Prince of Persia: Warrior Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Megjegyzés: Azok nem vámpírok
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Elakadtam a játékban és már 5 napja szenvedek a Fate's Dark Hand Cliff-Past résznél. Prince átalakult és megöltem azt a 2 "kutya" szörnyet lecsúsztam a ponyván át a rúdra onnan le az alatta lévõre gyorsan végig mentem a 3 oszlopo be a sok rossz manci közé megöltem õket aztán feltörtem a kancsókat felfutottam a falon át a rúdra onnan fel a fal tetejére onnan falfutással a kötélhez onnan át a ponyvához ott azon le átugrottam a faágra onnan a vasrúdra onnan wallkickekéssel felmentem a vízhez ittam megöltem az ujjabb 2 kutya szörnyet aztán lemásztam a kidudorodásra onnan le a ponyvára azon le átugorta a 3 oszlop okon maj onnan lejõve végig futottam a leesõs léceken ott falfutás az ághoz onnan ujjabb leesõslécekre falfutással egy szinttel feljebb lévõ leesõ lécekre jutok onnan falfutás közben karddal levágok 1 vámpírt tovább futok és ahogy megérkezek nem tudok tovább jutni feltöröm a ládát és semmi.... (<#banplz>#banplz>) valaki seggítsen mert nem took tovább jutni.... PLZ!!!!!<#rinya>#rinya>
ja ha nem tudnátok hogy hol vagyok (ami tuti) mentést emailon took küldeni....
elre is kössz!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
van egy pop:ww videom ami alattegy barom jó rock szám megy ez a dal a játék allatt
is megy de nem szöveg nélkül
kiváncsi lennékk az elõadóra és a szám csímére ha valaki tudná akkor azt meg köszönném
elöre is kösz D.
De mondjuk az sw játékokban is elég hülyén néz ki a rohamosztagos jedi...
Pl benne lehetne a mágusfaszi a multiban
tényleg nem lenne ez rosz 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem a kinézet számít, hanem hogy milyen tulajdonságokat adnak a karakternek, pl lehet hogy az öreg ember ugyanúgy harcol mint a herceg
hülyén nézne ki de így meglehetne oldani a multit
bár szerintem hülyeség lenne a multi!
mindenki a másikra ugrál? meg ilyenek?
áhh
ha meg elkezd repülni akkor szimplán gurulj el elõle azt kész
De mondjuk a pirate(amik a hajón jönnek) vs herceg is icipicit egyenlõtlen nemgondolod???
a másik nagy igazság...
Más: Idõlassítással üsd. Ne olyan szupergyorsasággal, hanem sima lassítással.
Én nem tudom, de nekem elsõre ment minden fokozaton..Annyira nem nehéz, mint mondjuk Kaileena elleni csatában
Egy kis segitseg kellene, a Second chance sacred caves PAST reszben van egy szarnyas dog hogyan lehet azt kinyirni, nekem nem igazan sikerul, fel eletenel repulni kezd es ujra toltodik az elete, mi a megoldas? Segitseget elore is koszi!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
csöppet egyenlõtlen küzdelem lenne <#wink>#wink>
A számítógép azé van hogy tönkretegyük POP FOREVER
de a lassítást meglehetne úgy csinálni mint a végsõ kaileena elleni küzdelemben.
De lehet hogy ez csak 1-1 ellen mûködne.
Ha máshogy nem de a lassítást a gyorsítást és a visszatkerést azt kihagyni.
A robbantást meg benne hagyni.
A SOT-ban is darabokbvan lehet kikódolni a zenéket. Kell hozzá progi, és azzal frankón össze lehet õket illeszteni. Már a WWben is csináltam vagy 20 számot így. Majd felrakom vhova
Elég érdekes lenne.
Nem?
olyan mintha nem lenne vége a számnak...
azt nem is szoktam nagyon nézegetni
de azon a sandwraith-os dolgon kicsit... hát hogy is mondjam... kiakadtam?
igényes, jópofa
engem kicsit az az idétlen fénykrdos lovestorys dolog irritált kicsit :-/