10262
  • joci1414
    Akkor van vkinek egy nagyon részletes végigjátszása??
  • joci1414
    sürgős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • joci1414
    senki se tudja?????????????
  • joci1414
    amikor megszereztem a skorpió kardot akkor hova kell mennem?Ott vagyok egy nagy teremben és egy ajtón kijött 4harcos.Legyőztem őket de nem tudok tovább jutni.Mit tegyek?
  • Black Hawk
    ÖHM AZ NEM LEFT KLIKK
  • pako00
    csákány mitjelent az hogy lift click?????????????????
  • kriszt
    én eddig csak úgy haltam meg hogy véletlenül leugrottam
  • ssk3
    Jobb egérgomb
  • bogoca
    bocsi! De hogyan védekezel?
  • Broafka
    várd meg míg a támadás sorozatát elüti, és aztán üssed addig amíg kinem védi, utána megint védekezz... néha azért ugorj hátra is, le ne rugjon a szírtről!
  • bogoca
    ezzel már nagyon rég próálkozom, de nem megy. Van valamilyen tipped?
  • Black Hawk
    kinyírod a feketét és aztán jön az animáció ahogy felsegíti. lol láma
  • bogoca
    sziasztok!

Hogyan kell felsegíteni a vörös ruhás hölgyet a szakadék széléről, akit a fekete lököt le. Egyszerűen képtelen vagyok rájönni.
  • Broafka
    amíg teljesen körbe nem ér még1X az életed, nem tom, olyan 8-9 asszem
  • nomo
    én csak egyet találtam
  • nomo
    azok hol vannak ? és mennyi van belöle?
  • Broafka
    szerezd meg az összes élettöltőt és akkor meglesz a vízkard (water sword)
    jól nézz körül, mert jól elvannak dugva...
    és csak 2 végigjátszás van! és annyit is ismerek :)
  • nomo
    lenne egy fura kérdésem broafka te hány féle végig játszást ismersz?? mert én letőltőttem egy fajtát és most én is a végére értem és nem volt ugyan az
    mert én nem találtam meg water sword-ot az melyik részen van?
  • nomo
    sziasztok azb ajtó csak akkor nyílik ki ha minden ellenség lejött az emeletről és legyőzted őket én is így jártam nálam az volt a baj hogy nem jött le mind
  • Hszijumi
    Már több mint 1 órája körözök ebben a h** teremben ,de nem nyílik ki semmi.
    Van itt egy kisebb szoba is de ott csak a plafonon van egy nyílás, de oda se lehet felmenni . Valami bug lenne a játékban?
  • koosadam
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114470172
  • anlor
    abban h az első főenlenségnél nem tok tovább menni mert a amikor rámegyek megcsinálom a speed-et de , utána ledob..... segítsetek ha tudtok léci!!!!!
  • anlor
    mert akkor segíthetnétek
  • anlor
    esetleg va vki aki two thrones-ozik?
  • anlor
    hi
  • Broafka
    komolyan mingyá megnézem hogy hol van ez az ajtó!
    nekem kinyílt egy ajtó
    neked is csak annyit: szisztematikusan keresd meg az ajtót!
  • Hszijumi
    Sziasztok!
    Tudja valaki hogz kell tovább menni a Scorpion Sword megszerzése után?
    Nekem nem nyílt ki semmijen ajtó, pedig állítólag k kellett volna...
  • koosadam
    Sztem nincs hozzá max. egy magyarosítás...
  • Dietrich
    Hi All!
    Ezt a játékot (is) mellékelték a leadtek vga-hoz amit vettem.
    Kérdésem csak annyi, hogy az alapjátékon kívűl kell még patchet is felrakni ha van hozzá?
  • Broafka
    bocsi, keverem néha a kardokat :)
    amúgy csak simán ölj meg mindenkit és akkor kinyílik egy ajtó
    ha nagyon nem találod, akkor nincs jobb ötletem: szisztematikusan keresd meg az ajtót...
  • nomo
    sziasztok bocs broafka de én egy kicsit se tudok angolul ebből az derül ki hogy nem értem a kis videókban miről beszélnek és én ott akadtam el ahol felveszem a scorion sword-ot és onnan az alsó szintről nem jutok tovább se egy kapcsoló se egy kapaszkodó ott is próbáltam ahonnan az ellenség jött de ott sem tudtam fel ugrani a felső szintre az erkélyszerű részre
  • armageddon666
    klikkelni is kell? (nekem mindig automatice megcsinálta) igazad van... miért nem lehet megnézni animációkat amikor az a játék egyik legjobb része?
  • koosadam
    Huhú Broafka ideges :)) Amúgy igaza van nem kéne átnyomni semmilyen videót. Én pl. nem tudok angolul de a videókból ráismertem 1-2 helyre ahova el kellett jutni.
  • Broafka
    ti nem figyeltek a bejátszásokra, amiket ugye végignyomni se lehet?
    Kaileena mondta hogy a központi teremben, ahol felmásztál az erkélyre (3 oszlopon átugrálva) van egy teknőspáncél alakú bigyó odamész, klikk, és voálá!
  • nomo
    sziasztok én ott akadtam el hogy egy nagy teremben megszereztem a scorpion sword-ot és nem tudok onnan tovább menni aki jött azt legyőztem de nincs merre menni
  • Broafka
    sztem nem teljesen erre gondolt, bár lehet, mert ha erre gondolt akkor jah... :)
    sztem arra gondolt hogy 2 főkardot egyszerre (lásd borítón)
  • ssk3
    kardod
  • ssk3
    Igen igaz lehet 2 kerdod egyszerrre!
    A legyőzött ellenfelek fegyverét felveheted a "C"-vel!
  • zsuzsuzsu
    Sziasztok! Én is elakadtam, mégpedig a nagy bunyó után Kaileenával.A végigjátszás szerint a parton sétálva megtalálja Dahaka a herceget és menekülni kell előle, de az én hercegem akárhogy sétál, nem találja őt semmilyen ellenség! Nem vagyok benne biztos, hogy az írott játékom hibája, vagy én vagyok ilyen béna.
  • SHADOWEYES7
    Sziasztok!
    Igaz hogy két kardal a kézben lehet hadonászni a, prince of persia warrior withinben???