10262
-
#6462 Én is ezt mondtam simán végigvittem még ha 1. -re nem is a jó vég jött ki. -
#6461 Ehhez a játékhoz mi a francnak kéne kód? Sztem ez olyan király hogy nem is kell hozzá, remélem nem is csináltak hozzá. :-P -
pako00 #6460 Csak kiakartam próbálni amúgy már végigvittem a warrior within-t. -
#6459 azé mi is tartjuk itt a frontot:D -
#6458 Nincs kód ha van akor sok sikert hozzá. nem értelek titeket ez egy kurva egyszerű játék minek kell kód? -
#6457 ehez a gémhez stem nincs kod... Sands of Timehoz van és akkor egy classic feelingu minigémet kapsz ahol nemtok továbbjutni XD -
pako00 #6456 csákány honnan lehet leszedni kódokat.csk kiakarom próbálni őket. -
#6455 Akkor már ketten vagyunk mert a haverom baszik visszhozni a lemezemet azt még a TTT is el akarta kunyerálni de bátran kiröhögtem és bemutattam neki. -
#6454 én is itt vagyok csak nagyon-nagyon rég jáccottam ezzel gammával igy nem naon tudok segiteni.... -
#6453 Egyedül tartod a frontot?
Gratulálok nekem már annyira felhúzták az agyam hogy inkább hagyom a francba mielőtt kis felkiáltójeleket kapok én is? -
#6452 szerintem megint nem fogja mutatni, ha nem megy akkor: jobb kill/ kép megjelenítése aztán frissítés (F5)
na szóval, megtaláltam azt a tetves ajtót aminek ELMÉLETILEG kikéne nyílnija miután megszerzed a scorpion swordot és megölöd a Raidereket
-
#6451 De amikor nyomjátok az iránygombokat azokat is tartsátok nyomva minden esetben mert anélkül nem műkszik. (kiv. az E+E-nél.) -
#6450 Bocsesz, az pontot adott, hogy leírtad hogy az iránygombokat kell nyxomni m az E-t. Megtom csináni az összeset. Aki nem tudja őke megcsinálni leírom hogyan kell: E+E; E+AZ ELLENSÉG FELÉ IRÁNYGOMB+E; E(NYOMVA TARTANI)+ELLENSÉG FELÉ IRÁNYGOMB+E. -
#6449 jah, az e+e-t azt szerintem mindenki tudja :)
mondom, nem tudok mondani neked semmi nagyon, mert én sem tudom őket nagyon megcsinálni, próbáld azt hogy E+W+E vagy ilyeneket -
#6448 Amúgy tudom az összes létező kombót csak a rúgásikat nem mert abból van 5 is sztem én pedig csak egyet tok az az E+E -
#6447 Nem tudnál leírni néhány rúgás kombót végül is? Meg nem tom láttam a freeform fighting videóban tudjátok benne van a játékban a a video galleryban. ott a herceg meg fogja hátulról a csávót és nem tom elengedi és egy csomóan lezuhannak, meg van egy olyan hogy áturgrik a feje fölött és a két lábáva ljó erősen megrúgja, de azért jól jönne néhány kombó:D -
#6446 hát igazából én sem tudom nagyon a logikáját, szal megfogod az ellent, és asszem 'space' + egy irány, szal w, a, s, d
de lehet hogy 2X e, nem tudom, kicsit nehéz irányokba rúgni az ellent, nagyon még nekem sem sikerült, de próbálgatni kell ;) -
#6445 nem erre gondolt te :D
én vágom mire gondolt, majd leírom -
#6444 Nemtom összesen kb 60-80 féle kombó van így felsorolni elég nehéz lene de a kedvencem a BE+BE+E+E+E (BE= Bal Egér). A mélybelökés az ha az ellenség felé mész és nincs nálad bal kezes fegyó akkor rohansz oda majd 2x E gomb. -
#6443 Szasztok! Nem tudja valaki, hogy a Warrior Withinben hány rúgás technika van, tudjátok amikor az ellenséget a mélybe lehet taszítani. És valaki mondja már meg, hiogy azokat higyan lehet megcsinálni. Előre is köszi.
