146
Shrek 2
-
ks58 #146 szerintetek nem idegsitö ha 1000-szer is le esek mertelbénázom az apukám nem láta de július-június 18-kor oda űlt én nem tdtam le játszani ö meg elsőre lejátszotta. -
ks58 #145 a jó tündéres résznél ha átváltoztat búlybe a szinpad alá és letelik.szivesen -
Fricy78 #144 Sziasztok!
Nincs valakinek magyarosítása a játékhoz, ha van küldje el nekem legyen szíves a [email protected] címre.
Köszönöm előre is. -
Ancsika87 #143 sziasztok!
Én sem tudok továbbjutni a jótündéresen! Addig eljutottam hogy az asztalrol dobálom a kaját, de utána békává egérré meg mindenféle jóvá változtatgat.. és nem tudok mit csinálni! Segitsetek!
Köszi -
nikolasz2000 #142 nmmnm,, -
dark night #141 hello valaki nem tud PC.Game.Shrek2.MoreCrack.ISO424MB passworld-őt mert nem találok sehol!! -
veres96 #140 netmacs
ott simán csak fuss előre -
veres96 #139 Kell velekinek játék:shrek 2,Asterix xxl,Tarzan,Egy bogár élete,Hihetetlen család,jégkorszak 2. És ez mind teljes verziós játék,igaz valamelyik 2 cd-s.
Msn-en küldök [email protected]
valaki meg tudja nekem adni a Shrek 1-et és a 3-at teljes verzióba msn-en!
Előreis köszi!
-
Netmacs #138 Sziasztok! A Shrek 2 játékban elakadtam a börtönös résznél, ahol a 3 nagy golyó himbálódzik, nem tudom, hogy lehet ott átvergődni. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
#137 Hahó valaki!!!!!!!!!!!! -
#136 Sziasztok! A Shrek 2-ben elakadtam a városban, pedig mindent megcsináltam. De mégsem tudom hogyan kell tovább menni.
Előre is köszi! -
tamattkin #135 sziasztok tud nekem segíteni valaki? a srek 2 team actionhoz létezik magyarosítás? mit kell csinálni azzal a shrekfejes ládával? -
cedani #134 Végtelen hálás lennék, ha kapnék vkitől egy magyarítást. [email protected] -
virag05 #133 Szia!
Felugrasz Mézivel, és a céltáblához dobod a nyalókát. Már nyílik is a kapu. -
Porshe911 #132 Az e-mail címem [email protected] -
Porshe911 #131 Sziasztok!
Megtudná valaki mondani nekem hogy az első páján hogyan kell a tündérek után a kaput kinyitni ahol a víbe van az a céltábla?
És ha valakinek van magyarítása, légyszives küdje át.
Előre is köszönöm -
kutyó #130 sziasztok! Valaki tud nekem magyarosítást küldeni az e-mail címemre?
Előre is köszi!
[email protected] -
#129 mikor a rönkökröl leugrik akkor kell földet rengetni a faroddal -
Bankrupt #128 Ehh, felraktam ezt a hülyeséget :D Elszórakozok vele... Igaz hogy a magyarítás alig fordít le valamit, de azért jó... ezt a hülye macskát hogy kell kiiktatni? :) -
montendani #127 hello!
Valaki eltudná küldeni nekem a magyarítását az e-mailomra?
[email protected]
Előre is nagyon szépen köszönöm!
És BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek! -
#126 Valaki tudna segiteni?:D -
#125 Sziasztok!
Ehez hasonlo jatekot keresek amiben ugyanigy kell ugrabugralni, csapkodni meg hasonlok!:) Felesegem mar 6x vegignyomta a shrek-et es mar egy kicsit unja! Szoval, ha tud valaki valami hasonlot, akkor legyszi szoljon nekem!:) -
bekecs #124 Skacok, hogy lehet tovább menni amikor Fiona énekel egy fa mellett a madaraknak? Meg egyáltalán mit kell ott csinálni? Azt tudom, hogy azt a billentyüt kell leütni ami épp megjelenik a fészek fölött, de egy idő után mindig köhécsel és vége. -
#123 nemtom:S
ja, már nem kell fordító, csak gondoltam szólok:P -
Dannyael #122 Sziasztok! Valaki tudja véletlenül, hogy Mézi-t ki szinkronolta? Előre is köszike! -
#121 FIGYELEM! A Shrek2 magyarításához keresek fordítókat! Akit érdekel, az jelentkezzen!
e-mail: [email protected] -
#120 meg lehet rendelni de ingyen nem játszhatsz vele!www.GalaxisNet.hu-n -
Doriguru #119 Hol lehet megtalálni neteen ezt a játékon? -
Chapsy #118 http://gamehunter.hu/
-
Chapsy #117 jó jatek lehet, megvan, nincs alkalmam a jatekra, szar a gépem alaplapja, fateréről írok, ide jelszó: Játék TILOS!!! -
#116 Valaki tudja hogy kell megölni a boszit az utolsó pályába.
gyertek a mouseÉs ott a fórumban regisztráljatok és ott beszélgessünk meg mondjátok meg amit mondtam köszi -
#115 Amikor a macska a földön van ütni kell egyet. De minél kevesebb a z élete annál nehezebb a földön megütni.
-
vfts1 #114 Sziasztok! Valaki eltuná küldeni a magyarosítást nekem?
[email protected]
És valaki tudja,mit kell csinálni a macskával,amikor
bekerít körbe a faoszlopokkal? Köszi -
#113 h -
#112 Császtok!
Ott tartok a shrekben hogy szamárral(amikor már ló)ki kell jtni a börtönből.Amikor elmentette vagy betöltöm akkor ez a hibaüzenet jelenik meg:
No Label
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 255MB RAM
Video: RADEON 9250 (6476)
General protection fault!
History: ProcessNode <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
és kilép a játékból, úgyhogy nem tudok játszani vele.Tudtok segíteni?Köszi!
-
#111 Sziasztok a konzolos változattal játszik valaki,mert elakadtam vele a városba és nem tudom mit kell csinálni pedig az összes feladatotmegcsináltam:( ha tudja valaki légyszi segítsen!! -
ArNick #110 Hello!
A Shrek 2 Team Action-hoz keresek magyarítást. Tudtok segíteni?
A magyaritasok.hu-n lévő nem működik. -
BuCs #109 Senki nem tudja? -
BuCs #108 Sziasztok!
Hogyan lehet felvenni kaját a tálból? -
borjul #107 Ezer köszi!!!!!!!!!!!!!!!!