146
Shrek 2
-
Jhon Balu #106 visszakell menni baloldalra ahol a király áll és amikor kérdez exit levelre kattints,utánna automatikusan tovább enged.
de csak akkor tudsz továbbmenni,ha minden feladatot megcsináltál! -
borjul #105 SOS!!!
Hogylehet kijönni a városból - a sorompó mögött ragadtam!!!!! -
rumos #104 nekem meg azt csinálja (már amennyiben ez a topik a shrek 2 team action-ról szól), hogy 5-10 perc játék után iszonyúan elkezd szakkadni, a hang meg akadozik, de valami szörnyűen.
ati 9600 xt-m van és abit is7 integrált hangkártya. ez utóbbira gyanakszom. -
#103 nekem is ugyan ez a problemam pedig ati 9700 -esem van
szoval mennek a dx9 -es jatekok -
#102 .... -
#101 Srácok miért nem indúl a játék a "hardwere accelaration settingjeim túl alacsonyak neki tegyem maximumra......ezt nem értem ,mert minden símán megy a gépen(2.4 amd 512/333-as ddr gforce4 ti 4200)szal passz fogalmam sincs mitkéne felhúzni.valaki tud segíteni?? -
#100 hüüü ezt passzolom agyerek meg már alszik :( de esetleg nem azzal amivel kardozna?? -
#99 nem nekem kell hanem a kis tesomnak 6 éves igaz jobban jáccik nálam a shreeken 2:D -
#98 DE HOGY LEHET FELVENNI A KAJÁT? -
#97 thx -
Jhon Balu #96 sziasztok!
lenne egy kérésem elakadtam a darazsaknál.valaki plase! -
#95 amit feléd dob azt üsd vissza és amíg kómás addig meg dobáld kajával a tálból :D -
steweee #94 megy önmagában vagy kell alá telepíteni az előzőt ? -
#93 hogyan keht legyőzni a végén azt a hülye nőt? -
mmmaci #92 Köszi a segítséget! :))
Végre sikerült... -
#91 pedig próbáld meg mert arra kell menni igaz az 5-éves fiam előbb megcsinálta mint én.. :D -
mmmaci #90 Rúd az tényleg van...
Fel is tudok mászni kettőre, de azután nem tudom merre tudnék menni!
Igaz, van egy rúd a falon is, de azt akárhogy próbálom, sehogy sem tudom elkapni...
Azért köszi a segítséget... :)) -
#89 hát már rég játszottam vele....de azt hiszem van valami rúd a futószallagoknál amin fel kellene másznod!! -
mmmaci #88 Valaki tudna segíteni?!
Légyszíííí!!! -
birno #87 Akkor az előzménybeli kijelentés csak a csiszolatlan verzióra vonatkozott?
De akkor itt a fórumon miért csak tizen egynéhány nappal később jelentette be? -
sleve #86 még csak az a régebbi verzio van -
birno #85 Ja,a mailem lemaradt:
[email protected] -
birno #84 Elküldené nekem valaki a magyarosítást,mert a készítő honlapján érdekes mód nincs fent csak egy régebbi verzió máshol pedig nem láttam.Légyszi küldjétek el.
Előre is köszi! -
mmmaci #83 Sziasztok!
Volna egy kis problémám:
A macsekkal vagyok a laborban és sehogy sem tudok kijönni onnét...
Tudna valaki segíteni?!
Előre is köszi! -
CéZé #82 Már van pc-s verzió is :) -
#81 Nekem nem indul el, megnyomom a playt, megjelenik egy kép a windowsban, majd eltűnik, és nem csinál semmit.
Crack-kel kéne, mert az meg nincs a cd-jén, van ott egy exe a cd főkönyvtárban, ha arra cserélem ki akkor sem reagál semmit. Segítsen vki légyszi a cél előtt nem adhatom föl. -
#80 Hali mindenkinek! Tudna valaki segíteni a játékleírással, mert pici hatéves lányom előtt égek, mert annyit bénázok... Előre is köszi a mélem: [email protected] -
tux44 #79 Szerintem is.
Kösz -
#78 Sajna nem...egyébként jellemzően a konzolos verziók sokkalta ötletesebbek és tartalmasabbak mint a pc-s verzió( pl ez meg legutóbb a harry potter3 ). Nemértem ezeket a kiadókat hogy mi a f*sz-nak kell másfajtát csinálni. Csináljanak egyet de azt tökéletesre nem? -
tux44 #77 A pc-sben ugy nem lehet választani, hogy kivel akarsz lenni? -
tux44 #76 Kösz
-
#75 Ezek a konzolos változatból vannak!!! -
tux44 #74 Nektek vannak ilyen képek benne?
-
tux44 #73 Hali!
Elküldenéd nekem is a magyarositást?
[email protected]
Kösz!
Tux -
#72 És utána, mikor villámos labdát dobál? -
#71 [email protected] -
#70 Elküldenéd nekem is a magyarítást?
[email protected]
Köszi! -
angeld #69 A hídon nem tudok átmenni a szamárral, valami robbanó tökök vannak. 20-szor +próbáltam, nem megy. HELP PLEASE -
#68 Kislányoknak délutáni mario ugrálós :) -
#67 Hoppá mail címet persze hogy elfelejtettem :)
[email protected]
Davee
[url]http://WebStart.Tx.Hu