146
Shrek 2
-
#66 Hy
nekem is elküldené valaki a magyarosítást?
előre is köcce
Davee -
Vlala #65 Láttam a filmet, nagy királyság!
A játék milyen színvonalú? -
Monyika #64 Ja...az e-mail cím kimaradt: [email protected]
Köszi mégegyszer. -
Monyika #63 Sziasztok.
Van egy kis problémám (vagy csak lehet, hogy én vagyok a béna), amikor a Szamárból Ló lesz és egy emeletet fel megy egy lifttel utána mit kell csinálni? (sehova nem tudok elugrani)
Valamint elküldené nekem valaki a magyarosítást?
Előre is köszi. -
Prince007 #62 A kardoddal verd vissza amit dobál utána az asztalon lévő kajával dobáld meg. -
picc #61 Tök ciki, nekem nem műxik a game :(
Azt írta nekem hogy nézzem meg a readme-ben hogy megfelel-e a gépem a követelményeknek ... hát megfelel, de működni akkor sem működik. Segít valaki? -
zoo32 #60 Hi!Bacsa és Szabyka köszi!Csá! -
Seat #59 Sziasztok!
Látom Ti nagyon vágjátok ezt a játékot segítsetek pls:
van vmi öreglány 1 színpadféleségen dobál golyókat...
Itt mit kell vele csinálni???
Előre is köszi mindenkinek! -
Szabyka #58 Ugord at a novenyt(dupla eger katt) es a golyo elott szaladj at! -
Bacsa #57 zoo32!
Ugord át, nekem fa szélén vagy fa szélének irányítottam tán(?), asszem úgy sikerült. -
Bacsa #56 Sikerült! Újrakezdtem a pályát, kicsit máshogy alakult az a rész most.
Korábban: odaértem farönkökhöz, macsek elterült (nem csináltam semmit), majd karók felemelkedtek és macsek a karón belül volt velem meg szamárral együtt.
Újrakezdésnél: ahogy kell futkározott körbe (én földbecsapok:) meg beugrált hozzám.
Vmi bug lehet vagy nemtom. Lényeg, h sikerült!
Köszi mindenkinek a segítséget! -
zoo32 #55 Hi!Egy kötélen himbálódzik egy golyó,előttem meg szuúrós a növényzet,és most mit csináljak?Hi! -
Szabyka #54 Mozogj a korben es amikor elkezd a macska az egyik ronkrol a masikra futni(nem amikor feled ugrik) akkor csapj a foldre Shrek-el es a macska kiesik a csizmajabol, ezt csinald meg parszor es mehet a kovetkezo fejezet :) -
Bacsa #53 nem futkározik semerre -
Bacsa #52 De ez egy rönkön áll és bámul előre :) -
Bandy11 #51 amikor az egyik rönkröl a másikra fut akkor csapj a földbe és kiterül addig csináld ezrt amig el nem fogy az élete -
Bacsa #50 Macska áll egy rönkön, földbe csapok párszor, macsek elnyúlik, majd egy karók által határolt kis körbe vagyok a macskával meg a szamárral. Hogy tudok kijönni belőle? -
#49 shrek 2 the game a film alapján készült játék,
a shrek 2 activity center egy baromság, memória játék szerű, pénzt lehet vele gyüjteni. Uncsi -
#48 izé... a [email protected] plíííz! -
#47 Nekem is küldjétek már el légyszi! Many 10X! :) -
Rusy #46 valaki nem tudja hogy a shrek 2 activity center, meg a shrek 2 the game között mi a különbség? -
Bad Boys #45 Attól rosszabb sokkal. -
#44 Valaki pls nekem is küldjön egy magyarítást...
Thnx
[email protected] -
#43 Én nekem is kellne. -
#42 Szia eltudnád nekem is küldeni?A magyarításokrol nem lehet letőlteni! -
G_ArchAngel #41 megoldva...
happy end:) -
G_ArchAngel #40 Srácok, kellene egy kis help...
nem tudom a nagyit lenyomni...
3× dobált az asztalról gyümölcsöket Shrek, azóta csak visszaüti a lövedéket utána, kaszabol...
Elfogyhat a kaja? -
#39 Asszem ma már rajta lessz a Magyarosítás.hu!
Berci én is berci vagyok:-))) Neked elküldtem:-)) -
#38 Szia! Nekem is el tudod küldeni?
Berczy -
#37 Nekem kell!!! -
#36 A forditást elkészítettem, ha kell valakinek írjon! -
#35 Innen -
#34 honnan szeditek le? mert nekem a hdc nem jön be.... -
#33 Amikor a macska az egyik rönkről a másikra szalad, shrek-nek a földre kell csapnia, és a macsek kiesik a csizmájából, és ezáltal fogy ez élete. -
#32 kössz! -
#31 A karddal vissza kell ütni amiket dobál. Amikor eltalálod oda kell szaladni az asztalhoz és nyomogatni az entert, ennek a hatása, hogy megdobálod kajával, és így fogy az élete. -
#30 hogy lehet megsebezni csizmás kandurt? beugrik a körbe és? ugrani kell? ütni csak a füldre lehet, de a macsak meg egyből elugrik..megoldás? -
#29 Na hogy? -
#28 He he legyöztem a banyát ha valakinek kell a megoldás az írjon. -
#27 Hi all hogyan kell kinyírni azt a boszorkát????