10262
-
joci1414 #6422 Akkor van vkinek egy nagyon részletes végigjátszása??
-
joci1414 #6421 sürgős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
joci1414 #6420 senki se tudja????????????? -
joci1414 #6419 amikor megszereztem a skorpió kardot akkor hova kell mennem?Ott vagyok egy nagy teremben és egy ajtón kijött 4harcos.Legyőztem őket de nem tudok tovább jutni.Mit tegyek?
-
#6418 ÖHM AZ NEM LEFT KLIKK -
pako00 #6417 csákány mitjelent az hogy lift click????????????????? -
kriszt #6416 én eddig csak úgy haltam meg hogy véletlenül leugrottam -
ssk3 #6415 Jobb egérgomb -
bogoca #6414 bocsi! De hogyan védekezel? -
#6413 várd meg míg a támadás sorozatát elüti, és aztán üssed addig amíg kinem védi, utána megint védekezz... néha azért ugorj hátra is, le ne rugjon a szírtről! -
bogoca #6412 ezzel már nagyon rég próálkozom, de nem megy. Van valamilyen tipped? -
#6411 kinyírod a feketét és aztán jön az animáció ahogy felsegíti. lol láma -
bogoca #6410 sziasztok!
Hogyan kell felsegíteni a vörös ruhás hölgyet a szakadék széléről, akit a fekete lököt le. Egyszerűen képtelen vagyok rájönni. -
#6409 amíg teljesen körbe nem ér még1X az életed, nem tom, olyan 8-9 asszem -
nomo #6408 én csak egyet találtam -
nomo #6407 azok hol vannak ? és mennyi van belöle?
-
#6406 szerezd meg az összes élettöltőt és akkor meglesz a vízkard (water sword)
jól nézz körül, mert jól elvannak dugva...
és csak 2 végigjátszás van! és annyit is ismerek :) -
nomo #6405 lenne egy fura kérdésem broafka te hány féle végig játszást ismersz?? mert én letőltőttem egy fajtát és most én is a végére értem és nem volt ugyan az
mert én nem találtam meg water sword-ot az melyik részen van?
-
nomo #6404 sziasztok azb ajtó csak akkor nyílik ki ha minden ellenség lejött az emeletről és legyőzted őket én is így jártam nálam az volt a baj hogy nem jött le mind
-
Hszijumi #6403 Már több mint 1 órája körözök ebben a h** teremben ,de nem nyílik ki semmi.
Van itt egy kisebb szoba is de ott csak a plafonon van egy nyílás, de oda se lehet felmenni . Valami bug lenne a játékban? -
#6402 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114470172 -
anlor #6401 abban h az első főenlenségnél nem tok tovább menni mert a amikor rámegyek megcsinálom a speed-et de , utána ledob..... segítsetek ha tudtok léci!!!!!
-
anlor #6400 mert akkor segíthetnétek
-
anlor #6399 esetleg va vki aki two thrones-ozik?
-
anlor #6398 hi
-
#6397 komolyan mingyá megnézem hogy hol van ez az ajtó!
nekem kinyílt egy ajtó
neked is csak annyit: szisztematikusan keresd meg az ajtót! -
Hszijumi #6396 Sziasztok!
Tudja valaki hogz kell tovább menni a Scorpion Sword megszerzése után?
Nekem nem nyílt ki semmijen ajtó, pedig állítólag k kellett volna... -
#6395 Sztem nincs hozzá max. egy magyarosítás... -
#6394 Hi All!
Ezt a játékot (is) mellékelték a leadtek vga-hoz amit vettem.
Kérdésem csak annyi, hogy az alapjátékon kívűl kell még patchet is felrakni ha van hozzá? -
#6393 bocsi, keverem néha a kardokat :)
amúgy csak simán ölj meg mindenkit és akkor kinyílik egy ajtó
ha nagyon nem találod, akkor nincs jobb ötletem: szisztematikusan keresd meg az ajtót... -
nomo #6392 sziasztok bocs broafka de én egy kicsit se tudok angolul ebből az derül ki hogy nem értem a kis videókban miről beszélnek és én ott akadtam el ahol felveszem a scorion sword-ot és onnan az alsó szintről nem jutok tovább se egy kapcsoló se egy kapaszkodó ott is próbáltam ahonnan az ellenség jött de ott sem tudtam fel ugrani a felső szintre az erkélyszerű részre
-
#6391 klikkelni is kell? (nekem mindig automatice megcsinálta) igazad van... miért nem lehet megnézni animációkat amikor az a játék egyik legjobb része? -
#6390 Huhú Broafka ideges :)) Amúgy igaza van nem kéne átnyomni semmilyen videót. Én pl. nem tudok angolul de a videókból ráismertem 1-2 helyre ahova el kellett jutni. -
#6389 ti nem figyeltek a bejátszásokra, amiket ugye végignyomni se lehet?
Kaileena mondta hogy a központi teremben, ahol felmásztál az erkélyre (3 oszlopon átugrálva) van egy teknőspáncél alakú bigyó odamész, klikk, és voálá! -
nomo #6388 sziasztok én ott akadtam el hogy egy nagy teremben megszereztem a scorpion sword-ot és nem tudok onnan tovább menni aki jött azt legyőztem de nincs merre menni
-
#6387 sztem nem teljesen erre gondolt, bár lehet, mert ha erre gondolt akkor jah... :)
sztem arra gondolt hogy 2 főkardot egyszerre (lásd borítón) -
ssk3 #6386 kardod -
ssk3 #6385 Igen igaz lehet 2 kerdod egyszerrre!
A legyőzött ellenfelek fegyverét felveheted a "C"-vel! -
zsuzsuzsu #6384 Sziasztok! Én is elakadtam, mégpedig a nagy bunyó után Kaileenával.A végigjátszás szerint a parton sétálva megtalálja Dahaka a herceget és menekülni kell előle, de az én hercegem akárhogy sétál, nem találja őt semmilyen ellenség! Nem vagyok benne biztos, hogy az írott játékom hibája, vagy én vagyok ilyen béna. -
#6383 Sziasztok!
Igaz hogy két kardal a kézben lehet hadonászni a, prince of persia warrior withinben???