1029
-
#708 Siófok 2-4 Újpest
Siófok, 7000 néző.
Jv.: Szabó Zs. (Kispál, Kovács Z.)
Siófok: Hegedűs - Miklósvári, Kuttor, Forgács, László A. - Nagy L., Tusori, Kanta Sz., Melczer (Selei, 69.) - Homonyik (Fülöp, 65.), Gajda (Csopaki, 83.)
Újpest FC: Balajcza – Regedei (Habi, 46.), Vaskó (Böjte, 74.), Vermes, Sadjo – Sándor Gy., Radulovic – Nagy O., Foxi, Roiha (Kovács Z.) – Rajczi
Gólszerzők: Tusori (2.), Homonyik (21.), illetve Foxi (51.), Nagy O. (76.), Rajczi (79. és 90.)
Sárga lap: Gajda (13.), Vaskó (42.), László (77.), Kuttor (77.), Sadjo (89.), Habi (90.)
Kiállítva:-
Szögletarány: 0-7 -
#707 A csapattal utazott Siófokra Densill Theobald is, aki pénteken késő este megérkezett Budapestre. A trinidadi játékos szombaton délelőtt a juniorkerettel már edzett is - pontosabban különmunkát végzett Filkor Attila erőnléti edzővel.
Kvon-t meg Pető-t nem tudom -
Drizzthsz #706 Hát ez a mai egy nehéz meccs lehetett, az Oldieson hallgattam. Remélem gólösszefoglaló majd lesz a honlapon. Hallom jó sokan voltak.
Theobalddal akkor mi lesz? Meg Kvon, Pető? Miért nem játszottak még? -
#705 Labdarúgó NB I, rajt előtt: Densill Theobald jöhet Újpestre
Tovább erősödik az Újpest. A lila-fehéreknél korábban próbajátékon vett részt a trinidadi válogatott csapatkapitánya, Densill Theobald, és a középpályás megfelelt a teszten. Trinidadi források szerdán azt jelentették, hogy a labdarúgó egyéves szerződést kötött az Újpesttel.
Densill Theobald (balra) a világbajnokságon Michael Owennel és Steven Gerrarddal is megküzdött
Densill Theobald (balra) a világbajnokságon Michael Owennel és Steven Gerrarddal is megküzdött
Densill Theobald korábban hazautazott, hogy elntézze a formaságokat, s állítólag pénteken repül majd vissza Budapestre.
Dányi Szilárd, a lilák ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, hogy csak a játékos megérkezése után döntenek véglegesen az ügyben – vagyis csupán azt követően írhatják alá a szerződést.
A középpályás átigazolásához szükséges okmányokat a lila-fehérek már eljuttatták a Magyar Labdarúgó-szövetséghez.
A labdarúgó honfitársa, Jan-Michael Williams biztosan nem lesz az Újpest labdarúgója, hiszen a kapusra igényt tart az angol Sheffield United, amelynek az ajánlatával nem versenyezhet egyetlen magyar klub sem.
-
#704 Austria Magna II–Újpest FC 3-5 (1-2)
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Bécs, Franz Horr Stadion, 800 néző.
Jv.: Klement (Ruiss, Lederer)
Austria Magna II: U. Siebenhandl – Pomper, Weiss, Ulmer, Leovac – Bichelhuber, Dimic, Suchard, Vuran – Unverdorben, Netzer
Játszott még: J. Siebenhandl (kapus), Hummel, Jandrisevits, Salamon, Tadic, Hasselberger, Gorgon
Újpest FC: Balajcza (Vadon, 46.) – Regedei (Radulovics, 46.), Böjte, Vaskó (Pető, 46.), Vanczák – Korcsmár (Kovács, 46.), Sándor (Sadjo, 60.) – Li Do Kvon (Kiss Z., 46.), Foxi (Rajczi, 46.), Nagy O. (Roiha, 46.) – Tisza (Vermes, 77.)
Gólszerző: Dimic (28.), Unverdorben (52. - 11-esből, 57.) ill. Nagy O. (14.), Foxi (21.), Kovács (70.), Roiha (77.), Sadjo (89. - 11-esből) -
#703 "Újpesten valami most elkezdődött."
