10262
-
#6382 persze,mondjad... -
nomo #6381 sziasztok tud valaki segíteni nekem a pop 2-be elakadtam benne
-
#6380 császtok!nekikezdtem másodszorra és már ott járok hogy kinyitottam a fő ajtót szal voltam a toronyba meg a kertbe.most kell megölnöm kaileena-t.és ha kell valakinek segítség aki most jáccik vele először szivesen segítek mivel most megtudom nézni hogy hol akadt el... -
#6379 kép fölé? -
pako00 #6378 Kösz BROAFKA ha te most nemirod a kép fölé 1 évig bénáztam volna. -
#6377 akinek a fejébe kell szúrni a kardot?
ezt most úgy mondod mintha az előtt nem is találkoztál volna ilyen nagy óriással (aka Brute) -
pako00 #6376 Nekem kettő kivan nyitva most 1 templomba vagyok ahol fogaskerekek között kell ugrálni.Tudod előtte lekell győzni azt az oriást aminek a fejébe kell szurni a kardot. -
#6375 hányadik zár nyilt ki? 2 van! + 1 élettöltő amit javaslok hogy vegyél fel! szükséged lehet rá. -
#6374 bemenni az ajtón?
nem tom miről beszélsz basszus, mutass képet, vagy nem tom, adj pontosabb leírást... -
pako00 #6373 namaz azon már tulvagyok utána ami van mikor kinyilt a zár a homokóránál ott mitkell csinálni. -
#6372 visszamész a nagyterembe, ahol felmásztál az erkélyre és ott bedugod a kardot abba a kis teknősbéka alakú vacakba... kijön egy forgató... azt onnan már fogod tudni (remélhetőleg) -
pako00 #6371 császtok elakattam amikor az idő császárnője átad 1 kardot van 1 pici bemutató a homokóráról mitkell csinálni. -
pako00 #6370 én a kertben vagyok de nemtom mitkell csinálná de akkor vagyok elakadva mikor levan romolva az egész és szakadékok vannak könyörgök segitsetek.
-
pako00 #6369 külgyetek mentéseket a persia2@citromail-re ez az imélcimem.
-
pako00 #6368 a c-vel
-
pako00 #6367 csákány leszettem a Dahaka Team-ról mentéseket irta hogy mejik mappába kell belerakni beleraktam de nemvolt ott a játék menüjében a load savé-benkönyörgök segitsetek. -
#6366 szia! bemész a fejlécen (az a kék itt az üzenetírás felett) a fórumba. ott van a bal felső sariokban egy olyan, hogy saját galéria. arra katt. Ott lesz egy olyan, hogy képfeltöltés arra katt. Csinálsz egy albumot és oda már felmenthetsz képet ;) -
berika42 #6365 Sziasztok!
Segítsetek!
Hogy kell képet feltenni?
Most láttam először Dahakát, de a végigjátszásban az van írva "Másszunk fel a nagy kőre. az oszlp és a fal segítségével jussunk fel, az oszlp első kapaszkodójáig." Az hol van?
Köszi: Erika
-
berika42 #6364 [IMG]http://program files/ubisoft/prince of persia warrior within/screenshot00000[/IMG] -
#6363 ezekwet mind tudtuk vagy már írtuk.... de azért köszi :D
-
Kurt Wagner #6362 pako00
fegyvert a C bill.-el tudsz fel venni -
Kurt Wagner #6361 pako00
Végigjátszást találsz a www.dahakateam.uw.hu oldalon -
Dzsiti999 #6360 Inkább (nemtom fejből): C:\Documents And Settings\...
POPWWPROFILES a mappa neve, és REJTETT. Keresd meg keresővel (pipáld be a rejtettek közötti keresést) -
#6359 akkor ---> F:\programfiles\ubisoft\Warrior Within\PoPWWprofilesben van a mentés és a profilod elmentve 1 file a Profilod nevét keresd és az a mentés!!!!!remélem érthető.....
-
#6358 c -
pako00 #6357 hogykell fölvenni a fegyvert -
pako00 #6356 kitud a prince of persia2 höz végigjátszást és magyaritást
-
#6355 mindenképpen a C:-re teszi mentéseket. -
#6354 én nem értettem rá, csak féltem hogy csirke megint félreérti, mert ha jobban elolvasod a hsz-edet akkor félreérthető egy kicsit... -
gondorge #6353 És ez akkor is ez, ha nem a "C"-re tettem, mert én az "F"-re raktam -> onnan kiszedtem az általad leírtat, de nem volt jó, mert tök ugyanaaz a file volt, mint a friss telepítésnél.
Létezik, hogy a progi mindenképpen a "C"-re men, még akkor is, ha nem az a játék főkönyvtárának helye? -
#6352 NA jóvan nem mafamra értettem
most győztem le elöször azt a jetit vagy gólem vagy mi a faszom az -
#6351 Jaj ezt csalk te értetted rá :D -
#6350 Csirke 013 az előző hozzászólást (by koosadam) nehogy magadra vedd :D
a játékban rontotta el a dolgokat a Herceg... -
#6349 Miután küzdöttél egy bizonyos Empress of the Time-mal (igyekeztem nem lelőni a poént) de rájöttél hogy mindent elrontottál ezért megkapod a...hogy is mondták?...jah igen!...Az Újrakezdés Lehetőségét. -
#6348 idővel... -
#6347 na MOST A KÉRDÉS ÚJRA: MIKOR LESZ A HERCEG OLYAN JÖVŐ MUTÁNS -
#6346 azaz maga a profilod a mentésed
-
#6345 c:\programfiles\ubisoft\Warrior Within\PoPWWprofilesben van a mentés és a profilod elmentve 1 file
-
#6344 no problem... -
#6343 Ja Jóvan most má leesett asztat hittem engem bvasztok
most akkor nincs harag remélem nincs