak ilyeneket -.-
ReaL MaDRid x siempre
Az utolsó öt Újpest FC–Diósgyõr bajnoki mérkõzés:
2005-2006: 3-2
2004-2005: 4-1
1999-2000: 5-0
1998-1999: 1-3
1997-1998: 2-0
hajrá,lilák!
Lényeg a lényeg sajnos körül vok véve "zöldekkel" és ijenekkel szoktuk egymást szivatni. (Sry ha lassú a felfogásom most fejben nem csak itt vok 😊)
eléggé nem errõl írtam már nem azért 😄DDDDddddd olvasd el mégegyszer a #573-at, mert valamit kurvára félreértettél 😄DDDDddd
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Nekem csak maga az ötlet teccik. Viszont a kopizás nem... Köszönöm istenem hogy nem vagyok fradista. <-> Köszönöm istenem hogy fradista lettem.(nem vok biztos benne h pontosan idéztem)
nagyon tévedsz 😊 nézd meg a logómat 😊 van benne elég lila :] az UTE-t sem utálom, csak ezek a dolgok nem tetszenek, de ugyanígy nem tetszenek az Újpest gyalázós sálak meg cuccok sem...nem azért járok a K-L-be hogy az UTE-t gyalázzam, hanem hogy a Fradinak szurkoljak, ezért nem tetszenek az ilyen jellegû dolgok sehonnan sem, mint amiket lentebb belinkeltél... "Szurkolj, ne háborúzz."
Hát a lila biztos nem a Fiorentina végett 😄DD
számolni tok csak pontosítottam a kedvedért 😛
de neked minden igénytelen ami "lila" , nem?
nekem meg minden ami "zöld".....
de neked minden igénytelen ami "lila" , nem?
nekem meg minden ami "zöld".....
nah akkor nekem ez a sál teccik a legjobban , oszt be is fejeztem a linkelgetést:

most látom, hogy egy 14-18-as keménylegénnyel van dolgunk 😊 így méginkább gratula cimbora :]
"Mindig lesznek olyanok akik gyûlölnek. De csak akkor gyõzhetnek, ha te is gyûlölöd õket." ... errõl ennyit cimbikéim :]
iszonyat igénytelen sálak...
majdnem az összes focis topikot olvasom
Ilyenkor felmerul bennem a kérdés:
Az Ujpest drukkerek is olvassák a fradis topikot?
Mert a fradisták tuti olvassák ezt.<#hehe>#hehe>
Ennyire érdekel titeket a lilák sorsa?
Az Ujpest drukkerek is olvassák a fradis topikot?
Mert a fradisták tuti olvassák ezt.<#hehe>#hehe>
Ennyire érdekel titeket a lilák sorsa?
nem hinném hogy drágább mint amilyen a mostani fûtés, de mindegy ez már OFF. a Fradista kellékeket pedig vitrinben tárolom, nem kályhában 😊
szánalmas és igénytelen sálak...
gyújtósnak kicsit drága lenne,de minek,ha tehetsz a tûzre vmi fradista "kelléket" is? -.-
ReaL MaDRid x siempre
fantasztikus sálak ezek! lehet veszek én is vagy hármat télire! kezd kurva hideg lenni itthon ugyanis, és kéne valami kis gyújtós!
Magyar Kupa: Újpest FC-Pápa 4-2 (2-2)
Kétszer is a Pápa vezetett az elsõ félidõben, mindkétszer egyenlítettünk – 6-2-es összesítéssel jutottunk a következõ körbe
Kétszer is a Pápa vezetett az elsõ félidõben, mindkétszer egyenlítettünk – 6-2-es összesítéssel jutottunk a következõ körbe
hajrá,lilák!
Nyugodj békében Hága Krisztián!
Ritkán szoktunk ilyen szomorú sorokat írni, ám tegnap megrendítõ dolog történt az Újpest egyik szurkolói csoportjának egy bizonyos tagjával. Hága Krisztián az Ultra Korps egyik régi tagja, 2006. november 26-án tragikus hirtelenséggel, 26 éves korában életét vesztette.
Nyugodj békében Krisztián, emléked örökké velünk marad!

Ritkán szoktunk ilyen szomorú sorokat írni, ám tegnap megrendítõ dolog történt az Újpest egyik szurkolói csoportjának egy bizonyos tagjával. Hága Krisztián az Ultra Korps egyik régi tagja, 2006. november 26-án tragikus hirtelenséggel, 26 éves korában életét vesztette.
Nyugodj békében Krisztián, emléked örökké velünk marad!

hajrá,lilák!
Sztem ekkora forgalom mellett nem is nagyon van szükség hg-ra
jólett <#eljen>#eljen>
okés. Akkor megvárjuk totti álláspontját, és utána irok gabbernek pü az ügy érdekében 😉 (vagy ha valaki joban van vele elintézhetné 😄)
Amennyiben pedig gabber hajthatatlan lenne átmenetileg elvállalhatná más (pl valamelyikötök) mert nincs kedvem minden meccsunk után fagyistákat olvasgatni<#falbav>#falbav>
Amennyiben pedig gabber hajthatatlan lenne átmenetileg elvállalhatná más (pl valamelyikötök) mert nincs kedvem minden meccsunk után fagyistákat olvasgatni<#falbav>#falbav>
a banner jó lett,hg-nak meg totti10-et ajánlom,mert õ foglalkozik a legtöbbet a topikkal,a baj ott van,h majd csak márciusban lesz meg az éves regje,bár rengeteg példa van arra,h féléves reg kapott hg jogot,pont gabbertõl
ReaL MaDRid x siempre
Mivel az eddigi banner elkallodott bátorkodtam csinálni egyet.
Tehát amennyiben elnyeri a topiklakok tetszését, kitehetnénk ezt bannernak:
png-ben
gif-ben
jpg-ben
+ arra gondoltam még hogy lehetne egy házigazdája a topiknak a más csapatoknak szurkolo emberek megnyilvánulásai miatt.
Vélemény? (a képröl,a hászigazdaságrol?)
Tehát amennyiben elnyeri a topiklakok tetszését, kitehetnénk ezt bannernak:
png-ben
gif-ben
jpg-ben
+ arra gondoltam még hogy lehetne egy házigazdája a topiknak a más csapatoknak szurkolo emberek megnyilvánulásai miatt.
Vélemény? (a képröl,a hászigazdaságrol?)
Akkor szégyelld magad,nem itt kellene kárörvendeni<#rolleyes>#rolleyes>
én is
nemegészen...
Vagyok is.
Legyél büszke magadra...