Vanczák Vilmos visszatért a Megyeri útra
Pető Tamás mellett egy másik visszatérő is megjelent ma reggel az öltözőben: Vanczák Vilmos. A válogatott védőt tavaly augusztusban adta kölcsön az Újpest FC a belga első osztályú Sint-Truidennek egy évre, amely szerződés június 30-án lejárt.
Miután a szerződés folytatása nem klubunkon múlt, a játékost arról kérdeztük, hogy mi az oka a hosszabbra tervezett légiós élet lerövidülésének, és persze arról, hogy milyen tapasztalatokat szerzett az elmúlt csaknem egy esztendőben.
Vanczák Vilmos:
– Jó volt újra a régi társakkal edzeni, élveztem a munkát. Úgy érzem, most mindenkiben – szurkolóban és játékosban is – nagy a várakozás a szezon előtt. Ennek az Újpestnek nem lehet más célja az új bajnokságban, mint harcban lenni a bajnoki címért. Azt persze nem lehet kijelenteni, hogy megnyerjük a bajnokságot, de van esélyünk…
– Bár az Újpest FC és a Sint-Truiden közötti szerződés lejárt, a hosszabbításra volt esély, így maradhattál volna Belgiumban. Elárulod, miért jöttél vissza? Emiatt persze egy Újpest-szurkoló sem bosszankodik, sőt…
– Mert nem sikerült megegyeznem a Sint-Truidennel a folytatásról. Nem anyagi problémákról van szó, hanem a játékjogomra vonatkozó kérdésekről. Ezért természetesen, hogy hazajöttem, hiszen élő szerződésem van az Újpest FC-vel. Most úgy érzem, egyáltalán nem visszalépés ez számomra, mert Újpesten is jó a szakmai munka, egy edzés után – az átigazolások ismeretében elmondhatom, Újpesten valami most elkezdődött… Azonban továbbra sem tettem le arról, hogy újra külföldön játsszak, de most itt vagyok, és az Újpestben kell bizonyítanom.
– Hogyan értékeled az elmúlt szezonodat? Egy meccs az Újpestben, majd 30 Belgiumban…
– A Sint Truiden a 15. helyen végzett a bajnokságban, és elérte a fő célt, a bennmaradást. Rendszeresen játszottam, és sikerült három gólt is elérnem. Bár kis klubban játszhattam, a körülmények kiválóak voltak. A szakmai munkában nagy különbséget nem vettem észre. Úgy gondolom, hogy a magyar edzők vannak olyan felkészültek, mint a közepes vagy a kis belga kluboknál dolgozó szakemberek. Újpesten most olyan szintű szakmai munka folyik, ami számomra garanciát jelent arra, hogy fejlődjek, és ha lehetőségem adódik, továbblépjek.
– Majd’ egy éves tapasztalattal a „lábadban” összefoglalnád, miért jó, ha egy magyar játékos külföldre igazol?
– Elsősorban anyagilag éri meg belevágni a légiós életbe, de fontos az is, hogy sokkal pozitívabb a közeg, és – én most csak Belgiumról beszélek – még egy kis klubnál is csak magával a futballal kell foglalkoznia egy játékosnak. Itthon ez legfeljebb két-három klubnál adatik meg, szerencsére az Újpestet is ebbe a kategóriába lehet sorolni. Szakmailag annyiban jelenthet előrelépést például a belga bajnokság, hogy sokkal több nagy iramú, színvonalas meccset lehet játszani, ezáltal könnyebben lehet fejlődni. -
#702 Román játékost tesztelünk
Miroslav Mateja Giuchici csatárként bevethető
A következő néhány napban egy román játékost is tesztel az Újpest FC szakmai stábja. A szerb nemzetiség, születése óta román állampolgárságú Miroslav Mateja Giuchici ma kapcsolódott be csapatunk munkájába.
