Shrek 2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek nem idegsitö ha 1000-szer is le esek mertelbénázom az apukám nem láta de július-június 18-kor oda ûlt én nem tdtam le játszani ö meg elsõre lejátszotta.
a jó tündéres résznél ha átváltoztat búlybe a szinpad alá és letelik.szivesen
Sziasztok!
Nincs valakinek magyarosítása a játékhoz, ha van küldje el nekem legyen szíves a [email protected] címre.

Köszönöm elõre is.
sziasztok!
Én sem tudok továbbjutni a jótündéresen! Addig eljutottam hogy az asztalrol dobálom a kaját, de utána békává egérré meg mindenféle jóvá változtatgat.. és nem tudok mit csinálni! Segitsetek!
Köszi
nmmnm,,
hello valaki nem tud PC.Game.Shrek2.MoreCrack.ISO424MB passworld-õt mert nem találok sehol!!

netmacs

ott simán csak fuss elõre
Kell velekinek játék:shrek 2,Asterix xxl,Tarzan,Egy bogár élete,Hihetetlen család,jégkorszak 2. És ez mind teljes verziós játék,igaz valamelyik 2 cd-s.

Msn-en küldök [email protected]

valaki meg tudja nekem adni a Shrek 1-et és a 3-at teljes verzióba msn-en!

Elõreis köszi!
Sziasztok! A Shrek 2 játékban elakadtam a börtönös résznél, ahol a 3 nagy golyó himbálódzik, nem tudom, hogy lehet ott átvergõdni. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.

Törölt felhasználó
Hahó valaki!!!!!!!!!!!! <#nemtudom>
Törölt felhasználó
Sziasztok! A Shrek 2-ben elakadtam a városban, pedig mindent megcsináltam. De mégsem tudom hogyan kell tovább menni.
Elõre is köszi!
sziasztok tud nekem segíteni valaki? a srek 2 team actionhoz létezik magyarosítás? mit kell csinálni azzal a shrekfejes ládával?
Végtelen hálás lennék, ha kapnék vkitõl egy magyarítást. [email protected]
Szia!
Felugrasz Mézivel, és a céltáblához dobod a nyalókát. Már nyílik is a kapu.
Az e-mail címem [email protected]
Sziasztok!

Megtudná valaki mondani nekem hogy az elsõ páján hogyan kell a tündérek után a kaput kinyitni ahol a víbe van az a céltábla?
És ha valakinek van magyarítása, légyszives küdje át.

Elõre is köszönöm
sziasztok! Valaki tud nekem magyarosítást küldeni az e-mail címemre?
Elõre is köszi!
[email protected]
createev
mikor a rönkökröl leugrik akkor kell földet rengetni a faroddal

Ehh, felraktam ezt a hülyeséget 😄 Elszórakozok vele... Igaz hogy a magyarítás alig fordít le valamit, de azért jó... ezt a hülye macskát hogy kell kiiktatni? 😊

hello!
Valaki eltudná küldeni nekem a magyarítását az e-mailomra?
[email protected]
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
És BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!
JimKirk
Valaki tudna segiteni?😄
JimKirk
Sziasztok!

Ehez hasonlo jatekot keresek amiben ugyanigy kell ugrabugralni, csapkodni meg hasonlok!😊 Felesegem mar 6x vegignyomta a shrek-et es mar egy kicsit unja! Szoval, ha tud valaki valami hasonlot, akkor legyszi szoljon nekem!😊
Skacok, hogy lehet tovább menni amikor Fiona énekel egy fa mellett a madaraknak? Meg egyáltalán mit kell ott csinálni? Azt tudom, hogy azt a billentyüt kell leütni ami épp megjelenik a fészek fölött, de egy idõ után mindig köhécsel és vége.
zeli
nemtom:S
ja, már nem kell fordító, csak gondoltam szólok😛

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok! Valaki tudja véletlenül, hogy Mézi-t ki szinkronolta? Elõre is köszike!

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

zeli
FIGYELEM! A Shrek2 magyarításához keresek fordítókat! Akit érdekel, az jelentkezzen!
e-mail: [email protected]

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

flame ghost
meg lehet rendelni de ingyen nem játszhatsz vele!www.GalaxisNet.hu-n

Hol lehet megtalálni neteen ezt a játékon?
http://gamehunter.hu/
jó jatek lehet, megvan, nincs alkalmam a jatekra, szar a gépem alaplapja, faterérõl írok, ide jelszó: Játék TILOS!!!
mouse0001
Valaki tudja hogy kell megölni a boszit az utolsó pályába.
gyertek a mouseÉs ott a fórumban regisztráljatok és ott beszélgessünk meg mondjátok meg amit mondtam köszi

mouse 001

mouse0001
Amikor a macska a földön van ütni kell egyet. De minél kevesebb a z élete annál nehezebb a földön megütni.

mouse 001

Sziasztok! Valaki eltuná küldeni a magyarosítást nekem?
[email protected]
És valaki tudja,mit kell csinálni a macskával,amikor
bekerít körbe a faoszlopokkal? Köszi
flame ghost
h

Prince of Máté
Császtok!

Ott tartok a shrekben hogy szamárral(amikor már ló)ki kell jtni a börtönbõl.Amikor elmentette vagy betöltöm akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:
No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 255MB RAM
Video: RADEON 9250 (6476)

General protection fault!

History: ProcessNode <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
és kilép a játékból, úgyhogy nem tudok játszani vele.Tudtok segíteni?Köszi!

Adri
Sziasztok a konzolos változattal játszik valaki,mert elakadtam vele a városba és nem tudom mit kell csinálni pedig az összes feladatotmegcsináltam😞<#help> ha tudja valaki légyszi segítsen!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Hello!

A Shrek 2 Team Action-hoz keresek magyarítást. Tudtok segíteni?
A magyaritasok.hu-n lévõ nem mûködik.
Senki nem tudja? <#rinya>

Sziasztok!
Hogyan lehet felvenni kaját a tálból?

Ezer köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
visszakell menni baloldalra ahol a király áll és amikor kérdez exit levelre kattints,utánna automatikusan tovább enged.
de csak akkor tudsz továbbmenni,ha minden feladatot megcsináltál!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

SOS!!!

Hogylehet kijönni a városból - a sorompó mögött ragadtam!!!!!
nekem meg azt csinálja (már amennyiben ez a topik a shrek 2 team action-ról szól), hogy 5-10 perc játék után iszonyúan elkezd szakkadni, a hang meg akadozik, de valami szörnyûen.
ati 9600 xt-m van és abit is7 integrált hangkártya. ez utóbbira gyanakszom.
james-hun
nekem is ugyan ez a problemam pedig ati 9700 -esem van

szoval mennek a dx9 -es jatekok
[HUN]Crassus
....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Srácok miért nem indúl a játék a "hardwere accelaration settingjeim túl alacsonyak neki tegyem maximumra......ezt nem értem ,mert minden símán megy a gépen(2.4 amd 512/333-as ddr gforce4 ti 4200)szal passz fogalmam sincs mitkéne felhúzni.valaki tud segíteni??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Adri
hüüü ezt passzolom agyerek meg már alszik 😞 de esetleg nem azzal amivel kardozna??

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

DJ RX7
nem nekem kell hanem a kis tesomnak 6 éves igaz jobban jáccik nálam a shreeken 2😄

:3

DJ RX7
DE HOGY LEHET FELVENNI A KAJÁT?

DJ RX7
thx

Oldal 1 / 3Következő →