-
#6442 XD A PoP sorozat így van: Sands of Time--Warrior Within--The Two Thrones
Tehát ez a 2. része a játéktrilógiának
-
matkovec #6441 ez most mejjik resz? a harmos utan jott ki? -
#6440 XD köszi valami másra számítottam de mind1 a válasz: Azért van csak egy Kaileena+felirat mert a bal oldal nekem kaileena elejéig tele van ikonokkal :P Nem látszana belőle semmi de át lehet tenni őt kivágással ide-oda :)
Ui.: Azóta Kaileena átcsusszant a jobb oldalra nem középen van :P -
matkovec #6439 bocsika rosz hejre irtam az a Prince 3 mos nal van -
#6438 nem tom, én nem tudok róla hogy a WW-nél lekéne huzogatni a kábelt -
matkovec #6437 sziasztok meglehet kicsit hujen fog hangzani a keresem de nemnagyon van kedven lehuzogatni a kabelokat a cd es dvd meghajtokrol nincs valakinek kornyezet vedob mocere a szamomra ? elore is koszike -
#6436 ezt te csináltad? :)
szerintem rakjál bele egy kicsit több Kaileenát, úgy akkor talán kinéz majd valahogy, na meg valami hátteret is... -
#6435 hát ez elég silány/gyönge -
#6434 khm.... nem tévedtél kicsit el? -
#6433 Egy kis ez megfűszerezve egy kis azzal sztem elég pofás kis háttérképet alkotott remélem nektek is tetszik...nem kellett hozzá nagy tudomány :D
Kaileena háttérkép -
#6432 Bocs már megtaláltam:-D Láttam egy korábbi leírást:-D -
#6431 Szasztok! Nem tudja valaki, hogyan lehet a mentéseket kivenni a játékból? MErt nekem a POPWWProfiles mappában nincs semmi, csak egy SafeProfile.DAT nevű fájl. Please help!! -
#6430 megszerzed az összes élettöltőt! -
#6429 ez nem az a topic!
ez WW nem TTT
oda írjál! -
waszlavik #6428 Üdv midndenkinek!
Most a The Two Thrones-al játszok, de neten olvastam, hogy 2 vége is van a Warrior Within-nek.Én arra lennék kiváncsi, hogy mi a másik befejezése?! És mit és hogyan kell csinálni, hogy másképpen legyen befejezve?
Nekem úgy lett vége, hogy Dahaka a csajt öli meg nem engemet.
Mi a másik vége? -
EnigmaHarlequin #6427 Sziasztok van egy fájdalmam nagyon béna vagyok és nem tudom meg mi lesz a végkifejlet nem tudom, hogy az az aranyszínű valami az utolsó főgenya? de szerintem igen meg cssinálom a belevágásokat abba az arany színű bizz baszba ami a tornyok tetején van és molesztálja az íjjas kiscsajt igen ám lebontja a falakat amiket krülgetve megkell őt a levegőben szurkálni ez is megtörténik de amikor a lebontott falakból lépcsőket és rudakat épít amiken fel kell hozzá himbálozni háát aztsehogy sem bírom megcsinálni mennék én föl de szétkap a gömbjeivel van valakinek valami taktikája ezt a részét mgoldani a főgenyának? Nem tudom ugye ez után több mókát már nem talál ki hogy kiterítsen mert az is hogy eddig eljut az ember néhány sandjébe belekerül előre is köszi:D
-
Dzsiti999 #6426 Na jó... Ez már komolyan fájt. De adok mindenkinek egy tanácsot: Kapcsoljátok be a tutorialokat a játékban, majd szótározzátok ki!! Szerintem sokkal egyszerűbb... -
pako00 #6425 Csákány elakadtam amikor megkapok egy kardot de nem az idő császárnőjétől hanem egy terem közepére érek és miután fölveszem őrök jönnek.Egy bedeszkázott repett téglánál vagyok mitkell csinálni???????????? -
#6424 bazdmeg legyél már egy kicsit önnáló -
#6423 mindenki azzal a szaros résszel bajlódik?
ölj meg mindenkit, majd keresd meg az ajtót