Shrek 2
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintetek nem idegsitö ha 1000-szer is le esek mertelbénázom az apukám nem láta de július-június 18-kor oda ûlt én nem tdtam le játszani ö meg elsõre lejátszotta.
a jó tündéres résznél ha átváltoztat búlybe a szinpad alá és letelik.szivesen
Sziasztok!
Nincs valakinek magyarosítása a játékhoz, ha van küldje el nekem legyen szíves a [email protected] címre.
Köszönöm elõre is.
Nincs valakinek magyarosítása a játékhoz, ha van küldje el nekem legyen szíves a [email protected] címre.
Köszönöm elõre is.
sziasztok!
Én sem tudok továbbjutni a jótündéresen! Addig eljutottam hogy az asztalrol dobálom a kaját, de utána békává egérré meg mindenféle jóvá változtatgat.. és nem tudok mit csinálni! Segitsetek!
Köszi
Én sem tudok továbbjutni a jótündéresen! Addig eljutottam hogy az asztalrol dobálom a kaját, de utána békává egérré meg mindenféle jóvá változtatgat.. és nem tudok mit csinálni! Segitsetek!
Köszi
nmmnm,,
hello valaki nem tud PC.Game.Shrek2.MoreCrack.ISO424MB passworld-õt mert nem találok sehol!!
netmacs
ott simán csak fuss elõre
ott simán csak fuss elõre
Kell velekinek játék:shrek 2,Asterix xxl,Tarzan,Egy bogár élete,Hihetetlen család,jégkorszak 2. És ez mind teljes verziós játék,igaz valamelyik 2 cd-s.
Msn-en küldök [email protected]
valaki meg tudja nekem adni a Shrek 1-et és a 3-at teljes verzióba msn-en!
Elõreis köszi!
Msn-en küldök [email protected]
valaki meg tudja nekem adni a Shrek 1-et és a 3-at teljes verzióba msn-en!
Elõreis köszi!
Sziasztok! A Shrek 2 játékban elakadtam a börtönös résznél, ahol a 3 nagy golyó himbálódzik, nem tudom, hogy lehet ott átvergõdni. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Törölt felhasználó
Hahó valaki!!!!!!!!!!!! <#nemtudom>#nemtudom>
Törölt felhasználó
Sziasztok! A Shrek 2-ben elakadtam a városban, pedig mindent megcsináltam. De mégsem tudom hogyan kell tovább menni.
Elõre is köszi!
Elõre is köszi!
sziasztok tud nekem segíteni valaki? a srek 2 team actionhoz létezik magyarosítás? mit kell csinálni azzal a shrekfejes ládával?
Végtelen hálás lennék, ha kapnék vkitõl egy magyarítást. [email protected]
Szia!
Felugrasz Mézivel, és a céltáblához dobod a nyalókát. Már nyílik is a kapu.
Felugrasz Mézivel, és a céltáblához dobod a nyalókát. Már nyílik is a kapu.
Az e-mail címem [email protected]
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani nekem hogy az elsõ páján hogyan kell a tündérek után a kaput kinyitni ahol a víbe van az a céltábla?
És ha valakinek van magyarítása, légyszives küdje át.
Elõre is köszönöm
Megtudná valaki mondani nekem hogy az elsõ páján hogyan kell a tündérek után a kaput kinyitni ahol a víbe van az a céltábla?
És ha valakinek van magyarítása, légyszives küdje át.
Elõre is köszönöm
sziasztok! Valaki tud nekem magyarosítást küldeni az e-mail címemre?
Elõre is köszi!
[email protected]
Elõre is köszi!
[email protected]
Ehh, felraktam ezt a hülyeséget 😄 Elszórakozok vele... Igaz hogy a magyarítás alig fordít le valamit, de azért jó... ezt a hülye macskát hogy kell kiiktatni? 😊
hello!
Valaki eltudná küldeni nekem a magyarítását az e-mailomra?
[email protected]
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
És BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!
Valaki eltudná küldeni nekem a magyarítását az e-mailomra?
[email protected]
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
És BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!
Sziasztok!
Ehez hasonlo jatekot keresek amiben ugyanigy kell ugrabugralni, csapkodni meg hasonlok!😊 Felesegem mar 6x vegignyomta a shrek-et es mar egy kicsit unja! Szoval, ha tud valaki valami hasonlot, akkor legyszi szoljon nekem!😊
Ehez hasonlo jatekot keresek amiben ugyanigy kell ugrabugralni, csapkodni meg hasonlok!😊 Felesegem mar 6x vegignyomta a shrek-et es mar egy kicsit unja! Szoval, ha tud valaki valami hasonlot, akkor legyszi szoljon nekem!😊
Skacok, hogy lehet tovább menni amikor Fiona énekel egy fa mellett a madaraknak? Meg egyáltalán mit kell ott csinálni? Azt tudom, hogy azt a billentyüt kell leütni ami épp megjelenik a fészek fölött, de egy idõ után mindig köhécsel és vége.
nemtom:S
ja, már nem kell fordító, csak gondoltam szólok😛
ja, már nem kell fordító, csak gondoltam szólok😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Sziasztok! Valaki tudja véletlenül, hogy Mézi-t ki szinkronolta? Elõre is köszike!
Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.
FIGYELEM! A Shrek2 magyarításához keresek fordítókat! Akit érdekel, az jelentkezzen!
e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hol lehet megtalálni neteen ezt a játékon?
http://gamehunter.hu/
jó jatek lehet, megvan, nincs alkalmam a jatekra, szar a gépem alaplapja, faterérõl írok, ide jelszó: Játék TILOS!!!
Valaki tudja hogy kell megölni a boszit az utolsó pályába.
gyertek a mouseÉs ott a fórumban regisztráljatok és ott beszélgessünk meg mondjátok meg amit mondtam köszi
gyertek a mouseÉs ott a fórumban regisztráljatok és ott beszélgessünk meg mondjátok meg amit mondtam köszi
mouse 001
Amikor a macska a földön van ütni kell egyet. De minél kevesebb a z élete annál nehezebb a földön megütni.
mouse 001
Sziasztok! Valaki eltuná küldeni a magyarosítást nekem?
[email protected]
És valaki tudja,mit kell csinálni a macskával,amikor
bekerít körbe a faoszlopokkal? Köszi
[email protected]
És valaki tudja,mit kell csinálni a macskával,amikor
bekerít körbe a faoszlopokkal? Köszi
Császtok!
Ott tartok a shrekben hogy szamárral(amikor már ló)ki kell jtni a börtönbõl.Amikor elmentette vagy betöltöm akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 255MB RAM
Video: RADEON 9250 (6476)
General protection fault!
History: ProcessNode <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
és kilép a játékból, úgyhogy nem tudok játszani vele.Tudtok segíteni?Köszi!
Ott tartok a shrekben hogy szamárral(amikor már ló)ki kell jtni a börtönbõl.Amikor elmentette vagy betöltöm akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 255MB RAM
Video: RADEON 9250 (6476)
General protection fault!
History: ProcessNode <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
és kilép a játékból, úgyhogy nem tudok játszani vele.Tudtok segíteni?Köszi!
Sziasztok a konzolos változattal játszik valaki,mert elakadtam vele a városba és nem tudom mit kell csinálni pedig az összes feladatotmegcsináltam😞<#help>#help> ha tudja valaki légyszi segítsen!!
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Hello!
A Shrek 2 Team Action-hoz keresek magyarítást. Tudtok segíteni?
A magyaritasok.hu-n lévõ nem mûködik.
A Shrek 2 Team Action-hoz keresek magyarítást. Tudtok segíteni?
A magyaritasok.hu-n lévõ nem mûködik.
Senki nem tudja? <#rinya>#rinya>
Sziasztok!
Hogyan lehet felvenni kaját a tálból?
Hogyan lehet felvenni kaját a tálból?
Ezer köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
visszakell menni baloldalra ahol a király áll és amikor kérdez exit levelre kattints,utánna automatikusan tovább enged.
de csak akkor tudsz továbbmenni,ha minden feladatot megcsináltál!
de csak akkor tudsz továbbmenni,ha minden feladatot megcsináltál!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
SOS!!!
Hogylehet kijönni a városból - a sorompó mögött ragadtam!!!!!
Hogylehet kijönni a városból - a sorompó mögött ragadtam!!!!!
nekem meg azt csinálja (már amennyiben ez a topik a shrek 2 team action-ról szól), hogy 5-10 perc játék után iszonyúan elkezd szakkadni, a hang meg akadozik, de valami szörnyûen.
ati 9600 xt-m van és abit is7 integrált hangkártya. ez utóbbira gyanakszom.
ati 9600 xt-m van és abit is7 integrált hangkártya. ez utóbbira gyanakszom.
Srácok miért nem indúl a játék a "hardwere accelaration settingjeim túl alacsonyak neki tegyem maximumra......ezt nem értem ,mert minden símán megy a gépen(2.4 amd 512/333-as ddr gforce4 ti 4200)szal passz fogalmam sincs mitkéne felhúzni.valaki tud segíteni??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
hüüü ezt passzolom agyerek meg már alszik 😞 de esetleg nem azzal amivel kardozna??
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Oldal 1 / 3Következő →