Az 1980. februárjában született játékos elsősorban csatárként bevethető. Legutóbbi klubja a Gloria Bistrita volt, de a román első osztályban szerepelt még a bukaresti Steaua, az FC Brasov és az Apulum Alba-Iulia együttesében is. -
#701 Koreai játékost tesztel az Újpest FC
A 27 éves Li Do Kwon a következő napokban a csapattal edz
Dinamikus, pörgős edzést tudtak le szerda délután az Újpest FC játékosai. A szakmai stáb a kis területen történő labdatartásra és a kapura lövésekre helyezte a hangsúlyt a program összeállításakor.
A keret egyre inkább kiegészül: a szerdai második tréningen már teljes értékű munkát végzett az elmúlt napokban kisebb sérüléssel bajlódó Kiss Zoltán. Gulyás Máténak azonban még különmunkát kellett végeznie, de legalább már futhatott.
A Poli Timisoara elleni edzőmeccsen térdszalag-sérülést szenvedett Densill Theobald rehabilitációs kezelésre jár – szerencsére szakadásról, vagy csont-, illetve porcsérülésről nincs szó. A trinidadi középpályás helyzete, csakúgy, mint honfitársáé, a kapus Jan-Michael Williamsé, a napokban dől el.
Az edzésen egy új arcot is felfedezhettek a Megyeri útra kilátogató szurkolók: próbajátékra érkezett ugyanis a legutóbb a dél-koreai Chunbuk Hyundai együttesében szerepelt Li Do Kwon. A 27 éves játékos – aki jobb oldali középpályásként és jobb oldali támadóként bevethető – a következő napokban az Újpest FC csapatával edz. -
Zséé #700 -
#699 Foxi és Sadjo az Újpest FC játékosa
A két játékost a Diósgyőrtől igazolta klubunk
Két játékossal bővült ma az Újpest FC kerete. Klubunk és a Diósgyőri VTK megállapodott arról, hogy a 21 esztendős közép-afrikai támadó-középpályás, Kethevoama Foxi és a 22 éves kameruni bal oldali védő-középpályás, Sadjo Haman az Újpest FC-ben folytatja pályafutását.
A két klub a megállapodás részleteit nem kívánja nyilvánosságra hozni.
A játékosok hétfőn kapcsolódnak be az Újpest FC felkészülésébe. -
#698 Egy finn érkezett, két trinidadi érkezhet a lila-fehérekhez
A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Újpest FC leszerződtette a finn válogatott Paulus Rohiát. A lila-fehér kerethez a csatáron kívül még két trinidadi játékos is csatlakozott: Jan-Michael Williams és Densill Theobald sorsa azonban csak a jövő héten dől majd el - adta hírül a lila-fehér csapat hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
-
Zséé #697 Két játékossal erősített az Újpest FC!
Pető Tamással 2009-ig, Szasa Raduloviccsal 2010-ig -
#696 Statisztika (I.): idén Tisza Tibor volt a legeredményesebb
Két év után megtört az Újpest FC támadójátékának lendülete
Két év után megtört az Újpest FC támadójátékának lendülete: az előző két bajnokságban csapatunk szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban, idén azonban jócskán elmaradtunk ettől a „terméstől”.
A 2004/2005-ös szezonban 60 góllal, a 2005/2006-os idényben 74 góllal az újpesti támadók voltak a legeredményesebbek, megelőzve a riválisokat. A 2006/2007-es bajnokságban játékosaink azonban 39 találatot jegyezhettek összességében – átlagban 1,3-at –, ami természetesen nagyban befolyásolta a csapat eredményességét.
A gólkülönbség a 2004/2005-ös szezonban „plusz 26”, a 2005/2006-os szezonban „plusz 37” volt, az idei pontvadászatban „plusz 7” ez az adat.
Ami az egyéni adatokat illeti, a csapat legeredményesebb játékosa Tisza Tibor lett 13 találattal.
Öngólt idén nem vétettek ellenünk a rivális csapatok védői.
