146
Shrek 2
  • ks58
    szerintetek nem idegsitö ha 1000-szer is le esek mertelbénázom az apukám nem láta de július-június 18-kor oda űlt én nem tdtam le játszani ö meg elsőre lejátszotta.
  • ks58
    a jó tündéres résznél ha átváltoztat búlybe a szinpad alá és letelik.szivesen
  • Fricy78
    Sziasztok!
    Nincs valakinek magyarosítása a játékhoz, ha van küldje el nekem legyen szíves a [email protected] címre.

Köszönöm előre is.
  • Ancsika87
    sziasztok!
    Én sem tudok továbbjutni a jótündéresen! Addig eljutottam hogy az asztalrol dobálom a kaját, de utána békává egérré meg mindenféle jóvá változtatgat.. és nem tudok mit csinálni! Segitsetek!
    Köszi
  • nikolasz2000
    nmmnm,,
  • dark night
    hello valaki nem tud PC.Game.Shrek2.MoreCrack.ISO424MB passworld-őt mert nem találok sehol!!
  • veres96
    netmacs

ott simán csak fuss előre
  • veres96
    Kell velekinek játék:shrek 2,Asterix xxl,Tarzan,Egy bogár élete,Hihetetlen család,jégkorszak 2. És ez mind teljes verziós játék,igaz valamelyik 2 cd-s.

Msn-en küldök [email protected]

valaki meg tudja nekem adni a Shrek 1-et és a 3-at teljes verzióba msn-en!

Előreis köszi!
  • Netmacs
    Sziasztok! A Shrek 2 játékban elakadtam a börtönös résznél, ahol a 3 nagy golyó himbálódzik, nem tudom, hogy lehet ott átvergődni. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
    Hahó valaki!!!!!!!!!!!!
    Sziasztok! A Shrek 2-ben elakadtam a városban, pedig mindent megcsináltam. De mégsem tudom hogyan kell tovább menni.
    Előre is köszi!
  • tamattkin
    sziasztok tud nekem segíteni valaki? a srek 2 team actionhoz létezik magyarosítás? mit kell csinálni azzal a shrekfejes ládával?
  • cedani
    Végtelen hálás lennék, ha kapnék vkitől egy magyarítást. [email protected]
  • virag05
    Szia!
    Felugrasz Mézivel, és a céltáblához dobod a nyalókát. Már nyílik is a kapu.
  • Porshe911
    Az e-mail címem [email protected]
  • Porshe911
    Sziasztok!

Megtudná valaki mondani nekem hogy az első páján hogyan kell a tündérek után a kaput kinyitni ahol a víbe van az a céltábla?
    És ha valakinek van magyarítása, légyszives küdje át.

Előre is köszönöm
  • kutyó
    sziasztok! Valaki tud nekem magyarosítást küldeni az e-mail címemre?
    Előre is köszi!
    [email protected]
  • createev
    mikor a rönkökröl leugrik akkor kell földet rengetni a faroddal
  • Bankrupt #128
    Ehh, felraktam ezt a hülyeséget :D Elszórakozok vele... Igaz hogy a magyarítás alig fordít le valamit, de azért jó... ezt a hülye macskát hogy kell kiiktatni? :)
  • montendani
    hello!
    Valaki eltudná küldeni nekem a magyarítását az e-mailomra?
    [email protected]
    Előre is nagyon szépen köszönöm!
    És BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek!
  • JimKirk
    Valaki tudna segiteni?:D
  • JimKirk
    Sziasztok!

Ehez hasonlo jatekot keresek amiben ugyanigy kell ugrabugralni, csapkodni meg hasonlok!:) Felesegem mar 6x vegignyomta a shrek-et es mar egy kicsit unja! Szoval, ha tud valaki valami hasonlot, akkor legyszi szoljon nekem!:)
  • bekecs
    Skacok, hogy lehet tovább menni amikor Fiona énekel egy fa mellett a madaraknak? Meg egyáltalán mit kell ott csinálni? Azt tudom, hogy azt a billentyüt kell leütni ami épp megjelenik a fészek fölött, de egy idő után mindig köhécsel és vége.
  • zeli
    nemtom:S
    ja, már nem kell fordító, csak gondoltam szólok:P
  • Dannyael
    Sziasztok! Valaki tudja véletlenül, hogy Mézi-t ki szinkronolta? Előre is köszike!
  • zeli
    FIGYELEM! A Shrek2 magyarításához keresek fordítókat! Akit érdekel, az jelentkezzen!
    e-mail: [email protected]
  • flame ghost
    meg lehet rendelni de ingyen nem játszhatsz vele!www.GalaxisNet.hu-n
  • Doriguru
    Hol lehet megtalálni neteen ezt a játékon?
  • Chapsy
    http://gamehunter.hu/
  • Chapsy
    jó jatek lehet, megvan, nincs alkalmam a jatekra, szar a gépem alaplapja, fateréről írok, ide jelszó: Játék TILOS!!!
  • mouse0001
    Valaki tudja hogy kell megölni a boszit az utolsó pályába.
    gyertek a mouseÉs ott a fórumban regisztráljatok és ott beszélgessünk meg mondjátok meg amit mondtam köszi
  • mouse0001
    Amikor a macska a földön van ütni kell egyet. De minél kevesebb a z élete annál nehezebb a földön megütni.
  • vfts1
    Sziasztok! Valaki eltuná küldeni a magyarosítást nekem?
    [email protected]
    És valaki tudja,mit kell csinálni a macskával,amikor
    bekerít körbe a faoszlopokkal? Köszi
  • flame ghost
    h
  • Prince of Máté
    Császtok!

Ott tartok a shrekben hogy szamárral(amikor már ló)ki kell jtni a börtönből.Amikor elmentette vagy betöltöm akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:
    No Label

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 255MB RAM
    Video: RADEON 9250 (6476)

General protection fault!

History: ProcessNode <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
    és kilép a játékból, úgyhogy nem tudok játszani vele.Tudtok segíteni?Köszi!

• Adri
    Sziasztok a konzolos változattal játszik valaki,mert elakadtam vele a városba és nem tudom mit kell csinálni pedig az összes feladatotmegcsináltam:( ha tudja valaki légyszi segítsen!!
  • ArNick
    Hello!

A Shrek 2 Team Action-hoz keresek magyarítást. Tudtok segíteni?
    A magyaritasok.hu-n lévő nem működik.
  • BuCs
    Senki nem tudja?
  • BuCs
    Sziasztok!
    Hogyan lehet felvenni kaját a tálból?
  • borjul
    Ezer köszi!!!!!!!!!!!!!!!!