A házi góllövőlista:
13 gólos: Tisza Tibor
8 gólos: Kovács Zoltán
4 gólos: Rajczi Péter
3 gólos: Vaskó Tamás, Sándor György
1 gólos: Lucas Cariati, Erős Károly, Nagy Olivér, Kőhalmi András,
Korcsmár Zsolt, Mészáros Márk, Ivan Zaleh, Vermes Krisztián
A gólpasszlista végeredménye:
9 gólpassz: Tisza Tibor
6 gólpassz: Erős Károly,
3 gólpassz: Sándor György,
2 gólpassz: Rajczi Péter, Korcsmár Zsolt,
1 gólpassz: Lucas Cariati, Tóth Norbert, Tóth Balázs,
Vermes Krisztián, Kovács Zoltán
Kanadai táblázat (gól+gólpassz):
22 pont: Tisza Tibor (13+9)
9 pont: Kovács Zoltán (8+1)
7 pont: Erős Károly (1+6)
6 pont: Rajczi Péter (4+2), Sándor György (3+3)
3 pont: Vaskó Tamás (3+0)
2 pont: Korcsmár Zsolt (1+1), Vermes Krisztián (1+1), Lucas Cariati (1+1)
1 pont: Nagy Olivér, Kőhalmi András, Mészáros Márk, Ivan Zaleh, Tóth Norbert, Tóth Balázs -
#695 MLSZ: három pontot levontak az Újpest labdarúgócsapatától
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága mai ülésén úgy határozott, hogy az Újpest FC–DVSC mérkőzésen történ lelátói huhogás miatt 3 pontot levon az Újpest FC-től - adta hírül a lila-fehérek hivatlaos honlapja. Bravó...
-
#694 úgygondolod?
-
#693 megy ám a bunda -
#692 nem
-
Kanál #691 nem jött össze -.- -
#690 tehát nyerni kell a kövi meccset:)
-
#689 Kispest 2-1 MTK
márcsak 3 pontra vagyunk a 2. helytől! -
#688 SZÉP VOLT UTE
DEBRECEN MEG CUPP A NAGYBRÉÉT:P
-
#687 és már VÉGEREDÉNY!!!!! -
#686 Ujpest - Debrecen 2-0
60 perc
gól: Sándor Gy. ,Kovács Z. -
#685 akko minek kérdezted? -
#684 szar meccs volt
-
#683 hallod,ha nem mondod,hülyén halok meg -.- -
#682 én -
#681 ki az bepiált ember ott bekarikázva? -.- -
-
#679 Dunakanyar-Vác - Újpest FC 3-1 (1-1)
Gólszerző: Vén (23., 61.), Palásthy (91.) illetve Tisza (41.)
Sárga lap: Bozori (44.), Dudás (46.), Rusvay (53.), illetve Sándor (6.), Völgyi (9.), Balajcza (44.), Vaskó (60.)
Piros lap: Böjte (22.)
-
#678 -
#677 -
#676 Kovács Zolinak lila a vére??:D
-
#675 sajnos vannak ilyen barmok + még ha bevannak rugva.. -
#674 az 1 dolog, hogyha mondjuk csinálnék nekik vmit vagy zöld fehér sálban lennék vagy nem tom. de én semmi megjegyzést nem tettem rájuk, hisz többen voltak erősebbek voltak, és odajönnek minket megverni. azért mert zöld színű emerica pulcsiba vagyok. ez bazdmeg, ez iq... -
#673 fraditsák is ugyanezt csinálják
haverom (ujpestes) is ugyanígy járt mint te... -
#672 már elnézést kérek ha flémet keltek de elkell mesélnem hogy mi történt ma este velem. megyek az utcán a haverokkal, egyszercsak látom hogy nagy UTE ultrák énekelnek. jovan mondom oké. erre azt látom hogy 1 utes srác elkezd futni felém, dühös fejjel, közben anyázik és az övét veszi ki a nadrágjábol. benyulok a zsebembe a boxerhoz, láttam itt gáz lesz. a gyerek odajött elkezdett lökdösni dulakodni velünk azért mert rajtam ZÖLD PULCSI VOLT (!!!!) nem fradi pulcsi, zöld színá Emerica márkájú pulcsi. éppen akarnám megütni, amikor észbe kaptam, hogy ők többen vannak és inkább nem. meg mellesleg jött 1 spnaja aki nem volt részeg és megprobálta lecsititani. bevallom férfiasan, itt ebben a helyzetben letagadtam hogy fradista vagyok, mert speciel fradistákat kerestek hogy szétverjenek, és kb 20-25en voltak. leállította a spanja, de a gyerek még gyomorszájon rugott. persze kb az összes haverom elfutott én meg álltam ott, tudva bármit csinálok kettévernek. majd feláltak a Moricz Zsigmond körtéren lévő McDonalds elé, és elkeztek improvizálni, mintha meccsen lennének. Csak 1 kérdés, ez most komolyan mi a faszra jo? Megtámadni azért valakit mert zöld pulcsiban van ? gyomorszájon rugni? szijjal verni ? mi a faszom ez ?! igy faszák vagyunk vagy mi ? megtámadunk nálunk 10 évvel fiatalabb kamaszokat, verni kezdjük ezért ?! ráadásul kb 5en voltunk de mondjuk a végén egyedül maradtam kb. -.-
még1x elnézést a személyeskedésért és ha flémkertésért esetleg, de ezt muszáj volt elmondanom. -
#671 A tervek szerint mindegyik meccsünket élőben közvetíti a televízió.
26. forduló:
Április 27., péntek:
Vác–Újpest FC 19:00 óra (Duna TV)
Április 28., szombat:
Paks–Sopron 16:00 óra
Tatabánya–Diósgyőr 16:00 óra
Vasas–Zalaegerszeg 16:00 óra
Kaposvár–REAC 18:00 óra
Pécs–Bp. Honvéd 18:00 óra
Debrecen–Győr 18:00 óra
Április 29., vasárnap:
FC Fehérvár–MTK 16:00 óra
27. forduló:
Május 4., péntek:
Újpest FC–Debrecen 19:00 óra (Duna TV)
Május 5., szombat:
Bp. Honvéd–MTK 15:00 óra (Sport TV)
Győr–Tatabánya 17.30 óra
REAC–Vác 17.30 óra
Diósgyőr–FC Fehérvár 18:00 óra
Sopron–Vasas 18:00 óra
Pécs–Paks 18:00 óra
Május 7., hétfő:
Zalaegerszeg–Kaposvár 18:00 óra (Sport TV)
28. forduló:
Május 8., kedd:
MTK–Diósgyőr 18:00 óra
Május 12., szombat:
Tatabánya–Újpest FC 15:00 óra (Sport TV)
Paks–Bp. Honvéd 17.30 óra
FC Fehérvár–Győr 18:00 óra
Vasas–Pécs 18:00 óra
Kaposvár–Sopron 18:00 óra
Vác–Zalaegerszeg 18:00 óra
Debrecen –REAC 18:00 óra
A Duna TV a 28. fordulóból közvetítendő mérkőzését 2007. május 26-án a Magyar Kupa elődöntő mérkőzések eredményei alapján adja meg, ezáltal a Sport TV ezután jelöli ki a 2. közvetíteni szánt mérkőzést.
29. forduló:
Május 18., péntek:
Zalaegerszeg– Debrecen 19:00 óra (Duna TV)
Május 19., szombat:
Győr–MTK 18:00 óra
REAC–Tatabánya 18:00 óra
Paks–Vasas 18:00 óra
Bp. Honvéd–Diósgyőr 19:00 óra
Sopron–Vác 19:00 óra
Pécs–Kaposvár 19:00 óra
Május 21., hétfő:
Újpest FC–FC Fehérvár 18:00 óra (Sport TV)
30. forduló:
Május 26., szombat:
Győr–Diósgyőr 18:00 óra
Kaposvár–Paks 18:00 óra
Vác–Pécs 18:00 óra
Debrecen–Sopron 18:00 óra
Tatabánya–Zalaegerszeg 18:00 óra
FC Fehérvár–REAC 18:00 óra
Vasas–Bp. Honvéd 18:00 óra
MTK–Újpest FC 18:00 óra (Sport TV)
A Duna TV a 30. fordulóból közvetítendő mérkőzését 2007. május 10-én adja meg, így a Sport TV ezután jelöli majd ki a 2. közvetíteni kívánt mérkőzést
-
-